- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.221
- 10 derece almanyadan hepinize günaydinnnnnn
oglumu okula biraktim soguktan araba bile zor calisti,vitesleri bile zor attim ,o derece,almanyanin soguguda cok pis oluyoneyse,dün biraz yürùdüm ama yeterli gelmedi bana,gece 11 de deli gibi spor yaptim,cok terledim söyle bi soluklanayim diye ,koltuga uzanmistim,uyuya kalmisim iyiki almisim spor aletimi,soguk havalarda pek yürüyemiyorum,yürüsem bile terlemiyorum,bu sabah kahvalti yapmiyorum,cünkü dünü telafi etmem lazim,dün kahvaltimi biraz genis yaptim,kahvemi iciyorum,yine ögle ve aksam yemegini bir arada yapicam,kitabim gelsede dukan dietime baslasam
:) kayseride yaşayınca zayıf olmak biraz zor :)
bende beklerim buyur banada gel :)
ben sucuğumu pastırmamı kendim yapıyorum yağsız tuzsuz sen bana gel alışveriş yapmana gerek yok
herşey çok güzel menüde ama mısır kandırdı sanırım seni...geri çok güzel ideal bide 300 merdiven nasıl oldu benim de işyerim 5.kat bide asma katvar 6 kat çıktım sabah.. akşam inerken asansör kullanıyorum ama evim 1. kat....
benim eşimde ramazandan sonra 10 kilo aldı dün akşam arkadaşlarla dışardaydım ben hiç bişey yiyip içmedim dönüşte eşime rüşvet olarak bir büyük boy ekler aldım 1 kilo alsaydın demezmii... bende tabi göbeğini gözterip cıss dedim...
iki gündür sularım dondu dışarıda bir tane muslık var o donmamış
eve su taşıyorum sürekli merdiven inip çıkıyorum
suyumu açık bırakmayı unutmuşum borularım donmuş akılsız kafanın cezasını ayaklar çeker diye bi tabir var ya tam benim durumum için sölenmiş sanki
mısır da evet yemeseydim iyiydi işte akşam çayın yanına malum bide hürrem vardı hepsi birleşti
kızlar selaaaammm :))))
duygucum onerılerın ıcın tşkler tatlım :)
kardesım gıttı bende normal hallerıme gerı döndüm elhamdülillah :)
ama dun onun tabagından ve esimin tabagından en az 4-5 kasık pilav caldım( yanında da tavuk (( halbukı kendıme karnabhar haslamıstım. 3-4 kasık kusbası tavuk ve 4-5 kasık pılav yedım sanırım. dayanamadım. sebebi ne biliomusunuz? ben dun o kadar az su ıctım kı... 3-4 bardak falandı sanırım. 3 bardak da k. tarcınlı sırkelı yesıl cayımı ıctım. normalde 9-10 bardak su ıcıoum. su ıcmedıgım ıcın yemege saldırdım. yanı bence oyle :)))
gıcık yaaa, ben sunu ıstıorum, bunu ıstıorum deyıp duruyo. demıokı ablam dıyette. bende onunkılerden yıyım. 1-2 kılo verırım. 76 yı gordugum anda tartıda annda dıyete basladım. hanımefendı evlenıcek temmuzda, 95 kılo suanda!!! hıc bı gayret yok arkadas. gelınlıgım guzel olsun, üstümde guzel dursun, evlenıcem kocam begensın yooookkk... bu kadar geniiişşş rahhaaatttt... cocuklugumuzdan berı o hep kılolu ben zayıfım. aramızda en az 10-15 kılo olurdu. sımdı 25 kılo var. canımı cok sıkıyor yaaa. onun kıloları bana dert oluyor. neyse ıste hanımefendının ıstedıgı yemeklerı yaptım.. bende kacırdım arada. ilk gun delı gıbı makarna yemıstımsonra pilav.. offff. Allahtan pilavı da abartmadım.
bu sabah ıtıbarı ile eski minnakım :))) zayıflayana kadar gelme bıdaha dedimgönderdim
sabah:yemekten once 1 bardak ılık su, 1 haslanmıs yumurta, kucuk bı dılım kasarlı tost, 1 tane kivi, 1 zeytın, 1 buyuk fıncan k.tarcınlı sırkelı yesil çay, 1 bardak ılık su.
