- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.101
evdekiler kanal d açınn doktorumm
günaydin ercem,menü güzel,bende abartmadan yiyecegim bundan sonra bakalim
az yiyerek ve spor yaparak yola devam etmeye karar verdim.böylesi daha dogru sanirimgecen kanal 7 de doktor anlatti,o anlattica ben ne yapiyorum ben dedim,bu hizli dietlerde kilonun gitmedigini kaslarin eridigini söyledi,diet diye bir seyin olmadigini,her seyden yiyeceksiniz ama az dedi,sporu sporcular yapar ,zayiflamak isteyenler yürüyüs yapmali dedi,tek yaptigim dogru bu yürüyüs,
dünkü menüm
sabah
peynirli gözleme
şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğle
acıkmadım hiç bişey yemedim
akşam
tarhana çorbası
1 dilim ekmek
yarım elma
yarım portakal
5 bardak elma çayı
1 buçuk litre su
20 dakika yürüyüş
100 ip atlama
5 dakika bacak çalıştırma hareketi
bizde spor aleti sparis ettik,bugün yada yarin gelir,bazen hava yagmurlu oluyo cocukla cikamiyorum,esime dedim bu böye olmuycak almamiz sart,da sag olsun hemen sparis vermis,
kızlarr taylan kümeli diyorkiii yağsız ve tuzsuzz patlamış mırsırr kilo aldırmazmışşl ama tabiki sınırlıı
sen nerden sipariş ettin canımbizde spor aleti sparis ettik,bugün yada yarin gelir,bazen hava yagmurlu oluyo cocukla cikamiyorum,esime dedim bu böye olmuycak almamiz sart,da sag olsun hemen sparis vermis,
tamam sekerim pztesi olsun hiç muhım değil ozaman bende sipariş ediyimmi tereddut te kaldımda basıma biş acımlasın kımlık bilgidi kredi kartı bilgisi falansağ ol tatlımmm
bence p.tesi daha iyi kapamağın önüne geçeriz belkii
tatlımm ben sürekli yapıyorummm o çıdann için rahat olsunn sadee son zamanlardsaa ürünü geç gönderiyorlarr sürekli msj çekipp şikayetediyorum bendee o kadar onun dıışndaa güvenlii
canım migrosda buldum ben ama gidersen mutlaka birinden yardım al dün aradım durdum migrosta bulamadım çalışanlardan birine sordum :):) çikolata reyonundaydı diyet ve çikolata harika yaaa
vallahamı ayyy çok sevindim canım nasıl mısır istiyo ama yiyemiyorummmmm
peki tencerede yağsız nasıl patlatacaz mısırları
teflon tencerede kısık ateşte patlıyor canım
canımsınn yaaa feslimmmmmmmmmm çok sağ olll bende dün aradım bulamadım belki vardı ben yanlışyere baktımnm
katılıyorum duyfercim ben kendi adıma cuma tartılınca bi rehavet geliyo nasılsa bi dahaki cumaya kadar veririm diye haftasonu abartıyorum yemeği ama bu hafta hiç kaçamağım yok
ben tartı günümüz pazartesi olsun diyorum
tamam tatlım öp oğluşu benmi içinn[ben cıkıyorum gorusmek uzere evi falan toplayım kahvaltı yapalım oğlusla yenı kalktık cunku
patlıyor kızz geçen yapmıştım bilmedenn normal tencerede biraz kıstım ocağı olduu gayette güzel odlu ama ben kg aldırır diye az yemöiştim şimdi taylankümeli dedi hatta tuvalte çıkarıyormuş kg aldırmıyormuşşş tabi aşırı yemicenvallahamı ayyy çok sevindim canım nasıl mısır istiyo ama yiyemiyorummmmm
peki tencerede yağsız nasıl patlatacaz mısırları
yok yok güvenli klit oluyorr sayfadaa sen ne aleti sip etcensen nerden sipariş ettin canım
tamam sekerim pztesi olsun hiç muhım değil ozaman bende sipariş ediyimmi tereddut te kaldımda basıma biş acımlasın kımlık bilgidi kredi kartı bilgisi falan
normal tencerede oldu benimm teflondada olurr ama kısık olması başlangıçtaa şartteflon tencerede kısık ateşte patlıyor canım
ne demek şekerimm gitsin kilolar :):) sabah yulaf kepeğiyle krep yaptım çok güzel oldu valla bir ölçüden 2 tane çıkıyor ve ben birini bitiremedim bile hemen şişiriyor migrosda eğer yoksa talep edince getiriyorlarmış
yaa ne güzelll peki ne kadar ücretii
kız yulaf kepiği diyip durma kıskanıyorummm:)) bende istiyorummcanlarımmmm ben çıkıyorum az işim var var öğlen misafirlikteyim ama gitmeden yoğurt ve yulaf kepeğimi yiyeceğim :):)
dimi yaaa
bu arada kaçamaksız bir hafta sonuune güzelll tebrik ederimm
tamam tatlım öp oğluşu benmi içinn
patlıyor kızz geçen yapmıştım bilmedenn normal tencerede biraz kıstım ocağı olduu gayette güzel odlu ama ben kg aldırır diye az yemöiştim şimdi taylankümeli dedi hatta tuvalte çıkarıyormuş kg aldırmıyormuşşş tabi aşırı yemicen
yok yok güvenli klit oluyorr sayfadaa sen ne aleti sip etcen
normal tencerede oldu benimm teflondada olurr ama kısık olması başlangıçtaa şart
6 liraa haaa ben geçen internette yazıyordu kızlarr internttee varmışş bir sütede satılıyormuş dur olmazsa bakayımm abin fırıncı sanaa uygun bulurr vallaaa400 gr 6 tl ama abim araştırıyor fırıncıya :) daha uygununu bulursam sanada gönderirim :)
kızlar dün elma çayı yaptım ev nasıl koktu missss gibi içindeki tarçının kokusu evi sardım içmeside çok keyifli bu hafta elma çayı içicem bakalım etkisi olacakmı
ayrıca vucuda antioksidan ve temizleme etkisi varmış ciğerlere çok iyi geliyormuş bende sigara içiyorum hem kiloma hem vucuduma çok faydası varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?