- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
- 333
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.021
Şu an beni tekrar motive ettin çok teşekkür ederim, spora tam gaz devam o zaman sonuç alıncaya kadar vazgeçmek yok
Evet evet haklısınız zayıflamaktan da önemlisi sabır. Bekleyelim görelim bakalım birkaç ay sonraki tepkilerini :)
küçük bir kase ye bişey olmaz masum tatlı 150 calori
yine kk da bir topikte okumustum kim yazdi hatirlamiyorum kendine bir cikti almis kilo verdikce isaretliyormus.mesela 1 kilo verdi ya 4 tane margarin gitti diyordu cok hosuma gittiverdiğimiz yarım ve 1 kiloları azımsıyoruz
beslenme uzmanı demişti ki kasaptan 1 kilo kıyma alın ve bakın işte azımsadığınız kilo bu
valla ben de dun yedim ici cevizli falandi ama pisman olmadim eger yemesem sonra saldiriyorum 2 kati yiyorum bir ogunde istedigimi yiyince diger ogun dikkat ederim deyip rahatliyorum yoksa coook yoruluruz boyleyuuupppiiii duymak istediğim cevap sağolunnn
gecmıs olsun ve erkekleıge ılk adımı hayırlı olsun canım
erkek cocugunun pıpı derdı hıc bıtmıyo
kızlar benım buyuk oglanda surtunme basladı ve 2 aydır var pıpım buyuyo dedı ama megersem doktor dedıkı cocuk kendını tanımaya baslamıs ve
bende erken degılmı dedım bazı cocuklar erken tanır organlarını dedı
çok afedersınız normal sey gıbı kocaman oluyo sok olduk esımle...
basına gelen varmı boyle hıc...
regliyken geçen hafta bende neye saldıracağımı şaşırdımmben bu gün tarhana çorbası içtim sabah,öğleden sonra galeta ,peynir kaynamış yumurta yeşil çay .akşam üstü dayanamadım tiramisu yaptım yedim((
ama regliyim((( sanırım regl iken kiloda verilmiyor değil mi canımm
ooooo bu riskini bikmiyordum canım hayırlısıyla bakalım ne diyecekk
gecmıs olsun canım kucuk pasa şimdiden erkeklıge ilk adımını atıyor desene hayırlısıyla operasyınu gecip gitsin nasıl yaptırıcaksın genel anestejımı yoksa lokal anestezimi
benımde oğlum 3 yasında aralıkta girdi yaklasık 3-4 aydır pipisini buyudugunu soyluyor hemde cok tatlı sekılde sabahları uyanınca ozellıkle anne anne diye benı cagırıyor ben de ne oldu diyorum anne anne baksana pipim cock ama cok hemde cok buyudu diyor cok tatlı ya bende ustune gitmiyorum bişrde bizimki bazen çişini yaparken anne pipim buyudu dıyor surtunme olayı yok ama bızdede bunlar yanı normel buyuk erkeklerın oldugu gibi oluyor
canım
te$ekkür ederim kizlar, kusura bakmayin gün boyu okuldaydin sonra ak$am eve gelince misafir geldi! ya ben o kadar misafir perverimki anlatamam yani elimden gelen her$eyi yaparim annemden daha fazla ben derdine dü$erim ama diyet döneminde resmen nefret ettim bu ak$am bi$ey yememem gerekiyordu isveçde ama onlar gelince en çok diyetin bozulacagina üzüldüm, ve bozulduda...
sabah : yarim kesme $eker, bir expresso, bir bardak lahana suyu
ögle : 155gr somon baligi (ha$lama)
1 kk az yagli peynir
ak$am : 1 kk peynir
yarim tabak et sote (sosunu yemedim yaglidir diye)
1 ka$ik nohut ve yarim ka$ik pilav
ara bir lokum 1 kare bitter (%85) çay ve lahana suyu
1030 kalori
hanımlar güncelleme bitti LÜTFEN KONTROL EDİN
şimdi listeden bu hafta çıkanlar
OBİLEN / 2 hafta üst üste yok olduğu için çıkarıldı
LAVİNYA/ kendi isteğiyle çıktııı
çıkarılan arkadaşların yerine
YAĞMUR00
ZEYNEXX
arkadaşlar girdiii bu arkadaşlar mutlaka listeye baksın hedef kg larnı belirtisin eksik yazdığımyada yanlış yazdığım şeyler varsaa ya özelden yada eğer online gözüküyorsamm topiğe yazsınnn
birde KONTES arkadaşımda özellikle listeye baksın bi hata yapmayımmm
listeye yeni sütün açamadığım için artık giden/alan olarak düzeltme yaptım kg alanların önünde + işareti varrr
evet dostlar çok yoruldummmmgidip kahvaltımı yapammmmm
aynenn ya banada 197 gelmiş oda doğru dürüst ısınamıyoruz bileyaa kıyamam ,yaa kombi demişken kendi evime geçtiğimde doğalgaz taktırcam inş faturalar nasıl geliyor hanımlar ben elektirk fat 200 ödüyor klimaçalıştıği için tüp parası 65 tl 265 ediyor gerçi 3 ayda bir tüp dolduruyorum
ısınma neyle oluyor canımmben 1 ay oldum doğalgaza geçeli sadece şofben ve ocakta kullanıyorum 28 tl geldi bu ay
nerdesinn çok soğukmuşbiz -32 yi gördükten sonra bu havalar bize fazla dokunmuyor :))
yaaa
çok güzel hayatımmmm genel olarka çok başarılısınn
tşk ederim ercem
evet yaa bende alcam yaza evim bitiyorr girmeden taktırmayı planlıyorum izmirde doğalgaz yeni yeni talep görüyor
ama iste bedenin o kadar siddetle istiyorsa demekki ihtiyaci var bende gecen hafta oyleydim 4 sekerpare 3 baklava banamisin demedi.ee ne yapalim dayanabilsek dayanirdik zaten.bence azda olsa fazla cosmadan ye ama sporla yakmaya calis.ki hem yediklerinde bisey degilmis canim niye bozuyorsun moraliniYa kizlar morelim o kadar bozukki anlatamam her ay ayni sorunu yasamaktan biktim!
