Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar günaydınlar hepinizi kocaman öpüyorum pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum,

bugün itibari ile tartı bana güzel şeyler söyledi:

3 gün var daha eğer hafta sonu bu dozda gidersem pazar şaşırmazsam (allah şaşırmasın)

pazartesi güzel şeyler olacak

hemen dünkü menümü yazayım:

sabah: yarım portakal :30cal

öğlen:3 köfte,1 dilim kepek ekmeği,yoğurt,salat,2 dilim patates: 450 cal.

ara : 2 kepek ekmekli yağsız peynirli tost: 166 cal.

akşam: 6 kaşıkkuru fasulye gerçekten kuru suyunu salçasını süzdüm,2 kaşık haşlanmış et,1 dilim kepek ekmeği:260 cal.

toplam: 906 calori azcık aştım 200calori 700 de kalmam lazımdı

gün içinde: yarım saat yürüyüş,2,5 litre su 6-8 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi

kızlar bu muzaffer kusan dıyetıne baktımda bıraz pekte zorlayıcı gıbı durmuyor hatta guzel seyler varsımıt ayran gibi falan cesit var dıyet yapmaya uygun bı menu gıbı geldı bende mı yapsam ayyy karar veremedım yaaa aslında ben menulere baglı kalmayı sevmıyorum ama denemekte istiyorum aslında

nasılsınız kızlar anca gırebıldım sabah kahvaltıda mısafırlerım vardı azcık dıyet bozuldu

iyiyim kendi adıma canım...
inş.fazla kaçırmamışsındır
ya diyet yapan insanın 6 ay kesin insanlardan uzak bir kampa girmesi lazım böyle kamplarda var zaten kuşkanın kampında genç bir kız kalp krizinden ölmüştü hatta ama yinede güzel yerlerdir eminin istisnalar kaideyi bozmaz...

Bir Cuma günü Kuran
okurken
S.A.
... ... uykuya dalar
rüyasinda
... Peygamber Efendimiz
onun
karşısındadır ve ona
şunları
söyler:
Bir
hafta Içinde 7000 insanın
öleceğini, ama hiç birinin de
gerçek bir Müslüman
olmayacağını, Son zamanlarda pek
çok kimsenin
Allah'ın (cc) istedigi düzgün ve
dürüst isler yapmadigini, bu
zamanlarin kötü
zamanlar oldugunu, Bu zamanda
evli kadin ve erkeklerin
eslerine sadik kalmadiklarini,
genç kizlarin
erkekler gibi
her yere
girip-çikip
gezer
olduklarini,
edepli
giyinmediklerini,
Tüm gençlerin velilerine ve diger
insanlara
saygi
göstermediklerini,
Zenginlerin
fakirlerle
ilgilenmediklerini,
artik
sadaka ve
zekât
vermez olduklarini,
İnsanlarin namaz kilmadiklarini ve
oruç
tutmadıklarını,
oysa
Mahşer
Gününün
yaklaştığını,
Kısa bir
zaman
sonra
gökte sadece bir yildiz
kalacagini
ve
dua
kapilarinin
kapanacagini,
Kur'an'daki
yazıların
silinerek
okunamaz
olacagini,
Güneş'in Dünya'ya çok yaklaşarak
tersten
doğup
batacağını...
Peygamber efendimiz (sav)
ayrıca şunları da
ekler:
'Her
kim bunu okurken yaninda
baskalari varsa onlarin da
duyacagi
şekilde
açiktan okusun.
Bunu yapan kişiye
Cennet de bir
yer
ayrilir
ve
her
kim
bu mesaji
inanmayacak olursa, ona da
Cehennemden bir
yer
ayrılır. Bir dilek sahibi bu mesaji
kopyalayip baska insanlara
dagittiginda
dileği yerine gelir.'
Rüyayi anlatan S.A. bunlarin dogru
olduguna inandirmak için
şu yemini etmiş:
'Bunlar doğru değilse,
gerçek bir Müslüman
gibi ölmeyeyim!'
Peygamber Efendimiz (sav)
yukarıdaki durum tespitinden
sonra aşağıdaki tavsiyelerde
bulunur:
Günde 5 defa namaz kılın,
Oruç tutun,
Hirsizlik yapmayın,
Fakirlere yardım edin.
Her kim bu mesaji 25 kisiye
dagitacak olursa,
3 gün içerisinde
mükâfatlandirilacaktir.
Biri bunu yapmış ve çalıştığı
firmadan
zam
almış.
biri inanmamış,
sevdiği zarar
görmüş,
bir baskasi
yarın yaparim
demiş,
fakat
yapamayacak
duruma düşmüş. aLLAhın adı
geçio müslmansn 25 kişiye dağıt/
Dileğinizin gerçek olması için
olmasa bile insanları imana davet
etmek için paylaş

