- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.601
nasılsınız kızlar anca gırebıldım sabah kahvaltıda mısafırlerım vardı azcık dıyet bozuldu
iyiyim kendi adıma canım...
inş.fazla kaçırmamışsındır
ya diyet yapan insanın 6 ay kesin insanlardan uzak bir kampa girmesi lazım böyle kamplarda var zaten kuşkanın kampında genç bir kız kalp krizinden ölmüştü hatta ama yinede güzel yerlerdir eminin istisnalar kaideyi bozmaz...
bana da tarti anca bugun guldu valla haftasonu yediklerimi 4 gunde anca verdimkızlar günaydınlar hepinizi kocaman öpüyorum pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum,
bugün itibari ile tartı bana güzel şeyler söyledi:
3 gün var daha eğer hafta sonu bu dozda gidersem pazar şaşırmazsam (allah şaşırmasın)
pazartesi güzel şeyler olacak
gunaydın kızlarrrr :))))) ayyy cok mutluyum her yer bembeyazay beyaz deyınce aklıma dun face de gordugum bı yazı geldı
4 beyazdan uzak durun. zira 3 ü saglıgınızı 1 i imanınızı bozar. (un, şeker, tuz, ZEKERIYA)
kızlar bı tartıldım 71.3kilo almısım yaaa
menumu yazmadım yaa düzeltiyorum msjı :)))
sabah : 1 dilim tam bugday ekmegı ıkıye bolunur araya 1 dilim kasar konup tost yapılır :))) 1 tane form cayı (koca fıncanlardan) 2 haslanmıs yumurta, ustune bol kekık pulbıber ve tuz koydum :)
öğle ısırgan yapıcam belkı dun yaptıgım kıvırcık ve brokolı salatasından yaparım bilemıorum. ama aksama ısırgan kesın var :)))
acılen yapmaya baslıcam yarından ıtıbaren. evde roka moka, tere kalmadı. sadece kıvırcık ve nane kaldı.
gereklı malzemelerı alıp baslıcam hemen. ne kadar verırsek kâr dimi feslegencim. zor bısey gıbı gorunmuyor. menu gayet ıyı bence
cindeyim
evet aslinda buralarda yasam daha guvenli huzurlu gibi ama ben ulkemi ozluyorumaa benim erkek kardeşimde çinde çok memnun hayatından...
ya aslında isveç diyeti yapılmayacak bişey değil ölümde olmaz sonuçta gün içinde yiyecek bişeyler var,, düşünsenize açlıktan kimse ölmez kolay kolay az yiyerek bir deri bir kemik kalır en çokazcık patets kızartması ıkı tanede hamur kızartması yedım bol cay içtim geri peynır zeytın gibi seyler artık gun ıcınde telafı ederm
haklısın canım hatırladım genc bı kız olmustu adıda dıla mıydı neydı dediğin gibi istisnalar kaideyi bozmaz ama dıkkatte etmek lazım ayrıca isvec diyetıyle ılgılede bı sayfa buldum orda bı bayan vardı valla yazdıklarını okuyunca urkttum
isvec diyetı yapılcaksa tam tamıma harfiyyen yapılmalıymıs hanı tavuk diyosa menuda tavuk balıksa balık et yerıne tavuk yenmezmız cunku cok katı bı dıyet oldugu için tehlıkelıymıs viştamın yag değerleri cok ince sekılde ayarlanmıs eger bırınden bırının yeri değişirse denge bozulurmus ve kalp krizi gecirme olasılıgı cok yuksek oluyormus cok ama cok dıkkat gerektiren bi diyetmıs kendı kendıme bu diyeı yaparken bu kadar risk alınabilecegini dusunmemıstım hiç yapmadım zorlugunu bilemem ama menuden zor oldugu bellı ama bukadar tehlıkelı olabilcegini hiç tahmın etmezdım
YANLIS ANLADIN CANIM ZATEN BAHSETTIGIM AZ YEMEK DEĞİL İSVECTE MENULER OLUYOR YA BIR GUN BALIK VAR İŞTE BİFTEK VAR TaVUK VAR YANI KADIN DIYORKI ISVEC YAPILACAKSA TAM YAPILMALI CUNKU HERGUNKU YAG PROTEİN İHTİYACI ONA GORE AYARLANMIS SONUCTA SOK DIYET VE BU DİYETTEN HERHANGİ BİRNİ CIKARIP YADA TAVUGUN YERINE OGUN ET ETIN YERINE BASKA BİŞİ YUMURTANIN YERINE BASKA BİŞİ YENIRSE HESAPLANAN OLCU SASAR BUDA TERS TEPKİ, VEREBİLİR DİYOR SONUCUDA KALP KRİZİ VS BASKA SEYLERE YOL ACABILIR HAA BUGUNE KADAR OLMIUSMU BILEMEM AMA OLMAYACAGI ANLAMINADA GELMEZ KENDI BU DIYETI UYGULUYOR UYGULANMASINA DA KARSI DEĞİL SADECE HERSEYIN HARFI HARFINE UYULMASI SARTIYLAya aslında isveç diyeti yapılmayacak bişey değil ölümde olmaz sonuçta gün içinde yiyecek bişeyler var,, düşünsenize açlıktan kimse ölmez kolay kolay az yiyerek bir deri bir kemik kalır en çok
bak afrikalı insanlara bir deri bir kemik yaşıyorlar zor koşullarda ve salgın hastalıkla mücedele...
