Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Ya valla deli oldum ben de. Her ayın son günü yeni peogramı koyuyordu. Of Cassey of :))) sabaha gelse bari :)
Akşam yemeğinden sonra yarım armut, 4-5 tane cips Yedim. Can'ım çekti nefsimi körelttim. tatlı yemekten iyidir bence :)
11/21 Callanetics tamamlandı!
Ben de 1 orta boy muzla azıcık damla sakızlı dondurma yedim kuzu olur öyle arada ya :))

Sabah erken kalkıp bakarım artık inşallah yüklemiş olur.

Günaydııııııınnnn
Bomba gibiyim bombaaa !
Sonunda konmuş videolar.
Sabah sporu:
October 1 tamamlandı.
47 dakika videolar ama Cassey'nin çenesi düşük tabi o kadar sürmüyordur. Ama ben 40 dk spor yapmış sayıyorum kendimi. Ek olarak butt lift hareketlerinden yaptım toplam 130 tekrar hepsi. Akşama da Callan. Kim tutar beni :) bugün akşama dışarıdayım o yüzden dikkatli olmam gerek. Henüz kahvaltı yapmadım. yalnız bayramdan kalma ödem var vücudumda tahminimce. Yarın tartılmak yerine bir detoks günü yapayım çorbalı. Cumartesi bakalım sonuca. 50 yi gördük ama altına ineceğimi henüz sanmıyorum. Araya bayram girdi malum dikkat etsem de normalden fazla yedim. Olsun 50 olduğu müddetçe sorun yok yeterki 51 olmasın :KK70:

GirLookingForLove GirLookingForLove Ay canım süpersin ya. İlk yapanımız sen oldun helal. Saat 12'ye kadar vaktimiz var bizim de bakalım. :KK70: Boşver tartılma bence de, ama ölçü alırsın ilerde. Artık sıkılaşman önemli neticede.

:KK70: Canım ben psikopatım yaaa . Eskiden olsa öğlenlere kadar uyurdum evde olcam yani hiç affetmem.... Şimdi annemler falan diyor ki kızım sen manyak mısın? Okulun bitti biraz dinlen sabahın köründe kalkıyorsun, bizi de uyandırıyorsun :)))
Hergün 6 da kalkıyorum hatta bayram öncesi 5 buçuktu o :KK70:
Okul varken de böyleydim ben işe girince (Allah'ın izniyle bir an önce ) yine böyle olurum eminim. Taktım kafaya. Fit olcam, fit ölcem :KK71:
Hadi bakalım bekliyorum sabah akşam farketmez ben cin gibi dolaşıyorum buralarda. Gideyim de biraz çalışayım bari bu gidişle eve tıkılı kalcam sadece spor falan yapcam diye korkuyorum :)))

Gunaydin kizlaaar !!

Evet bende dün bekledim bekledim goremedim ekim pogramini, bu sabah'da kalkip yapamadim ... Aksam yapmayi planliyorum !
Fakat videolari sitesine koymamis galiba, youtube'denmi bakiyorsunuz siz ?

MAsallahiniz var yaa, bu saatte kalkabilmek için kaçda yatiyorsunuz siz ? :o
Anca 7:15'de kalkabildim, saatim 6:30a kurmustum :(

Sporumu sabah yapamadim planladigim gibi, ama bu sabah kahvaltimi güzel yaptim :)
1 haslanmis yumuta
1 domates
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Yarim seker kahve :)

Muz yemeyi dusunuyordum ek olarakda ama yetti canimda fazla birsey yemek istemedi :)

Bende aksama disardayim, ama yemek yeme imkanim olmicak gibi... O yuzden saa 5-6 gibi bir meyve + yogurt yemeyi dusunuyorum :)

Ayagimda basket'lerim, oglen yuruyusunu mutlaka yapicam !! <3

Gunaydin kizlaaar !!

Evet bende dün bekledim bekledim goremedim ekim pogramini, bu sabah'da kalkip yapamadim ... Aksam yapmayi planliyorum !