azcık patets kızartması ıkı tanede hamur kızartması yedım bol cay içtim geri peynır zeytın gibi seyler artık gun ıcınde telafı ederm
haklısın canım hatırladım genc bı kız olmustu adıda dıla mıydı neydı dediğin gibi istisnalar kaideyi bozmaz ama dıkkatte etmek lazım ayrıca isvec diyetıyle ılgılede bı sayfa buldum orda bı bayan vardı valla yazdıklarını okuyunca urkttum
isvec diyetı yapılcaksa tam tamıma harfiyyen yapılmalıymıs hanı tavuk diyosa menuda tavuk balıksa balık et yerıne tavuk yenmezmız cunku cok katı bı dıyet oldugu için tehlıkelıymıs viştamın yag değerleri cok ince sekılde ayarlanmıs eger bırınden bırının yeri değişirse denge bozulurmus ve kalp krizi gecirme olasılıgı cok yuksek oluyormus cok ama cok dıkkat gerektiren bi diyetmıs kendı kendıme bu diyeı yaparken bu kadar risk alınabilecegini dusunmemıstım hiç yapmadım zorlugunu bilemem ama menuden zor oldugu bellı ama bukadar tehlıkelı olabilcegini hiç tahmın etmezdım

bana da tarti anca bugun guldu valla haftasonu yediklerimi 4 gunde anca verdim hep boyle oluyor kac gunun emegi bir gunde pufff sakin ha sakin haftasonu hepimiz dikkat edelim kizlar

ilahi arkadaşım 4 beyaz espirine koptum resmen bendede vardı buna benzer uzak durulması gereken 4 beyaz(un,şeker,tuz,bayaz rus)
yeşilliğe önem vermen güzel aslında menünde abartılacak bişey yok gibi..ama tabi 2 yumurta 150calori dilim ekmek kalın ve büyükse en az 200 calori,kaşarda en az 50gr dır 150calori
şimmdi: toplam 500 calori almışsın aslında bebek emziriyosan veya aktif bir insansan bence gayet iyi amaaa,
tostunu 2 ince dilim kepek ekmeği+30 gr kaşarla yapsaydın 267 cal en fazla+1 yumurta 75 cal. toplam:342 calori ederdi buda ideal kahvaltı olabilirdi...

ya aslında isveç diyeti yapılmayacak bişey değil ölümde olmaz sonuçta gün içinde yiyecek bişeyler var,, düşünsenize açlıktan kimse ölmez kolay kolay az yiyerek bir deri bir kemik kalır en çok

bak afrikalı insanlara bir deri bir kemik yaşıyorlar zor koşullarda ve salgın hastalıkla mücedele...

diyetisyenlerde mesela herşeye karşı çıkarlar...illa kendi dediklerini yaparsak olcak..
yok efendim bu işin tek çaresi formülü az yemek yemeyince bi veriyosun bi veriyosun öyle güzel oluyorki...

ya zaten peygamber efendimiz SAV günde 1 öğün, çok nadiren 2 öğün yermiş ve öğününde bir çeşit varken 2. bir çeşit olmazmış...

zeten,çok yemek,çok konuşmak ve çok gülmek iyi davranış olarak sayılmıyor...

