zayıf ve sağlıklı günlere doğru....

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
Selam hanimlar
Evlendigimde 53 kilo olan ben hamilelik ,stres ve depresyonlardan sonra 93 kiloyu gördüm
93 den 87 kiloya inmem tam 2 yilimi aldi emzirme donemi vs kilo vermemi yavaşlattı
İlaçlar depresyon ve biraz da rahatliktan bir yil kadar 87 84 kilo arasinda gidip geldim
Taki evimdeki sandiktan cikan elbiselerimi girene kadar kafama dank etmedi (38 beden giyen biriyken 52 bedene cikmistim)
Sagligim da giderek bozuluyor zor merdiven çıkıyordum
Esim bir kere bile kilolarımı yuzume vurmadı çünkü kilo aa nedenlerimi ve kullandigim ilaçların yan etkilerini biliyordu. 4yil önce ilaci biraktim

Gecen yildan itibarenden yavas yavas kilo vermeye basladim gecen yil 89 kiloydum bir ara 80 kiloya dustum ama 83 e ciktim sonra 87 e
7 ay once kesin bir karar la diyete basladim
7 ayin sonunda 76.5 e indim
Son 2 aydir bu kilo da takili kaldım
Hedefim 65 kilo olmak
Insallah sagligim için bunu yapmam lazım

Gece agrilarim vardi gec uyudum sabah uyanip hazirlanip kaynimlara gittik kahvaltiya ordan da annemlere geçtik ❤

Kahvalti
10 zeytin
Peynir
Salam
6 tane patates kizartmasi
Sekersiz cay

Kahvalti yi gec yaptım
Oglen yemedim

Ara
1 nescafe
1 tane 10 gr lik bitter

Aksam
1 tane börek

7 bardak su

Merhaba çıktığınız yolda başarılar :) ortalama aynı kilodayız ben de mayıstan beri 86dan 76ya düştüm. İnşallah sağlıkla veririz fazla kilolarımızı :)

Hanımlar merhaba,

Vallahi ben evlendikten sonra kilo alan, evlenmeden evvel kortizonla şişen bir insan olarak, buraya gelmeye geç bile kaldığımı düşünenlerdenim şahsen...

Yaşadığım şehirde buzlanma o kadar çok ki, yürüyüş şansım pek düşük... Spor salonu desek, buralardaki salonları pislik götürüyor... Evde sporla başlayacağım. Açıkçası kendimi psikolojik olarak hazır hissetmek istiyorum o yüzden kafamda 1 Ocak ve sonrası olarak sıkı bir tempoya alacağım. Bu süreçte menüleri azaltarak, kendi vücudumu buna alıştırmak, ve devamında şoka uğratmamak için yapıyorum. Kısacası biraz mantıklı bir yol alıyorum. Şahsen ilaçla, ilaçlı çaylarla bu işi yapmak, en son seçeneğimde dahil yok.

Bende bir örnek geçmişimden bahsedeyim, şehir futbol stadyumuna yakın oturuyorum. Her akşam 10.000 adım atmaya gidiyordum! Buna tabii 5.000 ile başladım. Kalori hesapladım, ve kastan değil yağdan gittim. Kendime düzen kurdum. İki ayda ödem dahil, 7 kilo vermiştim. İşin güzel yanı sıkılaşarak vermiş olmamdı. Ana sonrası, sıkıntılı bir dönemden ötürü ara verdim derken koptum. Bu süreçte sağ olsun @geberik gelin 'in davetiyle geldim, ve sizinleyim

Sakin moralinizi bozmayin. Metabolizma bi ara yavasliyor. 100 grami bile veremiyorsunuz.Bende 17 kilo verdim 44 bedenden 38 e dustum. Guzel saglikli gunleri dusun azimli ol. Hedef koy kendine mesela. 5 kg vericem de onu vermeye calis. Bende ilk 10 demistim. Sonra 5 dedim sonra 2. Herkes yeter artik yuzun suzuldu demeye baslayinca biraktim. Simdi yediklerimin yarisini yiyiyorum

Yeme düzenin, spor vs neler yaptın, bahsetsene sende biraz :)

Bende kortizonla kilo aldim canim vereceğiz inşallah

Çok güzel

Yeme düzenin, spor vs neler yaptın, bahsetsene sende biraz :)
Ekmek ve hamur isini doyana kadar yerdim eskiden. Kendimi sinirladim. Tam bugday ekmegine basladim sabah 2 dilim aksam 2 dilim. Hamur isini kestim sadece tadina bakiyordum. Galeta kepekli biskuvi yiyiyordum. Cikolatami bittere cevirdim. Canim tatli bisi istediginde o gun aksam yemegi yemiyordum mesela. Haftanin 3 gunu. Yarim saat kosu bandi. Yarim saat bisiklet. Agirlik calismasi ve yer hareketleri yapiyordum. 2 2.5 saat spor salonunda kaliyordum. Yeme duzenimi degistirdim kisacasi aksam yemegimi en gec 6.30 a kadar yiyiyordum. Sonrasinda meyveden baska hic bir sey yemiyordum. Bitki caylari ictim. Elma sirkeli su limonlu su iciyordum

Kizlar benimle beraber ilerleyecekseniz
Suanki kilolarinizi
Ve gelecek ayki hedef kilonuzu yazarmisiniz
Ben şuan 77.1 kiloyum
Gelecek ayki hedefim 75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…