Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

burasıda çok soğuk potim tek fark bizim yollar felç oluyo kar kalkmadan yola çıkılmıyo buralarda hele ara sokaklar felaket yürünmüyo bile benimde araba karlar altında bugün karını süpürüp çalıştırmam lazım benim kocayada kızdım sabah sabah herşeyi bana bırakıyo adamda hareket sıfır az kaldı 100 lü rakamları görücek

:) kayseride yaşayınca zayıf olmak biraz zor :)

bende beklerim buyur banada gel :)
ben sucuğumu pastırmamı kendim yapıyorum yağsız tuzsuz sen bana gel alışveriş yapmana gerek yok

canım kardeşim gayserinin gülü sen sucuk pastırmamı dedin bu yaz uğrarım eğer tura çıkarsak antalyadan trabzona kadar geze geze gidecez...sana uğrar bir çayını içer sucuğuna pastırmana bir hatır sorarık...:)))

iki gündür sularım dondu dışarıda bir tane muslık var o donmamış
eve su taşıyorum sürekli merdiven inip çıkıyorum
suyumu açık bırakmayı unutmuşum borularım donmuş akılsız kafanın cezasını ayaklar çeker diye bi tabir var ya tam benim durumum için sölenmiş sanki
mısır da evet yemeseydim iyiydi işte akşam çayın yanına malum bide hürrem vardı hepsi birleşti

kızlar selaaaammm :))))
duygucum onerılerın ıcın tşkler tatlım :)

kardesım gıttı bende normal hallerıme gerı döndüm elhamdülillah :)
ama dun onun tabagından ve esimin tabagından en az 4-5 kasık pilav caldım ( yanında da tavuk (( halbukı kendıme karnabhar haslamıstım. 3-4 kasık kusbası tavuk ve 4-5 kasık pılav yedım sanırım. dayanamadım. sebebi ne biliomusunuz? ben dun o kadar az su ıctım kı... 3-4 bardak falandı sanırım. 3 bardak da k. tarcınlı sırkelı yesıl cayımı ıctım. normalde 9-10 bardak su ıcıoum. su ıcmedıgım ıcın yemege saldırdım. yanı bence oyle :)))
gıcık yaaa, ben sunu ıstıorum, bunu ıstıorum deyıp duruyo. demıokı ablam dıyette. bende onunkılerden yıyım. 1-2 kılo verırım. 76 yı gordugum anda tartıda annda dıyete basladım. hanımefendı evlenıcek temmuzda, 95 kılo suanda!!! hıc bı gayret yok arkadas. gelınlıgım guzel olsun, üstümde guzel dursun, evlenıcem kocam begensın yooookkk... bu kadar geniiişşş rahhaaatttt... cocuklugumuzdan berı o hep kılolu ben zayıfım. aramızda en az 10-15 kılo olurdu. sımdı 25 kılo var. canımı cok sıkıyor yaaa. onun kıloları bana dert oluyor. neyse ıste hanımefendının ıstedıgı yemeklerı yaptım.. bende kacırdım arada. ilk gun delı gıbı makarna yemıstım sonra pilav.. offff. Allahtan pilavı da abartmadım.
bu sabah ıtıbarı ile eski minnakım :))) zayıflayana kadar gelme bıdaha dedim gönderdim

sabah:yemekten once 1 bardak ılık su, 1 haslanmıs yumurta, kucuk bı dılım kasarlı tost, 1 tane kivi, 1 zeytın, 1 buyuk fıncan k.tarcınlı sırkelı yesil çay, 1 bardak ılık su.
öğle: pırasa yapıciğim.. aksama da pırasa yerım. belkı aksama sadece salata yerım bılemıorum. evet evet sadece salata yıyım. dengelemek lazım :)
bugun deli gibi temizlik yapıcam inşaAllah. yaw bazen cok zor yetısıorum kızlar. pıtırcık canıma okuyor. yemegı yaparken bıle bacagıma sarılıo tutp odaya goturuo oyun oynatıo. ilgi arsızı oldu yaaa. cocuğa bak, yemegı yap, bulasıkalrı hallet, çamasırları as... bazen evı supurup silmeye bıle usenıorum daha doğrusu yerımden kalkıcak halım olmuo. emeklıyoruz kosuyoruz. zıplıyoruz. bogusuoruz walla hem ev işelrini yapan hemde cocuguyla ılgılenenler nasıl yapıo anlamıorum. ne becerıksız hatunum dıorum bazen

öle işte :)))

benim eşim iki ayda 4 kilo aldı
bizim evdede tatlı mutlaka bir kilo alınır yarım kilo bile dişinin kovuğuna gitmez her akşam tatlı sorar haftada iki gün sütlaç ister favori tatlısıdır ben kendime küçücük kaselere ayrı koyuyorum daha az yiyim diye
benimkide göbekli malum türk erkeği işte

sefan olsun şekerim bu arada ayol hürremde tombik ne güzel çok beğeniyorum hatunu lokum tam lokum...

valla harikasın canım 3 gün sık dişini pazartesi fark eder bak inan bu arada kardeşinle ilgili diyaloğuna çok güldüm benim kardeşim dün bendeydi çok iredelidir annemede banada karışır yemekte az yiyin koy o ekmeğin yarısını falan diye uyarır bide evli kız kardeşim var evlenen kadar bir deri bir kemik kız şimdi son duyumlarıma göre 86 kiloymuş aman allahım...2,5 yaşında kızı var bide çok temiz ve titiz akşama kadar oturmaz nasıl aldı bu kadar anlamadım...

