- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.941
ara ve öğlen çok benzer be güzelimm birde pastane poğaça ve nescafe birlikteliğini anlamadımmgüzel oluyormuu
ercem sanki bu menü biraz cısss olmuş dimi
bu arada kg tebrik ederim 1 kg çok güzell
gunaydin kizlaargünaydin kilo bildirimi yapiyorum,78 kilo 400 geldim az önce ,82 le baslamistim,4 kilo 600 gr gitmis,bu hafta regl oldugumdan baya zor oldu ama yine kurtardimsimdi kahvaltimi yapiyim bir güzel,haftaya bu diete devam edermiyim bilmiyorum,belki ara vebilirim,vücudumu dinlendirip,baska bi diette yapabilirim,su hafta sonu gecsin bi bakalim bir seyler düsünürüm artik,su an bilmiyorum hic bi sey:44:,:
günaydin kilo bildirimi yapiyorum,78 kilo 400 geldim az önce ,82 le baslamistim,4 kilo 600 gr gitmis,bu hafta regl oldugumdan baya zor oldu ama yine kurtardimsimdi kahvaltimi yapiyim bir güzel,haftaya bu diete devam edermiyim bilmiyorum,belki ara vebilirim,vücudumu dinlendirip,baska bi diette yapabilirim,su hafta sonu gecsin bi bakalim bir seyler düsünürüm artik,su an bilmiyorum hic bi sey:44:,:
tebrık ediyorıum canım darısı basıma
CANIM BEN DUN MAZERETIMI BİLDİRMİŞTİM BUGUN MISAFIR GELECEGINI HAZIRLIK YAPTIGIMI VE BUGUN İÇİN GİREMEYECEĞİMİ SOYLEMISTIM ARADA KAYNADI SANIRIM
HOSGELDINNN
HOSGELDIN
SBAH KALKTIM HAZIRLIKLARIMI TAMAMLADIM MISAFIRLERIM GELDİ AGIRLADIM YOLLADIM EVİMİ BULASIKLARIMI HALLETTIM KOCAM GELDI YEMEGINI HAZIRLADIM YEDİ VE BEN HEMEN BURAYA GELDİM
KILO BİLDİRİMİ
GECEN HAFTA:81.700
BU HAFTA: 80.800
GİDEN : 900 GR
GELDİM CANIM GELDİM ANCA MISAFRIIM OLMASA BEN BOSLARMIYIM BURAYI ASK OLSUN DUNDEN BİLDİRMİŞTİM HALBUKI DURUMUMU
HOSGELDİNN
valla simit masum değil aslında üstünede ki susam masum değil ben artık biraz susamını bıcakla azaltıyorum yersem öyle yiyorummm ama olsun o kadar daa :)))evet haklısın canım ama mecburiyetten ara ile öğlen aynı gibi oluyo malesef
haftada bir gün elişi nakışı kursuna gidiyorum öğlenleri simit yiyorum kurstaki kadınlar ekmek arası döner yiyo bende simit daha masum dimi ama
poğaçayı da yemicektim ama sabah 7 de kavaltı yapmıştım çooook acıktım mecburen yedim evdenden neskafe götürüyorum aralarda içiyorum işte
benim verdiğim kilo seninkinin yanından bile geçmez maşallah bende seni tebrik ediyorum canım
haftada bir kilo vermek benim için çok iyi bünyem hemen çöküyo malesef troitten dolayı yavaş yavaş gitsin benim kilolar
hoşgeldin tatlımm aramıza bizim sayfamız herkeze açıkk yalnızz 1 sayfadaki listeye herkez ismin yazdırdıı ama bir daga girmedii listeye ismin yazdırcaksan devamlılık isterizz cnm onun dıışndaa yok devamlı gelemem diyorsan yine sayfamız açık cnmmmerhba bende aranıza katılamk istiyorum.3 haftadr diyet yapıyorum.başlarda alışmam biraz zor kaçaaklar çok yaptım dengeleyemedim.günlük tutuyorum.1kilo verdim bu kadar süredeburda olmak bana iyi gelecek.sizlerle bende zyıflmak istiyorum.8 aylık oğum var emziriyorum hala.ama artık kilolarım bana kalıyor.boy 1.65 68 kiloyum.hedefim 57 benide aranıza alırsanız sevinirim.
