Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ay demee kahroluyorummm soldan solda geliyorlarrr off yaaa bende istiyorum
ayy eskiden bekarkenn sabah kahvaltıda büyük boyy pizza bak paçra değil tam pizza patatess cola içerdimm öğlen kebap akşam başka birşey bir torba çekirdek cips kolaa mıır hep dal gibiydim ne zaamn evlendimm bitti aldım hep ama o zamanlr çok hareketliydimm bekarkenn annem bulasşık yıka derdi alırdım radyomuu hareketli müzikk 2 tabağı 1 saate yıkardım oynardımm hepp

allahın izniyle şofbenim tamir olursa bi desıcacık banyooo ohhh ohhh sefam olsunnnn
ohhh mis gibiii

şimdilik bana müsade balkonum buz içinde biraz toplayayımda zor bulduğum servis düşmesinn :)))

gule gule canım kolay gelsinnnn

benımde amcamın esı yengem oyle senlerdır kadın 45 kılo ne asa ne yukarı ustelık 4 tanede cocuk dogurdu dusunun yanı ben bir cocukla bu kılodayım gecen bize geldi tartısı yokmus bende tartıldı tam 45 kılo geldi yaaa kılo almak ıstıyor oda cok ben sana nakıl edeyim benımkınden azcık dıyorum

ben cıkıyorum kızlar ogluys uyudu yemek yapayımaksam kocıs işten geldin dısarı cıkarız belkı dedi oğlan oyun parkına gitmek istiyor tabı onun ardından hamburger yemeden gelmez oğlus zaten dibinde oyun parkının allahım nasıl dayancam bilmem azcık kendi sacıma basıma bakayım hadı gorusuruz opuyorum hpınızı

canım işte ben hiç öyle değildim ailemden geliyor bana kilo şuan annem 110 kg çok üzülüyorumm çokk tiroid var veremiyor abim 100 kg veremiyor bi veriyo bi alıyo ama sebeni bizim yeme tarzzımızdı evlenince baya hallettim ben aslında mesela bizde yemeklere sıvıyağ falan koyulmazdı margarinle yapılırdı mantı haftanın 2 günü yenirdi gözleme yağlama katmer hamurun her türü yani ama evlendim eve 1 paket margarin alıyorum 1 aydan fazla gidiyor un annemler çuvalla alırdı ben 1 kg paketlerde alıyorum

bana pasta baklava herhangibi tatlı diyin birde seni bu saydıklarınıı söyleyin teredütsüz seninkiler seçerimm
ayy ben bayıılrım katmer heleki kayseri mantısınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım ruhumu teslim ediyorum herhaldee hele hamurdan yapılan gözleme ıspanaklıı offfffffffffffffffffff neyseeee hayalibile güzel ama biraz kg vereyim ödül yemeğim ya pizza yaa mantı olcak

Son düzenleme:
ayy canım benim yaa gitsin kilolarr inan aylardır eşime mantı bile yapmıyorum adam hasret kaldı

Son düzenleme:
yine ben kestanesekerim kaybolmak yok demissin korkma kaybolacak kadar ufak degilim kilomu sormussun utancimdan yazamadim ama sanirim yazmaliyim 101 kilocuk klocuk diyorum cünkü böyle giderse bu kilo devede kulak kalacak burda herkes derdindenmidir nedir bilmiyorum cevremde zayif insan görmek pek mümkün degil allah etmesin basgül ailesine döndük .

slm kızlar haftasonu dolayısıyla giremiyorum

dünkü menüm

sabah 1kk beyaz peynir
2 dilim light ekmek

öğlen

kabak yemeği,yoğurtlu

ara 1 elma

akşam

1 kase çorba
az et kavurma

1000 kalori

neden kimse yok bayanlarrr?
ben bugün 9da çıktım baleden şaka gibi 8de bitmesin geekiyordu aslında gitmeden önce 3 gibi çavdar ekmeğine sandwich yaptırmıştım kaşar tavuk jambon domates maruldan çıkıncada geç oldu ama çok acıkmıştım 2 kaşık pılavla körili mantarlı tavuk yedim diyet colayla hiç pişman değilim valla mcdonaldsa saldırmadığıma şükrediyorum hahaha :)
sabah tartıda yüzüm güldü 50.4 çıktım herkes bugün kilo vermişsin dedi banaa :)

ayy niye kimsecikler yok burda :))
bugün mutluyum komşumdan gelen güzel mamacıkları yemedimm

bugünkü menüm

sabah 2 dilim pastırmayla ve 1 yumurtayla yapılmış pastırmalı yumurta
1 dilim tam buğ. ekmeği 260kal

