Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Akşam yemeği

1 fırında ızgara balık
3 Kaşık yağsız salata
4-5 patates
1 minik peynirli maydonozlu kanepe

Ohhh yine 6 dan önce çok şükür.
Akşam dışarı çıkacağım günlük bir dondurma yerim en fazla sporumun Ödülü olsun :))))

Kesinlikle öyle. Ben de tıpkı senin gibi ekmek hiç yemezdim kahvaltı dışında bu beni daha çok şekere sevketmiş meğer. Şimdi tostu Öğlen yemeği olarak yiyorum mesela. Pilavdan makarnadan 3-4 Kaşık tüketiyorum. Kaç gündür doğru düzgün tatlı yemedim. Yesem bile dondurma harici pek yemiyorum. Çok Haklısın canım. Ekmeği kısmak ama tatlı yemek çok da Anlamlı değil. Şeker yerine karbonhidrat tercih ederim :)

İnsan kendine ne yarıyor ne yaramıyor bir süre sonra anlıyor. Aynen dediğin gibi karbonhidratta en azından sağlıklı olanlarını tercih edebilme şansımız var ve yine vücudun ihtiyacı olan bir şey. Şeker öyle mi.. Onu kararında tüketmekte fayda var :)

Günlükcüm süperim dondurma bile yemedim, karşımda burger king koca bir menü yendi 3-5 patates tırtıkladım, ağzıma bir şey sürmedim. Vay be ne irade ama :KK48:

5 km 7521 adım da cabası :))

Günlük ya bugün şöyle güzel bir kahvaltı yapacaktım ama öğrenci erken geldi benim. Hemen 1 kase nesfit içine biraz yulaf ezmesi karıştırdım. Yiyorum şimdi. Bugün geç kalktım çünkü her yerim ağrıyor. 4 gün regl olup ara verdim diye sporu ara vermeden yapıyordum ama bünyem bu kadar hırsı kaldıramadı normalde Cassey haftada 1 ara veriyor :) ben bugün sadece 30 days challenge ları yapıp bırakcam. Vücudumun buna ihtiyacı var. Dayanamayıp yürürsem falan Kızın bana ya çok abarttım :-)

Günlük ya bugün şöyle güzel bir kahvaltı yapacaktım ama öğrenci erken geldi benim. Hemen 1 kase nesfit içine biraz yulaf ezmesi karıştırdım. Yiyorum şimdi. Bugün geç kalktım çünkü her yerim ağrıyor. 4 gün regl olup ara verdim diye sporu ara vermeden yapıyordum ama bünyem bu kadar hırsı kaldıramadı normalde Cassey haftada 1 ara veriyor :) ben bugün sadece 30 days challenge ları yapıp bırakcam. Vücudumun buna ihtiyacı var. Dayanamayıp yürürsem falan Kızın bana ya çok abarttım :-)

Canım sporun fazlası da zarar biliyorsun. Kendine biraz müsade et kasların esnesin, kendine gelsin. :) Bir de bıkkınlık oluşur falan mazallah. :KK57: Dikkat et. :)

Canım sporun fazlası da zarar biliyorsun. Kendine biraz müsade et kasların esnesin, kendine gelsin. :) Bir de bıkkınlık oluşur falan mazallah. :KK57: Dikkat et. :)
Evet canım ya ne hırsı bendeki anlamıyorum ki aşırı bir kilo problemim yok vermem gereken 3-3.5 kilo kaldı, yavaş yavaş hallederim işte bir anda hırsa geldim bunu kaybedersem tekrar eski halime dönerim diye korkuyorum. Ama öyle olmayacak. Tekrar 47 kilo olup bunu koruyacağım az kaldı :)
Bugün Dediğin gibi yapacağım. Yarın devam ederim nasılsa :) :KK68:

Yoğunluktan ara öğün bile yapamadım.

Öğle

1 tabak soslu makarna (hazır olanlardan hani sulu ) hepsini yemedim Bayağı bir kaldı beğenmedim çünkü
1 incir

Ara öğün
4 tane sarı erik
1 patatesli sigara böreği(nefsimi tatmin ettim) :-)

30 days challenge butt lift day 13
30 days challenge flat abs day 13
30 days challenge thigh slimming day 7
Done!!! :KK73:

Ne Saçma yedim bugün ya :)
Akşam yemeği yemek istemedim kahvaltı ve Öğlen de zaten adam gibi yemek yememiştim.
Önce 2 Kaşık light dondurma yedim
Sonra yaptığım minik simitlerden yedim bir tane ardından Ankara halk ekmeğinin sağlıklı cipslerinden yedim 1 paket 100 kcal bayılıyorum Yağı falan az, fırınlanmış...
Şimdi de sütle leblebi yiyorum :KK48:

