Ah can arkadaslar bi kilo almaya baslayim 50olayim valla halay cekcem tey tey tey tey diye
ahh cnmya aynen 50 yi görsek gerisi gelecek ama işte olmayınca olmuyor...biliosun zayıflık konusu benim kabusumbu arada nasılsın kaç haftalık oldun pek bakamıyorum temmuz annelerine bu aralar...
Haklisin tatlim..Ben zaten anlayamiyorm insanlari neden baskalariyla ugrasirlar sizene milletin kilo almssindan vermesinden.belki o kisi uzulcek...herkes bi alem olmus kendilerini unutup baskalariyla ugrasma pesindeler..bu aralar cok tansiyon problemim oluyor cokfazla biside yiyemiyorm evden cikamaz oldum hepbasim donuyor halsizlesiyorm birdrn ilk gebeligim boyle degildi bubirazdaha agir geciyor
Ewet cnm aynen oyle millet bayilir baskalariyla ugrasmaya . Benim ki cok agir gecti tansiyon problemim olmadi ama bulanti hep vardi kac haftaliksin simdi. ilk hamileliginde kac kilo almistin ki ?
Tam hatirlayamiyorm ama 14 15kiloydu heralde iyiydim cabuk toparlamistm simdi 18+2 oldum cnm
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah cnm
İnsallah canim bi dogursamda kizimda.bende rahatlasam rahat rahat yemek yemeyi ozledim midemde sanki bi taş oturuyor
İnşallah. O günlerde gelir cnm kızın. Mı olacak ayy ne güzel ya ilk bebeğin erkek mi hayırlısıyla. Kucağına al inşallah benim üç aylık oğlum var cinsiyet. Fark etmez ama ben oğlu m olsun. Çok istedim allah ım vardı çok şükür bundan sonra da inşallah. Bi kızım olur çok istiyorum. Ama. Oğlum çok yordu. Hamileliğin beni hep bulantı vardı. Doğuma. Kadar
Allah bagislasin canim bende senin gibi 9ay bulancam heralde artik umudum yok gecicek diye valla ikinciyiyap diyemem cunku bn cok cekiyorum biraz daha bekle en az 2yas olsun senin gibi guzel bi kizin olur insallah
Sağol cnm inşallah.. Zaten şimdiden düşünmüyorum oğlum. Çok yoruyor beni en az üç dört yıl olsa daha ii olur gibi neyse ya senin konundu. Bana döndü ya :) Kilo aldığında inşallah. İstediğin gibi alırsın haber verirsen. Senle birlikte halay ceker:):)
Amaan sende yemedin ya konumu canim iki sohbet ediyoduk surda :):) rabbim hayirlisiyla nezaman nasip ederse ozaman al ikinci yavrunu kucagina gercektn guzel bi duygu daha simdiden anliyorum benim pasamda 3yasinda..insallah bende kilo alirimda halay cekeriz beraber
5,aydan sonra alirsin diyor bakalim zaten 4bucuk aylik oldum ama ben cevremdekilerin baskisindan konusmasindan sikildim bana dokunmasalar stres yapmam okadar sagolsunlar bu soylediklerini 5sefer gorseler yine tekrarliyolar gecengun kontrole gittim hamile kadinlarla bekliyoruz bi kadin sen nekadrlik hamilesin dedi pesinede ayy nekadar zayifsin dedi kilolu hamilelik saglikli cocuk demek degildir ustelik ben kiloyu rejim yaparak vermedim dedim rahatsizdim diyede ekledim
canım bende çok yiyip hiç kilo almayanlardanım.. hamileliğin ilk ayı daha da zayıfladım midemden dolayı.
45 kiloya düştüm.
şuan 47,5 in altına düşmedim şükür.
senin yaşadığın bu olayı bende yaşadım. iki tombiş hamile bayanın arasında kaldım. kaç aylık dediler. söyleyince ''ayy çok zayıfsın hiç hamile gibi değilsin'' dediler
sanırsın hamile olmak su aygırına dönmektir.
sanırsın kilo almayınca doğuramazsın..
cahillik bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?