- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.041
benim görümcem öyle canım 165 boy 45 kilo oda almak için yapmadığı kalmadı ama alamıyor evlenince alır dedik evlendi yine aynı eşimle görümcem yemek yerken ağzım açık kalıyor şimdi çok yemekten bayılacaklar diyorum anamm bide üstüne tatlı yiyorlar
ohhh mis gibiiiallahın izniyle şofbenim tamir olursa bi desıcacık banyooo ohhh ohhh sefam olsunnnn
aynen canım tam tezlıkmetebolizmasıı çok iyi çalışıyor herhaldeee yani doktora tezlik bir konuu:))) ayy darısı başımaa yesem yesem kg almasammm ahh şu herşeyi yiyorum diyipte kg almayanlarr varya benim ideolummben yiyorum ama kılo alamıyorum dıyen kkısılere sadece sinirrrrr oluyorum
ben 10 sene içtimm berbat bişeymiş bırakınca anladım 6 senedir içmiyorumm içenleride allahım kurtarsın
benim çocuklarım içtiğimi hiç bilmediler artık büyüyüpte kokusunu anlamaya başlayınca olmayacak bu iş deyip kızım için bıraktım
darısıı bızımde basımıza
şimdilik bana müsade balkonum buz içinde biraz toplayayımda zor bulduğum servis düşmesinn :)))
canım işte ben hiç öyle değildim ailemden geliyor bana kilo şuan annem 110 kg çok üzülüyorumm çokk tiroid var veremiyor abim 100 kg veremiyor bi veriyo bi alıyo ama sebeni bizim yeme tarzzımızdı evlenince baya hallettim ben aslında mesela bizde yemeklere sıvıyağ falan koyulmazdı margarinle yapılırdı mantı haftanın 2 günü yenirdi gözleme yağlama katmer hamurun her türü yani ama evlendim eve 1 paket margarin alıyorum 1 aydan fazla gidiyor un annemler çuvalla alırdı ben 1 kg paketlerde alıyorumay demee kahroluyorummm soldan solda geliyorlarrr off yaaa bende istiyorum
ayy eskiden bekarkenn sabah kahvaltıda büyük boyy pizza bak paçra değil tam pizza patatess cola içerdimm öğlen kebap akşam başka birşey bir torba çekirdek cips kolaa mıır hep dal gibiydim ne zaamn evlendimm bitti aldım hep ama o zamanlr çok hareketliydimm bekarkenn annem bulasşık yıka derdi alırdım radyomuu hareketli müzikk 2 tabağı 1 saate yıkardım oynardımm hepp
canım işte ben hiç öyle değildim ailemden geliyor bana kilo şuan annem 110 kg çok üzülüyorumm çokk tiroid var veremiyor abim 100 kg veremiyor bi veriyo bi alıyo ama sebeni bizim yeme tarzzımızdı evlenince baya hallettim ben aslında mesela bizde yemeklere sıvıyağ falan koyulmazdı margarinle yapılırdı mantı haftanın 2 günü yenirdi gözleme yağlama katmer hamurun her türü yani ama evlendim eve 1 paket margarin alıyorum 1 aydan fazla gidiyor un annemler çuvalla alırdı ben 1 kg paketlerde alıyorum
ayy canım benim yaa gitsin kilolarr inan aylardır eşime mantı bile yapmıyorum adam hasret kaldıbana pasta baklava herhangibi tatlı diyin birde seni bu saydıklarınıı söyleyin teredütsüz seninkiler seçerimm
ayy ben bayıılrım katbar heleki kayseri mantısınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım ruhumu teslim ediyorum herhaldee hele hamurdan yapılan gözleme ıspanaklıı offfffffffffffffffffff neyseeee hayalibile güzel ama biraz kg vereyim ödül yemeğim ya pizza yaa mantı olcak
ayy niye kimsecikler yok burda :))
bugün mutluyum komşumdan gelen güzel mamacıkları yemedimm
bugünkü menüm
sabah 2 dilim pastırmayla ve 1 yumurtayla yapılmış pastırmalı yumurta
1 dilim tam buğ. ekmeği 260kal
öğlen 1 porsiyn diyet müsli 170 kal
ara 2 yaprak lahana
1 tatlı kaşığı kısır 35 kal
akşam sulu köfte 1 dilim tam b. ekmeği 350
1,5 su
1 bardak süt
yarım litre elma çayı
20 dk kızımla beraber ankara oyun havaları eşliğinde tepinmek :):)
815 kal oleyy
gunaydın hanımlar :)))
nasılsınız? ıyısınız inşaAllah :)
dun kızım yurumeye basladı, dunden berı bı mutluluk bı mutluluk, o kahkaha atıyor, babasıyla ben atıyoruz
cok sevııncli yuruyebılıyorum dıye :))
bu sabah guzelce kahvaltımı ettim yıne :) öncesinde 1.5 su bardağı, kaynamış kabuk tarcınlı suya kasıgın ucuyla bal ve 1 kasık sırke koyup içtim. 2 dilim peynir, 1 haslanmış yumurta (rafadan), yarım dilim tam bugday ekmegı (ustune acı bıber salçası), 1 dilim ananas, 1 bardak ılık su.
