Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Vayvayvaay gercekden supersin!!! Bu kadar yiyecek icecek onunden gelip gecerken sen iradene sahip cikip kendine sahip cikdiin m, tebrikleeer

Taze tazede herseyin lezzeti bir baska oluyor ya gercekden, yarasin sana

Benim birinci gunum guzel gecdi, bir kase meyve salatasindan sonrada uzun sure bisey yemedim, ve aksam yamegi niyetine bi dilim karpuz yedim veeeee o kadar bu gunu boyle gecirdigim icin mutluyumm
Evet kendimi haha hafif hissediyorumm, yarin sabah tartida belli olcakmii orasida var en son tartildigimda agzimi tutamadigim icin 52,8i gormusdum insallah fazlaligi veririm yarinin sonunda

Günaydıııınnnn:) bugün bomba gibiyim. Ha bir de hala tokum bu güzel bir şey, kahvaltı yapmayacağım, acıkınca lapaa:)
Ohhh sayende motive oldum yeniden. Dün yerken böyle bir içim daralıyordu ara ara :))) valla öyle oldu önüme 1 kasa koysalar o domatesleri bitirebilirdim belki hem de sıfır zarar mmmm missss :)
Detoksun bomba gibi olmuş, yürümüşsün ki illa çıkıp yürüyüş Amacıyla yürümene gerek yok, hareket halinde olman çok güzel, bugün de devam et ve farkı gör. Kilo kaybını dört gözle bekliyorum uzun zamandır dikkat ediyorsun artık ciddi bir kayıp bekliyorum senden :))) :nazar:
Ya bu günlüğe bayıldım ben bayıldııımm :))) aylardır kendimi gaza getiriyordum ve hep hüsranla sonuçlanıyordu. Vericem diye diye almışım yine kiloları. Biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardı ve bu günlük gerçekten değiştirdi düşüncelerimi. Birazcık da olsa motive oldum sanırım :)) ay maşallah sizee inşallah böyle devam edersiniz :) darısı benim başıma :KK70:

Hoşgeldin Kepceee :)
Bence sen de Aramıza katılmalısın, BitterCikom'un Söylediklerine Katılıyorum. Elbette aramızda olmandan mutluluk duyarım. Günlüğümün Başlarında yalnız kaldım ama sonra halden anlayan biri çıkınca daha çok motive ediyorsun kendini. Sırf buraya yazacağın için bile kendini dizginliyorsun. :) bence sen de yapabilirsinn kilo vermekten ziyade SAĞLIKLI YAŞAM ADINA :) Vakit buldukça seni de buraya bekliyorum. Birbirimizi gaza getirir dururuz :) Mesela biz şimdi lapa diyeti yapıyoruz Aslına bakarsan 1-2 günlük detoks. Vücudundaki ödemi atyor, kilo vermiş görünüyorsun. Düzgün beslenirsen de bunu koruyorsun. Yani duran kilo kaybın harekete geçiyor. Müthiş moral oluyor. Aklında bulunsun :KK68:

Günaydıııınnnn:) bugün bomba gibiyim. Ha bir de hala tokum bu güzel bir şey, kahvaltı yapmayacağım, acıkınca lapaa:)
Ohhh sayende motive oldum yeniden. Dün yerken böyle bir içim daralıyordu ara ara :))) valla öyle oldu önüme 1 kasa koysalar o domatesleri bitirebilirdim belki hem de sıfır zarar mmmm missss :)
Detoksun bomba gibi olmuş, yürümüşsün ki illa çıkıp yürüyüş Amacıyla yürümene gerek yok, hareket halinde olman çok güzel, bugün de devam et ve farkı gör. Kilo kaybını dört gözle bekliyorum uzun zamandır dikkat ediyorsun artık ciddi bir kayıp bekliyorum senden :))) :nazar:

Ooh ne guzel sabah sabah formdasiin :) Bende ayni sekilde, fakat ne yalan soyliyeyim baya ac uyandim ben :D Sabah sabahda canim lapa cekmedigi icin, yarim muzla yarin su bardagi sut iciyorum :) Oglene sakliyorum pirinc lapasini ;)
Ama gercekden bu sekilde dikkat edebilmek insana daha fazlasini yapmak icin motivasyon veriyor ...

