Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ok.canim

kızlar dün eşim bana müsli almış special k 1 porsiyon 160 kal yazıyor peki bi porsiyona kaç kaşık müsli koymak gerekir normalde yaptığımda müsliyi çok sütü az koyarım ben
ama diyet olunca nası yapmak gerekir

canim bir sürü sey cekmiyo degil,ama brüksel lahanasi yada derin dondurucuda fasulyeym vardi birini bugün öbürünüde yarin yaparim,yine sebze agirlikli yaniama olsun,hamilelikte yedigim etlere sayayim,et yemesemde olur,ama kocisi oglani etle beslemem lazim,cünkü adam artik isyanlardabogazina sicak yemek girmiyomus,öyle diyo.diyorum hani zayiflamak istiyodun senin icin firsat degelendir diyorum ama önceden diyodu sen diet yemekleri yapmiyosun diye,simdi is ciddiye binince su koyverdi,dün oglanla ikisi pizza yaptilar,ben evden kactim,eve geldgimde harika bi koku vardi,hatta oglum bir dilimini yiyememis agzima bile sürmedim,gece kocis yemis o bi dilimidedün bütün gün yogurt yedim,ama sabah 6 da kalktim, ince iki dilim ekmek yedim biraz beyaz peynirve zeytin,böyle yani kizlar

günaydın herkeseee
bu sabah biraz hafta sonu kahvaltısı yaptım 1 yumurta yedim kayısı olmuştu hepsini yiyemedim o yüzden ama 1,5 dilim kepek ekmeği 2 dilim kaşar 2 dilim dil peynri 1 tatlı kaşığı bal 2 fincan yeşilçay içtimm

canım bana diyetisyen 1 su bardağı süte 1,5 su bardağı koy demişti

neye ney koyacam yaa anlamadım diyetteyim ya kafam basmıyor

sen yine iyi durumdasın en azından eşimde kilolu benimki çok zayıf 180 boy 72 kg oda kilo almak istiyor ama benim diyet yemekleriyle pek mümkün olmuyo bende yemeklerin yanına 1 çaybardağı pilav yaapıyorum ona ben yemeyim diye

500 gr vermısım.60.8 ıken 60.2 oldum.

Son düzenleme:

canım benim diyetisyenim bir bardak süte 6 yemek kaşığı müsli koymamı söylüyo banada biraz fazla gelmişti ama ölçüsü böyleymiş normal iki dilim ekmekli bir kahvaltıya eşdeğer olduğunu söylemişti

teşekkür ederim canım ben çok sevmem esesında ama diyetteyim diye eşim almış gelmiş porsiyonu 125ml sütle 160 cal yazıyor ben öğle yemeği yerine müsli yedim bugün şimdide
lahana kemiriyorum

teşekkür ederim canım ben çok sevmem esesında ama diyetteyim diye eşim almış gelmiş porsiyonu 125ml sütle 160 cal yazıyor ben öğle yemeği yerine müsli yedim bugün şimdide
lahana kemiriyorum
bende hani küçkü çerev kasesi varya onu ölçü yaptım kendimee ona göre koyuyorum yiyorummm 4-5 yemek kaşığı oluyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…