Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

eee görevimiz burada birbirimize destek olup motive etmek her zaman keyifle..

kızlar yarım kilo almak bile farkediyor inanın ben bu hafta 500gr aldım üzerimde bi ağırlık var sormayın...

verdiğimiz yarım ve 1 kiloları azımsıyoruz
beslenme uzmanı demişti ki kasaptan 1 kilo kıyma alın ve bakın işte azımsadığınız kilo bu

verdiğimiz yarım ve 1 kiloları azımsıyoruz
beslenme uzmanı demişti ki kasaptan 1 kilo kıyma alın ve bakın işte azımsadığınız kilo bu
yine kk da bir topikte okumustum kim yazdi hatirlamiyorum kendine bir cikti almis kilo verdikce isaretliyormus.mesela 1 kilo verdi ya 4 tane margarin gitti diyordu cok hosuma gitti

haklısın ya önce gözümüz doyacak şimdi ben yiyecem diyorum ya yerken yarıda bırakıyorum
yememeliyim deyincede hepsi gidiyor :)

teşekkürler canımmm
senin oğlan kaç yaşındaaa
ya bende bilmiyorumkii yaşadıkça öğreniyoruzz
derler erkek çocuğunun aklı şeyinde olur diyee tabikii şaka yapıyorumda
bizimkide altınıı her açtığımda eliyle pipyii tutuyorr şimdilikk erkekk adam deyip hoşuömuza gidiyorda daha 1 yaşında
ama kızlar yapsaa ayıp cız öcü deriz vallla

Ya kizlar morelim o kadar bozukki anlatamam her ay ayni sorunu yasamaktan biktim!
Adetime 4-5 gun kala istah patlamasi ve tatli krizleri yasiyorum tarcin falanda fayda etmiyor, isvec menumu yedim oglede ama ustunede bir lokma kek ve bir avuc kuru meyve yedim!!! Tabi bin pismanim aksamda felaket olacak diye korkuyorum adetime 4 gun var (((

regliyken geçen hafta bende neye saldıracağımı şaşırdımm
internette tatlı resimlere bakmaktann kafayı yedim nerdeyseee
hangii tarifii yapsamm diyeeee

evet gamzecimm oğluma şimdiye kadar soğan erkeği diye seviyordumm şimdi tamm erkekk olacak diyorumm

genellikle çişlerii geldiğinde öyle oluyorr diye biliyorum,demekk biraz büyüdükçe neler bekliyorr biziii

canımm bazıı değişiklikler olmuşş amaa yine bile fazla yemiyorsunn ben böyle az yesenn verirdimm senin vücudda yakmıyor demek

yeni arkadaşlar hoşgeldinizzz

aynenn ya banada 197 gelmiş oda doğru dürüst ısınamıyoruz bile
sadeca salonda var klıma diğer odalar soğukk
ama yine diğer şehirlere göre adana sıcakkk
sadece yağmurumuz var izmir gibii
adananın kışını severim ama yazı çekilmezzz
ben 1 ay oldum doğalgaza geçeli sadece şofben ve ocakta kullanıyorum 28 tl geldi bu ay
ısınma neyle oluyor canımm
biz -32 yi gördükten sonra bu havalar bize fazla dokunmuyor :))
nerdesinn çok soğukmuş
yaaa

çok güzel hayatımmmm genel olarka çok başarılısınn

tşk ederim ercem

evet yaa bende alcam yaza evim bitiyorr girmeden taktırmayı planlıyorum izmirde doğalgaz yeni yeni talep görüyor

aynı adanada öyle sadece klımayla sısınma yapıyoruz
apartamanlarda hiç kalorafer bile yok

ama iste bedenin o kadar siddetle istiyorsa demekki ihtiyaci var bende gecen hafta oyleydim 4 sekerpare 3 baklava banamisin demedi.ee ne yapalim dayanabilsek dayanirdik zaten.bence azda olsa fazla cosmadan ye ama sporla yakmaya calis.ki hem yediklerinde bisey degilmis canim niye bozuyorsun moralini

.

Benim eşimde hiç istemiyor ve bunu ap açık dile getiriyorr ve kilolu bayanlardan hoşlanmadığınıı söyler,bende tam tersii hemenn kilo almaya elverişilii biriyimm ama doğumlarda oluyorr
2 nci kızımda verdiğimde genç kızlıktakii halimden daha zayıftımm,eşime bu konuda bende kızamıyorumm çünküü haklıı adamdan bir kıyafetimii değiştirikenn bile köşe bucak kaçıyorumm, eğer benn kendii vücudumu beğenmiyorsam mutluu olamıyarsam neden zorla eşime beğendirteyimki değilmii

aslında onların bize beöyle demesii birazda gaza gelmemize neden oluyorrr
gerçekten farkediyor zayıfkenn hele birde süsleninn adam kıskançlıktan ölüyorrr

Bende bu hafta sonu eşimin halasının torunu sünnet olmuşş mevlüde gideceğizz ,üstüme giyeceğimm doğru dürüst adam akllı kıyafet yokk
neyse lcw ye gittimm L benden almak varkenn benn xL beden bluz aldımm hatta çokta hoşuma gitmeyen bir modell,sadece üzerimde değişiklik olsun diyee
nasıl zoruma gitti bu benmiyim yaaa
önümde kocaman göbek,kocaman göğüs ,

böylede zor yaa
eşimden 9 ay ayrı kalmak zorunda kalmıştımm
o polonyada ben adanada annemlerde kaldımmm ,
eşimden ayrı kalamaya dayanamıyorumm ALLAH sana sabır versinn
ondan uzak olunca kalbim sıkışıyor benimm hepp yanımda olsun istiyorummm
aslında çok kıskancımm çokk

merhabaaa ben forumunuzu takıp ettım su zayıflama ile ılgılı ben de zayıflamak ıstıyorum lakııınn boyle dayanışma ıcınde olunca daha ıyı olur tıpkı sızler gıbıı ben de katılmak ıstıyorum bu yuzden ve pek bı bılgım yok forumla bana yardım eder mısınız :)

dün akşam gardırobu temizledim düzenledim olmayan bir eteğim bir pantolomuma girdim kızlar çok mutluyummm
acaba evde yaptığımız sporlar işe mi yarıyo :44:
İnşallah herzaman mutluluğun devam eder kilo verdikçeee canım

Hepinizi kolay gelsin kızlar ben kaçıyorum uğramaya çalışırım...

Karabiberden ses çıkmadımı yaww okullar tatil o yüzden olabilirmi?

ben buralardayım canımmm
haftasonuu giremiyorum sadeceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…