Ben simdiye dedigin gibi kilo verirdim ama malesef gecen hafta sonu benim için fatal oldu :( Yani anca aldigim fazlaliklardan kurtulabildim, bu sabah 52,2 cikdim ... Ama tabi yarina bir kac gram verirsem, hiç inmedigim bir kiloda olucaaam :)

Ooh ne guzel sabah sabah formdasiin :) Bende ayni sekilde, fakat ne yalan soyliyeyim baya ac uyandim ben :KK70: Sabah sabahda canim lapa cekmedigi icin, yarim muzla yarin su bardagi sut iciyorum :) Oglene sakliyorum pirinc lapasini :KK66:
Ama gercekden bu sekilde dikkat edebilmek insana daha fazlasini yapmak icin motivasyon veriyor ...

Ben simdiye dedigin gibi kilo verirdim ama malesef gecen hafta sonu benim için fatal oldu :KK43: Yani anca aldigim fazlaliklardan kurtulabildim, bu sabah 52,2 cikdim ... Ama tabi yarina bir kac gram verirsem, hiç inmedigim bir kiloda olucaaam :)
Afiyet olsunn, o muzun yarısını yememek, sütü yarım bardak içmek falan. Maşallah sana maşallah :)))
Bence emin ol 51 li bir rakam göreceksin. Aslında bu lapayı haftada 1 yapmak iyi gelebilir. Belli bir gün belirleyip hayat Tarzı haline getireceksin. Vücudunda ödem birikmemiş olur. Bunu bi düşüneyim :)) istediğimiz kiloya inene kadar ve istediğimiz bedene kavuşana kadar hayır demeyi bilmemiz gerek(ben bu konuda oldukça başarısızım) ondan sonra kendimize haftada 1 ödül bile verebilirizz :)

Afiyet olsunn, o muzun yarısını yememek, sütü yarım bardak içmek falan. Maşallah sana maşallah :)))
Bence emin ol 51 li bir rakam göreceksin. Aslında bu lapayı haftada 1 yapmak iyi gelebilir. Belli bir gün belirleyip hayat Tarzı haline getireceksin. Vücudunda ödem birikmemiş olur. Bunu bi düşüneyim :)) istediğimiz kiloya inene kadar ve istediğimiz bedene kavuşana kadar hayır demeyi bilmemiz gerek(ben bu konuda oldukça başarısızım) ondan sonra kendimize haftada 1 ödül bile verebilirizz :)

Saolasiiiin :)
Umarim gorurum artiik...
Ve seninle ayni fikirdeyim, bencede bu bir duzen halina gelip haftada bir yapilabilir... Tabi is hayatinla bu duzen biraz dengesiz oluyor ama, musait bir gundede yapilabilir :)
Aynen yaa, bir hayir demek bu kadarmi zor oluuur !!!

Odul olayida bence daha uygun olur... En azinda, sevdiklerinle toplandiginda ufak kacamaklar odulun olsa, zaten yeter diye dusunuyorum :) Ama tabiki son kilolar gittikden sonra :)

Saolasiiiin :)
Umarim gorurum artiik...
Ve seninle ayni fikirdeyim, bencede bu bir duzen halina gelip haftada bir yapilabilir... Tabi is hayatinla bu duzen biraz dengesiz oluyor ama, musait bir gundede yapilabilir :)
Aynen yaa, bir hayir demek bu kadarmi zor oluuur !!!

