- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.001
ay başımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrr
sen yine iyi durumdasın en azından eşimde kilolu benimki çok zayıf 180 boy 72 kg oda kilo almak istiyor ama benim diyet yemekleriyle pek mümkün olmuyo bende yemeklerin yanına 1 çaybardağı pilav yaapıyorum ona ben yemeyim diye
şekerim sen eşine zayıfmı dıyosyn ya benım kı 1.75 boyunda sadece 55 kılo gelıyorrrrr ben napayım dusun bideeeee
canım geçmiş olsun geçende yazdım sana ama sanırım görmedin kekik çayı yada adaçayı çok iyi geliyr hem ağrılara hem regl dönemi sıkıntılarına
gecmıs olsun caanımmmmm
neeeeeeeeeeeeeeeeeeşekerim sen eşine zayıfmı dıyosyn ya benım kı 1.75 boyunda sadece 55 kılo gelıyorrrrr ben napayım dusun bideeeee
evde yokkkkkkkkkk((((((((((( regl sıkıntısı derkennn ?????
allahım allahım seninki daha zayıfmış
ya galiba 1 şişkoya bir zayıf düşüyorkendi adıma söylüyorum kimse alınmasın
teşekkür ederim canım ben çok sevmem esesında ama diyetteyim diye eşim almış gelmiş porsiyonu 125ml sütle 160 cal yazıyor ben öğle yemeği yerine müsli yedim bugün şimdide
lahana kemiriyorum
bi regl olsam rahatlasam varmı bunun i,çin bir bildiğinnn maf oldum sinir stresss halt safadaakarın ağrısı gerginlik çok iyi geliyor normal kekik varsa ondan yap canım ben onu yapıyorm şifalı bitkiler uzmanı oldum :):) yaa evim aktar gibi hiç bişeyi atmıyorum narın kabuğunu bile kurutuyorum
yok sekerım dogru soyluyorsun aynen oyle esım kurudal bildiğin yanı bende masallahım var dusun yanı halımızı aktara gıdıyorum once zayıflatı bişi varmı cay gibi diyorum ardında kılo aldırıcı macun falan varmı dıye soruyorum dumura ugruyor aktarlar hıhı arkamdan kım bılır ne soyluyorlardır
ağ ol tatlımmm
neeeeeeeeeeeeeeeeee
bizde derler evlendikten sonra kadınn şişmanlarsaa erkek iyi bakmıştır erkek zayıflarsa kadın çok dır dır etmiştirr
şaka bir yanahepmi zayıf ailedenmi yoksa formmu tutuyorrrr
malesef evlendıgımızden berı aynı kıloda hatta ilk evlılık gunlermızde ikimiz bir sırayla tartıya cıkardık ikimizde 55 gelırdık kocam hala o kıloda ben ıse tartıya onun yanında asla cıkmıyorum eşim cok iştahsız bırde sıgara cok içiyor yemeyle alakası yok 1 kepce corba içip iki kasık yemek yıyor tıkanıp kalıyor dusun sekerim ne macunlar toz kılo aldırıcı ıcecekler denedık banamısın demıyor kan tahlılı vs bır suru seyde yaptırdık hersey normal ama kılo almıyor bunyesınden sanırı
canım benimki evlendiğimizde 68 di aynı sigara içiyor hatta beraber içiyoruzama eşim çok yemek yer abur cubur yer almıyor bünyesinden herhalde
şekerim sen eşine zayıfmı dıyosyn ya benım kı 1.75 boyunda sadece 55 kılo gelıyorrrrr ben napayım dusun bideeeee
alıştıktan sonrası cnm tadı gayet güzel geliyo ve inanılmazda doyurucu oluyo.benim için tam bir kurtarıcı menü üzümlü ve fındıklı müsliyi tavsiye ediyorum tatlı ihtiyacımıda karşılıyo
geçmiş olsun cnm
allahımmm buda nee elimde lahanamı kemiriyordum kapı çaldı bi açtım karşı komşum 2 kete 1 börek bi kase kısır getirmiş o kadarda güzel yaparki anlatamam nayırr nolamazzzzketeleri ve böreği hemen dondurucuya attım kısırıda kızımın önüne verdim o yiyor
malesef evlendıgımızden berı aynı kıloda hatta ilk evlılık gunlermızde ikimiz bir sırayla tartıya cıkardık ikimizde 55 gelırdık kocam hala o kıloda ben ıse tartıya onun yanında asla cıkmıyorum eşim cok iştahsız bırde sıgara cok içiyor yemeyle alakası yok 1 kepce corba içip iki kasık yemek yıyor tıkanıp kalıyor dusun sekerim ne macunlar toz kılo aldırıcı ıcecekler denedık banamısın demıyor kan tahlılı vs bır suru seyde yaptırdık hersey normal ama kılo almıyor bunyesınden sanırım
allahımmm buda nee elimde lahanamı kemiriyordum kapı çaldı bi açtım karşı komşum 2 kete 1 börek bi kase kısır getirmiş o kadarda güzel yaparki anlatamam nayırr nolamazzzzketeleri ve böreği hemen dondurucuya attım kısırıda kızımın önüne verdim o yiyor
yemekle hıc arası yok canım ben evde dolmalar borekler tatlılar yaparım tabagına koyup onune kadar getiririm hayatta yemez içli kofte falan yaparım alahtan yemez yanı 10 gun sofrada kalsa bı tadına bakayım demez helekı aburcubur hayatta yemez bınde bırrr kepabcıya falan gıderız ben 1 adana yıyerım mesela hatta 1 yarım daha olsa yerım eşim onundekı 1 adanayı zor bıtırırmalesef evlendıgımızden berı aynı kıloda hatta ilk evlılık gunlermızde ikimiz bir sırayla tartıya cıkardık ikimizde 55 gelırdık kocam hala o kıloda ben ıse tartıya onun yanında asla cıkmıyorum eşim cok iştahsız bırde sıgara cok içiyor yemeyle alakası yok 1 kepce corba içip iki kasık yemek yıyor tıkanıp kalıyor dusun sekerim ne macunlar toz kılo aldırıcı ıcecekler denedık banamısın demıyor kan tahlılı vs bır suru seyde yaptırdık hersey normal ama kılo almıyor bunyesınden sanırı
canım benimki evlendiğimizde 68 di aynı sigara içiyor hatta beraber içiyoruzama eşim çok yemek yer abur cubur yer almıyor bünyesinden herhalde
aman Allahım eşin sanırım hiç yemek yemiyo cnm senin yaa.
benim eşimde 97 kiloydu benle diyete başladı oda 87 kiloya düştü oda diyette olduğu için yemek yaparken hiç zorlanmıyorum.
evde pilav pişirmeyeli nerdeyse 4 ay oldu makarnayı çok arada kızım sevdiği için kızıma yapıyorum..
ben pilava bayılırım cocuk ve eşim içinde pişiriyorum 1 2 kasık yıyıp kalkmaya calısıyorum eşimin yemekle hıc alakası yok benım
bende dicektim midesinde kurtmu var ama adam iştahsız diyorsunnn yy böylede çok kötü yaaa aman gamzee sen bir an önce zayıflaaa cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?