MAsallahiniz var yaa, bu saatte kalkabilmek için kaçda yatiyorsunuz siz ? :eek:
Anca 7:15'de kalkabildim, saatim 6:30a kurmustum :KK43:

Sporumu sabah yapamadim planladigim gibi, ama bu sabah kahvaltimi güzel yaptim :)
1 haslanmis yumuta
1 domates
Beyaz peynir
1 dilim ekmek

Muz yemeyi dusunuyordum ek olarakda ama yetti canimda fazla birsey yemek istemedi :)

Bende aksama disardayim, ama yemek yeme imkanim olmicak gibi... O yuzden saa 5-6 gibi bir meyve + yogurt yemeyi dusunuyorum :)

Tatlım youtube a playlist olarak koyuyor her gün. Akşama senden de bekliyorum o halde bir spor bildirimi :KK48: yapmayana ceza ! :KK11: :KK20:
Afiyet olsun, işte bu kahvaltıya bayıldım. O yumurta seni uzunca bir süre tok tutacak :)
Ben 23:00 da yatıyorum. Bazen gecikiyor biraz ama genelde sabit bu saatte yatmaya özen gösteriyorum :) gece uykusu önemli. Belki eccük boyum uzar gece 10-3 arası uyuyoruz boyumuz uzuyor :KK70:25 e kadar uzama devam edebilirmiş diye teyzem başımın Etini yiyor süt iç diye. Bu kadar yeter diyorum en havalı Halimle:KK48: pilates yapınca uzuyorum ben yine 1 cm uzamış ve 156 olmuşum wuhuuu büyük ilerleme :KK28:
Eskiden takardım, gençtik tabi :KK48: şimdi gayet memnunum kendimi seviyorum ve bu görünüşüme de yansıyor :KK200: ama kilo açısından sıkıntı tabi hep dikkat etmek gerek.

Tatlım youtube a playlist olarak koyuyor her gün. Akşama senden de bekliyorum o halde bir spor bildirimi :KK48: yapmayana ceza ! :KK11: :KK20:
Afiyet olsun, işte bu kahvaltıya bayıldım. O yumurta seni uzunca bir süre tok tutacak :)
Ben 23:00 da yatıyorum. Bazen gecikiyor biraz ama genelde sabit bu saatte yatmaya özen gösteriyorum :) gece uykusu önemli. Belki eccük boyum uzar gece 10-3 arası uyuyoruz boyumuz uzuyor :KK70:25 e kadar uzama devam edebilirmiş diye teyzem başımın Etini yiyor süt iç diye. Bu kadar yeter diyorum en havalı Halimle:KK48: pilates yapınca uzuyorum ben yine 1 cm uzamış ve 156 olmuşum wuhuuu büyük ilerleme :KK28:
Eskiden takardım, gençtik tabi :KK48: şimdi gayet memnunum kendimi seviyorum ve bu görünüşüme de yansıyor :KK200: ama kilo açısından sıkıntı tabi hep dikkat etmek gerek.

Waouhh boyunuda uzatiyor demeek :) Supermis bu !! Ben bu boy isini hiç kafama takmadim yaa, 1.52'yim, hiç rahatsiz olmadim bu durumdan. Ama dedigin gibi kilo hemen fark ediyor kisa olunca malesef... Ama tabi pilates 1-2 cm kazanmami saglicaksa bu tabiki super birsey :)

Benim bu siralar saat 9'da uykum geliyor... Neden boyle oluyor anlamiyorum, acaba vitamin eksikligimi var bende ... Bir siralar demir eksikligin var demisdi doktor bende bol bol yesil mercimek yiyordum, galiba tekrar dikkat etmem gerekicek... Tabi 9'da uyumuyorum çok erken diye, 10'da 10 bucuk'da yatiyorum ama sabah çok zor uyaniyorum...

