Ben hamieligimi 8. Haftada ogrendim o zamana kadar 5 kilo vermistim. 3. Aydan sonra normal kilo almaya basladim. Toplamda 12 kiloyla bitirdim hamileligimi. Ama hic canim sunu cekiyor olsada yesem diyen bir hamile olamadim. Fazla yemek hep rahatsiz etti beni.
Doktorun ne diyor bu duruma. Eger normal diyorsa kafaya takip bosuna stress yapma
5,aydan sonra alirsin diyor bakalim zaten 4bucuk aylik oldum ama ben cevremdekilerin baskisindan konusmasindan sikildim bana dokunmasalar stres yapmam okadar sagolsunlar bu soylediklerini 5sefer gorseler yine tekrarliyolar gecengun kontrole gittim hamile kadinlarla bekliyoruz bi kadin sen nekadrlik hamilesin dedi pesinede ayy nekadar zayifsin dedi kilolu hamilelik saglikli cocuk demek degildir ustelik ben kiloyu rejim yaparak vermedim dedim rahatsizdim diyede ekledim
Insanlar konusuyor bunun caresi yok. Doktor bebegin gelisiminde bi sorun yok dediyse olay bitmistir. Ama dikkatli ol kilo alicam diye abuk sabuk beslenme. Yedigin hersey bebegine gidiyor unutma. Son aylarda mideme olan baski arttikca benim porsiyonlarim kuculmustu ona ragmen kilo aldim. Onun bunun dedigini kafaya takmakla omur gecmez. Birdaha oyle derlerse "ne guzel iste o cok ozendiginiz ebru salli gibiyim degil mi." De kapat konuyu.
Bende ilk 3 Ay 5 kilo verdim suan 5ayligim hamile kaldigim kilodayim hicde kafaya takmadim eninde sonunda kilo alacam zaten takilma bukadar
5,aydan sonra alirsin diyor bakalim zaten 4bucuk aylik oldum ama ben cevremdekilerin baskisindan konusmasindan sikildim bana dokunmasalar stres yapmam okadar sagolsunlar bu soylediklerini 5sefer gorseler yine tekrarliyolar gecengun kontrole gittim hamile kadinlarla bekliyoruz bi kadin sen nekadrlik hamilesin dedi pesinede ayy nekadar zayifsin dedi kilolu hamilelik saglikli cocuk demek degildir ustelik ben kiloyu rejim yaparak vermedim dedim rahatsizdim diyede ekledim
Cnm bende ilk uc ay yedi kilo verdim dorduncu ayda toparlamaya basladim altinci aya kadar hamile oldugum anlasilmiyodu bile herkes bir iki aylik gibi diyordu ama bebegimin gelisimi cok sukur iyiydi zaten bebek altinci aydan sonra dogum kilolarini almaya basliyo o zaman kilo aldim kimseyi takma derim bebek saglikliysa gerisi bos . Hem kilolu olsan bu defa da ayy cok kilo almissin dicekler
bende 53 kiloyla hamile kaldım daha sonra 49 a düştüm 13 kiloyla hamileliğimi tamamladım 6 ayda kilo alırsın merak etme bebğimde dört kilo doğdu üstelik kafaya takma çok kilo olayını son aylarda alırsın mutlaka
Canim ben cok kotu donemlerimi atlattim arada sabahlari istifra ediyorum bazen ama mide bulantim devam ediyor sende cok kilo vermissin benim gibi serumlar iyi oluyor mumkunse 3gunde bir taktir ayakta tutsun seni ben tek gidemedigim icin haftada 1taktiriyodum benim gibi psikolojin bozulmus cok iyi anlarim seni insallah 1aydaha sabret zor kismi gecicek benim 14haftadayken ogluma hamileligimde gecti simdi 18haftadaym arada oluyor iste. O tiksindiklerini uzun sure yiyemeyeceksin maalesef ben yiyemiyorm Allah yardimcin olsunBnde 2,5aylik hamileyim 48kilo ile hamile kaldm suan 44kiloyum ve butun yemeklerden igrendimm bikac kez serum takildi ac kalmak cok zor cok kotu ister istemez psikolojimde altust oldu gecicek 1ay sonra diyolar ama sanki ben hep boyle kalicakmisim yemek yiyemicekmisim gbi hissedyrm uzuluyorumm
beşinci aya kadar kimse hamile olduğumu bile anlamamıştı tabi insan kafasına takıyor ama zaten genellikle o göbek altıncı aydan sonra çıkıyor zaten önemli oolan da senin kilo alman değil bebeğin alması bebeğin gelişimi iyiyse ne kadar az kilo o kadar iyi benim şu anda bir kilo fazlam kaldı yani ne kadar az alırsan o kadar kolay verirrsin tabi vermek ister misin bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?