diyetisyenlerde mesela herşeye karşı çıkarlar...illa kendi dediklerini yaparsak olcak..
yok efendim bu işin tek çaresi formülü az yemek yemeyince bi veriyosun bi veriyosun öyle güzel oluyorki...
ya zaten peygamber efendimiz SAV günde 1 öğün, çok nadiren 2 öğün yermiş ve öğününde bir çeşit varken 2. bir çeşit olmazmış...
zeten,çok yemek,çok konuşmak ve çok gülmek iyi davranış olarak sayılmıyor...
ilahi arkadaşım 4 beyaz espirine koptum resmen bendede vardı buna benzer uzak durulması gereken 4 beyaz(un,şeker,tuz,bayaz rus)
yeşilliğe önem vermen güzel aslında menünde abartılacak bişey yok gibi..ama tabi 2 yumurta 150calori dilim ekmek kalın ve büyükse en az 200 calori,kaşarda en az 50gr dır 150calori
şimmdi: toplam 500 calori almışsın aslında bebek emziriyosan veya aktif bir insansan bence gayet iyi amaaa,
tostunu 2 ince dilim kepek ekmeği+30 gr kaşarla yapsaydın 267 cal en fazla+1 yumurta 75 cal. toplam:342 calori ederdi buda ideal kahvaltı olabilirdi...
ya ben aslında karbonhıdrat dıyetı yapıorum gıbı bıseydı 76.3 ten 70.8 e ınmıtım ki bugun tartıda 71.3 cıktımgecen cumadan berı yarım kılo almısım)
halk ekmekten alıorum ekmegı, ekmek kesme makınesının kestıgı kalınlıkta cok ınce degıl ama kalında degıl yani. ayrıca bı dilimi ortadan ıkıye bölüp oyle incecik bı dilim kaşar koyuyorum. 50 gr falan olamaz yani mumkun degil. antıbıyotık kullandım acaba ondan mı? :26:
neyse. bakalım kushan dıyetı ne kadan fayda edicek... feslegen de yapıyor. gayet ıyı gıdıo onunki. bende yapabılırım dıye dusunuorum. 2 hafta yapıp 1 hafta ara verıcem gene yapıcam 2 hafta
cindeyim
Ben bu siteye özellikle diyet amaçlı ve yeni kayıt oldum. Çin ile ilgili bir mevzu olunca da dayanamadım :) :)Temmuz gibi ben de Çin'e gidecegim eş durumundan dolayı, Çin'in neresindesiniz, nasıl bir hayat var orada, bir kadın gözünden arısını eksisini merak ettim. Çin meselesi bir yana, diğer mesele de gitmeden önce kilo vermek istemem. Kilom 55, az gibi gözükse de boyum kısa oldugundan ve bölgesel olarak aldıgımdan cok orantısız bir görüntü oluşuyor. Hedefim 48 - 49 kiloya düşmek, hem de iki ayda, acaba bu mümkün mü? Neler tavsiye ediyorsunuz ilk başlayan biri için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?