Odul olayida bence daha uygun olur... En azinda, sevdiklerinle toplandiginda ufak kacamaklar odulun olsa, zaten yeter diye dusunuyorum :) Ama tabiki son kilolar gittikden sonra :)
Aynen öylee :)
2-3 kilocuk nedir ki yaaa çok az kaldı çok :)
Zaten bi 50 olsak gerisi gelecek. Ama 49 olunca bir ödül vereceğim kendime :))
Bu arada benim boynum tutulmuş pilates yapamıyorum :( artık yürüyüşle kapatırım bugünü. Squatı da unutmadan :)))

Aynen öylee :)
2-3 kilocuk nedir ki yaaa çok az kaldı çok :)
Zaten bi 50 olsak gerisi gelecek. Ama 49 olunca bir ödül vereceğim kendime :))
Bu arada benim boynum tutulmuş pilates yapamıyorum :KK43: artık yürüyüşle kapatırım bugünü. Squatı da unutmadan :)))

Aynen yaa neden su 2-3 kilo gitmiyor anlayamiyorummm Hep kiş aylarinin yuzunden bunlarin hepsii !! :)
Yuruyusle squatta super olur sen hic canini sikma ;)

Ben bu aralar pek spor yapamicam, anca evdeki kosusturmalar. Bir yandan ev temizlikleri, yemek yapmalar, bir yandan valiz hazirlamalar... Anca bunlara vakit bulabiliyorumm :)

Aynen yaa neden su 2-3 kilo gitmiyor anlayamiyorummm Hep kiş aylarinin yuzunden bunlarin hepsii !! :)
Yuruyusle squatta super olur sen hic canini sikma :KK66:

Ben bu aralar pek spor yapamicam, anca evdeki kosusturmalar. Bir yandan ev temizlikleri, yemek yapmalar, bir yandan valiz hazirlamalar... Anca bunlara vakit bulabiliyorumm :)

Dert etme artık Türkiye ye gelince bol bol yüzersin, koşuşturmaca. Işte en güzel spor :))) kolay gelsin :KK68:

Bir havucla ara ogunumu yaptikdan iki saat sonra, bir tabak pirinc lapasini yemis bulunuyorumm :)
Yaninda iki yemek kasigi yogurt, yarim domates, ve az salatalik...
Ben hala bu kadar tika basa yeyipde kilo verildigine sasiriyorum :o Tabagimi zorla bitirdim yine .. Eger bu is gercekden ise yararsa, devamli bir sekilde kolaylikla yapabilecegime inaniyorum...
Bugun tartida eksi gordum ama aksam pirinc lapasi yememisdim, bu aksam yemeyi planliyorum, birde ogle bakicam etkisine :)

Cumartesi ve pazar beni biraz korkutuyor acikcasi... Cumartesi gunun erkek arkadasimi gorcem ve genelde disarda yiyoruz... Pazar gunude bir dogum gunu partisine gidicem, asil sinav o zaman baslicak benim için :) Zarari ne kadar azaltabilirsem, o bana kâr olcak artik. Simdiden psicholojimi alistiriyorummm .. :)

Bir havucla ara ogunumu yaptikdan iki saat sonra, bir tabak pirinc lapasini yemis bulunuyorumm :)
Yaninda iki yemek kasigi yogurt, yarim domates, ve az salatalik...
Ben hala bu kadar tika basa yeyipde kilo verildigine sasiriyorum :eek: Tabagimi zorla bitirdim yine .. Eger bu is gercekden ise yararsa, devamli bir sekilde kolaylikla yapabilecegime inaniyorum...
Bugun tartida eksi gordum ama aksam pirinc lapasi yememisdim, bu aksam yemeyi planliyorum, birde ogle bakicam etkisine :)

Cumartesi ve pazar beni biraz korkutuyor acikcasi... Cumartesi gunun erkek arkadasimi gorcem ve genelde disarda yiyoruz... Pazar gunude bir dogum gunu partisine gidicem, asil sinav o zaman baslicak benim için :) Zarari ne kadar azaltabilirsem, o bana kâr olcak artik. Simdiden psicholojimi alistiriyorummm .. :)

