- Konu Sahibi Betul_20162010
-
armutun sakıncası olmazda akşam yemeği yemiyecekmisin...
sanırım önce eski güzelliğime kavuşma kaygısı 36 beden günlerim
şimdilik şükür sağlık sorunum yok ama mantıken dikkat etmezsem sağlığımın bozulacağı
bide çok güzel tuvaletlerim ve şık elbiselerim var kilo aldım kıyamadım birine vermeye saklıyorum içine girerim belki diye
etrafımdaki birçok insanın sen kilo alıyorsun gittikçe dikkat et uyarıları... Yetmezmi kardeşlerimmmm....
şuana kadar iyi almışsın da günlük alman gerken 1140 bana az geldi neysee kALORİ hesaplama işe yarıcak kızlar bakın böyle hesap yapınca az yiyoruz ama biskuvi olayına cısssss diyorum tabi form yersen o ayrıgoogle kalorimetre yazdım ve hesapladım yediklerim bugün toplam 848 kalori almışım günlük almam gerek kalori miktarıda 1 140 kalori (kiloma göre) hayır akşama bişey yemeği düşünmüyorum meyve(1 armut) ve yeşilçayın yanına 2 3 bisküvi kocam bana bi tuzak kurup zorla yedirmesse diyett yapmamıı hiç istemiyorr
Aslında benim ki saglık yüzünden canım..Bu yaşıma kadar 7.leri görmeyince ve dogumla birlikte alınca kendime dur dedim bebeğimle ilgilenirken acayip yoruluyordum ayaklarımın üzerine basamıyordum dr gittim kilodan dedi bünye kabul etmiyordu bu kiloyu.Hemen diyetisyene gittim liste verdi ve zaman yaydı biranda kilo vermek yok zamanla yavaş yavaş ki dedi verdiğin kiloları koruyabilelim daha sonra geriye alma dedi..Şimdilik böyle canımcım...Evlenmeden önce aynı senin gibi 52-53 isim canım evlendiğimden bu yana 60 ı korudum nasıl olduysa..60 ile hamile kaldım.Bana 60.da yakışmıyor basemlerim var popom var..daha fazla gösteriyorum..
aslında benim ki saglık yüzünden canım..bu yaşıma kadar 7.leri görmeyince ve dogumla birlikte alınca kendime dur dedim bebeğimle ilgilenirken acayip yoruluyordum ayaklarımın üzerine basamıyordum dr gittim kilodan dedi bünye kabul etmiyordu bu kiloyu.hemen diyetisyene gittim liste verdi ve zaman yaydı biranda kilo vermek yok zamanla yavaş yavaş ki dedi verdiğin kiloları koruyabilelim daha sonra geriye alma dedi..şimdilik böyle canımcım...evlenmeden önce aynı senin gibi 52-53 isim canım evlendiğimden bu yana 60 ı korudum nasıl olduysa..60 ile hamile kaldım.bana 60.da yakışmıyor basemlerim var popom var..daha fazla gösteriyorum..
haydi sohbet zamanı
en çok neden kilo vermek istiyorsunuz (yani sizi bu noktaya getiren sebep???)
