- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.241
oğluş sünnet olduu arkasında dolanıyorumm sürekli ağlıyor çok huysuzz fazla giremeyebilirim bugün
AYY küçük adamm olmuşşş maşallahh darısı başımızaaaoğluş sünnet olduu arkasında dolanıyorumm sürekli ağlıyor çok huysuzz fazla giremeyebilirim bugün
2 günlük pirinç lapası diyeti yapmayı düşünüyorum yorumları okudum özellikle regl döneminde ödem atmaya çok faydalıymış
ama tadı nasıl olur acaba yanında bol yeşillik ve baharatla yenilebilir heralde leyla88 arkadaşımız yapmıştı galiba o diyeti
cumartesi sebze alışverişi yaparsam bu diyeti denicem bakalım dayanabilecekmiyim
AYY küçük adamm olmuşşş maşallahh darısı başımızaaa
bende yaptımm cnm tadı çok kötü ama 1 günde 700 gr mi ne vermiştimm
2 günlük pirinç lapası diyeti yapmayı düşünüyorum yorumları okudum özellikle regl döneminde ödem atmaya çok faydalıymış
ama tadı nasıl olur acaba yanında bol yeşillik ve baharatla yenilebilir heralde leyla88 arkadaşımız yapmıştı galiba o diyeti
cumartesi sebze alışverişi yaparsam bu diyeti denicem bakalım dayanabilecekmiyim
oğluş sünnet olduu arkasında dolanıyorumm sürekli ağlıyor çok huysuzz fazla giremeyebilirim bugün
bence SABAHTAN BAŞLA DERİM 1 gün yapabildim ben beğenmedim hiç ..lapanın içine biraz yeşillik falan tadlanır heralde bi deniyim bakalım bir günde 700 gr çok iyi gerçekten
hatta akşam ilk porsiyonu denicem hazır eşimde evde yokken çok karşı çıkıyo benim diyet yapmama
sabah bir dilim ekmek le hafif bir kahvaltı yapıp günün kalanında lapa yesem nasıl olur acaba sabah ları lapa yiyemem ben
bende yaptımm cnm tadı çok kötü ama 1 günde 700 gr mi ne vermiştimm
tadı fena degıl ama tum gun yıyınce bezdırıyo
fakat ben adet donemmımde bununla ıkı gunde 1.5 kılo verdım ve almadım
cunku fazlalık yanı odemı atıyo..
tadı fena degıl ama tum gun yıyınce bezdırıyo
fakat ben adet donemmımde bununla ıkı gunde 1.5 kılo verdım ve almadım
cunku fazlalık yanı odemı atıyo..
aaaaa nasıl almıski o kadarvalla harikasın canım 3 gün sık dişini pazartesi fark eder bak inan bu arada kardeşinle ilgili diyaloğuna çok güldüm benim kardeşim dün bendeydi çok iredelidir annemede banada karışır yemekte az yiyin koy o ekmeğin yarısını falan diye uyarır bide evli kız kardeşim var evlenen kadar bir deri bir kemik kız şimdi son duyumlarıma göre 86 kiloymuş aman allahım...2,5 yaşında kızı var bide çok temiz ve titiz akşama kadar oturmaz nasıl aldı bu kadar anlamadım...
rabbim nasıl veriyor sabrını
az önce kızım mantı yap bana dedi çıkardım buzlukdan pişirdim hemen hiç canım istemedi
normalde olsa kesinlikle dayanamam bi tabakda ben yerdim
keske hergün bu iradeyle devam edebilsem
saate bakıyorum ezana 4 saat falan kalmış hiç acıkmadım yatmadan 1 dilim ekmek 1 kaşık mantar yarım kk peynir yedim normalde olsa şimdiye neler yemiştim neler :):)
benımde gecen sene hamılelıgımden kalan 30 gunum var :26: dun eşime soyledım tamam tut dedi. bende baslıcam oruc tutmaya.buyur gel şekerim sana bi kayserili sofrası kurarım
ben merkezdeyim canım yirlisi sayılırım :):):)
eğer ev işi yapmakla yayıf olunsaydı emin ol ben olrdum gece bile kalkıp iş yaparım ama vucüt alışmış onu spordan saymıyor :):)
Allah daha nıce mutluluklarını göstersin, unv den mezun oluslarını, doktoralarını, mürüvvetini, baba oluşunuoğluş sünnet olduu arkasında dolanıyorumm sürekli ağlıyor çok huysuzz fazla giremeyebilirim bugün
benımde gecen sene hamılelıgımden kalan 30 gunum var :26: dun eşime soyledım tamam tut dedi. bende baslıcam oruc tutmaya.
feslegencım benım bır teyzem var 2 cocuk anası. hatun bildim bileli çıtır. deli gibi ev işi yapar. formunu ev işlerine borclu eminim.
pire gibi ayol... durmuo hıc.
ben birde kabak yemeği ile detoks yapmayı düşünüyorum tarifini bi diyetisyenden duymuştum televizyonda ama adını hatırlamıyorum
bir çorba kaşığı sıvıyağ ile 1 kilo kabağı pişirip üstüne bol dereotu doğrayıp bütün gün yenilecek benim için yemesi çok zevkli olur
benimde borcum çok canım ramazanda 6 gün önce doğum yapmıştım direk 30 gün ondan öncede var borçlarım da şimdi mevlid kandili için niyetlendim allah kabul etsin
bende öyle deli gibi iş yaparım sizle yazışırken bile çoğunlukla gelip bakıp devam ediyorum işe:):) anneme giderim orda durmam kayınvalideme giderim orda durmam duramıyorum yaa umutsuz ev kadınları diye bi dizi varya eşim beni ordaki nermine benzetiyo ama iki taraflı aile yapımız böyle tonton ailesiyiz
cnm kabak mevsimi değil yazın yap boşuna hormon yükleme vucudunaaa
ALLAH KABUL ETSİN CNMM feslim sen nasıl niyet ettin
amin canım senin orucunuda kabul etsiz rabbim
borcum olduğu için nafile olarak niyet edilmiyor onun için borcuma niyet ettim
eşimede oruçlu olacağımı söyledim çüünkü kadın eşinden habersiz nafile oruç tutmaz
tebrik ederim boylece hepsi bitmis gitmistir
değdimi bak pişman olmuşsunnn neyse spor yapmışsın neysekii.... peki su???
hıh oldu bende öyle niyet etmiştimm .biz eşimle birlikte tuttuk inş ALLAH kabul etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?