Insanin en güzel hali, kendini iyi hissetigi halidir. Sen buna ulasmak için çok caba sarf ediyorsun ben burdan okuyorum, gorebiliyorum. Bu gorunumu hak ediyorsun , ve ne mutlu kendinle barisiksin <3

Waouhh boyunuda uzatiyor demeek :) Supermis bu !! Ben bu boy isini hiç kafama takmadim yaa, 1.52'yim, hiç rahatsiz olmadim bu durumdan. Ama dedigin gibi kilo hemen fark ediyor kisa olunca malesef... Ama tabi pilates 1-2 cm kazanmami saglicaksa bu tabiki super birsey :)

Benim bu siralar saat 9'da uykum geliyor... Neden boyle oluyor anlamiyorum, acaba vitamin eksikligimi var bende ... Bir siralar demir eksikligin var demisdi doktor bende bol bol yesil mercimek yiyordum, galiba tekrar dikkat etmem gerekicek... Tabi 9'da uyumuyorum çok erken diye, 10'da 10 bucuk'da yatiyorum ama sabah çok zor uyaniyorum...

Insanin en güzel hali, kendini iyi hissetigi halidir. Sen buna ulasmak için çok caba sarf ediyorsun ben burdan okuyorum, gorebiliyorum. Bu gorunumu hak ediyorsun , ve ne mutlu kendinle barisiksin <3

Canım benim çok teşekkür ederim ya ne güzel şeyler söylemişsin, Mutlu oldum :) Hepimiz her şeyin en güzeline layığız inşallah her şey gönlümüze göre olur. Mutlu bir hayat, sağlıklı bir vücud daima bizimle olsun :KK68: tabiki üzüntüler de olacak ama toparlanma ve kendini daima sevme gücü versin Allah bize. :KK60:
Bende de demir eksikliği çıktı ama ben hiçbir şey yapmıyorum :( bak yeşil mercimek hiç düşünmemiştim, ben de tüketeyim. Kansızlıkdan veya vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir yoksa yemen çok güzel. Düşündüm de biraz daha fazla meyve tüketebilirsin. Şimdi turuncu meyveler de çıkıyor yavaş yavaş. Bol bol portakal, mandalina, greyfurt, nar falan tüketebilirsin. Enerjiye ihtiyacın var demekki vücudu eksik bırakmayalım. Her şeyin doğal yollarla olanı güzel ben ilaç kullanmayı reddettim Demir için çünkü senelerdir bıktım ilaçlardan :) ilk sayfamda görüldüğü gibi birçok hastalığım var ama şükürlr olsun kendi kendime mücadele ediyorum ve yetiyor. Bir gün yetmezse alırım ilaç :))
Boydan ziyade esneklik verdiği için de olabilir. E esneyince 1-2 cm fark normal :) ben hiç esnek değilimdir, şimdi biraz farketti. :KK73:

:KK70: Canım ben psikopatım yaaa . Eskiden olsa öğlenlere kadar uyurdum evde olcam yani hiç affetmem.... Şimdi annemler falan diyor ki kızım sen manyak mısın? Okulun bitti biraz dinlen sabahın köründe kalkıyorsun, bizi de uyandırıyorsun :)))
Hergün 6 da kalkıyorum hatta bayram öncesi 5 buçuktu o :KK70:
Okul varken de böyleydim ben işe girince (Allah'ın izniyle bir an önce ) yine böyle olurum eminim. Taktım kafaya. Fit olcam, fit ölcem :KK71:
Hadi bakalım bekliyorum sabah akşam farketmez ben cin gibi dolaşıyorum buralarda. Gideyim de biraz çalışayım bari bu gidişle eve tıkılı kalcam sadece spor falan yapcam diye korkuyorum :)))

Helal vallahi ne denir ki. Ben de 6da kalkabilsem şahane olacak işte sporu sabahtan halledebilmek istiyorum. Uyuma saatini 23'e çekmeye çalışayım madem. Belki öyle halledebilirim. Düzen de olur hem mis gibi.

Gunaydin kizlaaar !!

