Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Süpersin süper o da olacak az kaldı :KK68: yavaş olsun tam olsun. Ben bir 50.00 olamadım Gram gram gidiyor ama gidiyor neyseki.
Bu arada öğleni 2 erik, 2 Parça bitter çikolata ile geçiştirdim. Akşama ıspanak kavurması yapacağım yoğurtla onu yerim mmm mis. Belki yanına çok az tam buğday makarna. Bugün de tamamdır!

Aynen acelemiz yok :)
Evet zaten bu kilolarda hizli verilmezkii ...

Menun muhtesem ! Banada evde tonla kepekli makarna ve pirinc oldugunu hatirlatti :) Annem onlari yapmadigi için kaldilar oyle... Bari ben hazirda buldurayimda, bagirsaklarimi calistirsin arada yerim :)

Aynen acelemiz yok :)
Evet zaten bu kilolarda hizli verilmezkii ...

Menun muhtesem ! Banada evde tonla kepekli makarna ve pirinc oldugunu hatirlatti :) Annem onlari yapmadigi için kaldilar oyle... Bari ben hazirda buldurayimda, bagirsaklarimi calistirsin arada yerim :)
Ben evdeki poğaçayı yememek Uğruna yaptım makarna :))) tam buğday ve kepekli makarnadan vazgeçemiyorum o kadar doyurucu ki. Yağsız, domates,biber ve lor ile sosladım ve 1 tabak mideye indirdim şimdi :)) 3 Kaşık ıspanak ve 1 Kaşık yoğurt ile. Bugün de böyle. Akşam Yemeğini 6 dan önce yiyorum mutlaka tabi sonra acıkıyorum ama leblebi ile falan geçiştiriyorum iyi oluyor.
Günlerdir Şerbetli tatlı yemiyorum. Aferin bana. Tatlı çok istediğimde dondurma yiyorum sadece. Ki bu aralar tatlı isteğim de söndü.
Bu arada bu pilates bir harika. Karın kaslarımın yandığını hissediyorum adeta :))) bir şey keşfettim. Ben sabah ve akşam spor yaptığımda kilo veriyorum ya hem de 1 haftada. Şu sınav bitsin sporu iki katına çıkaracağım :)

Ben evdeki poğaçayı yememek Uğruna yaptım makarna :))) tam buğday ve kepekli makarnadan vazgeçemiyorum o kadar doyurucu ki. Yağsız, domates,biber ve lor ile sosladım ve 1 tabak mideye indirdim şimdi :)) 3 Kaşık ıspanak ve 1 Kaşık yoğurt ile. Bugün de böyle. Akşam Yemeğini 6 dan önce yiyorum mutlaka tabi sonra acıkıyorum ama leblebi ile falan geçiştiriyorum iyi oluyor.
Günlerdir Şerbetli tatlı yemiyorum. Aferin bana. Tatlı çok istediğimde dondurma yiyorum sadece. Ki bu aralar tatlı isteğim de söndü.
Bu arada bu pilates bir harika. Karın kaslarımın yandığını hissediyorum adeta :))) bir şey keşfettim. Ben sabah ve akşam spor yaptığımda kilo veriyorum ya hem de 1 haftada. Şu sınav bitsin sporu iki katına çıkaracağım :)

Motivasyona geeeel !! Supersin gercekden, bu spor konusunu cozdun sen artik :)
Evet bende bir sure denemisdim (2hafta) aksam yemegini calisdigim icin erken yiyemiyordum ama, oglen kantinden bir yogurt aliyordum, 5bucuk 6 gibi onu yiyordum o kadar, gunu oyle kapatabiliyordum... Faydasinida gormusdum ama hem zordu, hemde devamli oyle yapamiyacagimi anladim ve birakdim malesef :s

Hala beginner 2.0 programina devammi? Ben bir turlu basliyamadim yaa :o Eve gel, yemek hazirla, ye, toparla, derken, bi 30 dakkika oturup bu kezde ertesi gunun kiyafetiydi, banyoydu uyuma saati gelmis oluyor :o Aslinda aksam yemegini ortadan kaldirinca zamanimda bol oluyor :)

Vallaha anliyacagin daha bir duzen oturtamadim ben... Nisan ayinda zaten komple hayatim degiscek, kendi evim olcak, daha cok sorumluluk sahibi olcam... Ama kesinlikle eve bisiklet almayi dusunuyorum, belki o zaman daha kolay olur spor yapmak...