öğleye tavuk köftesi veya tavuk sote dusunuyorum. akşamada aynı menu olur tahmınımce.
tabi yanında salata ve yogurt bolca :)
kızımı uyutup leslie ve dıger egzersızlerı yapıciğim :)))
evet bitti girmeyenleri çıkardımmmmmmmmm
fesleğen başta sen olmaküzere herkez kontrol etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
o bilen geçen hafta vardı bu hafta yok p.tesiye kadar gelmezse onuda çıkarcamm
rosespring arkadaşta bildirim yapmadı p.tesiye kadarr bildirim yaparmısın lütfennnn
evet arkadaşlar çıkıyorummm varsa bir sorunn girdimmi yazarsınızzz ama lütfen kontrol edinnn
potimmmmmmmmmmm senle p.tesi anlaşırızz tatlımmmmmm emiiii
hepinizi öptümmmmmmmmm
saol canım ama 1.5 pardak müsli çok diil mi
ay demee kahroluyorummm soldan solda geliyorlarrr off yaaa bende istiyorum
ayy eskiden bekarkenn sabah kahvaltıda büyük boyy pizza bak paçra değil tam pizza patatess cola içerdimm öğlen kebap akşam başka birşey bir torba çekirdek cips kolaa mıır hep dal gibiydim ne zaamn evlendimm bitti aldım hep ama o zamanlr çok hareketliydimm bekarkenn annem bulasşık yıka derdi alırdım radyomuu hareketli müzikk 2 tabağı 1 saate yıkardım oynardımm hepp
canım işte ben hiç öyle değildim ailemden geliyor bana kilo şuan annem 110 kg çok üzülüyorumm çokk tiroid var veremiyor abim 100 kg veremiyor bi veriyo bi alıyo ama sebeni bizim yeme tarzzımızdı evlenince baya hallettim ben aslında mesela bizde yemeklere sıvıyağ falan koyulmazdı margarinle yapılırdı mantı haftanın 2 günü yenirdi gözleme yağlama katmer hamurun her türü yani ama evlendim eve 1 paket margarin alıyorum 1 aydan fazla gidiyor un annemler çuvalla alırdı ben 1 kg paketlerde alıyorum
tatlımm 60,8 den 60,2 düştüysen 600 gr vermişsindirr? şimdi 500 gr 600 gr mı verdinn
mrb canm sen kalori hesabıyla veriyorsun sanırım.bu kalori hesabını nasıl yapıyorsun?bu aradasporun eğlenceli olmalı.
ayni durumdayiz ya bendede aileden geliyor, ama mesela annem ve karde$lerim çok yiyince hemen kilo aliyorlar ama az yemeye ba$lar ba$lamaz hemen zayifliyorlar, yani çabuk alip çabuk veriyorlar, mesela kiz karde$imle diyete giriyoruz ben ondan daha önce ba$liyorum ve daha dikkatli oluyorum ama neticede o tig gibi oluyor bense bir kaç kilo veriyorum sadece, ama onlar ki$ boyu yiyorlar ben hep ayni dikkat ede ede bir hal oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?