Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hanımlar geldim tüm işimi bitirdimmm oğluma sebzeli mücver yaptımm bende oğluma yedireceğimi çin tattımm tabi oakdar yaptımm 1 tane yedimm küçük 1 tabakta haşlanmış karnıbahar yedimm üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm üstünede maydanoz doğradım o kadar doyurucu olduki şimdi gidiphaşlanmış karnıbaharın kalorisine bakcamm inş az dır gerçi az yedim

karnıbahar 100gr 26cal.x2:52 calori canım,1 kase yoğurt 60cal,2sarımsak 6 cal,mücver 50cal
toplamda:168 calori süper öğlen yemeği 1 dilim kepek ekmeğide yiyebilirsin yani

100 gr karnıbahar 32kalori bende 100 gr yemişimdir mutfak tartısı alcam bu gidiştee şimd iben bunu haşladım yarımyağlı yoğurtla yedimm 100 kalori almışmıydır minik porsyon küçük kaseler oluyor ya çorba kasesi ok adarryedimm

ahhh canım benimde tek sorunum makarna 3 çatal çaldım az evvel...

ama şunu denedim ve gördüm az yersen az acıkıyosun...

çok haklısın insülin direnci diye bişey duymuşunuzdur acıkınca elimiz ayağımız titrer gözümüz kararır canavarlaşırız tatlıyla tuzluu bile karıştırır yeriz ya işte bu öyle bişey ve bu olay pankreasa fazla enerji gitmesinden oluyormuş ve ben bunu öğrendiğimden kendimden tiksinmiştim

karnıbahar 100gr 26cal.x2:52 calori canım,1 kase yoğurt 60cal,2sarımsak 6 cal,mücver 50cal
toplamda:168 calori süper öğlen yemeği 1 dilim kepek ekmeğide yiyebilirsin yani

yok ekmeksiz yedim mücver yediğim içinn zaten ekmeği kahvaltı dışında kullanmıyorumm az önce karnıbaharın faydasnı okudum baya faydası var hafta en az 2 kere karnıbahar haşlaması yicem inş oğlumda mücveri yer uyandığındaa

Son düzenleme:
insülin direncinin tedavi şekli öncelikle az yemek ve bol hareket ancak % 10 oranında ilaçla tedavi oluyormuş

feslegenım haklısın elbette ama once bellı sekılde perhız yapıp kıloları verıp sonra saglıklı beslenerek ve az yıyerek formumuzu korumalıyız tatlım. saglıklı beslenme dıyetın bı degısık adı :) saglıklı beslenıceksen beyaz ekmek yemıceksın, kızartma yemıceksın, asitli içieçekler ıcmıceksın vs vs daha uzar gıder. am hepsınden az az yerım devam ederım dıosan sen bılırsın :)
ama koyverme kendını. sen zaten 10 kusur kılo verdın simdide belkı vucudun korumaya gectı. azmet basarıcaz

ahhh canım benimde tek sorunum makarna 3 çatal çaldım az evvel...

ama şunu denedim ve gördüm az yersen az acıkıyosun...

ahhh kontesım ahhh babamlara kızıyordum sıgara ıcıyorlar dıye. at sıgarayı bıdaha ıcmıcem de beynınde bıtır dıodum. adam yapamıodu. o laflarım sımsek gıbı caktı kafamda. bundan sonra makarna yemıcem. bıttı benım ıcın. 54 kılo olana kadar makarna yok. acaip kötü oldum tartıya cıkınca
çok fena kamçıladı benı aslında ıyı oldu :))

Çok iyi bir motivasyonla devam ediyordum diyetime. Az önce diyette olduğumdan bu yana görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm ve hiçbiri ben söylemeden kilo verdiğimi fark etmedi. Moralim o kadar bozuldu ki, sinirimden ağlayacağım o derece. Kırk yılın başında bir diyet kilo vermemi sağlıyor o da belli olmuyor
Günde 1 saat pump it up egzersizi + haftada 3 gün tempolu yürüyüşe çıkıyorum. Daha ne yapabilirim ki sizce? Pump it up ve yürüyüşü bırakıp iyi bir sıkılaşma egzersizine mi başlamalıyım? Hangisini önerirsiniz?

tünaydın potimmmmmmmm

bendünden beri giriyorum heçen hafta full hastaydıııı şekerimm tamam ver bilgilerinii banaa listeye göre ekliyim sen yeterli gellll

ben şaka takılıyordum canım ya önemli değil haftaya da girerim listeye ama unutmayın beni de. hani ben de zayıflamaya çalışıyorum ve yanımda birileri olsun istiyorum
yoksa başka bi niyetim yok yani

seni anlıyorum canım ben 10 kilo verdiğimde insanlar ancak aaa sen zayıfladın mı diyorlardı. ama 10 kilo verdim deyince yok ya en fazla 3 kilo vermişsindir diyorlar sinirlerim bozuluyordu. sen egzersizlerine devam et 1 2 ay sonra süper sonuç alacaksın onlar da fark edecek

Son düzenleme:
slm kızlar

dünün menüsünü paylaşayım hemen

sabah 2 dilim kepek ekmek
1 kk beyz peynir

öğlen
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

akşam ıspanak yemegi yağsız
1 dilim kepek ekmek

yarım kase sütlaç

toplam 1000 kalori

belli olur canım merak etme biraz daha sabret...

yaa evet problem burda hokus pokus istiyoruz hemen olsun istiyoruz ben neredeyse 1 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 1 kilo verdim diye üzülüyorum

ama düşününce sağlıklı beslenmeye başlamadan önce yaklaşık 4 ay deli gibi yemek yedimm ve hiç kilo almadım o kadar yemeye almalıydım değilmi ? ama almadım diye çok sevindim

ama şimdi 1 aydır sağlıklı besleniyorum ve hemen 3 4 kilo veriyim istiyorum yok arkadaş olmaz vücut önce o deli gibi yemek yediğin 4 ayı bi unutsun sonra başlıyacak kilo vermeye

haksızmıyım

Şu an beni tekrar motive ettin çok teşekkür ederim, spora tam gaz devam o zaman sonuç alıncaya kadar vazgeçmek yok

belli olur canım merak etme biraz daha sabret...

Evet evet haklısınız zayıflamaktan da önemlisi sabır. Bekleyelim görelim bakalım birkaç ay sonraki tepkilerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…