MAsallahiniz var yaa, bu saatte kalkabilmek için kaçda yatiyorsunuz siz ? :eek:
Anca 7:15'de kalkabildim, saatim 6:30a kurmustum :KK43:

1 haslanmis yumuta
1 domates
Beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ay kahvaltın muhteşem olmuş! Yumurta görmüyordum neredeyse hiç sende. Çok sevindim cidden :) Güzel güzel tok tutar, mis gibi.

Bu arada boy vs konularında bende 1.62 sanıyordum ama 1.60 falanım sanırım. Biraz takıyordum zaman zaman, kız kardeşim de benden uzun olduğundan tabi. :D Sonra uzunca bir zaman önce değiştiremeyeceğim şeyler için üzülmemeyi/kafaya takmamayı, değiştirebileceklerim için ise çabalamam gerektiğini anladım, özümsedim de bu düşünceyi. Öyle her şeyi de kafama takamam yani kimse kusura bakmasın. :KK53: Azıcık şükür edebilmeyi öğrenmek gerek. :)

Canım benim çok teşekkür ederim ya ne güzel şeyler söylemişsin, Mutlu oldum :) Hepimiz her şeyin en güzeline layığız inşallah her şey gönlümüze göre olur. Mutlu bir hayat, sağlıklı bir vücud daima bizimle olsun :KK68: tabiki üzüntüler de olacak ama toparlanma ve kendini daima sevme gücü versin Allah bize. :KK60:
Bende de demir eksikliği çıktı ama ben hiçbir şey yapmıyorum :KK43: bak yeşil mercimek hiç düşünmemiştim, ben de tüketeyim. Kansızlıkdan veya vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir yoksa yemen çok güzel. Düşündüm de biraz daha fazla meyve tüketebilirsin. Şimdi turuncu meyveler de çıkıyor yavaş yavaş. Bol bol portakal, mandalina, greyfurt, nar falan tüketebilirsin. Enerjiye ihtiyacın var demekki vücudu eksik bırakmayalım. Her şeyin doğal yollarla olanı güzel ben ilaç kullanmayı reddettim Demir için çünkü senelerdir bıktım ilaçlardan :) ilk sayfamda görüldüğü gibi birçok hastalığım var ama şükürlr olsun kendi kendime mücadele ediyorum ve yetiyor. Bir gün yetmezse alırım ilaç :))
Boydan ziyade esneklik verdiği için de olabilir. E esneyince 1-2 cm fark normal :) ben hiç esnek değilimdir, şimdi biraz farketti. :KK73:

Amiiiin :)
Dogru soyluyorsun, ama ben kucuklugumden beri meyve tuketemiyorum. Yani unutmak degilde, onume koysalar resmen zorla yiyorum. :s Annem devamli soyler hiç meyve yemiyorsun hiçmi canin cekmiyor diye (kendisi bir seferde 3-4 tane meyve yiyor :o tabi oda fazla ...) Ama bu uyarinida goz onunde bulundurcam, belki vitamin gelir biraz :)
Bende istemiyorum ilaç falan, sevmiyorum yaa.. Heleki boyle vitamin eksikligi oldugunda, o vitaminleri besinlerdende alabiliriz sonuçda. Yemek için bahane varken ilaç içmekde nedir yaaa :D

Ay kahvaltın muhteşem olmuş! Yumurta görmüyordum neredeyse hiç sende. Çok sevindim cidden :) Güzel güzel tok tutar, mis gibi.

