Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

o kızı bende araştırdım ama daha önce kalp krizi geçirmiş kalp hastasıymış yani eğer öyle bisorununuz varsa belki çok ciddi diyetler problem yaratabilir benimde kalp kapağımda gevşeme var onun için isveç elma diyeti falan yapmıyorum temkinli olmak lazım yani

Benim tüm kilolarım basen bölgesinde toplanıyor, üstüm en az iki beden daha az gözüküyor ve ne alsam üst bolluktan giyilmeyecek durumdayken altım daracık oluyor. akapunktur da bir yöntem ama bu amaçla kullanılabilir mi hiç bilmiyorum, açıkcası şu tatlı düşkünlüğüm ve iradesizliğim olmasa gerek de kalmayacak ama diyete baslamak için hep yarın, öbür gün, yok pazartesi olsun psikolojisinden kurtulmam lazım..

ozelden mesaj atiyorum

yok kesinlikle çok iyi bir yöntem akupunktur,, 2 defa falan destek aldım ilkinde 1 ayda 5 kilo bir yıl sonra 3 ayda 10 kilo verdim dikkat edersende kalıcı oluyor zaten iştahını kesiyo bölgeselide çok başarılı...bu arada benimde üst bedenim alttan 1 beden büyük normalde kilom orantılı 80 oldupuna kimse inanmıyor alında ayaklarım ve ellerim bile kilo alıyor...

aman canım ozaman çok dikkat etmen lazım kalp kasını güçlendirici besinler alıp agır kardiyo hareketlerden uzak dursan olur...valla bir abimiz vardı şeker,kalp,tansiyon hastalığı insanın ömrünü uzatıyor derdi mecburi bir perhiz varya aman değerler yükselmesin bu perhizde insanın ömrünü uzatıyo derdi...

Şu kiloları nasıl verdıqınızı banada söylermısınız ? 5 ay oldu doqum yapalı. 15 kılo vermem lazım ne kılo alıyorum nede verıyorum....

Şu kiloları nasıl verdıqınızı banada söylermısınız ? 5 ay oldu doqum yapalı. 15 kılo vermem lazım ne kılo alıyorum nede verıyorum....

verdıkmı kıss ne vermesı daha yolun basındayız verıcez dıye ugrasıyorum sekerim sengene 5 ay olmus dogum yapalı ben 3 sene oldu daha veremedım hosgeldınnnnn

Allah razi olsun çok duygulandim

ya canim ben isveç diyeti yapiyorum bugün 4. günüm ama tam olarak uymadim yani et varken tavuk yedim falan ama eger in$allh su degilse kilo verdim!!! çok mutluyum ya sabahtan beri dua ediyorum ne olur sudan gitmi$ olmasin diye ama bir gerçek varki sürekli açsiniz maalesef, nedense bir porsiyon ispanak falan varken bile metabolizma hizlaniyor ve bir saat sonra insan acikiyor, yatarken midemin sesini hiç anlatmayayim :)))

hayirli cumalar kizlar!

evet dünki kaçamaktan sonra, bugün oruç tutuyorum, borç orucum var diye,
ama "ben iradesizim" veya "bogazimi tutamam" diyorsaniz size en büyük tavsiyem ORUC tutmak olur, bu bir $aka degil ben diyeti hep 3. gün birakirim ama bu sefer tam olarak birakamiyorum çünkü oruç tuttuktan bir gün sonra kendimi hala orucun etkisinde hissedip bozmuyorum diyeti, zaten oruç insanlarin nefislerini kontrol etmesi içindir, bu yüzden gerçekten çok tavsiye ediyorum!

yediklerini kendin ayarlasan bir listeye bagli kalmasan kilo veremiyor musun canim?

yediklerini kendin ayarlasan bir listeye bagli kalmasan kilo veremiyor musun canim?

yok canim malesef çok ama çok zor kilo veriyorum ailedeki herkes $ahit ne yaptiysam olmuyor, yemeklerle aram zaten yok ama $ekere resmen bagimliyim, bu yüzden en iyisi böyle bir listeye uymak, aslinda diyetisyenim bana liste verdi ama uyamadim verdikleri çok geliyordu bana, ve bana az yiyorsun diye vermiyorsun diyor çok yedigimdeysede üzerine $ekerli bir$ey yeme ihtiyaci duyuyorum o zmanda hem yemek hem tatli kilo yapiyor, i$im zor anlayacagin

he birde migren sorunum var bazi gidalar tetikliyor bu yüzdende dikkat etmek zorundayim, son olarakta 5-6 yil tiroidimin etrafi kistlerle çevrili belki onunda etkisi vardir

evet canım kesinlikle tiroid verdirmiyo haşimato tiroiti zaten ölüm orucu tut gram oynamıyo allahım şifa versin

evet oruç gerçekten çok faydalı hem ibadet hem sağlık,valla namazda öyle müthiş bir ibadet özellikle evdeki arkadaşlar namazlarınızı kaçırmayın derim...

ozelden mesaj atiyorum

Bizde Hong Kong a yakın, shenzhen de kalacagız. İngilizcem var, ama baska sehirde bana yetecek kadar olup olmadıgını şu an kesin olarak söyleyemiyorum =) erkek arkadasım gecen sefer gidişinde zeytin, çay, peynir çeşitleri gibi özellikle kahvaltılıklar götürmüştü oraya, bulmakta zorlanıyormus. O şu an orada ve memnun ama bir kadın olarak ve eşi gündüz çalışacak biri olarak gündüzler tek basına nasıl gecer, neler yapılabilir, imkanları nelerdir, insan ilişkileri nasıldır ne bileyim tam olarak muamma bana şu an çin ? Bu arada mesajın için tesekkürler ama yeni kullanıcı oldugum için özelden cevap veremiyorum:/

merhaba komşda gün vardı sabah oldkça z yedim öğlen 1kase çorba yedim gitmeden orda da 1 dilim börek 2 mercimek köftesi yarım tatlı yedim akşama 1 tabak sebze ve yourt yiyeceğim.komşular fx15 hapını kullanmaya başlıyorlar bir arkadaş 2 ayda 15 kilo vermiş hepsi atladı ben karşıyım bu hapı bilen yada kullanan var mı?aslında diyet yapmak çok kolay oluyormuş çok tok tutuyormuş diyorlar .
akşam gene spor yapıcam 200 ip atlıyorum 15 dakika aerobik 15 dakika ağırlık çalışıyorum sizce yeterli mi?

kesinlikle tavsiye etmiyorum:

bakın genel anlamda zayıflama haplarında subitramin denen bir madde var ki hepsinde var bu madde ilk akıl hastalarının bir takım ruh hastalarının ilaçlarında kullanılmış fakat bakmışlar bu haplar hem uyuşturuyo hemde adamlar zayıflıyo buna subitramin neden oluyo hemen bu maddenin etkin olduğu bir hap geliştiriyolar derken daha çok kilo verdirmek için subitramin oranı yükseltiliyor ve zayıflama haplarının yan etkileri:

1-en önemlisi ölüm
2-kalp çarpıntısı
3-uyku bozukluğu
4-duyarsızlaşma(bende moron moron etrafıma bakmıştım)
.
.
.vsvs ben kullandım 5 gün 6.gün hop kutu çöpte... şiddetle uzuk durun diyorum

zayıflamanın tek yolu boğazını tutacaksın...başka yolu yok canım...

bence de çünkü çok sağlıksız kesinlikle yemek istemiyormş canı bünye dirençsiz kalır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…