Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

6 liraa haaa ben geçen internette yazıyordu kızlarr internttee varmışş bir sütede satılıyormuş dur olmazsa bakayımm abin fırıncı sanaa uygun bulurr vallaaa

canım internettekilerin hepsine baktım ben kargoyla falan çok daha pahalıya geliyor en uygunu migros yada kipa ikisinde oluyormuş

kutlarım hepinizi neredeyse herkes kilo vermiş

kocamda benim az da olsa kilo verdiğimi söylüyor daha tartılmadım muhtemelen bu hafta sonu tartılırım o markette yine..

inşallah vermişimdir biraz

bu arada açım çok

kızlar buraya yazayım baska yorumu olan yazsın hepsiburada comdan alısveriş yapan varmı neden diye sorarsanız kımlık ve kart bilgilerini istiyorda guvenemedim alıpta sorun yasamayan memnun olan varmı

canım düdüklüde kaynadıkdan sonra yani fışladıktan :):) sonra 7 dakika sonra kapat altını azcık demlensin

saol canım yarın denicem tarifini
ben çıkıyorum arkadaşlar evi temizlicem çamaşırlar asılcak sonrada arabamı temizlicem hem hareket olsun hemde param cebimde kalsın artık herşeyi kilo vermeye göre programlıyorum

kızlar buraya yazayım baska yorumu olan yazsın hepsiburada comdan alısveriş yapan varmı neden diye sorarsanız kımlık ve kart bilgilerini istiyorda guvenemedim alıpta sorun yasamayan memnun olan varmı

biz tüm alışverişimizi oradan yapıyoruz.. güvenlik açısından bi sıkıntı yok.. ama ürünün kargolanma süreci biraz değişiyo.. en geç bir haftada elinde oluyor da genelde alışverişin ertesi günü kargoya veriyorlar ama bazen tedarik süreci 3-5 gün uzayabiliyor..

ama güvenlik konusunda hiçbir sıkıntı yok

nasıl yaptınnnnn tatlımm ben zaten elmaa çok yiyorum birde çayınıda içeyimmm

canım internettekilerin hepsine baktım ben kargoyla falan çok daha pahalıya geliyor en uygunu migros yada kipa ikisinde oluyormuş

hıııııııııııı haklısınnnnnnnnnn

ayy gelartıkkkkkkkkk sevalımmm yaaaaa seninde kg çok merak ediyorummm

ohh ne güzelllll bendeç amaşır ascam havalarrr yağmurluuu

duyferrr canımm elma çayı aynı seninde yaptığından elma limon tarçın karabiber falan olandan

hıııııııııı okiş soğukmuiçiyorsunuz sizdee

bel basen bel basennn yaaa birazda sırt göğüs eriten bişiler söyleyin yaaa :):) alt 42 üst 44 uffffffffffffffffffffffffff

canim adini bilmiyorum,ayni anda bacaklari ve kollari calistiriyo,sanki yürüyüs yaparmis gibi ,anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…