Zayıf gelin olacağım,kararlıyım :D

günaydın arkadaşlar
ben de daha önce bir süre bu topikte diyet adına paylaşımlarda bulumdum
ama daha sonra diyeti de topiğide bıraktım
ve 58 kilo oldum :14::14:
tekrar dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya başladım
kilo almaya aşırı müsait bir yapım var
22 haziranda düğünüm vardı ama eylüle ertelemek zorunda kaldık
bir an evvel 54 olup eylüle kadar da o kiloda kalabilmem lazım
yemek yemeyi ne yazık ki çok seviyorum
hele hele çay yanı ıvır zıvırları beni mahvediyor :14:
hepimiz gelin adaylarıyız lütfen birbirimize yardımcı olalım birbirimizi gaza getirelim
kendimize haftalık hedefler verip haftalık kilo bildirimi falan yapsak bizim için daha faydalı olur diye düşünüyorum :31:

Mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım 31 mayısta düğünüm var diyete basladıgımda tam 70 kiloydum 2ay geçti ben şu anda 61 kiloyum ama daha 6 kilo vermem lazım :(

günaydın arkadaşlar
ben de daha önce bir süre bu topikte diyet adına paylaşımlarda bulumdum
ama daha sonra diyeti de topiğide bıraktım
ve 58 kilo oldum :14::14:
tekrar dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya başladım
kilo almaya aşırı müsait bir yapım var
22 haziranda düğünüm vardı ama eylüle ertelemek zorunda kaldık
bir an evvel 54 olup eylüle kadar da o kiloda kalabilmem lazım
yemek yemeyi ne yazık ki çok seviyorum
hele hele çay yanı ıvır zıvırları beni mahvediyor :14:
hepimiz gelin adaylarıyız lütfen birbirimize yardımcı olalım birbirimizi gaza getirelim
kendimize haftalık hedefler verip haftalık kilo bildirimi falan yapsak bizim için daha faydalı olur diye düşünüyorum :31:

Eylüle daha çok var canım böyle kilo vermekte kararlı devam edersen 50 bile olursun :) benimde kilo almaya çok müsait bir yapım var ne yazıkkı çayın yanında abur cubur ıvır zıvır ne varsa çok severdim halada seviyorum :D şimdilik dur dedim ama bazen kendine ödül ver ;) hadi kolay gelsin

evet listem saglikli bugun tartilcaaaam bakalim kac verdim. 1 haftadir agzima seker vs hic bisey surmedim cikolataya asik olan ben aklima bile gelmedi oyle bi listeki aklina pasta felan geldiginde vijdan azabi cektiriyo :-D

Hadi bakalım inşallah vermişsindir ben
tartılmaktan çok korkuyorum moralim bozulmasın diye tartılmıyorum

Mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım 31 mayısta düğünüm var diyete basladıgımda tam 70 kiloydum 2ay geçti ben şu anda 61 kiloyum ama daha 6 kilo vermem lazım :(

Boyun kaç canım? Çok iyi kilo vermişsin bravo bizede anlat neler yaptın :)

kızlar benim 8 eylülde düğünüm oldu.hep arzum zayıf gelin olmaktı ama ben stresten yem yedim hem de şiştim ve şişko bir gelin oldum.hayatımdaki en önemli korkularımdan biri o düğün fotolarında kilolu çıkmaktı çünkü o fotoları çocuklarınıza torunlarınıza göstereceksiniz.bide düğüne gelen konuklar belki uzun bir süredir görmediğiniz ve göremeyeceğiniz kişiler oluyor.hep şişko gelinlerle dalga geçmiştim annem dediki allahın sopası yok işte.o yüzden size tavsiyem ye-me-yin.o gelinliği bir kere giyeceksiniz.belkide bir kere tüm gözler sizin üzerinizde olacak ve siz kuğu gibi süzüleceksiniz.ben yaptım siz yapmayın ve zayıf gelin olun:16::16::16:

Kızlar internetimde sorun var gün gün menülerimi paylaşamıyorum ama sizlere güzel haberler getirdim artık tartı 65.9 diyor 71.1le başlamıştım 5kilo 200gramı devirmiş bulunmaktayım yaşasın az yemek+bol su+düzenli spor :D ZAYIF GELİN OLACAĞIM BAŞKA YOLU YOK!!!!

Kızlar internetimde sorun var gün gün menülerimi paylaşamıyorum ama sizlere güzel haberler getirdim artık tartı 65.9 diyor 71.1le başlamıştım 5kilo 200gramı devirmiş bulunmaktayım yaşasın az yemek+bol su+düzenli spor :D ZAYIF GELİN OLACAĞIM BAŞKA YOLU YOK!!!!

Ooo çok süper arkadaşım başarılarının devamıda gelir inşallah evet başka yolu yok zayıf gelin olacağız :)

Back
X