Az mı yedim çok mu bugün anlamadım vallahi akşam yemeği yemezsen Sonun böyle olur :KK48:
Neyse olur arada böyle en azından Zararlı Şeyler tüketmemişim :) yarın tam gaz devam :)

Ne Saçma yedim bugün ya :)
Akşam yemeği yemek istemedim kahvaltı ve Öğlen de zaten adam gibi yemek yememiştim.
Önce 2 Kaşık light dondurma yedim
Sonra yaptığım minik simitlerden yedim bir tane ardından Ankara halk ekmeğinin sağlıklı cipslerinden yedim 1 paket 100 kcal bayılıyorum Yağı falan az, fırınlanmış...
Şimdi de sütle leblebi yiyorum :KK48:

Az mı yedim çok mu bugün anlamadım vallahi akşam yemeği yemezsen Sonun böyle olur :KK48:
Neyse olur arada böyle en azından Zararlı Şeyler tüketmemişim :) yarın tam gaz devam :)

Bugün ikimiz de biraz saçmalamışız :)

Şöyle bir şey var, ben öğünde yemek yemeyip atıştırmalık geçiştirmeye çalışırsam adam akıllı doymuyorum ve sürekli atıştırıyorum. Belki sende de öyle olmuştur.

Yarın son gaz devammm.

Bugün ikimiz de biraz saçmalamışız :)

Şöyle bir şey var, ben öğünde yemek yemeyip atıştırmalık geçiştirmeye çalışırsam adam akıllı doymuyorum ve sürekli atıştırıyorum. Belki sende de öyle olmuştur.

Yarın son gaz devammm.

Evet canım aynen öyle oldu malesef :) olsun bugün toparlarız sen de götürmüşsün çiğ köfteyi oh sefan olsun :KK68:

Bu arada dünkü düzensiz beslenmemden dolayı bugünü detoks günü yapacağım ama katı besinlerle değil malum kabızlık. Sıvı detoksu olacak varsa sebze de tüketeceğim ve elbette meyve, yeşil çay. Akşam topluca yazayım bakalım nasıl olacak :)

Spor:
28 day challenge pilates day 15
30 days challenge flat abs day 14
30 days challenge butt lift day 14
30 days challenge thigh slimming day 8
30 days challenge streching day 1 (evet buna ihtiyacım var hiç esnek Değilim)
Tamamlandı ! Artık takvime uyacağım mola gerekiyorsa vereceğim. Takvime göre 15. Günü tamamladım çok şükür.
Ayrıca fiks kol, bacak, kalça çalışıldı.
Oh kendime geldim ben :))
Toplam: 41 dk

Kahvaltı
1 porsiyon nesfit-1 Çay bardağı light süt ile.

Öğle
2 kepçe soğuk yarma çorbası
2 minik tam buğday simitlerim

Ara
2 incir
1 kupa yeşil Çay

Akşam
Yarım tabak bezelye yemeği
Yarım tabak sebzeli bulgur pilavı-yağsız pişirdim,evdekiler çıldırmak üzere :KK48:

Ara
2 büyük dilim karpuz

Acıkırsam 1-2 avuç leblebi yer yatarım.
Bugün iyiydi çok şükür :)

Spor:

28 days challenge pilates day 16
30 days challenge flat ABS day 15
30 days challenge butt lift day 15
30 days challenge tigh slimming day 9
30 daya challenge streching day 2
Tamamlandı!!
Kol,bacak, kalça çalışıldı.
Toplam:60 dk

Bugün çok acelem var ama yine de normal bir kahvaltı hakettim. Çok özenemesem de

image.webp

Ara 1

2 minik pankek içine Fıstık ezmesi ve biraz çokokrem

Ara 2
3 eti form Mısır gevreği
1 kuru incir

Akşam
4 yemek kaşığı bezelye
6 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı

Çok çalışmam gerek günlük. Çalışırken atıştırmaya bayılıyorum ama artık tutabiliyorum kendimi. Birkaç saat sonra meyve atıştırrım belki azıcık leblebi yerim (vazgeçilmezim) bugünü de kurtardık gibi bakalım pazartesi kilo durumu ne olacak :)

3 bisküvi yarım bardak light süt götürdükten sonra

1 saat Yürüyüşe çıktım 8000 adım :)

Akşam alıştırmaları başladı bende ya. Az da olsa atıştırıyorum. Acıkıyorum :(

Sabahın köründe deneme Sınavına gidiyorum :( dışarıda poğaça yemektense evde kepeklı tost ekmeğimden tost Yaparım! Kahvaltım sadece tost :) çıkıyorum birazdan bol hareketli bir gün olacak günlük....

Öğlen dışarıdaydım. Dışarıda her zaman doğru şeyleri seçmeye çalışırım koca bir döner yemem yani :)

Tavuklu wrap
Yarım bardak ice tea şeftali
Patateslerden az yedim, salataya dokunmadım.

Akşama yemek ve spor bildirimi ile döneceğim :)

Back
X