günaydin kilo bildirimi yapiyorum,78 kilo 400 geldim az önce ,82 le baslamistim,4 kilo 600 gr gitmis,bu hafta regl oldugumdan baya zor oldu ama yine kurtardimsimdi kahvaltimi yapiyim bir güzel,haftaya bu diete devam edermiyim bilmiyorum,belki ara vebilirim,vücudumu dinlendirip,baska bi diette yapabilirim,su hafta sonu gecsin bi bakalim bir seyler düsünürüm artik,su an bilmiyorum hic bi sey:44:,:
gunaydin kizlaarkilo veren herkesi tebrik ediyorum veremesekte muhim degil kaldigimiz yerden ne istedigimizi bilerek yolumuza devam edecegiz degil mi? poti ve duygu yu ayrica kutluyorum bana uymasada iradelerine sahip cikip diyetlerine devam edip guzel sonuclar aldilar
sirada dunun menusu:
Sabah:
Ac karna ilik sirkeli su
Kahvalti:2 fincan sekersiz cay
1dilim kek
domates salatalik
sekerpare
lor+yarim kk kasarpeynir
Ara:yarim su bard sut
1biskuvi
Ogle:3 kasik pilav
2 kasik patatesli patlican yemegi
1tepeleme kasik lahana salatasi-mayonezli cevizli!!!
Ara: yesilcay
Yarim baklava
10 tane kavrulmus badem
Aksam:1kase kerviz corbasi(terbiyeli-cis mi?)
Ton balikli makarna salatasi-coookca!!!!!!
Ara:5-6 tane patlamis misir
2 lt su
Sirkeli su
ayy canım harikasın yaaa 2 haftada neredeyse 10 kg verdin süper bu ama biraz normal diyetini yaparak korumaya geç istersen tekrar almamak için
tatlımö sen geçen haftaa 80 kg oldum 5 verdim dedinn şimdi 4,600 gr vermişsenn 75,400 mu oldunnngünaydin kilo bildirimi yapiyorum,78 kilo 400 geldim az önce ,82 le baslamistim,4 kilo 600 gr gitmis,bu hafta regl oldugumdan baya zor oldu ama yine kurtardimsimdi kahvaltimi yapiyim bir güzel,haftaya bu diete devam edermiyim bilmiyorum,belki ara vebilirim,vücudumu dinlendirip,baska bi diette yapabilirim,su hafta sonu gecsin bi bakalim bir seyler düsünürüm artik,su an bilmiyorum hic bi sey:44:,:
günaydinnnnnnnnnn tartildim simdi tam 80 kilo cikiyorum yani 5 kilom gitmisssssssssssss
neguzel duygucum alisma sureci gecti demekki daha da rahat edersin bundan sonra.ben ise cok fenayim bugun dun zaten sinyalleri vermistimgünaydınnn diyetim bugün bittii kaç kg olduğumu malesef bilmiyorummm( tartım kırıldı dünn
ama kızlar diyetim bitti diye saldırmadım yemekleree hattaa bilinç altımaartık yerleşmişş çoksevinçliyim bu konuda yani ben artık adaptasyon sorunu yaşamıyorummm diyet moduna girmişim gerçektennn neyse yarın tartı alıcam p.tesi sabahı ne kadar geri aldım merak ediyorummm.
