Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

armutun sakıncası olmazda akşam yemeği yemiyecekmisin...

google kalorimetre yazdım ve hesapladım yediklerim bugün toplam 848 kalori almışım günlük almam gerek kalori miktarıda 1 140 kalori (kiloma göre) hayır akşama bişey yemeği düşünmüyorum meyve(1 armut) ve yeşilçayın yanına 2 3 bisküvi kocam bana bi tuzak kurup zorla yedirmesse diyett yapmamıı hiç istemiyorr

bende söyleyim önce sağlık çünkü kilolu olunca bel ağrısı olyor çabuk yoruluyorsun yazın çok terliyorsun kendi fikrimm mağazalarda büyük beden sorunu bulsan bile iyi giyseler yok
neyse ikinci sebebim şu fikri değiştirmek işte evlendin çocuğun var artık kilolu olcan mantığı hayır yaa ben evlendim bebek yaptım 2.yide yapam inşallah ama zayıf olcamm
üçünüsü mağazadaki kadına bunun 38 bedeni varmıı

şuana kadar iyi almışsın da günlük alman gerken 1140 bana az geldi neysee kALORİ hesaplama işe yarıcak kızlar bakın böyle hesap yapınca az yiyoruz ama biskuvi olayına cısssss diyorum tabi form yersen o ayrı

rabbim sağlık versin sanaa inş vercez belki 53 olamıcaz ama 57 olcam kendi adımaa:)))

2.5 lt suyu içince 5 dk bir nöbete gidiyorum

haydi sohbet zamanı

en çok neden kilo vermek istiyorsunuz (yani sizi bu noktaya getiren sebep???)

pazar günü eşimin halasının kızına bebek görmeye gittik yeni doğum yaptıı halamızda ordaydı hala beni uzun süredir görmedi ve hamile sandıı aslında öyle çok iri görünmüyorum sadece göbeğim varr o yetiyo zaten çok sinirlerim bozuldu çoookk ara sıra hep tamam kesin rejim yapıyorum derdim ama hiç bu kararlı olmamıştım birinin gaza getirmesi gerekiyomuş bide henüz doğum yapmadım ideal kilomda hamile kalırsam doğumdan sonra aşırı bi kilomun kalacağını düşünmüyorum en azından çevremdekiler böyle

inşallah burda birbirimize destek olarak azimlendirerek tatlı rekabet içinde daha bi heveslenerek kilolarımızdan kurtulcaz arkadaşım..hem anneyiz hemde çıtır anne olcaz inşallah:)

rabbim sağlık versin sanaa inş vercez belki 53 olamıcaz ama 57 olcam kendi adımaa:)))

amin canım cümlemize kilo gerçekten hastalık yaaaa nefret ediyorum kilodannnnnn olucaz canım olucazzzzzz zayıf narin hanım olucaz.Gerçi senin boyundan dolayı 60 bile ideal sana..Ay bukadar kiloyu verdikte sanki konuşuyorum işte...18 kilo kork benden ilk defa benim kapımı çaldın bende seni yanlışlıkla aldım ama kovmasını bilirim..

ben her öğünümde en az beş tane top acı biber yiyorum inanılmaz bağarsak çalıştırıyo.acıyla arası iyi olanlara öneririm

inşallah burda birbirimize destek olarak azimlendirerek tatlı rekabet içinde daha bi heveslenerek kilolarımızdan kurtulcaz arkadaşım..hem anneyiz hemde çıtır anne olcaz inşallah:)

kesinlikle kurtulucaz ya sanki bu kilolar hep bizimleydi gibi davranmayalım nasıl aldıysak öyle vericez..zamanımız var.Kızımla aynı giyincem ben aynı kot pant. aynı convers inşallah kararlıyım..

inşallah canım bencede ver nacizane fikrim bebekten önce kilo vermek mantıklı.....Hamile kalınca istediğin kadar sık az ye kilo alıyorsun hormonlar ve metabolizma farklı çalışıyor :))

YANİ BENDE İLK GÜNLERDE REJİN YAPAMIYORUM SÜTÜM AZALIYOR DİYEBAHANESUNUYORUM EE19 AY GEÇTİ AYNIYIMM YAA
BENCEDE İDEAL KG DÖNKİ ZATEN İSTER İSTEMEZ EN AZ 10 ALCAN BENİM GİBİ 25 KG ALMA AMA:))

canım böyle olmak lazım gaze getircen kendni ben hatta şuna karar verdim biz hepimiz zayıflıcaz zaten o zaamna kadar kim gerçek dost belli olurr tekrar sayfa açacağızz ama başlık bu sefer kilo veremiyorum değil kiloda veririz yağda olcak

ne güzelsiniz yaa bu azim benide kamçılıyor
,
birlikten kuvvet doğar diye boşa yazmadımmmm şevkimiz kırıldımı destek olcaz hep pes etmek yok

aynı ya yeşil çayı içtim az önce wc kamp kurdum:)) yeşil çay bağırsaklarımıda çok güzel çalıştırıyorr
ben her öğünümde en az beş tane top acı biber yiyorum inanılmaz bağarsak çalıştırıyo.acıyla arası iyi olanlara öneririm

ahh acı ahh bayıılıyorummm

kesinlikle kurtulucaz ya sanki bu kilolar hep bizimleydi gibi davranmayalım nasıl aldıysak öyle vericez..zamanımız var.Kızımla aynı giyincem ben aynı kot pant. aynı convers inşallah kararlıyım..

ay ne güzel hayal böyle olunca resim çekilir bizede gösterirsin artıkkk

bende çok su içiyorum 3 litreye yaklaştım vc ye gittikçe hareket yapıyom işteyken başka yerde olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…