Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bende denedim bi kac sefer ama altını acar acmaz kendını topluyor testıslerı sertlesıp buzusuyor anlayamadım yarın dr nasıl muayene edicek merak ediyorum

kasigindan bastirip tek eliylede testisini kontroledecek kacmamasi icin.ayrica daha onemlisi inmemis testis kanser riskini arttiriyor

görmemişimdir kesinn canımm görsem kesin yazarım birşeylerrr
evet bu sefer ona geçtimm
isveçten sıkıldımm

gunaydin canim yeni kilon hos gelmis ama hosluklada tez zamanda gider insallah
aminnnnnnnnnnn

duyguu bende öyle zaman geçtikçe herşeyii elime bulaştıryorummm ,boğuluyorumm adetaa
diyet aklımdan hiç çıkmıyorrr,kafamm karmakarışıkkk sankii,birtürlüü beceremiyorumm olmuyorrr

Bugn yediklerimi yaziyorum hemen

Sabah:
1dilim kepekli-1dilim koy ekmegi
Tavada yumurta
1tatli kasigi recel
Biraz peynir
Sekersiz cay

Ara:
1avuc kuru uzum
1tane tirtil kurabiye

Aksam:
1tabak tavuk haslama yarim patAtesle
3 adet karnabahr kizartma
3 catal makarna
Sirkeli su

Bugnluk bu kadarla kapamayi dusunuyorum yeme faslini belki cok acikirsam aksam meyve yerim

kızlar ben bugün diyette değilim :):) metaboliizmama savaş açtım çok abartmamak kaydıyla normal yedim bugün

sabah güzel bi tost yaptım kendime :):) kaşarlı

ara 1 çay b. süt

öğlen diyet müsli
2 havuç

ara 20gr bitte çikolata şekersiz sütsüz neskafe

akşamada biber dolması yapıyorum

çokda abartmamışım demi:):)

aynen ya diyet fikrini aklımdan çıkaramıyorum bi türlü çıkarsam kilo vercem zaten :):)

Benide demek böyle günler bekliyorr ama en çokta kafalarınıı duvara vurmalarında korkuyorumm
benimkii şimdii dağıtma meraklısı bütünn çekmeceyii boşaltıyor kızlarda toplamakatan bıktıı
çünküü ben artıkk hiç birşeye yetişemiyorumm
yemek yaparkenn onlara devrediyorumm oğlanıı
ama illakii benim kucağımda olmaya takduysa gitmiyor kızlara

Gamzecim geçmiş olsunn
Bugün bende oğlumu bugün çocuk cerrahına götürdümm
hafta sonuu ğlan çiş yaparkenn ağlıyorduu eli süreklii pipiye giderken çığlık çığlığa kalıyordu altını açtım pipi kızarmışş
neyse bezinii değiştiridmm yine öyleee ağlıyor çiş yaparkenn
altınıı açayımda çıplak dolansınn dedimm pipii şişmişş iyiceee ,kıpkırmızı olmuşşş,nasıl ağlıyor hemen acile götürdük eşimle
kremler verdi antibiyotik ilaç
şimdii indi şişliği ne olur olmaz diye
çocuk cerrahına gittikk perşembeye sabah 8 buçuğa sünnet olacakk çıksın aradan dedikk

gecmıs olsun ve erkekleıge ılk adımı hayırlı olsun canım
erkek cocugunun pıpı derdı hıc bıtmıyo
kızlar benım buyuk oglanda surtunme basladı ve 2 aydır var pıpım buyuyo dedı ama megersem doktor dedıkı cocuk kendını tanımaya baslamıs ve
bende erken degılmı dedım bazı cocuklar erken tanır organlarını dedı
çok afedersınız normal sey gıbı kocaman oluyo sok olduk esımle...
basına gelen varmı boyle hıc...

ben bu gün tarhana çorbası içtim sabah,öğleden sonra galeta ,peynir kaynamış yumurta yeşil çay .akşam üstü dayanamadım tiramisu yaptım yedim ((
ama regliyim((( sanırım regl iken kiloda verilmiyor değil mi canımm

kasigindan bastirip tek eliylede testisini kontroledecek kacmamasi icin.ayrica daha onemlisi inmemis testis kanser riskini arttiriyor
ooooo bu riskini bikmiyordum canım hayırlısıyla bakalım ne diyecekk
gecmıs olsun canım kucuk pasa şimdiden erkeklıge ilk adımını atıyor desene hayırlısıyla operasyınu gecip gitsin nasıl yaptırıcaksın genel anestejımı yoksa lokal anestezimi

benımde oğlum 3 yasında aralıkta girdi yaklasık 3-4 aydır pipisini buyudugunu soyluyor hemde cok tatlı sekılde sabahları uyanınca ozellıkle anne anne diye benı cagırıyor ben de ne oldu diyorum anne anne baksana pipim cock ama cok hemde cok buyudu diyor cok tatlı ya bende ustune gitmiyorum bişrde bizimki bazen çişini yaparken anne pipim buyudu dıyor surtunme olayı yok ama bızdede bunlar yanı normel buyuk erkeklerın oldugu gibi oluyor
canım

Son düzenleme:

çok kıymetli abacım ne vermesi hem ödemin hemde tiramusu yemenle 75 olmuşsundur

te$ekkür ederim kizlar, kusura bakmayin gün boyu okuldaydin sonra ak$am eve gelince misafir geldi! ya ben o kadar misafir perverimki anlatamam yani elimden gelen her$eyi yaparim annemden daha fazla ben derdine dü$erim ama diyet döneminde resmen nefret ettim bu ak$am bi$ey yememem gerekiyordu isveçde ama onlar gelince en çok diyetin bozulacagina üzüldüm, ve bozulduda...

sabah : yarim kesme $eker, bir expresso, bir bardak lahana suyu
ögle : 155gr somon baligi (ha$lama)
1 kk az yagli peynir
ak$am : 1 kk peynir
yarim tabak et sote (sosunu yemedim yaglidir diye)
1 ka$ik nohut ve yarim ka$ik pilav

ara bir lokum 1 kare bitter (%85) çay ve lahana suyu

1030 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…