Bu arada boy vs konularında bende 1.62 sanıyordum ama 1.60 falanım sanırım. Biraz takıyordum zaman zaman, kız kardeşim de benden uzun olduğundan tabi. :KK70: Sonra uzunca bir zaman önce değiştiremeyeceğim şeyler için üzülmemeyi/kafaya takmamayı, değiştirebileceklerim için ise çabalamam gerektiğini anladım, özümsedim de bu düşünceyi. Öyle her şeyi de kafama takamam yani kimse kusura bakmasın. :KK53: Azıcık şükür edebilmeyi öğrenmek gerek. :)

Evet bayadir yumurta yememisim :o Bu sabah istahla yedim :D

Haha tabii ailede uzun olunca farkli oluyordur. Bizde, annemle babamda kisa boylu kardesimde. E surum oyle olunca, insana normal geliyor demekki :)
Ama sende takma yaa, soyledigin gibi boya care yok yani taksada ayni takmasanda. En güzeli kendini oyle kabullenmen ;)
Hem senin boyun 1.60, yine iyisin :)

Helal vallahi ne denir ki. Ben de 6da kalkabilsem şahane olacak işte sporu sabahtan halledebilmek istiyorum. Uyuma saatini 23'e çekmeye çalışayım madem. Belki öyle halledebilirim. Düzen de olur hem mis gibi.

Bu arada boy vs konularında bende 1.62 sanıyordum ama 1.60 falanım sanırım. Biraz takıyordum zaman zaman, kız kardeşim de benden uzun olduğundan tabi. :KK70: Sonra uzunca bir zaman önce değiştiremeyeceğim şeyler için üzülmemeyi/kafaya takmamayı, değiştirebileceklerim için ise çabalamam gerektiğini anladım, özümsedim de bu düşünceyi. Öyle her şeyi de kafama takamam yani kimse kusura bakmasın. :KK53: Azıcık şükür edebilmeyi öğrenmek gerek. :)
Ay canımmm ne güzel konuşmuşsun :)) aynen öyle. Herkesin kendine göre bir güzelliği var ya şükretmek gerek :)
Benim de kız kardeşim var benden 6 yaş küçük ve beni kucağına alabilecek şekilde uzun :KK70:benimle çok uğraşırdı boy konusunda ben de üzülürdüm vaktinde sonra babam azarladı bunu bir güzel oturdu kaldı :KK48: açıkçası artık hoşuma gidiyor. Minik minyon olmak güzeldir ya beni liseye gidiyorum falan sanıyorlar bazen yok artık üniversite bitirdim diyorum :KK70: güzeliz güzel maşallah bizeeeeeee:nazar:

Kızlaaaaaarrrr şuan ne kadar mutluyum anlatamam sizeeee. Sınavım beklediğim gibi düşük değil yetecek kadar yüksek geldiiii. İnanamıyoruuummmmm :KK49: ay bunu kutlamam gerek yaaaaaa :))))))

Aaaa supersiiin !! Inan çok sevindim senin adina!! Basirinin devamida gelir insallah ! :)
Ben biliyordum zaten yaa senin yapabilecegini, o potansyelli hissedebiliyorum burdan <3 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlaar ogle yemeginden donuyorumm, malesef yuruyusumu simdi yapamicam, islerim baya yogun oldugu için. Aksam ustu telafi edicem ama :)

Yediklerim ise:
Tavuk beyazi
Haslanmis fasulye
Salata: kreviz, kirmizi karnibahar, seker pancari
Yarim dilim ekmek

Ve doydum yaa dodumm :)

Aksam yemek yiyememe ihtimalim oldugu içinde yanima birseyler aldim:
Meyve salatasi (ananas, kiwi, kavun)
1 tane hazm ettirici yogurt

Kizlar varya siz olmasaniz ben bu isi yine tekrardan salmis olurdum <3

Evet bayadir yumurta yememisim :eek: Bu sabah istahla yedim :KK70:

Haha tabii ailede uzun olunca farkli oluyordur. Bizde, annemle babamda kisa boylu kardesimde. E surum oyle olunca, insana normal geliyor demekki :)
Ama sende takma yaa, soyledigin gibi boya care yok yani taksada ayni takmasanda. En güzeli kendini oyle kabullenmen :KK66:
Hem senin boyun 1.60, yine iyisin :)

Yani kardeşim 1.70 küsür öyle diyim ben sana. Ben biraz daha anneme çekmişim minyon tipli. Yaşımı da göstermiyorum zaten oh. :D Gerçi sanki çok bi yaşımız varmış gibi :)