öğle: pırasa yapıciğim.. aksama da pırasa yerım. belkı aksama sadece salata yerım bılemıorum. evet evet sadece salata yıyım. dengelemek lazım :)
bugun deli gibi temizlik yapıcam inşaAllah. yaw bazen cok zor yetısıorum kızlar. pıtırcık canıma okuyor. yemegı yaparken bıle bacagıma sarılıo tutp odaya goturuo oyun oynatıo.ilgi arsızı oldu yaaa. cocuğa bak, yemegı yap, bulasıkalrı hallet, çamasırları as... bazen evı supurup silmeye bıle usenıorum daha doğrusu yerımden kalkıcak halım olmuo. emeklıyoruz kosuyoruz. zıplıyoruz. bogusuoruz walla hem ev işelrini yapan hemde cocuguyla ılgılenenler nasıl yapıo anlamıorum. ne becerıksız hatunum dıorum bazen
öle işte :)))
sefan olsun şekerim bu arada ayol hürremde tombik ne güzel çok beğeniyorum hatunu lokum tam lokum...
evetcanim bencede oyle ilk hafta tam 2 kilo vermistim ama sadece 4 gunu 20 dk spor vardi;2.hafta 1800 gittikce azaldi artik haftada 1kg versem cok sevinirimama iste benim hic hareketim yok oyuzden sen sakin sporu birakma ben evisi bile yapmiyorum sadece cocuklarla ilgilenip yemek yapiyorum disari haftada 1 yada 2 kez cikiyorum.biraz yapsam bedenim guzel cevap veriyor ama istikrar yok iste sen boyle spor yaparsan cidden super olursun
günaydınnnn tatlımmm valla vayakararlısın potimm- 10 derece almanyadan hepinize günaydinnnnnn
oglumu okula biraktim soguktan araba bile zor calisti,vitesleri bile zor attim ,o derece,almanyanin soguguda cok pis oluyoneyse,dün biraz yürùdüm ama yeterli gelmedi bana,gece 11 de deli gibi spor yaptim,cok terledim söyle bi soluklanayim diye ,koltuga uzanmistim,uyuya kalmisim iyiki almisim spor aletimi,soguk havalarda pek yürüyemiyorum,yürüsem bile terlemiyorum,bu sabah kahvalti yapmiyorum,cünkü dünü telafi etmem lazim,dün kahvaltimi biraz genis yaptim,kahvemi iciyorum,yine ögle ve aksam yemegini bir arada yapicam,kitabim gelsede dukan dietime baslasam
kızlar baya bi ilerleme var herkez birşeyler yapıyor artıkk tebrik ederim cnm gayet iyisinnmerhabalar arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
beyaz lahana turşu kavurması
peynir zeytin 1 tatlı kaşığı reçel
tek şekerli büyük fincan çay
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
akşam
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
4 kaşık taze fasülye
3 kaşık pilav
büyük bir kase az yağlı patlamış mısır
şekersiz ıhlamur
yarım elma yarım portakal
günboyu
4 fincan ıhlamur
2 tek şekerli neskafe
1 litre su
2 saat evişi
yaklaşık 300 merdiven inip çıkmak
evde 20 dakika bacak çalıştırma hareketleri
esler diet yapmayinca zor oluyo dimi kizlar,benim esim aksamdan diete giriyo ,ertesi gün ögleye dogru basliyo,bugün menüde ne var,sunu canim cekti,bunu canim cekti demelerbende diyorum seninle yola cikilmaz
canım kardeşim gayserinin gülü sen sucuk pastırmamı dedin bu yaz uğrarım eğer tura çıkarsak antalyadan trabzona kadar geze geze gidecez...sana uğrar bir çayını içer sucuğuna pastırmana bir hatır sorarık...:)))
feslegen bende kayserılıyım neresındensın sen
ben develılıyım
valla harikasın canım 3 gün sık dişini pazartesi fark eder bak inan bu arada kardeşinle ilgili diyaloğuna çok güldüm benim kardeşim dün bendeydi çok iredelidir annemede banada karışır yemekte az yiyin koy o ekmeğin yarısını falan diye uyarır bide evli kız kardeşim var evlenen kadar bir deri bir kemik kız şimdi son duyumlarıma göre 86 kiloymuş aman allahım...2,5 yaşında kızı var bide çok temiz ve titiz akşama kadar oturmaz nasıl aldı bu kadar anlamadım...