zeynebim afiyet olsun menün güzel maşallah saglıklı beslenmek ve kilo vermek adına bula çıktık allah hiç birimizi utandırmasın..Geçen komşuyu gördüm markette aa kaç oldu dogum yapalı hala kilo vermedin diyor sinir oldum yaza görürsün dedim hadi bakalım dedi..Su ve yeşil çayı ihmal etme tatlım
rabbim sağlık versin sanaa inş vercez belki 53 olamıcaz ama 57 olcam kendi adımaa:)))
2.5 lt suyu içince 5 dk bir nöbete gidiyorum
YAZACAĞIM ŞEYY HİÇ İYİ BİR ÖRNEK DEĞİL AMA BENİM KUZENN O KADAR KİLOLUYDUKİ EVLİYDİ BEBEK YOKTU AMA BEN ONU BİLDİM BİLELİ KİLO VARDI BOYUDA KISA EŞİNDEN AYRILDA EMİNİM BUDA SEBEP AMA SIRF ACI VE ŞEKERSİZ SÜTSÜZ NESCAFEYLE ÖYLE Bİ KİLO VERDİKİ TANIYAMADIM GÜZELLEŞTİ KİLOSUNUDA KORUYORR
BU MESUT YARDA ACIYLA KLİO VERMİŞ ŞÖYLE Bİ ARAŞTIRDIM AI METABOLİZMAYI HIZLANDIRIYORMUŞ ACIYA Bayılırım ama bebiş emziriyorum o yüzden yiyemiyorum
inşallah burda birbirimize destek olarak azimlendirerek tatlı rekabet içinde daha bi heveslenerek kilolarımızdan kurtulcaz arkadaşım..hem anneyiz hemde çıtır anne olcaz inşallah:)
ben her öğünümde en az beş tane top acı biber yiyorum inanılmaz bağarsak çalıştırıyo.acıyla arası iyi olanlara öneririm
ben her öğünümde en az beş tane top acı biber yiyorum inanılmaz bağarsak çalıştırıyo.acıyla arası iyi olanlara öneririm
pazar günü eşimin halasının kızına bebek görmeye gittik yeni doğum yaptıı halamızda ordaydı hala beni uzun süredir görmedi ve hamile sandııaslında öyle çok iri görünmüyorum sadece göbeğim varr o yetiyo zaten çok sinirlerim bozuldu çoookk ara sıra hep tamam kesin rejim yapıyorum derdim ama hiç bu kararlı olmamıştım birinin gaza getirmesi gerekiyomuş bide henüz doğum yapmadım ideal kilomda hamile kalırsam doğumdan sonra aşırı bi kilomun kalacağını düşünmüyorum en azından çevremdekiler böyle
pazar günü eşimin halasının kızına bebek görmeye gittik yeni doğum yaptıı halamızda ordaydı hala beni uzun süredir görmedi ve hamile sandııaslında öyle çok iri görünmüyorum sadece göbeğim varr o yetiyo zaten çok sinirlerim bozuldu çoookk ara sıra hep tamam kesin rejim yapıyorum derdim ama hiç bu kararlı olmamıştım birinin gaza getirmesi gerekiyomuş bide henüz doğum yapmadım ideal kilomda hamile kalırsam doğumdan sonra aşırı bi kilomun kalacağını düşünmüyorum en azından çevremdekiler böyle
amin canım cümlemize kilo gerçekten hastalık yaaaa nefret ediyorum kilodannnnnn olucaz canım olucazzzzzz zayıf narin hanım olucaz.Gerçi senin boyundan dolayı 60 bile ideal sana..Ay bukadar kiloyu verdikte sanki konuşuyorum işte...18 kilo kork benden ilk defa benim kapımı çaldın bende seni yanlışlıkla aldım ama kovmasını bilirim..
,ne güzelsiniz yaa bu azim benide kamçılıyor
ay ay sendemi bende öleyim ya utanıyorum işteyken wc gitmeyi hele yeşil çayı içeyim çok getirtiyor bu çay..
şu ana kadar 4 fincan yeşil çay 1,5 lt su içtim...Wc gitsem yeridir ama bekleyeyim briaz daha deminden gittim
kesinlikle kurtulucaz ya sanki bu kilolar hep bizimleydi gibi davranmayalım nasıl aldıysak öyle vericez..zamanımız var.Kızımla aynı giyincem ben aynı kot pant. aynı convers inşallah kararlıyım..
herkese selam bende aranıza katılmak istiyorum
boyum 1.66
kilom 82
hedef 68
bende çok su içiyorum 3 litreye yaklaştım vc ye gittikçe hareket yapıyom işteyken başka yerde olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?