Motivasyona geeeel !! Supersin gercekden, bu spor konusunu cozdun sen artik :)
Evet bende bir sure denemisdim (2hafta) aksam yemegini calisdigim icin erken yiyemiyordum ama, oglen kantinden bir yogurt aliyordum, 5bucuk 6 gibi onu yiyordum o kadar, gunu oyle kapatabiliyordum... Faydasinida gormusdum ama hem zordu, hemde devamli oyle yapamiyacagimi anladim ve birakdim malesef :s

Hala beginner 2.0 programina devammi? Ben bir turlu basliyamadim yaa :eek: Eve gel, yemek hazirla, ye, toparla, derken, bi 30 dakkika oturup bu kezde ertesi gunun kiyafetiydi, banyoydu uyuma saati gelmis oluyor :eek: Aslinda aksam yemegini ortadan kaldirinca zamanimda bol oluyor :)

Vallaha anliyacagin daha bir duzen oturtamadim ben... Nisan ayinda zaten komple hayatim degiscek, kendi evim olcak, daha cok sorumluluk sahibi olcam... Ama kesinlikle eve bisiklet almayi dusunuyorum, belki o zaman daha kolay olur spor yapmak...

Ayyy evlilik nisanda mı yoksa? Çok heyecanlıııı :)))) Evet beginner ile devam ediyorum 19. Günümü tamamladım bugün, 28 son çok az kaldı. Sınavımdan iki gün önce bitecek,2 gün ara verip dinlendiririm vücudumu artık sonra yeni bir program oluşturacağım kendime o Kızın videoları ile yada aylık programları oluyor, ona başlayacağım. Ciddi fark var göbeğim sabahları dümdüz, popom taş gibi, bacaklarımın arkasındaki kabuğumsu görüntü gözle görülür şekilde azaldı... Tabi benim bacakların daha yolu var ama bacak zaten zor incelen bir bölge. Ayrıca göğüslerim aşırı kilo vermeden biraz sarkmıştı ciddi toparlandı,biraz da küçüldü bundan memnun Değilim gerçi ama dikkat edicem küçük Göğüs istemiyorum :KK48: 3 ayın sonunda istediğim vücuda kavuşacağıma eminim istikrarımı bozmazsam.
Canım bunlar da seni motive etmezse daha ne yapayım :KK70:inan bana etkilerini görünce daha da hırsla yapıyorsun, bırakmam mümkün gözükmüyor artık sporu :KK73: Ama seni Anlıyorum tabi iş güç kolay değil. Ben evdeyim ama benim de 2 öğrencim var her gün geliyorlar, bir yandan ders çalışıyorum,okuyorum,yazıyorum,çiziyorum. Benim için de vakit ayırmak zor oluyor aslında ama şöyle düşündüm. Kafamı dinlemek,yemek yemek,uyumak için ayırdığım saatten biraz kıssam en azından yarım saatcik spor yapamam mı ? Ve bırakmıyorum bu Yüzden :)
Evin için eliptik bisiklet öneririm. Tüm Vücudu çalıştırıyor. çok güzel kilo verdim ben eliptik ile :)

