Zayif bayanlar bir gunde ne yer ne icersiniz?

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Rutin gunlerinizde ne yer icersiniz
Sabah ogle aksam varsa ara ogun seklinde yazarmisiniz
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler

Ben bi oturuşta cok yerim ama az ögūn yedigìm icin galiba kilo almiyorum...ne zayifim ne de kilolu..36 beden kiyafetlere cok rahat giriyorum ama...

Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler

ben atıştırmayı severim ama öğün atlamam da kolay kolay düzenlidir saatlerim genelde ..

Öncelikle bu bünye ile alakalı biley herkesin bünyesi farklı
Dün bir poaçayla günü bitirdim akşam 7 de yemek yedim oda bir kaç kaşık su vs işte tabi şuan mutsuz olduğum için böyle
Normalde kahvaltıda hiç kısmam reçeller tereyağı hariç herşey yerim ekmekle beraber
Öğle ve akşam yemeğinde ekmek yemem alışkanlık.çok su içerim çok meyve salata yerim
Ve evlendiğimden beri hamur işi yemiyorum pasta vs filanda çünkü valtim yok yapmaya abur cubur hiç yemem kıstığından değil hiç ama hiç sevmem.incecik oldum ama öyle kuru değilim tam kuvamında
Yani tatlı pasta ancak bi yere gidince

Yillardir dort dortluk kahvalti yaparim
En az bir yumurta
Beyaz peynir
Domates
Kaymak ve bal
Zeytin
Cok cok az ekmek yerim

Aralarda ceviz ve bal kaymak yerim

Cogu zaman oglen yemegi yemem sut icerim onun yerine yogurt yerim

Aksamlari da mutlaka et yemegi olur evde
Corba yerim
Pilav sevmem onun yerine ekmek yemeyi tercih ederim

Yatmadan once meyve mutlaka yerim

Ben de zayıfım ama sağlıklı olduğumu düşünmüyorum tabi hamileyim şuan ama öncesini anlatim kahvaltımı yaparım peynir zeytin ekmek öğle arasıda işte ne varsa yerim evdede en geç 6 dan önce yemeye çalışırım salata olur kesin yemekte ve yemekten sonra hiç bişey yemem bazı akşamlar meyve yerim

Bu metobolizmaya göre değişir bence ben 170 e 55 kiloyum ablam 171 e 72 kilo yemeye bakarsak benim istahim çok iyidir yani öğün falan farketmez ne zaman aciksam yerim abur cubur farketmez ablam devamli diyetler yapar veremiyor çok zor veriyo devam etmiyo benim kadar da yemez tabi azim ve spor gerekir

49 kiloyum boyum 164 ve 2aylik hamileyim . 26 yasima kadar en fazla 54 kiloya ciktim. Aslinda zayif kalmak icin degil bu benim hayat tarzim gibi birsey. Sabah kahvalti cok yapamam sevmiyorum kahvaltilik peyniri zeytini ama sonra siki ogle yemegi yerim. Aksamda yemegimi guzelce yerim ama cok cesitli yemiyorum. Mesela pilav corba o kadar. Makarna ve salata gibi. Hani vardirya once corbayi icer sonra ana yemegini yer pilavini yer salatasini yer ustune tatlisini yer vs. Oyle degilim iste. Bide sagolsun annem bize hic abur cubur alistirmamis bi gofreti bu yasta bitirebildigimi hatirlamam yada bir bardak kolayi bile icemem. Genelde yediklerim hep dogal ev yemekleri. Birde hayatimin vazgecilmezi meyvedir ogle yemegini yerim bir iki saat sonra bir elma yerim ikindiye dogru bir seftali :) yani az ve oz beslenmek galiba isin sirri yada bunye meselesi bilmiyorum

her gün aynı şeyleri yemiyorum ki, ama dengeliyorum, mesela dün öğlen browni yedim akşam da pilavı fazla kaçırdım,
bugün sabah peynirli salata yedim, öğlen çorba içtim, arada biraz meyve yerim, akşama da kıymalı ıspanak yapıcam ekmeksiz onu yer günü kapatırım. yani bir gün çok yersem ertesi gün dengeliyorum

Slm herkese
Simdiden tesekkurler
etrafım yıllarca beni kilo almıyorum diye dövmek istedi. ne yapıyorsun bizede söyle derlerdi. ve ben bildigin hayani bir şekilde yemek yerdim. öyle böyle degil ama, gece uyanıp sofra kurup yiyip uykuya kaldıgım yerden devam ederdim... herhangi bir saglık sorunundan mı oluyor diye de bir cok kere test-tahlil vs. yaptırdım. sonuc cinsin bu dediler.
10 yıl oldu 45 kilo evlendim. sonra 45-48 arası gittim geldim. neeee zaman tüp bebek yaptırdım alınan ilaçlar yüzünden 48 kilodan 58 e cıktım. ( 3 ayda en az yemek yedigim sürecte ) şimdi diyetle 50 yim. az yiyiyorum. alkali su içiyorum.
eskiden beri az hareketli biri degildim. yürümeyi cok severim. yürüyerek gidebilecegin her yere giderim..

şu saate kadar sadecee elma yedim inan. hiççç iştah yok bende çöp gibiyim hiç iyi bişe değil :D

Yediklerime hic dikkat etmem, 170 55 kiloyum. Tatli yemem, diger seyleri de kararinda yiyorum sanirim. Cevremde gordugum kadariyla asiri kilolu insanlar surekli yemek yemeyi dusunuyor ve surekli birseyler yiyorlar.

Sabah kahvaltısında doyana kadar yerim, bu sebeple öğlen acıkmıyorum. Acıktığımda da sütle nesfit karıştırıyorum akşama kadar tutuyor. Akşam yemeğinde de az çeşit yaparım, iki çeşit olur genelde yanına salata, yoğurt, meyve suyu ne uygunsa yerim. 1.70 boyum kilom da 60-62 arası değişiyor, 58 e inmek istiyorum ama çok zayıf olmak da istemiyorum. Bi de ekmeği kesebilsem tam olcak da yapamadım daha:silah:
Akşam yemeğinden sonra da bişey yiyip içmem, çok nadir çikolata yerim dizi izlerken filan:süslü:

ben az ve sık yiyenlerdenim.sabah tiroid ilacı alıp 40 dk kadar aç kaldığımdan kahvaltı yapamıyorum ..ekmek arası peynir falan yapıyorum bazen,bazen poğaça,bazen cornflakes ve süt.
öğlen fabrika yemeği,az pilav yoğurt ve ana yemek neyse..saat 4 gibi acıkırım mutlaka,kuruyemiş,veya meyve yerim..10 bardak kadar çay,3-4 kahve içerim.arada 2-3 bisküvi yerim.
akşam sebze ,et yemeği ne yaparsam..1 normal porsiyon.sonra az çekirdek veya dondurma ..gece yeme alışkanlığım yok.
yürüyüş yaparım,yüzmeyi seviyorum ancak düzenli spora yeni başlıyorum:)
bir de hergün mutlaka 2 dilim en az bitter çikolata yerim.

bence olay istediklerini yememekten geçmiyor,o iş çok zor..az az yiyip dengeleme işi.yani ben tatlıya bayılıyorum mesela.çikolataya başladım mı 2-3 paket rahat götürebilirm ama yapmıyorum.onu fazla kaçırırsam atıyorum kola içmiyorum.
çay kahve ye şekeri kestim mesela.kolayı çok içmemek için bardaklarımı küçülttüm mesela..
kuruyemiş için kaseler küçük...gibi gibi...

Back
X