- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Vayvayvaay gercekden supersin!!! Bu kadar yiyecek icecek onunden gelip gecerken sen iradene sahip cikip kendine sahip cikdiin m, tebrikleeer
Taze tazede herseyin lezzeti bir baska oluyor ya gercekden, yarasin sana
Benim birinci gunum guzel gecdi, bir kase meyve salatasindan sonrada uzun sure bisey yemedim, ve aksam yamegi niyetine bi dilim karpuz yedim veeeee o kadar bu gunu boyle gecirdigim icin mutluyumm
Evet kendimi haha hafif hissediyorumm, yarin sabah tartida belli olcakmii orasida var en son tartildigimda agzimi tutamadigim icin 52,8i gormusdum insallah fazlaligi veririm yarinin sonunda
Günaydıııınnnn:) bugün bomba gibiyim. Ha bir de hala tokum bu güzel bir şey, kahvaltı yapmayacağım, acıkınca lapaa:)
Ohhh sayende motive oldum yeniden. Dün yerken böyle bir içim daralıyordu ara ara :))) valla öyle oldu önüme 1 kasa koysalar o domatesleri bitirebilirdim belki hem de sıfır zarar mmmm missss :)
Detoksun bomba gibi olmuş, yürümüşsün ki illa çıkıp yürüyüş Amacıyla yürümene gerek yok, hareket halinde olman çok güzel, bugün de devam et ve farkı gör. Kilo kaybını dört gözle bekliyorum uzun zamandır dikkat ediyorsun artık ciddi bir kayıp bekliyorum senden :)))

Ya bu günlüğe bayıldım ben bayıldııımm :))) aylardır kendimi gaza getiriyordum ve hep hüsranla sonuçlanıyordu. Vericem diye diye almışım yine kiloları. Biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardı ve bu günlük gerçekten değiştirdi düşüncelerimi. Birazcık da olsa motive oldum sanırım :)) ay maşallah sizee inşallah böyle devam edersiniz :) darısı benim başıma![]()
Hoşgeldin Kepceee :)
Bence sen de Aramıza katılmalısın, BitterCikom'un Söylediklerine Katılıyorum. Elbette aramızda olmandan mutluluk duyarım. Günlüğümün Başlarında yalnız kaldım ama sonra halden anlayan biri çıkınca daha çok motive ediyorsun kendini. Sırf buraya yazacağın için bile kendini dizginliyorsun. :) bence sen de yapabilirsinn kilo vermekten ziyade SAĞLIKLI YAŞAM ADINA :) Vakit buldukça seni de buraya bekliyorum. Birbirimizi gaza getirir dururuz :) Mesela biz şimdi lapa diyeti yapıyoruz Aslına bakarsan 1-2 günlük detoks. Vücudundaki ödemi atyor, kilo vermiş görünüyorsun. Düzgün beslenirsen de bunu koruyorsun. Yani duran kilo kaybın harekete geçiyor. Müthiş moral oluyor. Aklında bulunsun