Lapa ölçün nedir 1 Çay bardağı mı ? Kesinlikle öyle. Tariflerde 1 öğün için 1 Çay bardağı diyor toplam 3 Çay bardağı ama ben 1-1.5 Çay bardağını bir günde tüketebiliyotum, patlıyorum yani :)

YağsıZ, tuzsuz tükettiğimiz için kilo kaybı yapıyor. Uzak doğulular sürekli pirinç tüketiyorlar nasıl öyle kupkurular Sanılanın aksine pirinç kilo yapmaz. :)
Haftasonları korkulu rüyamız ama sen üstesinden gelirsin, çok eminim. Azar azar her şeyden yiyoruz bunu unutmazsak sıkıntı yok. :)

Ben de tok olduğumdan 11.30 gibi Anca açlık hissettim yarım Çay bardağı bulgur lapası domates ve biberle pişirdim, baharat ekledim.

14.00 1 kuru erik ile beraber Kayısı Çayı

Akşama bir dışarı Çıkma durumu var. Lapamı yiyip gitcem. Dışarıda da sade kahve veya meyve suyu falan içmeyi planlıyorum :) bugün detoksu bana kimse bozduramaz :)

Lapa ölçün nedir 1 Çay bardağı mı ? Kesinlikle öyle. Tariflerde 1 öğün için 1 Çay bardağı diyor toplam 3 Çay bardağı ama ben 1-1.5 Çay bardağını bir günde tüketebiliyotum, patlıyorum yani :)

YağsıZ, tuzsuz tükettiğimiz için kilo kaybı yapıyor. Uzak doğulular sürekli pirinç tüketiyorlar nasıl öyle kupkurular Sanılanın aksine pirinç kilo yapmaz. :)
Haftasonları korkulu rüyamız ama sen üstesinden gelirsin, çok eminim. Azar azar her şeyden yiyoruz bunu unutmazsak sıkıntı yok. :)

Ben de tok olduğumdan 11.30 gibi Anca açlık hissettim yarım Çay bardağı bulgur lapası domates ve biberle pişirdim, baharat ekledim.

14.00 1 kuru erik ile beraber Kayısı Çayı

Akşama bir dışarı Çıkma durumu var. Lapamı yiyip gitcem. Dışarıda da sade kahve veya meyve suyu falan içmeyi planlıyorum :) bugün detoksu bana kimse bozduramaz :)

Waouhh iste bu azimi seviyorumm !! :)
Haklisin yaa bencede yapabilirim, sonuc sadece o an bir istek duyucam o istegi goz ardi edebilirsem, sonra unutup gidilcek zaten :) Motivasyonum tavan :)

Evet 1 cay bardagi yedim oglen, baya fazla geldi yani, zorla yedim sonra acikirim diye ama, iyi tokda tutuyor :)

Bende simdi bir yesil cay icerim, sivi tuketimini arttirmak adina :)

Eveettt
Bugünü Toplam 1 Çay bardağı bulgur lapası ile kapattık.
Ek olarak 2 dilim karpuz, 2 erik.
Dışarıda çay içtim, sonra illa bir şey ye diye Israr edilince(babamla buluştum o Yüzden atlatamadım) sebzeli dürüm istedim onun içinin sebzelerinden azıcık yedim. Kalanı kim mideye indirirse diye önlerine verdim. Ucuz atlattım yineeee :)))
Ama yine Kabızlık sorunu yaşıyorum sanırım lapadan oluyor, yarın Sıvı günü yapıyorum ve Sebze Çorbası başta olmak üzere bol bol Sıvı tüketiyorum :)

Sadece 2 km yürüyebildim çünkü felaket yağmur yağdı :)
55 squat yapıldı.