öğlen 1 porsiyn diyet müsli 170 kal

ara 2 yaprak lahana
1 tatlı kaşığı kısır 35 kal

akşam sulu köfte 1 dilim tam b. ekmeği 350

1,5 su
1 bardak süt
yarım litre elma çayı

20 dk kızımla beraber ankara oyun havaları eşliğinde tepinmek :):)

815 kal oleyy

Son düzenleme:
slm bende menümü yazayım
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar peynir
nescafe
öğlen
2 kaşık pilav
1 kase tavuklu patates yemeği
arada
1 elma
beyaz leblebi
akşam
1 kase etli yemek
1 kase yoğurt
yeşillik
portakal
2,5 lt su spor yapamadım bugün
umarım artık 2. kiloyu verebilirim.umidim iyice kaybediyorum.emzireriyorumda daha kolay vermem gerektiğini düşünüyorum.ama zorlanıyorum.
bu girip çıkıp yeme olayını bırakamıyorum ya

mrb canm sen kalori hesabıyla veriyorsun sanırım.bu kalori hesabını nasıl yapıyorsun?bu aradasporun eğlenceli olmalı.

oy oy hayirli olsun bebi$in yürümü$ tam sevilecek ya$ta desene yerim ben onuuuu

ellerine saglik canimmmm

saol canım ama 1.5 pardak müsli çok diil mi

canim benim bildigim kadariyla o pakette yazan 1 porsiyon 3 yemek ka$igi oluyor, yani 30gr olmali ! bence 1.5 bardak çok en az 3 kat daha fazla kalori

ayy çok $anslisinn ya ben hiç öyle olamadim malesef ya hayatimda hiç bir zaman bir pizza yemedim en fazla 4 dilim yerdim çocukken ama 5-6 yildir en fazla 1 dilim, son 2 yildirda yarim dilim veya hiç yemiyorum yemekte pizza varken

ayni durumdayiz ya bendede aileden geliyor, ama mesela annem ve karde$lerim çok yiyince hemen kilo aliyorlar ama az yemeye ba$lar ba$lamaz hemen zayifliyorlar, yani çabuk alip çabuk veriyorlar, mesela kiz karde$imle diyete giriyoruz ben ondan daha önce ba$liyorum ve daha dikkatli oluyorum ama neticede o tig gibi oluyor bense bir kaç kilo veriyorum sadece, ama onlar ki$ boyu yiyorlar ben hep ayni dikkat ede ede bir hal oluyorum

21.01 menum,
1 tane yumurta
şekersiz çay
2-3 çatal beyaz peynır
öğlen
2 küçük çavdar ekmegı arasına ince dilim
kaşar peynır
akşam:1 kase şehriye corbası
2-3 kaşık yogurt
4-5 kaşık patlıcan yemegı
ara öğün:1 tane armut
toplam :800 kalori.

2 lıtre su+sirkelı su
spor da yapamadm.

mrb canm sen kalori hesabıyla veriyorsun sanırım.bu kalori hesabını nasıl yapıyorsun?bu aradasporun eğlenceli olmalı.

cnım kalori hesabırla vermiyorum aslında bu sayfada hepimiz günlük aldığımız kalorileri ekliyoruz kalori hesabınıda googleden bakıyorum hepsine tek tek :):)

sporum çok eğlenceliydi gerçekten

günaydınnnn duyfer

abim daha kolay veriyor ama işinden dolayı zor oluyor biraz restorantı ve fırını var :) sıcak ekmek her an hazır yemek :) zor yani ama anneminki hastalıktan bende zor kilo alıp zor veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…