- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.681
Ben de size katilmak istiyorum benim oglum bir yasinda zaten hep kilolu bir bayandim ama dogumdan sonra cok kilo aldim artik kiyafet bile almak istemiyorum ben cok tatli seviyorum ve yiyorum engel olamiyorum su an tam 92.3 kiloyum en azindan ilk etapta 80 kiloya inmek istiyorum yardimlarinizi bekliyorum
Boyum:163
Gecen hafta:92.8
Bu hafta:92.3
Hedef kilo:80
Fun oglumun dogumgunuydu o yuzden yediklerimi yazmiyi yariin baslarim
kendıme 15 gunluk yenı program hazırlıom bitirtikten snr burya yazrm:)
hadi bakalım hayırlısı olsun :) merakla bekliyorum
,gecen hazırladıgımla 1.700 verdım kacamaklarım coktu ama bu sefer kacamak yapmıcam allahın ıznıyle kendıme cok guvenıyorum 2.500 verıcem(
nısanda dogum gunumm ve bn 50 kıloya dusmek ıstıorummm(((
Bugun de merhaba
Dun yediklerim
Sabah kaltiktan sonra elma
Kahvalti kepek ekmekle tost 5-6 tane zeytin portakal suyu
Ikindi gibi kumpir le soda ictim
Aksam armut,bir tane de baklava kacirdim
1bardak yesil cay
10 dk ip atladim
offf kizlar offff morelim o kadar bozukki aglayacagim nerdeyse!! gün boyu isveç yaptim ama ak$am dogum günü vardi hepsindende yedim yaa kizalar gelmi$lerdi uzun zamandir görü$müyorduk beraber cips kek kuru yemi$ çikolata kremali pasta kurabiyeler bisküviler daha neler neler hepsinden yedim (kremali pasta hariç) çok pi$manim ya 1 kilo vermi$tim eminimki fazlasiyla geri aldim
offf kizlar offff morelim o kadar bozukki aglayacagim nerdeyse!! gün boyu isveç yaptim ama ak$am dogum günü vardi hepsindende yedim yaa kizalar gelmi$lerdi uzun zamandir görü$müyorduk beraber cips kek kuru yemi$ çikolata kremali pasta kurabiyeler bisküviler daha neler neler hepsinden yedim (kremali pasta hariç) çok pi$manim ya 1 kilo vermi$tim eminimki fazlasiyla geri aldim
Hosgeldin duyfercigim aramiza iyi olmana cok sevindim
hoşgeldin tatlımm herzaamnbeklerizzzz devamlı sen, aramızda görürsekk kaydını yaparım tatlımm yoksa herkez azdırıyor bilgilerni sonrakayboluyorr ve o listeyi hazırlamak çok zorkarışıkk o yüzden devamlı aramızdaolursan kaydını yaparımm tatlımmmBen de size katilmak istiyorum benim oglum bir yasinda zaten hep kilolu bir bayandim ama dogumdan sonra cok kilo aldim artik kiyafet bile almak istemiyorum ben cok tatli seviyorum ve yiyorum engel olamiyorum su an tam 92.3 kiloyum en azindan ilk etapta 80 kiloya inmek istiyorum yardimlarinizi bekliyorum
bugünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeği light üçgen peynir dereotu 3 zeytın
öğlen 1 büyük kase patates salatası
ara 3 yaprak lahana
akşam 2 kaşık haslanmış et
1 kase salata
çaybardağının yarısı ayran
1 bardak süt
1.5 lt süt
oyy oyy oyy ne yaptın gülümm yaaa neyse yılmak yokk yoladevammmmofff kizlar offff morelim o kadar bozukki aglayacagim nerdeyse!! gün boyu isveç yaptim ama ak$am dogum günü vardi hepsindende yedim yaa kizalar gelmi$lerdi uzun zamandir görü$müyorduk beraber cips kek kuru yemi$ çikolata kremali pasta kurabiyeler bisküviler daha neler neler hepsinden yedim (kremali pasta hariç) çok pi$manim ya 1 kilo vermi$tim eminimki fazlasiyla geri aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?