- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.001
hanımlar geldim tüm işimi bitirdimmm oğluma sebzeli mücver yaptımm bende oğluma yedireceğimi çin tattımm tabi oakdar yaptımm 1 tane yedimm küçük 1 tabakta haşlanmış karnıbahar yedimm üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm üstünede maydanoz doğradım o kadar doyurucu olduki şimdi gidiphaşlanmış karnıbaharın kalorisine bakcamm inş az dır gerçi az yedim
ahhh canım benimde tek sorunum makarna 3 çatal çaldım az evvel...
ama şunu denedim ve gördüm az yersen az acıkıyosun...
karnıbahar 100gr 26cal.x2:52 calori canım,1 kase yoğurt 60cal,2sarımsak 6 cal,mücver 50cal
toplamda:168 calori süper öğlen yemeği 1 dilim kepek ekmeğide yiyebilirsin yani
arkadaşlar bende şimdiye kadar 677 kalori almışım çok mu
arkadaşlar bende şimdiye kadar 677 kalori almışım çok mu
feslegenım haklısın elbette ama once bellı sekılde perhız yapıp kıloları verıp sonra saglıklı beslenerek ve az yıyerek formumuzu korumalıyız tatlım. saglıklı beslenme dıyetın bı degısık adı :) saglıklı beslenıceksen beyaz ekmek yemıceksın, kızartma yemıceksın, asitli içieçekler ıcmıceksın vs vs daha uzar gıder. am hepsınden az az yerım devam ederım dıosan sen bılırsın :)kızlar ben artık diyet rejim falan yapmıyorum dayanamıyorum artık bu kelimelere rejim dedikçe aklıma recm geliyor birilerinin öldürülmesi rejim denen şeye inat yemek istiyorum sanki recm e karşı geliyorum yok arkadaş ben diyet rejim falan yapmıyorum yapmıcammmmm ben daha sağlıklı daha zarif olmak için sağlıklı besleneceğimmmm günlerdir elimi neye atsan diyet sözcüğü çıkmıyor aklımdan su içerken bile neredeyse besmele çekmeden diyet diyorum listeler menüler sınırlar yok sağlıklı beslenmek var artık yoksa bu beynimdeki diyet denen şey benim psikolojimi bozacak
ahhh canım benimde tek sorunum makarna 3 çatal çaldım az evvel...
ama şunu denedim ve gördüm az yersen az acıkıyosun...
tünaydın potimmmmmmmm
bendünden beri giriyorum heçen hafta full hastaydıııı şekerimm tamam ver bilgilerinii banaa listeye göre ekliyim sen yeterli gellll
Çok iyi bir motivasyonla devam ediyordum diyetime. Az önce diyette olduğumdan bu yana görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm ve hiçbiri ben söylemeden kilo verdiğimi fark etmedi. Moralim o kadar bozuldu ki, sinirimden ağlayacağım o derece. Kırk yılın başında bir diyet kilo vermemi sağlıyor o da belli olmuyor
Günde 1 saat pump it up egzersizi + haftada 3 gün tempolu yürüyüşe çıkıyorum. Daha ne yapabilirim ki sizce? Pump it up ve yürüyüşü bırakıp iyi bir sıkılaşma egzersizine mi başlamalıyım? Hangisini önerirsiniz?
Çok iyi bir motivasyonla devam ediyordum diyetime. Az önce diyette olduğumdan bu yana görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm ve hiçbiri ben söylemeden kilo verdiğimi fark etmedi. Moralim o kadar bozuldu ki, sinirimden ağlayacağım o derece. Kırk yılın başında bir diyet kilo vermemi sağlıyor o da belli olmuyor
Günde 1 saat pump it up egzersizi + haftada 3 gün tempolu yürüyüşe çıkıyorum. Daha ne yapabilirim ki sizce? Pump it up ve yürüyüşü bırakıp iyi bir sıkılaşma egzersizine mi başlamalıyım? Hangisini önerirsiniz?
öğlen kızım puding yaptı yemelimiyim yememelimiyim
bende sevmiyorum su diet lafini,o kadar zorlama kendini canim,sonucta kimse bogazimiza sarilmiyo diyet yapin diye,ben kendim istedigim icin zayiflamak istiyorum,bizim tek hatamiz ne biliyormusun,kisa sùrede zayiflamak istiyoruz,hokus pokus bekliyoruz yani,oysaki hm saglikli beslensek hemmsporumuzumyapsak yavas yavas zayiflasak en dogrusu,az önce bizde esimle ayni seyi konustuk,yemek cok önemli insan hayatinda bana göre tabi,iki hafta 5 gün dietini yaptim,inan o kadar mutsuzdumki,konusmaya mecalim bile yoktu,seni cok iyi anliyorum,nasil mutlu olacaksan öyle olsun tatlim
canım çok haklısın yaa valla annemde bana diyor her gün kafayı yedin sen her gün liste bakıp duruyorsun diye hayır hani diyet diyet diyince insanın daha az yiyeside gelmiyoki inadına daha çok yiyorsun sanki bilmiyorum napmak gerek ya
öğlen kızım puding yaptı yemelimiyim yememelimiyim
seni anlıyorum canım ben 10 kilo verdiğimde insanlar ancak aaa sen zayıfladın mı diyorlardı. ama 10 kilo verdim deyince yok ya en fazla 3 kilo vermişsindir diyorlar sinirlerim bozuluyordu. sen egzersizlerine devam et 1 2 ay sonra süper sonuç alacaksın onlar da fark edecek
belli olur canım merak etme biraz daha sabret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?