Eveettt
Bugünü Toplam 1 Çay bardağı bulgur lapası ile kapattık.
Ek olarak 2 dilim karpuz, 2 erik.
Dışarıda çay içtim, sonra illa bir şey ye diye Israr edilince(babamla buluştum o Yüzden atlatamadım) sebzeli dürüm istedim onun içinin sebzelerinden azıcık yedim. Kalanı kim mideye indirirse diye önlerine verdim. Ucuz atlattım yineeee :)))
Ama yine Kabızlık sorunu yaşıyorum sanırım lapadan oluyor, yarın Sıvı günü yapıyorum ve Sebze Çorbası başta olmak üzere bol bol Sıvı tüketiyorum :)

Sadece 2 km yürüyebildim çünkü felaket yağmur yağdı :)
55 squat yapıldı.

Supersiin, ne guzelde kivirabilmissin yememek icin! yediklerin cok uygun olmus bugun, azmin super

Bende bugun ogle lapasindan sonra, ara olarak yarim elma, ve aksama ailecek yedigim icin durumu anca su sekilde kurtarabikdim: 2 kepce mercimek corbasi, 3 yemek kasigi kiymali makarna ve bolbolbol salata... Bugun bu sekilde kapattim, yine ozel olarak spor yapamadimm

Supersiin, ne guzelde kivirabilmissin yememek icin! yediklerin cok uygun olmus bugun, azmin super

Bende bugun ogle lapasindan sonra, ara olarak yarim elma, ve aksama ailecek yedigim icin durumu anca su sekilde kurtarabikdim: 2 kepce mercimek corbasi, 3 yemek kasigi kiymali makarna ve bolbolbol salata... Bugun bu sekilde kapattim, yine ozel olarak spor yapamadimm

Sen de çok güzel dengelemişsin :) inşallah gitmiştir o gereksiz kilolar :))
Ben çok kötü bir akşam ve gece geçirdim.
Ciddi Kabızlıktan dolayı ağrı+başa ve dişe vuran sinüzit ağrısı :KK43:( ağlaya ağlaya uyumaya çalıştım, haplar falan fayda etmedi.) Şuan çok halsizim... Gram verdiğimi de zannetmiyorum, Kabızlık ciddi bir sorun kilo vermenin önünde en büyük engel Şuan detoks bile işe yaramadı eminim, karnım öyle Şiş ki tartılmayacağım. Bugün ne Yaparım bilmiyorum Sıvı tüketirim işte bolca ama moral olarak çökmüş durumdayım... Sağlıklı olmak istiyorum artık çocukluğumdan beri hastalıklarla boğuşuyorum... Biliyorum pozitif olmam Lazım Şuan ama insan bazen Düşüyor böyle çok şey yaşadım hayata karşı başımı eğmedim yine de ama pes edebiliyorum bazen...

Sen de çok güzel dengelemişsin :) inşallah gitmiştir o gereksiz kilolar :))
Ben çok kötü bir akşam ve gece geçirdim.
Ciddi Kabızlıktan dolayı ağrı+başa ve dişe vuran sinüzit ağrısı :KK43:( ağlaya ağlaya uyumaya çalıştım, haplar falan fayda etmedi.) Şuan çok halsizim... Gram verdiğimi de zannetmiyorum, Kabızlık ciddi bir sorun kilo vermenin önünde en büyük engel Şuan detoks bile işe yaramadı eminim, karnım öyle Şiş ki tartılmayacağım. Bugün ne Yaparım bilmiyorum Sıvı tüketirim işte bolca ama moral olarak çökmüş durumdayım... Sağlıklı olmak istiyorum artık çocukluğumdan beri hastalıklarla boğuşuyorum... Biliyorum pozitif olmam Lazım Şuan ama insan bazen Düşüyor böyle çok şey yaşadım hayata karşı başımı eğmedim yine de ama pes edebiliyorum bazen...

Her insanin vardir kendini zayif hissetigi donemler, yasadiklarina anlam veremedigimiz donemler, her zaman guclu olmak o kadar zorki ! Ve de imkansiz, cunku her zaman mutluyum dersen bilki bir yanlislik var, cunku hayat o kadar kolay degil!
Seni çok tanimasamda, gecmis konularini okudum geçen gun ve ne kadar saglam bir insan oldugunu gordum. O kadar sey yasiyan bir insan kabizlikdan korkmamali diye dusunuyorum :) Saka bir yana, sen tartiyi falan unut kendine iyi bakmaya çalis... Bol yesil cay, kayisi, kuru erik veya üzüm, erik suyu hatta, bol sebze ve yulaf yemeye calis...