Ay canımmm ne güzel konuşmuşsun :)) aynen öyle. Herkesin kendine göre bir güzelliği var ya şükretmek gerek :)
Benim de kız kardeşim var benden 6 yaş küçük ve beni kucağına alabilecek şekilde uzun :KK70:benimle çok uğraşırdı boy konusunda ben de üzülürdüm vaktinde sonra babam azarladı bunu bir güzel oturdu kaldı :KK48: açıkçası artık hoşuma gidiyor. Minik minyon olmak güzeldir ya beni liseye gidiyorum falan sanıyorlar bazen yok artık üniversite bitirdim diyorum :KK70: güzeliz güzel maşallah bizeeeeeee:nazar:

Kesinlikle, ben staj yaparken lise stajyeri mi diye soruyorlardı da çemkiriyordum ne lisesi beee, üniversite bitirdim beeen! diye. Sonra güldüm geçtim. :D
Haha baban iyi yapmış, kardeşler ablalarıyla dalga geçmemeli! :63::rolleyes:

Kızlaaaaaarrrr şuan ne kadar mutluyum anlatamam sizeeee. Sınavım beklediğim gibi düşük değil yetecek kadar yüksek geldiiii. İnanamıyoruuummmmm :KK49: ay bunu kutlamam gerek yaaaaaa :))))))
:KK50::KK50::KK50: Kutlayalım o zaman! Gerçekten çok sevindim canım, Allah gönlüne göre versin, hayırlısını versin. :nazar::KK200:
Kizlaar ogle yemeginden donuyorumm, malesef yuruyusumu simdi yapamicam, islerim baya yogun oldugu için. Aksam ustu telafi edicem ama :)

Yediklerim ise:
Tavuk beyazi
Haslanmis fasulye
Salata: kreviz, kirmizi karnibahar, seker pancari
Yarim dilim ekmek

Ve doydum yaa dodumm :)

Aksam yemek yiyememe ihtimalim oldugu içinde yanima birseyler aldim:
Meyve salatasi (ananas, kiwi, kavun)
1 tane hazm ettirici yogurt

Kizlar varya siz olmasaniz ben bu isi yine tekrardan salmis olurdum <3
Sen bugün kesinlikle mükemmel besleniyorsun. Akşama da yemek yiyemezsen de yanındakiler süper gerçekten. Tebrik ediyorum. :) :nazar:

Tesekkur ederim Vernalagnia Vernalagnia :)
Siz'den aldigim motivasyon ! :)

Suan'da meyvemi ve yogurtumu yiyorum, sonrada bir kahve'den baska birsey yemem içmem herhalde :)

Aslina bakarsaniz çok çok yorgunum, eve gitsem hemen uyucak sekildeyim ama, degisikliligede ihtiyacim oldugu için bu aksam bir sergiye gidicem. Umarim uzerimdeki bu yorgunlugu alir :)

Süpersin B BitterCikom
Söylediklerin beni Mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim:)
Ben bugün ipin ucunu biraz kaçırdım gibi ama yine tatlı yemedim. Aferin bana. Hakettim ya her şey yolunda :)

Öğlen
Yarım paket altınbaşak krem peynir sürüp yemiştim.
Birkaç saat sonra evden çıkmadan bir şey atıştırayım dedim kabak ezmeli dürüm vardı dışarıdan çok hafif ve hoştu yarısını Yedim. Yemesem de olurdu ama Napayım :)

Akşam yemeği
Mangal restoranındaydık.
6 köfte(çok büyük değil)
Piyaz
1 dilim ekmekle ezme

Canım feci tatlı istedi onun yerine 2 yaş incir, 2 erik yedim şimdi. Ve bitsin artık. Yarın detoks yapmam lazım çünkü cumartesi waffle partisi var :KK34: ve katılmak zorundayım :mad: uyum sağlamak gerek bazen :KK70:
Ben ne yesem çok yemişim gibi geliyor ya. Allahım psikolojim bozuldu

Back
X