Ayyy evlilik nisanda mı yoksa? Çok heyecanlıııı :)))) Evet beginner ile devam ediyorum 19. Günümü tamamladım bugün, 28 son çok az kaldı. Sınavımdan iki gün önce bitecek,2 gün ara verip dinlendiririm vücudumu artık sonra yeni bir program oluşturacağım kendime o Kızın videoları ile yada aylık programları oluyor, ona başlayacağım. Ciddi fark var göbeğim sabahları dümdüz, popom taş gibi, bacaklarımın arkasındaki kabuğumsu görüntü gözle görülür şekilde azaldı... Tabi benim bacakların daha yolu var ama bacak zaten zor incelen bir bölge. Ayrıca göğüslerim aşırı kilo vermeden biraz sarkmıştı ciddi toparlandı,biraz da küçüldü bundan memnun Değilim gerçi ama dikkat edicem küçük Göğüs istemiyorum :KK48: 3 ayın sonunda istediğim vücuda kavuşacağıma eminim istikrarımı bozmazsam.
Canım bunlar da seni motive etmezse daha ne yapayım :KK70:inan bana etkilerini görünce daha da hırsla yapıyorsun, bırakmam mümkün gözükmüyor artık sporu :KK73: Ama seni Anlıyorum tabi iş güç kolay değil. Ben evdeyim ama benim de 2 öğrencim var her gün geliyorlar, bir yandan ders çalışıyorum,okuyorum,yazıyorum,çiziyorum. Benim için de vakit ayırmak zor oluyor aslında ama şöyle düşündüm. Kafamı dinlemek,yemek yemek,uyumak için ayırdığım saatten biraz kıssam en azından yarım saatcik spor yapamam mı ? Ve bırakmıyorum bu Yüzden :)
Evin için eliptik bisiklet öneririm. Tüm Vücudu çalıştırıyor. çok güzel kilo verdim ben eliptik ile :)

Evet canim nisanda evlilik vaar, hiç sorma o stres zaten bambaska :D
Tavsiyeni unutmicam, eliptik iyi diyorsan oyledir, onu bi sekilde elde etmeye bakcam ;)

Vallaha canim suan spor yapmak istedi bu yazdiklarini okudukdan sonra yaa :o Eve gidince bir bakayim ben o videolara... 30 dakikanimi aliyor videolar? Ben daha uzun sanmisdim, 30 dakika guzel aslinda sabah 30 dakika yatakda doncegime yapabilirim bile :)

Benim birde soyle bir yanim var, yanliz hicbirsey yapmayi sevmiyorum. Illa bir arkadas olcak, spor için olsun, gezmek için olsun, evde bile çok nadir odama cekilirim, devamli annemlerle otururum... Eskisi kadar degilim ama bunu fark ettim ve kendime dedimki dur yaa birgun yanliz kalsam ben nasil yapicam, nasil zevk alcam. Bu yuzden kendi uzerimde calisiyorum, artik dizi, film yanliz izliyebiliyorum, bir yere gitcegimde illa birinin gelmesi icin israr etmemeye dikkat ediyorum, onceden ise gelirken bile metroda trende canim sikilirdi :D dusun yaniii, artik muzigimle kitabimla cokda guzel vakit geciriyoruz :) Ama ne yapayim, hersey paylasinca daha hos geliyor bana :) Demem o ki spor için bile geçen sene kardesime baya israr etmisdim her aksam beraber yapalim diye, oda orali olmayinca birakdim yavas yavas...
Artik aklimda dicemki GirLookingForLove da yapior, yanliz yapmamis gibi olurum :D

Evet canim nisanda evlilik vaar, hiç sorma o stres zaten bambaska :KK70:
Tavsiyeni unutmicam, eliptik iyi diyorsan oyledir, onu bi sekilde elde etmeye bakcam :KK66:

Vallaha canim suan spor yapmak istedi bu yazdiklarini okudukdan sonra yaa :eek: Eve gidince bir bakayim ben o videolara... 30 dakikanimi aliyor videolar? Ben daha uzun sanmisdim, 30 dakika guzel aslinda sabah 30 dakika yatakda doncegime yapabilirim bile :)

Benim birde soyle bir yanim var, yanliz hicbirsey yapmayi sevmiyorum. Illa bir arkadas olcak, spor için olsun, gezmek için olsun, evde bile çok nadir odama cekilirim, devamli annemlerle otururum... Eskisi kadar degilim ama bunu fark ettim ve kendime dedimki dur yaa birgun yanliz kalsam ben nasil yapicam, nasil zevk alcam. Bu yuzden kendi uzerimde calisiyorum, artik dizi, film yanliz izliyebiliyorum, bir yere gitcegimde illa birinin gelmesi icin israr etmemeye dikkat ediyorum, onceden ise gelirken bile metroda trende canim sikilirdi :KK70: dusun yaniii, artik muzigimle kitabimla cokda guzel vakit geciriyoruz :) Ama ne yapayim, hersey paylasinca daha hos geliyor bana :) Demem o ki spor için bile geçen sene kardesime baya israr etmisdim her aksam beraber yapalim diye, oda orali olmayinca birakdim yavas yavas...
Artik aklimda dicemki GirLookingForLove da yapior, yanliz yapmamis gibi olurum :KK70:

Hah bak ne güzel taktik buradan güç alabilirsin benden ! Arkadaşlık için illa yanında olmam gerekmez burdan da destek olurum ben sana :))) :KK50: Evet canım 30 dk yı Geçmiyor bile bazen daha kısa Bittiği de oluyor. Ben kendim uzatıyorum diğer programlarla beraber. Çok nadirdir yani 30 dk yı geçtiği bu kadar gün yaptım. Zaten tir tir titriyorsun 3 saate bedel o 30 dk :) ben de tam tersi yalnızlığa bayılırım. Arkadaşlarımla görüşürüm sık sık, ailemle vakit geçirirm ama odamdan çıkarmasınlar beni yalnız gezmek,alışveriş yapmak hep keyif vermiştir bana. Ama hayat paylaşınca güzel işte burada seninleyim :KK19:
Ayyy inşallah bir Ömür mutlu Mesut bir yuvan olur çok sevindim senin için :nazar::KK200:

Hah bak ne güzel taktik buradan güç alabilirsin benden ! Arkadaşlık için illa yanında olmam gerekmez burdan da destek olurum ben sana :))) :KK50: Evet canım 30 dk yı Geçmiyor bile bazen daha kısa Bittiği de oluyor. Ben kendim uzatıyorum diğer programlarla beraber. Çok nadirdir yani 30 dk yı geçtiği bu kadar gün yaptım. Zaten tir tir titriyorsun 3 saate bedel o 30 dk :) ben de tam tersi yalnızlığa bayılırım. Arkadaşlarımla görüşürüm sık sık, ailemle vakit geçirirm ama odamdan çıkarmasınlar beni yalnız gezmek,alışveriş yapmak hep keyif vermiştir bana. Ama hayat paylaşınca güzel işte burada seninleyim :KK19:
Ayyy inşallah bir Ömür mutlu Mesut bir yuvan olur çok sevindim senin için :nazar::KK200:

Aynen sen bana zaten bu konuda çok destek oldun :) Dahada olucaksin inaniyorum :) :KK19:

Supermis o zaman bir an once baslicam bu programa bende etkisini gormek istiyorummmm :)

Amiiin, cooook cok tesekkur ediyorum guzel dileklerin için !! <3
Seninde bir erkek arkadasin vardi yanlis hatirlamiyorsam degilmi ? Siz dusunmuyormusunuz? Ama senin daha okulun tam bitmedi tabii, bizde 4 senedir okullar bitsin diye bekliyorduk :)

Aynen sen bana zaten bu konuda çok destek oldun :) Dahada olucaksin inaniyorum :) :KK19:

Supermis o zaman bir an once baslicam bu programa bende etkisini gormek istiyorummmm :)

Amiiin, cooook cok tesekkur ediyorum guzel dileklerin için !! <3
Seninde bir erkek arkadasin vardi yanlis hatirlamiyorsam degilmi ? Siz dusunmuyormusunuz? Ama senin daha okulun tam bitmedi tabii, bizde 4 senedir okullar bitsin diye bekliyorduk :)

Canım okul bitti benim daha yeni 2-3 ay oldu :) şimdi ben yüksek lisans için sınavlara hazırlanıyorum. Okulda kalıp akademisyenlik düşünüyorum olursa inşallah. Erkek arkadaşım var evet o benden 1 sene önce mezun oldu, hala işsiz Güçsüz :KK48: Türkiye şartları işte naparsın... Hayatımızı düzene koymayı bekliyoruz yoksa istiyoruz tabi ama 1-2 seneye anca. Hayırlısıyla o da benle yüksek lisansa girerse gerisi tamam. Onun gözü Yükseklerde bakalım çok çalışması Lazım :) her şey ona bağlı yani. Bi kavuşamadık :KK70:

Günün bir özetini yapayım da ne yedim içtim bir göreyim ya

Kahvaltı
1/4 lavaştan lorlu kaşarlı tost
2 yeşil zeytin
3 dilim domates
Yeşil Çay