Biliyorum sen doktorlardan uzaklasdigini soyluyorsun, fakat bu kabizligin ilaci oldugunu biliyorum, yakinlarimda kullanan var ve ise yariyor. Denedinmi acaba ??

Mesajini sabah yazmissin, simdi nasil oldun??

Bu sabah tartida 51.9 la 52 civarinda cikdim, ama bende bu siralar wcye cikamiyorum malesef, o yuzden gordugum rakamlara kanmiyorum...
Bu sabah guzel bir kahvalti yaptim ne yaan soyliyeyim:
2 kucuk yumuradan yapilmis peynirli omlet
2 kiymali sigara boregi
Bol domates ve salatalik
2 bardakda çay

ara olarak:
Yarim elma ve 1 havuc

Aksami hafif gecirmeyi planliyorum, hem bu sabahi telafi adina, hemde yarin dogum gunu pastasini yiyebilmek için :)

Her insanin vardir kendini zayif hissetigi donemler, yasadiklarina anlam veremedigimiz donemler, her zaman guclu olmak o kadar zorki ! Ve de imkansiz, cunku her zaman mutluyum dersen bilki bir yanlislik var, cunku hayat o kadar kolay degil!
Seni çok tanimasamda, gecmis konularini okudum geçen gun ve ne kadar saglam bir insan oldugunu gordum. O kadar sey yasiyan bir insan kabizlikdan korkmamali diye dusunuyorum :) Saka bir yana, sen tartiyi falan unut kendine iyi bakmaya çalis... Bol yesil cay, kayisi, kuru erik veya üzüm, erik suyu hatta, bol sebze ve yulaf yemeye calis...

Biliyorum sen doktorlardan uzaklasdigini soyluyorsun, fakat bu kabizligin ilaci oldugunu biliyorum, yakinlarimda kullanan var ve ise yariyor. Denedinmi acaba ??

Mesajini sabah yazmissin, simdi nasil oldun??

Bu sabah tartida 51.9 la 52 civarinda cikdim, ama bende bu siralar wcye cikamiyorum malesef, o yuzden gordugum rakamlara kanmiyorum...
Bu sabah guzel bir kahvalti yaptim ne yaan soyliyeyim:
2 kucuk yumuradan yapilmis peynirli omlet
2 kiymali sigara boregi
Bol domates ve salatalik
2 bardakda çay

ara olarak:
Yarim elma ve 1 havuc

Aksami hafif gecirmeyi planliyorum, hem bu sabahi telafi adina, hemde yarin dogum gunu pastasini yiyebilmek için :)

Rahatlattı beni söylediklerin :) Evet bu aralar zayıflamayı değil sağlığıma kavuşmayı düşüneceğim, yemekten kısmayacağım. Evet birkaç konum var öyle şimdi olsa açmazdım sanıyorum ama insan bazen tanımasa bile bir şeyleri anlatmaya, paylaşmaya ihtiyaç duyuyor ki tanıdıkların en çok Can'ını yakanlerken.. Çok şükür o günleri atlattım, YAŞ itibariyle daha küçük Olduğum dönemlerdi, yine sıkıntılarım yok değil ama Şükürler olsun beterin beteri vardır, sabrı, tahammülü öğrendim :)
51 i görmene sevindim yine de. Umarım senin durumun da düzelir yine çok güzel beslenmişsin ohhh Böreği falan Düşünme tadını çıkar Akşamı dengelersin :) veee pasta ödül olarak seni bekliyorrrrrr :)
Önerilerini dikkate alacağım. Iyi ki cevapladın,moral oldu.