sefan olsun şekerim bu arada ayol hürremde tombik ne güzel çok beğeniyorum hatunu lokum tam lokum...

bende çok beğeniyorum hürremi bide valideyle çekişmesi yok mu çok takdir ediyorum valla ondan çok şey öğrenebiliriz
bide oradaki elişleri benim çok ilgimi çekiyo işleme yatak örtüleri kıyafetleri bana fikir veriyo bende elişleriyle ilgileniyorum eski osmanlı işlemeleri yapıyorum bi ara sizlere resim eklerim yorum isterim sizden bakalım beğenecekmisiniz

biraz hareket etsen demek herşey güzelolcakk
günaydınnnn tatlımmm valla vayakararlısın potimm
kızlar baya bi ilerleme var herkez birşeyler yapıyor artıkk tebrik ederim cnm gayet iyisinn

esler diet yapmayinca zor oluyo dimi kizlar,benim esim aksamdan diete giriyo ,ertesi gün ögleye dogru basliyo,bugün menüde ne var,sunu canim cekti,bunu canim cekti demelerbende diyorum seninle yola cikilmaz

o zaamn ben çok şükür diyimm eşimle diyetteyiz bizzz

kızlar çok mutluyum izmire yıllarsonraakar yağdııııııııııııı hemde tutmuşş karr.... en son küçüktümm gördüğümde karııı
ben sahurakalktığımi çin bugün yataktan geç kalktım sizlede yatakta konuştum hatta bi kalktım perdeyi açtımmheryer bembeyaz oğlanın sütüde bitmişti giyindik kat katt oğlanlaoynadım birazz tabi oğlan ve yen hastalıktan çıktığımız için abartmadık video çektim resim çektim bol bol kimbilir ne zaamn görürüz bir dahaa

buyur gel şekerim sana bi kayserili sofrası kurarım

feslegen bende kayserılıyım neresındensın sen
ben develılıyım

ben merkezdeyim canım yirlisi sayılırım :):):)

eğer ev işi yapmakla yayıf olunsaydı emin ol ben olrdum gece bile kalkıp iş yaparım ama vucüt alışmış onu spordan saymıyor :):)

rabbim nasıl veriyor sabrını

az önce kızım mantı yap bana dedi çıkardım buzlukdan pişirdim hemen hiç canım istemedi

normalde olsa kesinlikle dayanamam bi tabakda ben yerdim

keske hergün bu iradeyle devam edebilsem

saate bakıyorum ezana 4 saat falan kalmış hiç acıkmadım yatmadan 1 dilim ekmek 1 kaşık mantar yarım kk peynir yedim normalde olsa şimdiye neler yemiştim neler :):)

anne olmak eş olmak kolay değil öğütücülük bize kalıyorr neyseki öğlen oğluma göre yapıyorum kendmiede haşlma tarzı onun dışında evde yeemk pişmiyor benim artımm
ayy ne guzel canım ya senın kocıs sıkayet etmıyormu benımkı mutlaka bı corba salata bircesit yemek ve pilav yada makarna muhakkak ister valla ben senın gıbı yapsam koyar benı kapıya
bugun pisirdiklerimi yazayimda aksam neler olabilecegini siz dusunun
;sehriyeli havuc corbasi,taze fasulye,tavuk suyuna sebzeli pilav;firinda patatesli tavuk,sarimsakli yogurtlu kizartma,yesil salata yapicamAllahim irade ver esinde mi diyette canim?
oyyy oyy oyyy zsa senın kocanda benımkınden desene aynı benımkıde boyle ıster aksam yemegını
nice yıllara canım saglıkla huzurla mutlulukla cocularınla

ayy neguzel sevındım senın adına canım kuzey de sevınmıstır bol bol keyfını cıkarın bızım bu sabah yagmadı ama oğleden sonrası ıcın uyarı verıyorlar
pek gorusemıyoruz bı kacgundur sekerım nasılsın kuzey nasıl ben oğlanı uyuttum temıslıge ara verdım moladayım sımdı

ay canım bende çok severim el işi ürünleri en büyük habimdir ama vaktim yok dantel oya felan örerim yani kendi çabamla öğrendiğim işleri en güzel şekilde yapmaya çalışırım ama bir nakış olsun kurdele işi olsun beceremem daha doğrusu kursuna ve ya bilen birinden öğrenmek lazım.
ama yaptıkların eminim çok güzeldir...

evet yaaa saat 2 oldu bile kaldı 3.30 saat bende hiç açıkmadımm o yüzden spor yapcam oğlumu doyurayımmm

cnm ben eşime söyledim ben diyete giriyorum sana istedğn herşeyi yaparım ama gel otur ye deme banadedim oda ben istemiyorum bende diyetteymi senle dedii
kuzey iyi uyudu uyandıı bende ufak ufak iftara yemek pişiirmeye geçeceğim oğlanın afyonu patlasınnnn sen napıyon oğluş napıyorr

selam kizlar birkaç gün bilgisayardan uzagim malesef baglanti sorunum var
bugün elma günü ilan ettim menüm böyle oldu $imdilik
sabah : 1 elma, 1 bardak sicak lahana suyu, 1 $ekersiz sütsüz kahve
ara : 1 kirmizi meyve çayi
ögle : 2 orta-küçük elma, yarimdan kk dan daha az peynir, yarim makarna (pi$timi diye baktim )

evet elma günü dedim ama mandalinada yicem arada çünkü 8 e kadar okulda olacagim

bu arada 2 günde aldigim 2 kilonun 200 gramini verdim, geriye kaldi 1.800 kilo, ben bu hafta eski kiloma dü$sem çok mutlu olurum ama sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…