Adetime 4-5 gun kala istah patlamasi ve tatli krizleri yasiyorum tarcin falanda fayda etmiyor, isvec menumu yedim oglede ama ustunede bir lokma kek ve bir avuc kuru meyve yedim!!! Tabi bin pismanim aksamda felaket olacak diye korkuyorum adetime 4 gun var(((
sizde küçücük şeylerden mutlu olurmusunuz benim gibi ama küçücükk
dışarda güneşin olması havanın güzel olması,güzel bir şarkıı,sıcak bir gülüş,içten yapılan harekett,100 gr bile vermek ben bu kadardanb ile mutlu olan biriyimm
meselaa ocak bitti çok mutluyumm
nedense çift rakamlar beni çokmutlu ediyorr. 2002 yılı çok güzel geçti 2006 evlendimm 2010 da doğum yaptımmm 2012 de evim teslim edilcekk
bu yıldan çok umutluyumm evim haziran temmuz gib teslim edilcek gerçioturmayı planlamıyorumm başka yerden alıcamm amaolsun dua edin kızlar kışın evimde oturmuş olayımm.
daha nisanda başlıyorum mutluluklarımm
25 nisan eşimin doğum günü
12 mayısda görümcem yani ABLAM EVLENİYOR
6 mayıs kendi doğum günümm
11 haziran oğlumun doğum günü
temmuz ağustos gibi ev teslim olcak
inş hemen satılır yeni evimi alırımmm dagha merkezi yerden almak istiyorum o yüzden satcaz
yeni evime yeni eşyaalar alcam oğlumun çok güzle odası var ama kurdurmuyorum geçici oturuyoruz diyee
bunları düşündükçee içimde kelebekler uçuşuyorrr inş herşey gönlüme gönlünüze göre olurrr hayatımız bounca hep mutlu oluruzzz
ben zaten hep bu aylarda umutluolurum ocak benim için en kış şubat 28 gün martın ortasında bahar zatenn ayyyyy yazarken bileee bi tuhaf oldummmm
kızlar benım dıyet maceram esımın sayesınde baslamıstı laf somaları rezıl etmelerı sayesınde
dun fark ettı verdıgım 5 kıloyu ve 59 a dus sana benden 500 kagıt calısır ıastedıgın herseyıde alırım dedı
yanlıs anlama senı hep gaza getırmek ıstedım cunku esımın bakımlı olmasını ıstıyorum dedı
bende 2 cocuklamı dedım oda mıllet 5 cocukla bakımlı oluyo sen neden olmayasın dedı
bende tamam alırım ama paraı dedım sen ver helal olsun sana dedı
yalan deıl sımdıde alır her ıstedıgımı ama yakısmıyo benım sorunum gobekde sak oturuyo aldıklarım ustume
keşke benim eşimde bana gaz verse daha bi azimli olurum heralde
çevremdeki herkes nerene kilo veriyosun işte şimdi tam kadın gibi oldun diyolar senelerdir hep çok zayıftım bide üst bedeniim yüzünm zayıf kilomu hiç göstermiyorum şanslıyım
bende eşime yeni kıyafetler istiyorum dedim dün akşam gardırobu boşalttık beraber tamam alalım dedi ama bir ay sonra en azında 60 lı rakamları görmek istiyorum ben
senin boyun kaç canım merak ettim
eşim işi nedeyle yazları başka bi şehirdeki şantiyeye gidiyor nisan dan aralığa kadar evde yok arada bir günlüğüne falan geliyo geçen senede 3 kere ben gittim iki geceliğine
bu sene nereye gideceği belli değil belki evide taşımam lazım iki aya belli olcak bu sene işlerimiz çok karışık dua edin kızlar bana
İnşallah herzaman mutluluğun devam eder kilo verdikçeee canımdün akşam gardırobu temizledim düzenledim olmayan bir eteğim bir pantolomuma girdim kızlar çok mutluyummm
acaba evde yaptığımız sporlar işe mi yarıyo :44:
Allah ıylılıgını versın kız duygu sarıldımı yer kalıyodu ha
benımkı oyle demz elalemın ıcınde bak bak benım hanıma koc gıbı
ve her kurbanda aynı espırı bız bu bayram bızım hanımı kesecegız kocum benım der...
Hepinizi kolay gelsin kızlar ben kaçıyorum uğramaya çalışırım...
Karabiberden ses çıkmadımı yaww okullar tatil o yüzden olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?