YANLIS ANLADIN CANIM ZATEN BAHSETTIGIM AZ YEMEK DEĞİL İSVECTE MENULER OLUYOR YA BIR GUN BALIK VAR İŞTE BİFTEK VAR TaVUK VAR YANI KADIN DIYORKI ISVEC YAPILACAKSA TAM YAPILMALI CUNKU HERGUNKU YAG PROTEİN İHTİYACI ONA GORE AYARLANMIS SONUCTA SOK DIYET VE BU DİYETTEN HERHANGİ BİRNİ CIKARIP YADA TAVUGUN YERINE OGUN ET ETIN YERINE BASKA BİŞİ YUMURTANIN YERINE BASKA BİŞİ YENIRSE HESAPLANAN OLCU SASAR BUDA TERS TEPKİ, VEREBİLİR DİYOR SONUCUDA KALP KRİZİ VS BASKA SEYLERE YOL ACABILIR HAA BUGUNE KADAR OLMIUSMU BILEMEM AMA OLMAYACAGI ANLAMINADA GELMEZ KENDI BU DIYETI UYGULUYOR UYGULANMASINA DA KARSI DEĞİL SADECE HERSEYIN HARFI HARFINE UYULMASI SARTIYLA
BENIM KASDETTIGIM DAHA DOGRUSU OKUDUM BU YANI KONU AZ YEMEK DEĞİKL DİYETI GEREKTIGI GIBI KURAŞLLARA UYARAK YAPMAK

ya ben aslında karbonhıdrat dıyetı yapıorum gıbı bıseydı 76.3 ten 70.8 e ınmıtım ki bugun tartıda 71.3 cıktım gecen cumadan berı yarım kılo almısım)
halk ekmekten alıorum ekmegı, ekmek kesme makınesının kestıgı kalınlıkta cok ınce degıl ama kalında degıl yani. ayrıca bı dilimi ortadan ıkıye bölüp oyle incecik bı dilim kaşar koyuyorum. 50 gr falan olamaz yani mumkun degil. antıbıyotık kullandım acaba ondan mı? :26:
neyse. bakalım kushan dıyetı ne kadan fayda edicek... feslegen de yapıyor. gayet ıyı gıdıo onunki. bende yapabılırım dıye dusunuorum. 2 hafta yapıp 1 hafta ara verıcem gene yapıcam 2 hafta

Istanbulda cok guzel kar var kızlar oğlusla 1 saat kadar kartopu oynadık kapının onunde butun cocuklar koca koca kadınlar vardı bendahaıl oldum kartopu savasına cok eglendık oğlum sozum ona kardanadam yaptı kendı capında ustuste koydu karları taslardan goz yaptı adınıda karabıber koydu yaratıcı oğlum değişik isimleri nerden bluyor bılmem evdede baktıgı ıkı balıgı var adları bezelye yiyesim gelıyor agzını içime sokasım gelıyor yahu cocuk ne guzel bişi allah olmayanlara isteyenlerde versin
hadı sızde gelıen beraber oynayalımmmmm kızlar

500gr seni yanıltmasın belki tuvalete çıkmamaktan belki ödem olabilir... ben bikere bir haftada doktor kontrolü diyette vermem gerekirken 2.900 gr almıştım doktor bile şaşırdı ama haftasına düzeldi...

Ben bu siteye özellikle diyet amaçlı ve yeni kayıt oldum. Çin ile ilgili bir mevzu olunca da dayanamadım :) :)Temmuz gibi ben de Çin'e gidecegim eş durumundan dolayı, Çin'in neresindesiniz, nasıl bir hayat var orada, bir kadın gözünden arısını eksisini merak ettim. Çin meselesi bir yana, diğer mesele de gitmeden önce kilo vermek istemem. Kilom 55, az gibi gözükse de boyum kısa oldugundan ve bölgesel olarak aldıgımdan cok orantısız bir görüntü oluşuyor. Hedefim 48 - 49 kiloya düşmek, hem de iki ayda, acaba bu mümkün mü? Neler tavsiye ediyorsunuz ilk başlayan biri için??

6-7 kilo canım havada karada veririsin..bak sana tavsiyem bölgesel bir kilon varsa akapunktur yaptır çok faydalı ve hiç bir zararı yok...benim doktor arkadaşım yaptırdı doğumdan kalma göbeğinde 2-3 kilocuğu vardı dümdüz oldu çok başarılı oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…