- 15 Nisan 2011
- 697
- 112
- 323
- 47
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.261
ayh ben o nermıne fıtıl oluorum... yapma gözünü seviyim :))) teyzemde oyle işte. :)benimde borcum çok canım ramazanda 6 gün önce doğum yapmıştım direk 30 gün ondan öncede var borçlarım da şimdi mevlid kandili için niyetlendim allah kabul etsin
bende öyle deli gibi iş yaparım sizle yazışırken bile çoğunlukla gelip bakıp devam ediyorum işe:):) anneme giderim orda durmam kayınvalideme giderim orda durmam duramıyorum yaa umutsuz ev kadınları diye bi dizi varya eşim beni ordaki nermine benzetiyo ama iki taraflı aile yapımız böyle tonton ailesiyiz
merhabalar beni de aranıza alırmısınız tek başıma zayıflayamıyorumben çok sık kilo a lıp veren biriyim geçen seneden beri önemsemedim fazla nasılolsa veririm diye ama gel görki vermeyi bırak üstüne dahada aldıö ideal kilo 50 inş yaza kadar 50 ye inerimben az gaza getirin kızlar çünkü ne zaman bugün diyete giriyorum diye güne başlasam her zamankinden daha fazla yiyiorum
mesela bugün diyete başlamıştım güya sabah 2 dilim ekmek li kahvaltı
öğlen köfteli pataes
ama akşamolunca ablamın doğumgünü vasıtasıyla koca bir dilim çikolatalı pasta cips çekirdek ALLAH ne verdiyse götürdüm ama şimdi sular seller gibi pişmanım( 43:
ayh ben o nermıne fıtıl oluorum... yapma gözünü seviyim :))) teyzemde oyle işte. :)
hosgeldın canım, bu yaptıgım son dıyet olucak ve bıdaha kılo almıca dıye sartla once kendını. dıyet basarı oykulerını oku forumda. ben onları okuyup fena gaza geldim. 7 kılo gıttııııı :))) daha var tabi en az 10 kılo... sen kac kılosun? bıde sureklı klo alıp verırsen catlakların olur yaaa.. benım dogumdan sonra olanlar bile cok moralımı bozdu. ben karbonhıdrat dıyetı gıbı bısey yapıorum. makarna, pilav, baklagıller yoooookkkk... ben normalde pek kahvaltı etmezdım. artık dıyetım sayesınde kahvaltıyada alıştım. dıyetın bana en buyuk artısı o oldu. tabi eşimede :)) sebze, salata, et balık tavuk yıyıorum. corba ıcıyorum. ama unlu falan olmamasına dıkkat edıorum. bolca su ıc. ben onceden suda ıcmezdım pek. gunde 1-2 bardak ıcerdım sımdı 10-12 bardak ıcıorum. gun ıcınde 3 kere (öğünlerden sonra yani) kabuk tarcınlı sırkelı yesıl cay ıcıorum. yesıl cay zaten susatıo ınsanı. yemeklerden oncede su ıc. yemeklere salatayla basla. bıde en cok ne gaza getırdı benı bılıomusun? bız karnı hıc bızaman tam olarak doymamış bı peygamberın ummetıyız. dısarda karnı ac bınlerce ınsan var. deli gibi yıyıp mıdenı rahatsız etmenın ne alemı var. artık cok yedıgımde onlara haksızlık etmıs gıbı hıssedıorum. peygamber efendımıze layık olamadıgımı dusunuorum. gercı bunu bı cok konuda dusunuorum ama neyse :)))
artık pastalara, cipslere, cekırdeklere, kurabıyelere, böreklere tum abur cuburlara veda et :)) bugun basla :) bıdaha da dıyet yapmaaaa, saglıklı beslen
bugun canım cunkı bu gunduz kandıl gecesını mujdelıyor bıze.hayrlı kandıller herkese rabbım gonlumuze hayr dogursun onlarıda bıze nasıb eylesınhanımlar şimdi bugeceyi yarına bağlayan gece mevlit kandili yarınmı kandilleşcezz ,bugün mü???
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cümlemizi inşallahhgünaydın arkadaşlarım
mevlit kandiliniz mübarek olsun.bu gecenin hürmetine Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmamızı nasip etsin yaradanım.
gelelim dünkü yedikleime
sahur
1,5 dilim kepek ek
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı kuşburnu
çay su
iftar
1 kepçe çorba
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık kuru sebze yemeği
salata
yoğurt
ara
çay suu
veee 2 dilim baklava (ben orucum diye eşim almış önce yemedim çok bozuldu eşşeklik bende soğukta gidip aldım sana dediii mecburen yedim)
Eki Görüntüle 339106 dün çektim bu resim
Gunaydin herkese, kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslar
Bu hafta cokdaha az yememe ragmen bir gr verememisim nasil bir durum bu anlamadim gitti istahim sifir canim yemek bile gormek istemiyor ama kilom oynamamis bile yaaa
Dun ki menumu yaxayim siz karar verin nerde hata yaptigimi
Sabah bir yumurta bir kucuk domates ve salatalik
ogle bir kadr tarhana corbasi
Aksam cok az mantar sote iki kasik pilav
bu arada bir avuc cekirdek te citledim
Bu kadar yemeye gr vermedim bu hafta cok ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?