Ben de diş ağrısından dolayı katı giyemedim fazla

Sabah çok erken kahvaltı Yaptım
1 kase nesfit

Ara
1 incir, biraz leblebi
Yeşil çay

Öğle
1 kase sebze çorbası
Yarım dilim ekmek

Akşama 1 çeşit yerim ve sonra bol bol meyve, yulaf , yoğurt vs :)

Şimdi devam ediyor ama Düne göre çok çok iyiyimmm :)

Rahatlattı beni söylediklerin :) Evet bu aralar zayıflamayı değil sağlığıma kavuşmayı düşüneceğim, yemekten kısmayacağım. Evet birkaç konum var öyle şimdi olsa açmazdım sanıyorum ama insan bazen tanımasa bile bir şeyleri anlatmaya, paylaşmaya ihtiyaç duyuyor ki tanıdıkların en çok Can'ını yakanlerken.. Çok şükür o günleri atlattım, YAŞ itibariyle daha küçük Olduğum dönemlerdi, yine sıkıntılarım yok değil ama Şükürler olsun beterin beteri vardır, sabrı, tahammülü öğrendim :)
51 i görmene sevindim yine de. Umarım senin durumun da düzelir yine çok güzel beslenmişsin ohhh Böreği falan Düşünme tadını çıkar Akşamı dengelersin :) veee pasta ödül olarak seni bekliyorrrrrr :)
Önerilerini dikkate alacağım. Iyi ki cevapladın,moral oldu.

Ben de diş ağrısından dolayı katı giyemedim fazla

Sabah çok erken kahvaltı Yaptım
1 kase nesfit

Ara
1 incir, biraz leblebi
Yeşil çay

Öğle
1 kase sebze çorbası
Yarım dilim ekmek

Akşama 1 çeşit yerim ve sonra bol bol meyve, yulaf , yoğurt vs :)

Şimdi devam ediyor ama Düne göre çok çok iyiyimmm :)

Ne mutlu bana moralini birazda olsa duzeltebildiysem :) Ben seni burda positif birisi olarak tanidik, ve oyle olduguna inaniyorum. Bu yuzden bu karamsar anindan cabuk siyrilirsin ;)
Anliyorum seni, bazen hiç tanimadiklarina daha kolay anlatiyor insan bazi seyleri :)

Beslenmen güzel olmus dis agrisindan olsada :) Inciri unutmusdum, oda super geliyor kabizliga :)

Yarinana çok çok çook daha iyi olucaksin, oyle dusun ;)

Ne mutlu bana moralini birazda olsa duzeltebildiysem :) Ben seni burda positif birisi olarak tanidik, ve oyle olduguna inaniyorum. Bu yuzden bu karamsar anindan cabuk siyrilirsin :KK66:
Anliyorum seni, bazen hiç tanimadiklarina daha kolay anlatiyor insan bazi seyleri :)

Beslenmen güzel olmus dis agrisindan olsada :) Inciri unutmusdum, oda super geliyor kabizliga :)

Yarinana çok çok çook daha iyi olucaksin, oyle dusun :KK66:

Inşallah öyle olacağım ;) çok teşekkür ederim desteğin için. Yarına pozitif enerjimi saçmaya devam edeceğim kaldığım yerden. Bugün toparlanma günü :))) yapabilirsem pilates yapıcam. O beni kendime getirir :)
Dişim felaket ağrıyor ama yemeği aksatmayacağım. Yemezsem çok daha kötü olacak :) Akşama da sulu bir Şeyler Yaparım zaten. Yavaş yavaş idare ediyorum. :)

Inşallah öyle olacağım :KK66: çok teşekkür ederim desteğin için. Yarına pozitif enerjimi saçmaya devam edeceğim kaldığım yerden. Bugün toparlanma günü :))) yapabilirsem pilates yapıcam. O beni kendime getirir :)
Dişim felaket ağrıyor ama yemeği aksatmayacağım. Yemezsem çok daha kötü olacak :) Akşama da sulu bir Şeyler Yaparım zaten. Yavaş yavaş idare ediyorum. :)

Oof ya dis agrisi kotu oluyor , neden oldu acaba?

