Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

2 günlük pirinç lapası diyeti yapmayı düşünüyorum yorumları okudum özellikle regl döneminde ödem atmaya çok faydalıymış
ama tadı nasıl olur acaba yanında bol yeşillik ve baharatla yenilebilir heralde leyla88 arkadaşımız yapmıştı galiba o diyeti
cumartesi sebze alışverişi yaparsam bu diyeti denicem bakalım dayanabilecekmiyim

oğluş sünnet olduu arkasında dolanıyorumm sürekli ağlıyor çok huysuzz fazla giremeyebilirim bugün
AYY küçük adamm olmuşşş maşallahh darısı başımızaaa

bende yaptımm cnm tadı çok kötü ama 1 günde 700 gr mi ne vermiştimm

AYY küçük adamm olmuşşş maşallahh darısı başımızaaa

lapanın içine biraz yeşillik falan tadlanır heralde bi deniyim bakalım bir günde 700 gr çok iyi gerçekten
hatta akşam ilk porsiyonu denicem hazır eşimde evde yokken çok karşı çıkıyo benim diyet yapmama

sabah bir dilim ekmek le hafif bir kahvaltı yapıp günün kalanında lapa yesem nasıl olur acaba sabah ları lapa yiyemem ben

tadı fena degıl ama tum gun yıyınce bezdırıyo
fakat ben adet donemmımde bununla ıkı gunde 1.5 kılo verdım ve almadım
cunku fazlalık yanı odemı atıyo..

bence SABAHTAN BAŞLA DERİM 1 gün yapabildim ben beğenmedim hiç ..

sabah bir dilim ekmek le hafif bir kahvaltı yapıp günün kalanında lapa yesem nasıl olur acaba sabah ları lapa yiyemem ben

ıyy aklıma gledikçe midem kalktııı görünüz dimi kızlar güzle oaln herşey kilo aldırıyor çirkin olan herşeyde kg verdiriyor bu bize ders olsunn

yok canim ben yapmadim ama her an yapabilirim esmer pirinç almi$tim hala duruyor, benmi abartiyorum bilmem ama annem çorba için pirinç lapasi yapinca ben gidip gelip yiyordum tadi çok ho$uma gidiyor :))

süper ya 700gr ne demek! en azindan aldigim iki kilonun bir kismini vermi$ olurum!

benim adetimin 2. günü acaba yarin yapsammi?

selam kizlar birkaç gün bilgisayardan uzagim malesef baglanti sorunum var
bugün elma günü ilan ettim menüm böyle oldu $imdilik
sabah : 1 elma, 1 bardak sicak lahana suyu, 1 $ekersiz sütsüz kahve
ara : 1 kirmizi meyve çayi
ögle : 2 orta-küçük elma, yarimdan kk dan daha az peynir, yarim makarna (pi$timi diye baktim )
ara : 2 hurma ve bir küçük elma

bu arada 2 günde aldigim 2 kilonun 200 gramini verdim, geriye kaldi 1.800 kilo, ben bu hafta eski kiloma dü$sem çok mutlu olurum ama sanmiyorum :50

ben sabah hafif bir kavaltı öğlen ve akşam lapa yemeği düşünüyorum bakalım yiyebilecekmiyim
iki günde 1.5 kilo süpermiş bide geri almamak çok çok iyi

ben birde kabak yemeği ile detoks yapmayı düşünüyorum tarifini bi diyetisyenden duymuştum televizyonda ama adını hatırlamıyorum
bir çorba kaşığı sıvıyağ ile 1 kilo kabağı pişirip üstüne bol dereotu doğrayıp bütün gün yenilecek benim için yemesi çok zevkli olur

aaaaa nasıl almıski o kadar hem ev işi hem cocuk peşinde koş. enteresan.
bizimkide cagrı merkezınde calışıo. aksam 7 de evde oluo. spora vaktim yok dio. dizi izlemeye vaktın var ama. sankı amele gıbı alışıon, butun gun oturuon tlf dasın dıorum ozaman apışıp kalıo.

benımde gecen sene hamılelıgımden kalan 30 gunum var :26: dun eşime soyledım tamam tut dedi. bende baslıcam oruc tutmaya.
feslegencım benım bır teyzem var 2 cocuk anası. hatun bildim bileli çıtır. deli gibi ev işi yapar. formunu ev işlerine borclu eminim.
pire gibi ayol... durmuo hıc.

oğluş sünnet olduu arkasında dolanıyorumm sürekli ağlıyor çok huysuzz fazla giremeyebilirim bugün
Allah daha nıce mutluluklarını göstersin, unv den mezun oluslarını, doktoralarını, mürüvvetini, baba oluşunu amma saydım

benimde borcum çok canım ramazanda 6 gün önce doğum yapmıştım direk 30 gün ondan öncede var borçlarım da şimdi mevlid kandili için niyetlendim allah kabul etsin
bende öyle deli gibi iş yaparım sizle yazışırken bile çoğunlukla gelip bakıp devam ediyorum işe:):) anneme giderim orda durmam kayınvalideme giderim orda durmam duramıyorum yaa umutsuz ev kadınları diye bi dizi varya eşim beni ordaki nermine benzetiyo ama iki taraflı aile yapımız böyle tonton ailesiyiz

cnm kabak mevsimi değil yazın yap boşuna hormon yükleme vucudunaaa

ALLAH KABUL ETSİN CNMM feslim sen nasıl niyet ettin

cnm kabak mevsimi değil yazın yap boşuna hormon yükleme vucudunaaa

ALLAH KABUL ETSİN CNMM feslim sen nasıl niyet ettin

amin canım senin orucunuda kabul etsiz rabbim
borcum olduğu için nafile olarak niyet edilmiyor onun için borcuma niyet ettim
eşimede oruçlu olacağımı söyledim çüünkü kadın eşinden habersiz nafile oruç tutmaz

Son düzenleme:

hıh oldu bende öyle niyet etmiştimm .biz eşimle birlikte tuttuk inş ALLAH kabul etmiştir

tebrik ederim boylece hepsi bitmis gitmistir

Umarım umarım çok yorulmuştum değmiştir inşallah :)

değdimi bak pişman olmuşsunnn neyse spor yapmışsın neysekii.... peki su???

Değmedi tabi ama bir kez yaptım bir daha asla yapmam ders oldu :) 2,5 litre kadar da su içtim dün

Bugün de tam uydum diyete ara öğünlerin birinde havuç diğerinde de bir elma yedim. Az sonra da spor yapıcam :) Ama sanırım kilom sabitlendi 61,5ta kaldım farklı bir diyet denemeyi düşünüyorum 2-3 gün sonra bu diyet bitecek zaten. Ne önerirsiniz?

bugünkü menüm

sahur 1 dilim ekmek 1 kaşık tavuklu mantar yarım kk peynir
akşam 2 kaşık yağsız kıymayla yapılmış ali nazik yarim kase düğün çorbası 1 dilim ekmek

1 portakal
3 tatlı kaşığı sütlaç eşim alımış içinde pirinç yoktu sanırım :)

su içmeye devam ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…