- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.981
evet bitti girmeyenleri çıkardımmmmmmmmm
fesleğen başta sen olmaküzere herkez kontrol etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
o bilen geçen hafta vardı bu hafta yok p.tesiye kadar gelmezse onuda çıkarcamm
rosespring arkadaşta bildirim yapmadı p.tesiye kadarr bildirim yaparmısın lütfennnn
evet arkadaşlar çıkıyorummm varsa bir sorunn girdimmi yazarsınızzz ama lütfen kontrol edinnn
potimmmmmmmmmmm senle p.tesi anlaşırızz tatlımmmmmm emiiii
hepinizi öptümmmmmmmmm
zaten senin diyetinin tatili değilmi hafta sonu ama dikkat et yine 2 alma hafta sonu :):)
insallah irademe hakim olurum
inşallah canım bende pazartesi 5 5 diyetine yada dukan diyetine başlamayı düşünüyorum ama karar veremedim 5 5 de beni en çok meyve günü korkutuyor çünkü ben meyve yiyemiyorum yoğurt sütlede gün geçermiki
kızlar dün eşim bana müsli almış special k 1 porsiyon 160 kal yazıyor peki bi porsiyona kaç kaşık müsli koymak gerekir normalde yaptığımda müsliyi çok sütü az koyarım ben
ama diyetolunca nası yapmak gerekir
kızlar dün eşim bana müsli almış special k 1 porsiyon 160 kal yazıyor peki bi porsiyona kaç kaşık müsli koymak gerekir normalde yaptığımda müsliyi çok sütü az koyarım ben
günaydın herkeseee
bu sabah biraz hafta sonu kahvaltısı yaptım 1 yumurta yedim kayısı olmuştu hepsini yiyemedim o yüzden ama 1,5 dilim kepek ekmeği 2 dilim kaşar 2 dilim dil peynri 1 tatlı kaşığı bal 2 fincan yeşilçay içtimm
canım bana diyetisyen 1 su bardağı süte 1,5 su bardağı koy demişti
canim bir sürü sey cekmiyo degil,ama brüksel lahanasi yada derin dondurucuda fasulyeym vardi birini bugün öbürünüde yarin yaparim,yine sebze agirlikli yaniama olsun,hamilelikte yedigim etlere sayayim,et yemesemde olur,ama kocisi oglani etle beslemem lazim,cünkü adam artik isyanlarda bogazina sicak yemek girmiyomus,öyle diyo.diyorum hani zayiflamak istiyodun senin icin firsat degelendir diyorum ama önceden diyodu sen diet yemekleri yapmiyosun diye,simdi is ciddiye binince su koyverdi,dün oglanla ikisi pizza yaptilar,ben evden kactim,eve geldgimde harika bi koku vardi,hatta oglum bir dilimini yiyememis agzima bile sürmedim,gece kocis yemis o bi dilimide dün bütün gün yogurt yedim,ama sabah 6 da kalktim, ince iki dilim ekmek yedim biraz beyaz peynirve zeytin,böyle yani kizlar
neye ney koyacam yaa anlamadım diyetteyim ya kafam basmıyor
saol canım ama 1.5 pardak müsli çok diil mihaha kaseye canım 1 su bardağı light süt yok üzerinede 1,5 su bardağı müsli yada kleks işte ne yiyorsan bana diyetisyenim öyle ölçü vermişti
evet bitti girmeyenleri çıkardımmmmmmmmm
fesleğen başta sen olmaküzere herkez kontrol etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
o bilen geçen hafta vardı bu hafta yok p.tesiye kadar gelmezse onuda çıkarcamm
rosespring arkadaşta bildirim yapmadı p.tesiye kadarr bildirim yaparmısın lütfennnn
evet arkadaşlar çıkıyorummm varsa bir sorunn girdimmi yazarsınızzz ama lütfen kontrol edinnn
potimmmmmmmmmmm senle p.tesi anlaşırızz tatlımmmmmm emiiii
hepinizi öptümmmmmmmmm
500 gr vermısım.60.8 ıken 60.2 oldum.
canım benim diyetisyenim bir bardak süte 6 yemek kaşığı müsli koymamı söylüyo banada biraz fazla gelmişti ama ölçüsü böyleymiş normal iki dilim ekmekli bir kahvaltıya eşdeğer olduğunu söylemişti
bende hani küçkü çerev kasesi varya onu ölçü yaptım kendimee ona göre koyuyorum yiyorummm 4-5 yemek kaşığı oluyordur herhaldeteşekkür ederim canım ben çok sevmem esesında ama diyetteyim diye eşim almış gelmiş porsiyonu 125ml sütle 160 cal yazıyor ben öğle yemeği yerine müsli yedim bugün şimdide
lahana kemiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?