Aynen sulu seyler bile olsa mideyi boş bırakma :) evet pilates seni bir uyandirir simdii :) boynun tutulmusdu o gecdimi?

Bende suan 2 yesil elmadan yaptigim meyve suyunu iciyorumm :) asiri bir yeme istegimde yok memnunumm :)

Oof ya dis agrisi kotu oluyor , neden oldu acaba?

Aynen sulu seyler bile olsa mideyi boş bırakma :) evet pilates seni bir uyandirir simdii :) boynun tutulmusdu o gecdimi?

Bende suan 2 yesil elmadan yaptigim meyve suyunu iciyorumm :) asiri bir yeme istegimde yok memnunumm :)

Sinüzitim var, ve ilginçtir ki sinüzit üst azı dişlere vururmuş. Dişlerim de hiçbir şey yok üstelik.zz
Boynum geçti neyse ki. Giremedim bile buraya hiç ama şimdi daha iyiyim. Çünkü hareket ettim bugün Ağrı sızı içinde de olsa hareketin iyi geleceğini düşündüm.
Yediklerim şöyle
Akşam
Sulu dedim ama yalnızdım, yemek yapamadım. Börek vardı. 2 dilim Börek yedim
Çeyrek haşlanmış mısır( kabızlığa iyi gelirmiş)
Buzlu soğuk çikolata

Spor
4 km yürüyüş( yaklaşık 45 dk)
1 saat pilates(ezberledim, artık kendim yapıyorum hem daha hızlı hem daha fazla tekrarlı, Ebru şallı çok konuşuyor)
Yarım saat dans

Evet hastalık bana yaradı :))))) o kabızlığı yok etmek için saatlerce spor yapabilirim yani :)

Senin günün nasıl geçti, yarına hazır mısın ? :)

Sinüzitim var, ve ilginçtir ki sinüzit üst azı dişlere vururmuş. Dişlerim de hiçbir şey yok üstelik.zz
Boynum geçti neyse ki. Giremedim bile buraya hiç ama şimdi daha iyiyim. Çünkü hareket ettim bugün Ağrı sızı içinde de olsa hareketin iyi geleceğini düşündüm.
Yediklerim şöyle
Akşam
Sulu dedim ama yalnızdım, yemek yapamadım. Börek vardı. 2 dilim Börek yedim
Çeyrek haşlanmış mısır( kabızlığa iyi gelirmiş)
Buzlu soğuk çikolata

Spor
4 km yürüyüş( yaklaşık 45 dk)
1 saat pilates(ezberledim, artık kendim yapıyorum hem daha hızlı hem daha fazla tekrarlı, Ebru şallı çok konuşuyor)
Yarım saat dans

Evet hastalık bana yaradı :))))) o kabızlığı yok etmek için saatlerce spor yapabilirim yani :)

Senin günün nasıl geçti, yarına hazır mısın ? :)

Vaay hasta halinle dans haa :) Afferim sana !!
Daha iyi olduguna sevindim, yarin dahada iyi olursun, ve sonraki gun dahada iyi :)

Yediklerinde gayet güzel, bir sekilde dengelenmis ;) Daha iyi hissedince kendini, dahada dengeli beslenirsin, protein pek almamissin :)

Benim gunum ev icinde kosturmaca gecdi, valiz hazirliklari, son temizlikler basladi artik, oturamiyoruuummm :)

Aksam yemegimide bu sekilde atlattim:
2 Kepce mercimek corbasi
Karniyarik ustune yogurt + pul biber
1 yesil zeytin
3 Yemek kasigi bulgur pilavi

1-2 saat sonrada 2 minnak parca kavun yedim

Ve günü bu sekilde kapatiyorum...

Uyumadan bir yesil cay icicem, kabizlik sorunu devam etmekde :s

Yarina bomba gibi hazirim, pazar kahvaltisini nasil atlatirim diye planlar yapiorum :)

Back
X