ayy ne guzel canım ya senın kocıs sıkayet etmıyormu benımkı mutlaka bı corba salata bircesit yemek ve pilav yada makarna muhakkak ister valla ben senın gıbı yapsam koyar benı kapıyaanne olmak eş olmak kolay değil öğütücülük bize kalıyorr neyseki öğlen oğluma göre yapıyorum kendmiede haşlma tarzı onun dışında evde yeemk pişmiyor benim artımm
oyyy oyy oyyy zsa senın kocanda benımkınden desene aynı benımkıde boyle ıster aksam yemegınıbugun pisirdiklerimi yazayimda aksam neler olabilecegini siz dusunun
;sehriyeli havuc corbasi,taze fasulye,tavuk suyuna sebzeli pilav;firinda patatesli tavuk,sarimsakli yogurtlu kizartma,yesil salata yapicamAllahim irade ver esinde mi diyette canim?
nice yıllara canım saglıkla huzurla mutlulukla cocularınlacanim normalde
(esim cok seviyor) mutlaka corba bir cesit yemek+salata cesidi yada yogurtgiller+pilav kesin .bugun 1 cesit fazla ve kizartma ama oda yogurtlu.yaa aslinda bugun bizimevlilik yildonumumuz daha guzel bir sofra olmaliydi ama bu sene unutmusum bile.dun aksam esim beni kutladi hediye verdidunya tersine donuyor galiba
birde bugun yediklerime dikkat etmeye baslayali tam 1 ay oldu.1 ocak aksami tartimi almistik 2 ocak sabahi 66.9 dum.bu sabah 61.0 cok sukur.insaallah hepimiz bu topige nasil saglikla istedigimiz kiloya indigimizi yazaroiz hep
kızlar çok mutluyum izmire yıllarsonraakar yağdııııııııııııı hemde tutmuşş karr.... en son küçüktümm gördüğümde karııı
ben sahurakalktığımi çin bugün yataktan geç kalktım sizlede yatakta konuştum hatta bi kalktım perdeyi açtımmheryer bembeyaz oğlanın sütüde bitmişti giyindik kat katt oğlanlaoynadım birazz tabi oğlan ve yen hastalıktan çıktığımız için abartmadık video çektim resim çektim bol bol kimbilir ne zaamn görürüz bir dahaa
bende çok beğeniyorum hürremi bide valideyle çekişmesi yok mu çok takdir ediyorum valla ondan çok şey öğrenebiliriz
bide oradaki elişleri benim çok ilgimi çekiyo işleme yatak örtüleri kıyafetleri bana fikir veriyo bende elişleriyle ilgileniyorum eski osmanlı işlemeleri yapıyorum bi ara sizlere resim eklerim yorum isterim sizden bakalım beğenecekmisiniz
rabbim nasıl veriyor sabrını
az önce kızım mantı yap bana dedi çıkardım buzlukdan pişirdim hemen hiç canım istemedi
normalde olsa kesinlikle dayanamam bi tabakda ben yerdim
keske hergün bu iradeyle devam edebilsem
saate bakıyorum ezana 4 saat falan kalmış hiç acıkmadım yatmadan 1 dilim ekmek 1 kaşık mantar yarım kk peynir yedim normalde olsa şimdiye neler yemiştim neler :):)
ayy ne guzel canım ya senın kocıs sıkayet etmıyormu benımkı mutlaka bı corba salata bircesit yemek ve pilav yada makarna muhakkak ister valla ben senın gıbı yapsam koyar benı kapıya
oyyy oyy oyyy zsa senın kocanda benımkınden desene aynı benımkıde boyle ıster aksam yemegını
nice yıllara canım saglıkla huzurla mutlulukla cocularınla
ayy neguzel sevındım senın adına canım kuzey de sevınmıstır bol bol keyfını cıkarın bızım bu sabah yagmadı ama oğleden sonrası ıcın uyarı verıyorlar
pek gorusemıyoruz bı kacgundur sekerım nasılsın kuzey nasıl ben oğlanı uyuttum temıslıge ara verdım moladayım sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?