Öğlen
2 erik
2 kare bitter çikolata

Akşam
3 yk ıspanak-1 yk yoğurt
1 tabak tam buğdaylı makarna(domates,biber,lor soslu,yağsız)

Akşamdan sonra acıkıyorum yani ne yapayım kaç saat geçiyor :))

1 kase kuruyemiş(sarı,beyaz leblebi,fındık,kaju)
1 küçük köy elması
1 Çay bardağı light süt

Toplam spor:40 dk
Bugün de iyiyim oh :)

Kuzum beslenme dört dörtlük, sporda zaten ilham perimizsin :KK68: maşallah ne diyim ben sana 1 aya kalmadan mükemmel sonuçlar alacaksın sanırım :)

Ben bu programların yanında ekstra bir 5 dk popo için çalışmak istiyorum var mıdır önerebileceğin bir video? Basen ve kalça acilen toparlanmalı :))

Kuzum beslenme dört dörtlük, sporda zaten ilham perimizsin :KK68: maşallah ne diyim ben sana 1 aya kalmadan mükemmel sonuçlar alacaksın sanırım :)

Ben bu programların yanında ekstra bir 5 dk popo için çalışmak istiyorum var mıdır önerebileceğin bir video? Basen ve kalça acilen toparlanmalı :))

Canım bunları harmanlayarak yapabilirsin. Birgün birini, Diğer gün bAşkasını. Etkili gördüğüm videolar. Video arşivim fazla bu konuda umarım 2 hafta kadar sonra sık sık paylaşımda bulunabilcem yaptığım videoları. En fazla 10 ar dakika, seni zorlamaz umarım. Günün farklı saatinde de yapabilirsin zorlanırsan.
Ayrıca motivasyonun için teşekkür ederim. Umarım hepimiz çok güzel sonuçlar alırız :anneadayı: :KK200:

Canım bunları harmanlayarak yapabilirsin. Birgün birini, Diğer gün bAşkasını. Etkili gördüğüm videolar. Video arşivim fazla bu konuda umarım 2 hafta kadar sonra sık sık paylaşımda bulunabilcem yaptığım videoları. En fazla 10 ar dakika, seni zorlamaz umarım. Günün farklı saatinde de yapabilirsin zorlanırsan.
Ayrıca motivasyonun için teşekkür ederim. Umarım hepimiz çok güzel sonuçlar alırız :anneadayı: :KK200:

Çok sağol canım eve gidince inceleyeceğim bunları. Cassey'nin yanında hergün farklı olarak 10ar dk bunları yapabilirim. Güzel olacak güzell =)

Spor: toplam 45 dk

28 days challenge pilates day 20
30 days challenge butt lift day 19
30 days challenge flat abs day 19
30 days challenge thigh slimming day 12
30 days challenge streching day 6
Done!!!!
Kol,bacak,kalça çalışıldı. Daha uzatamadım bugün dizlerim ağrıyor malum menisküs. Zorlamış olabilirim.
Her yerimden hastalık dökülüyor günlük :KK48:

Kahvaltı
1 kase yulaf ezmesi üzerine çeyrek muz, 1 küçük köy armudu ve elması.
Bunu yiyince Kabızlık sorunum azalıyor ya hem de çok lezzetli. Çok otçul bir insanım :-)

Canım okul bitti benim daha yeni 2-3 ay oldu :) şimdi ben yüksek lisans için sınavlara hazırlanıyorum. Okulda kalıp akademisyenlik düşünüyorum olursa inşallah. Erkek arkadaşım var evet o benden 1 sene önce mezun oldu, hala işsiz Güçsüz :KK48: Türkiye şartları işte naparsın... Hayatımızı düzene koymayı bekliyoruz yoksa istiyoruz tabi ama 1-2 seneye anca. Hayırlısıyla o da benle yüksek lisansa girerse gerisi tamam. Onun gözü Yükseklerde bakalım çok çalışması Lazım :) her şey ona bağlı yani. Bi kavuşamadık :KK70:

Evet canim ya Turkiye sartlari gercekden zor is konusunda malesef :s Allah sizlere sabir versin :) Haklisiniz beklemekle, hem gercek hayatta, hem de burda kkde çok hanim gordum hala okurken evlenen, sonrada çok zorluk çeken :s

Sen bir sure yurtdisina gitmisdin peki, orda kalma imkanin yokmuydu? Ya da senmi istemedin?

