- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.861
bende denedim bi kac sefer ama altını acar acmaz kendını topluyor testıslerı sertlesıp buzusuyor anlayamadım yarın dr nasıl muayene edicek merak ediyorum
iyiyim canım sen nasılsın neler yaptın giremedım iki gundur benyukarda asadıga senı gordum karabıberım nasısın dıye yazdım ama gormedın sanırım sekerım 5 gunde 5 kılo dıyetınemı gectın canım sankı ısvec yapıyodun sen dımı
zsa senı gordum sen neler yapıyosun gunaydın nasılsın
aminnnnnnnnnnngunaydin canim yeni kilon hos gelmis ama hosluklada tez zamanda gider insallah
valla mecburum gamzemm mayıs 12 düğünn off düşündükçe stres sarıyor yani en büyük dileğim şöyle zayıf halimle oğlum ve eşimle resim çeklimekk şöyle çerçevelemekkk hazirandada oğlumun doğum günü varr güzel bir doğum günü yapacağımm 1 yaş gününde doğru düzgün resim çekilmedimmm( ama 2 yaş gününde adım başı fotograf çekilcemm yaa gamzem sen hiç 80 kg gibi durmuyor resimlerdee daha zayıf duruyonnnn
aminnnnnnnnnnn
duyguu bende öyle zaman geçtikçe herşeyii elime bulaştıryorummm ,boğuluyorumm adetaa
diyet aklımdan hiç çıkmıyorrr,kafamm karmakarışıkkk sankii,birtürlüü beceremiyorumm olmuyorrr
bu arada kızlaroğlumm 2 yaş sendromuna girdii bi sinirli bi ağlak olduu sebepsiz yere bi başlıyor ağlamayaaa kafasını duvara vuruyorrr yere atıyorr kendini ağlıyorrr sürekli emmek istiyorrrr az önce okudum 4 yaşına kadar sürebilirmiş offf zar zoryediriyorumm yemek,1 haftadır böyleee ALLAH yardımcım olsunnn eskiden pepee ve keloğlanda rahat ederdim şimdi onlarıda izlemiyorumm .ALLAH sağlık mutluluk versin çocuk bakmak zor ama bir o kadardaa keyifli yönleride varrr
canım normaldede cogu hastanede bizdede 20 25 tl muayenler ama bu gittiğim hastene 10 tl falan fiyat farkı oluyor diğerlerine gore birde cocuk cerrahısı her hastanede olmuyor burda var dr proseformus boyle katlandı fıyat şimdilik onemlıbişi yoksa senın cocgunda erkek sende ihmal etme erkek cocuklarda inmemiş testıs sorunu diye bişi var eger bu olupta tedavı edilemezse kısırlıga cinsel sorunlara sebep oluyr ben oğlum 1 yasındayken normal cocuk dr muayene ettırmıs normal demişti ama biraz teshısı zor olan birsorunmus ve mutlaka iyi bir cocuk cerrahına gostermek gerekırmıs bende ihmal etmeyım gotureyım dedim cunku tedavıs en gec 6 yasına kadar yapılabiliyormus oda amelıyatla daha erken teshıs edilirse iğne ilaçla tedavısıde varmıs ihmale gelmez ilerde rahat etsın yavrular
Gamzecim geçmiş olsunn
Bugün bende oğlumu bugün çocuk cerrahına götürdümm
hafta sonuu ğlan çiş yaparkenn ağlıyorduu eli süreklii pipiye giderken çığlık çığlığa kalıyordu altını açtım pipi kızarmışş
neyse bezinii değiştiridmm yine öyleee ağlıyor çiş yaparkenn
altınıı açayımda çıplak dolansınn dedimm pipii şişmişş iyiceee ,kıpkırmızı olmuşşş,nasıl ağlıyor hemen acile götürdük eşimle
kremler verdi antibiyotik ilaç
şimdii indi şişliği ne olur olmaz diye
çocuk cerrahına gittikk perşembeye sabah 8 buçuğa sünnet olacakk çıksın aradan dedikk
aynen ya diyet fikrini aklımdan çıkaramıyorum bi türlü çıkarsam kilo vercem zaten :):)
ooooo bu riskini bikmiyordum canım hayırlısıyla bakalım ne diyecekkkasigindan bastirip tek eliylede testisini kontroledecek kacmamasi icin.ayrica daha onemlisi inmemis testis kanser riskini arttiriyor
gecmıs olsun canım kucuk pasa şimdiden erkeklıge ilk adımını atıyor desene hayırlısıyla operasyınu gecip gitsin nasıl yaptırıcaksın genel anestejımı yoksa lokal anestezimiGamzecim geçmiş olsunn
Bugün bende oğlumu bugün çocuk cerrahına götürdümm
hafta sonuu ğlan çiş yaparkenn ağlıyorduu eli süreklii pipiye giderken çığlık çığlığa kalıyordu altını açtım pipi kızarmışş
neyse bezinii değiştiridmm yine öyleee ağlıyor çiş yaparkenn
altınıı açayımda çıplak dolansınn dedimm pipii şişmişş iyiceee ,kıpkırmızı olmuşşş,nasıl ağlıyor hemen acile götürdük eşimle
kremler verdi antibiyotik ilaç
şimdii indi şişliği ne olur olmaz diye
çocuk cerrahına gittikk perşembeye sabah 8 buçuğa sünnet olacakk çıksın aradan dedikk
gecmıs olsun ve erkekleıge ılk adımı hayırlı olsun canım
erkek cocugunun pıpı derdı hıc bıtmıyo
kızlar benım buyuk oglanda surtunme basladı ve 2 aydır var pıpım buyuyo dedı ama megersem doktor dedıkı cocuk kendını tanımaya baslamıs ve
bende erken degılmı dedım bazı cocuklar erken tanır organlarını dedı
çok afedersınız normal sey gıbı kocaman oluyo sok olduk esımle...
basına gelen varmı boyle hıc...
ben bu gün tarhana çorbası içtim sabah,öğleden sonra galeta ,peynir kaynamış yumurta yeşil çay .akşam üstü dayanamadım tiramisu yaptım yedim((
ama regliyim((( sanırım regl iken kiloda verilmiyor değil mi canımm
çok kıymetli abacım ne vermesi hem ödemin hemde tiramusu yemenle 75 olmuşsundur
Rosespring DIŞINDA HERKEZ KG BİLDİRDİ
canım facede sayfa açtım demiştin yaa bende geliyim yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?