caanim poti galiba haftasonu 2kg geri aldim yazmisti.yaniliyor da olabilirim:26:bak tatlım hiç üşenmedimm gittimm buldummm bu geçen haftadaki yazınnn
68 sayfaaa
hanımlar sizin bilgilerniz benim word sayfamda kayıtlı tarihleriyle hemde hiç üşenmedim tablo yaptımmm ordan aktarıyorum zatenn bizim sayfayaa yoksaa gözden kaçar yada yanlışolurr
valla simit masum değil aslında üstünede ki susam masum değil ben artık biraz susamını bıcakla azaltıyorum yersem öyle yiyorummm ama olsun o kadar daa :)))
hoşgeldin tatlımm aramıza bizim sayfamız herkeze açıkk yalnızz 1 sayfadaki listeye herkez ismin yazdırdıı ama bir daga girmedii listeye ismin yazdırcaksan devamlılık isterizz cnm onun dıışndaa yok devamlı gelemem diyorsan yine sayfamız açık cnmm
potiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm birinciliğimi aldın elimdennnşaka şakaaa tebrik ederim arkadaşımmmmmmmm seniii harikasın bencede 1 hafra dinlen sonraa normal bir diyetle devam ett bendee 5 günyaptımm merak ediyorum hafta onuyani bugün yaruın geri dönüş ne kadar alcam ama p.tesi devam etvem cuıma bitircemm normal diyetimi yapcam her ay 5 gün yapmayı planlıyorummm ideal kg döndüğümdede ayda 1 günyapcamm inş tekrar tebriklerrr tatlımm
kşke terbiyesizi olaymışşşbirazz ufak kaçamkaların var amaeminim eskiden olsa daha fazla yerdin şimdi aklın devamlı diyette eminmi ilerleyen günlerde yok denecek kadar azalcak kaçamaklarr
evet feslime katılıyorumm
bak tatlım hiç üşenmedimm gittimm buldummm bu geçen haftadaki yazınnn
68 sayfaaa
hanımlar sizin bilgilerniz benim word sayfamda kayıtlı tarihleriyle hemde hiç üşenmedim tablo yaptımmm ordan aktarıyorum zatenn bizim sayfayaa yoksaa gözden kaçar yada yanlışolurr
bugünkü menüm
sabah 1 kepekli tost
1 zeytin
1 fincan çay 1 şekerle
ara yarım bardak süt
2 petibör
öğlen
yağsız kavrulmuş tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt
akşam
6 kaşık kıymalı ıspanak pirinçsiz
3 kaşık yoğurt
5 bardak çay 3 şekerle
1 fincan yeşil çay
2 fincan 5i bir arada çay
yarım litre elma çayım
1,5 litre su
21 dk leslie
yatmadan 1 bardak süt içerim
gunaydın hanımlar :)))
nasılsınız? ıyısınız inşaAllah :)
dun kızım yurumeye basladı, dunden berı bı mutluluk bı mutluluk, o kahkaha atıyor, babasıyla ben atıyoruz
cok sevııncli yuruyebılıyorum dıye :))
bu sabah guzelce kahvaltımı ettim yıne :) öncesinde 1.5 su bardağı, kaynamış kabuk tarcınlı suya kasıgın ucuyla bal ve 1 kasık sırke koyup içtim. 2 dilim peynir, 1 haslanmış yumurta (rafadan), yarım dilim tam bugday ekmegı (ustune acı bıber salçası), 1 dilim ananas, 1 bardak ılık su.
öğleye tavuk köftesi veya tavuk sote dusunuyorum. akşamada aynı menu olur tahmınımce.
tabi yanında salata ve yogurt bolca :)
kızımı uyutup leslie ve dıger egzersızlerı yapıciğim :)))
iyiyimz tatlımm yazını okurken içim kıpır kıpır oldu i aklıma kızımın ilk yürüdüğü gün geldi yaa sabaha kadar uyumamıştıı yatağın içinde kalkıp kalkıp yürüyordu en sonunda korkup yanımıza almıştık ve azcık uyuyor sonra yine yatağın içinde yürüyordu :):) biz eşimle deli gibi yataktan fırlıyorduk asya düşecek diye allahım ne güzeldii yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?