Günün bir özetini yapayım da ne yedim içtim bir göreyim ya

Kahvaltı
1/4 lavaştan lorlu kaşarlı tost
2 yeşil zeytin
3 dilim domates
Yeşil Çay

Öğlen
2 erik
2 kare bitter çikolata

Akşam
3 yk ıspanak-1 yk yoğurt
1 tabak tam buğdaylı makarna(domates,biber,lor soslu,yağsız)

Akşamdan sonra acıkıyorum yani ne yapayım kaç saat geçiyor :))

1 kase kuruyemiş(sarı,beyaz leblebi,fındık,kaju)
1 küçük köy elması
1 Çay bardağı light süt

Toplam spor:40 dk
Bugün de iyiyim oh :)

Masallah supersin (y)
Sadece bir sorum var, yemekden sonra 1 kase kuruyemis yemissin, o fazla yagli olmuyormu ya? Eger bisey olmuyorsa bende yerim yanii :D Haberim olsun haha

Spor: toplam 45 dk

28 days challenge pilates day 20
30 days challenge butt lift day 19
30 days challenge flat abs day 19
30 days challenge thigh slimming day 12
30 days challenge streching day 6
Done!!!!
Kol,bacak,kalça çalışıldı. Daha uzatamadım bugün dizlerim ağrıyor malum menisküs. Zorlamış olabilirim.
Her yerimden hastalık dökülüyor günlük :KK48:

Kahvaltı
1 kase yulaf ezmesi üzerine çeyrek muz, 1 küçük köy armudu ve elması.
Bunu yiyince Kabızlık sorunum azalıyor ya hem de çok lezzetli. Çok otçul bir insanım :-)

Yine GirLookingForLove ve yine mukemmel bir spor !!
Gercekden takdir ediyorum seni :)

Ve nasil bir gaz verdiysen, dün o yorgunluguma ragmen, beginner 2.0 programinin ilk gününü yapmis bulunuyorum :) Tvye bakarken yattim yere yaptim vallaha oluyormus :)
Artik seri olmak en onemlisi !

Ve sevdim bu kizin ilk videosunu, hem çok uzun surmuyo, hemde kaslarin çalisdigini gerçekden hissediyorsun :)

Vee bende dün aksam yediklerimi yazayimm:

Ara ogun olarak bir tane seftali

Sonra aksam yemeginde canim fena halde fransiz peyniri cekdi, bu yuzden 1,5 dilim ekmek le peynir yedim yaninda bolbol salatayla.

Bu sabah tarti yine 52 gosterdi çok sukur :)

Sonrada kahvaltimi yaptim:
Yarin sekerli nescafé ve yaninda kinder bueno- bunyem bir alissin burasinin havasina suyuna tekrardan sabah kahltimida duzelticem :)

Vee bende dün aksam yediklerimi yazayimm:

Ara ogun olarak bir tane seftali

Sonra aksam yemeginde canim fena halde fransiz peyniri cekdi, bu yuzden 1,5 dilim ekmek le peynir yedim yaninda bolbol salatayla.

Bu sabah tarti yine 52 gosterdi çok sukur :)

Sonrada kahvaltimi yaptim:
Yarin sekerli nescafé ve yaninda kinder bueno- bunyem bir alissin burasinin havasina suyuna tekrardan sabah kahltimida duzelticem :)
Canım şöyle bir toplu cevap vereyim sana :)
Yurtdışına gittim evet kalma imkanım vardı,okulu orada bitirebilirdim belki orada devam edebilirdim ama ailem ve sevgilimden uzak zor olurdu, Sevgilimle belki yolları ayırmak bile gerekirdi. Bunu Göze alamazdım. Aileme çok düşkünüm,çok özlemiştim onları zaten.
Kuruyemişe gelinceee :) 5 buçuk 6 gibi yiyince çok acıkıyorum yatma saatine kadar. Kuruyemiş dediğim şunlardan oluşuyor.
-1 avuç sarı leblebi
-3-4 Fındık
-yarım avuç beyaz leblebi
-5-6 kaju

