- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #2.981
cok kötüyüm
yemek yemeyı ogrendım, kendımı tutabılıorum artık sanıodum ama hayır degılmış
dun oglen yemegıme kadar hersey superdı. saat 4 te bruksel lahanası ve makarna yedım(hayvanı bı tabak ohaaa yani bana)
1.5 saat sonra bıde oturup balık ve salata yedım.
çatlıcam ama oyle boyle degıl. mıdem fena oldu. gece yatmadan artık kustum oyle kotuydum kı(
sabah bı baktım tartı 69.6 dan 71.4hakettım oh oldu bana. bıdaha rejım lıstesının dısına cıkarsam kendıme cok fena ceza verıcem... yaw herkes cıkolata gofret baklava yer. ben bu makarna krızımı nasıl aşıcam yaaa...
ama yoook bundan sonra dolaba asıcam kılomu yazan bı kagıdı. koskocaaaa bı 71.4 yazıcam. cesaret varsa sıkıyosa ye yazıcam. tedavı olan bağımlılar gıbı dusunucem kendımı. kılomu ve nefsımı tedavı edıcem.... eger bıdaha makarna yersem hepinizden teeek teeek tek tek rıca edıorum. benı deli gibi fırcalayın. atıcaz senı gruptan deyınyok ben fırca yemeden kendıme gelemcem anlasılan.
cok kötüyüm
dun oglen yemegıme kadar hersey superdı. saat 4 te bruksel lahanası ve makarna yedım(hayvanı bı tabak ohaaa yani bana)
çatlıcam ama oyle boyle degıl. mıdem fena oldu. gece yatmadan artık kustum oyle kotuydum kı(
sabah bı baktım tartı 69.6 dan 71.4hakettım oh oldu bana. bıdaha rejım lıstesının dısına cıkarsam kendıme cok fena ceza verıcem... yaw herkes cıkolata gofret baklava yer. ben bu makarna krızımı nasıl aşıcam yaaa...
ama yoook bundan sonra dolaba asıcam kılomu yazan bı kagıdı. koskocaaaa bı 71.4 yazıcam. cesaret varsa sıkıyosa ye yazıcam. tedavı olan bağımlılar gıbı dusunucem kendımı. kılomu ve nefsımı tedavı edıcem.... eger bıdaha makarna yersem hepinizden teeek teeek tek tek rıca edıorum. benı deli gibi fırcalayın. atıcaz senı gruptan deyınyok ben fırca yemeden kendıme gelemcem anlasılan.
ama beni niye listeye almıyorsunuz ki
resım fıkrı ıyıymıs evet. kesinlikle yapıcamhımmm pişman olman çok iyi bir başlangıç bence ama olanla ölene çare bulunmaz şimdi diyetine daha sıkı sarılırsın inşallah ve verirsin kilolarını bu sana ders olur. bence zayıf bir fotoğrafını as buzdolabına ya da zayıf bir kadının resmini her seferinde bak böylece gaza gelebilirsin ya da her dolabın kapağını açtığında kendini zayıf hayal et o zaman o dolap hemencecik kapanıveriyor tecrübeyle sabit
minnakkkkkkkkkkk hııııııııııııııııııııı seni varyaaa cıssssssssss ederim haaa bir daha yersen ağzına acı bibersürerimmm ona göreee yapmadayanamadığn şeyi sende yemesin kimseeekızlar artık p.tesi tartı gününden sonra bakıyorummm yemeye başlıyorunuzace phergün tartı günümü yapsak:)))
zeynexx gödüm eni aşdaalisteye ekledim eni hedef kg belirt bana kuzummm emi birde kontrol et bir hata yaptıyamm yaz banaa
leslie bitti şimdi mezdkede:)))
ayy sende kimsinnnnnn seni ilkkez görüyorumm kuzumm hoşgeldin sefalar getirdinn bizartık bir hafta bizle takılmayanı listeye eklemiyoruz herkez yazdırıyor bilgileri çıkıyor gelmiyorr bu hafta 2 kişiyi çıkardım listeden haftayaa kadarr bi kaynaşalım p.tesi tartı günündee paslaşırız senlee eklerim senii
senden isteklerim p.tesi başlangıç kg nuu ve hedef kg belirtmen
hergün bir önceki günün tüm gün ne yediklerni yazmann bizdespor yediklerindende önemlidir mutlaka 10 dk olsaa aktivite bekliyorum birde öyle arada değil vakit buldukça girmeni sohbetni bekliyoruzz
haadiğer alternatif yok benim okadar zamnım diyorsan yine sana sayfamaçık gel yaz oku yorum yap ama listeyee ismini yazdırmaa inann beşakatli bir şeyy listeyi yazmak güncellemekk tek tekk karışık birdee
tekrar hoşgeldinnnnnnnnnn
kızlar ben artık diyet rejim falan yapmıyorum dayanamıyorum artık bu kelimelere rejim dedikçe aklıma recm geliyor birilerinin öldürülmesi rejim denen şeye inat yemek istiyorum sanki recm e karşı geliyorum yok arkadaş ben diyet rejim falan yapmıyorum yapmıcammmmm ben daha sağlıklı daha zarif olmak için sağlıklı besleneceğimmmm günlerdir elimi neye atsan diyet sözcüğü çıkmıyor aklımdan su içerken bile neredeyse besmele çekmeden diyet diyorum listeler menüler sınırlar yok sağlıklı beslenmek var artık yoksa bu beynimdeki diyet denen şey benim psikolojimi bozacak
ama bir haftadır yazıyorum burda nasl görmezsin beni :2: :2: ayy üzüldüm valla
tünaydın potimmmmmmmmgünaydin sekerlerrrrrr
ama bir haftadır yazıyorum burda nasl görmezsin beni :2: :2: ayy üzüldüm valla
canım çok haklısın yaa valla annemde bana diyor her gün kafayı yedin sen her gün liste bakıp duruyorsun diye hayır hani diyet diyet diyince insanın daha az yiyeside gelmiyoki inadına daha çok yiyorsun sanki bilmiyorum napmak gerek yakızlar ben artık diyet rejim falan yapmıyorum dayanamıyorum artık bu kelimelere rejim dedikçe aklıma recm geliyor birilerinin öldürülmesi rejim denen şeye inat yemek istiyorum sanki recm e karşı geliyorum yok arkadaş ben diyet rejim falan yapmıyorum yapmıcammmmm ben daha sağlıklı daha zarif olmak için sağlıklı besleneceğimmmm günlerdir elimi neye atsan diyet sözcüğü çıkmıyor aklımdan su içerken bile neredeyse besmele çekmeden diyet diyorum listeler menüler sınırlar yok sağlıklı beslenmek var artık yoksa bu beynimdeki diyet denen şey benim psikolojimi bozacak
cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?