Kaju ve fındık tehlikeli olabilir azar azar koyuyorum. Leblebi ye benim bağımlılığım var özellikle sarı leblebiye. Ciddi protein kaynağı,yağsız ve zayıflamaya yardımcı. Acıktım diyelim ki at bir avuç leblebi saatlerce tok kalıyorsun. Kalorisi de düşük :)
Sporu yapmana çok sevindim tir tir titretiyor insanı. Ilerleyen zamanlarda ciddi etkisini göreceksin emin ol :)
Yediklerin süper. En yakın zamanda kahvaltıyı düzelt tabi kahvaltı en önemli öğün Paşa'lar gibi yiyeceksin ki Akşamı hafif geçir. Kahvaltıda yediklerin asla kilo yapmaz:)

Canım şöyle bir toplu cevap vereyim sana :)
Yurtdışına gittim evet kalma imkanım vardı,okulu orada bitirebilirdim belki orada devam edebilirdim ama ailem ve sevgilimden uzak zor olurdu, Sevgilimle belki yolları ayırmak bile gerekirdi. Bunu Göze alamazdım. Aileme çok düşkünüm,çok özlemiştim onları zaten.
Kuruyemişe gelinceee :) 5 buçuk 6 gibi yiyince çok acıkıyorum yatma saatine kadar. Kuruyemiş dediğim şunlardan oluşuyor.
-1 avuç sarı leblebi
-3-4 Fındık
-yarım avuç beyaz leblebi
-5-6 kaju

Kaju ve fındık tehlikeli olabilir azar azar koyuyorum. Leblebi ye benim bağımlılığım var özellikle sarı leblebiye. Ciddi protein kaynağı,yağsız ve zayıflamaya yardımcı. Acıktım diyelim ki at bir avuç leblebi saatlerce tok kalıyorsun. Kalorisi de düşük :)
Sporu yapmana çok sevindim tir tir titretiyor insanı. Ilerleyen zamanlarda ciddi etkisini göreceksin emin ol :)
Yediklerin süper. En yakın zamanda kahvaltıyı düzelt tabi kahvaltı en önemli öğün Paşa'lar gibi yiyeceksin ki Akşamı hafif geçir. Kahvaltıda yediklerin asla kilo yapmaz:)

Anladim canim, evet bende aileme cok duskunumdur çok iyi anliyorum seni :) Insanin yaninda sevdikleri olunca zaten geriside kendiliginden bir sekilde oluyor ;)

Aa ben hiç bilmiyordum leblebinin protein kaynagi oldugunu :o çok supermis buu, ilk firsatta bende aliyorum !! Kajuyu bende çook seviyorum illa abartiyorum, zararli olan dahada bir tatlimi geliyor ne :)
Her gün yeni bisey ogretiyosun bana :)

Evet yarin sabaha kahvalti tabagi hazirlamayi dusunuyorum (yumurta, peynir, domates, ekmek) en saglami oyle oluyor, saat 11 ben acikdim bile :)

Anladim canim, evet bende aileme cok duskunumdur çok iyi anliyorum seni :) Insanin yaninda sevdikleri olunca zaten geriside kendiliginden bir sekilde oluyor :KK66:

Aa ben hiç bilmiyordum leblebinin protein kaynagi oldugunu :eek: çok supermis buu, ilk firsatta bende aliyorum !! Kajuyu bende çook seviyorum illa abartiyorum, zararli olan dahada bir tatlimi geliyor ne :)
Her gün yeni bisey ogretiyosun bana :)

Evet yarin sabaha kahvalti tabagi hazirlamayi dusunuyorum (yumurta, peynir, domates, ekmek) en saglami oyle oluyor, saat 11 ben acikdim bile :)

Aynen öyle sabah az tüketince daha çok acıkıyoruz ve bu da kaçamaklara sebep oluyor. Gerçi senin yeme konusunda maşallahın var çok iyisin :) ama Vücudu aç bırakmak doğru değil, acıktığımız an bir şey atıştırmalıyız yoksa Vücudumuzdaki yağlardan yakamayız, ANCA kas kaybederiz..

Back
X