- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
nasıl yani top acı biber? peynire falan mı bandırıyorsun ?
oh oh maşallah canım su iyidirde wc olayı zor değilmi? :)))
kızlar yagemnç kızlığımdaa çalıştığım günlerdee saba hkahvaltıda büyük boy pizza patates kola içerdim günde 3 kere dışarda yerdim kşam evde yerdim bi torba çiğdem yerdimm cips yerdim ama 36 bedendim hep şimdi nefes alıyorum kiloalıyorum
allahtan şanslıyım vc aynı katta olunca sorun olmuyor
galiba yaş bakımından en büyüğünüz benim kilo verememenin yaşla çok alakası var ben 2 sene öncesi azcık dikkat etsem zayıflardım son 2 senedir gram veremiyorm desem yeridir yaşınız ilerlemeden fazlalıklarınızdan kurtulun derim (yaş 34)
kesinlikle yaşla çok ilgisi var yaş arttıkça metabolizma hızı yavaşlıyor...bazı şanslı insanlarda dünyayı yerler bir dirhem bir çekirdek... Yok su içsem yarıyor diycem annem hemen lafa atılır kızım kocanla siz baya iyi yiyorsunuz suya bahane bulmayın der...galiba yaş bakımından en büyüğünüz benim kilo verememenin yaşla çok alakası var ben 2 sene öncesi azcık dikkat etsem zayıflardım son 2 senedir gram veremiyorm desem yeridir yaşınız ilerlemeden fazlalıklarınızdan kurtulun derim (yaş 34)
vay rekor sende demekkk ayy çok fenayımmm çok su içmek iyimi kötümü anlamadımbende çok su içiyorum 3 litreye yaklaştım vc ye gittikçe hareket yapıyom işteyken başka yerde olmuyor
herkese selam bende aranıza katılmak istiyorum
boyum 1.66
kilom 82
hedef 68
Evet canım resim tabikide koyarım..Oh açarız yeni topik hele verelim şu kilolarıda daha yolun çok başındayız..Başlamakta bitirmenin yarısıymış :)) pepepepMesela saçlarımı dogumdan bu yana koyu renk olarak tutuyorum kilo vereyim yüzüm ufalsın hemen sarıya döneceğim..Kızımla alışveriler yapacağım aynı tarz giyineceğim ay bunların bana göre bedenleri yok diye bende üzülmeyeceğim...Hep beraber başaracagız.
merhaba arkadaşlar benide eklediğiniz için tlş ederimm :))ben bugün yediklerimi yazayım önce..
geç kalktığım için kahvaltı yapamadım ama öğle yemeğimi kahvaltı tarzında yaptım
kibrit büyüklüğünde peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
1 dilim ekmek
saat 3 gibi 2 tane mandalina ve şimdiye kadar 1.5 litre su içtim
ama kalori hesabını yapamadım şimdi bi tane yeşil elma aldım afiyetle yicem arkadaşlar :))
galiba yaş bakımından en büyüğünüz benim kilo verememenin yaşla çok alakası var ben 2 sene öncesi azcık dikkat etsem zayıflardım son 2 senedir gram veremiyorm desem yeridir yaşınız ilerlemeden fazlalıklarınızdan kurtulun derim (yaş 34)
allahtan şanslıyım vc aynı katta olunca sorun olmuyor
hoşgeldin canım sen kaç yaşındasın bebek varmı?
kızlar benim biraz işleirm var toparlayayım sonrada çıkarım herhalde..yarın giremeyebilirim merak etmeyin cuma günü burdayım okey..by
diyeti bozmayın lütfen.
hoşbulduk canım 29 yaşındayım bir kaç gün sonra 30 olucam
2 kızım var büyük 10 küçük 5 yaşında
cnm bir önceki günnü tam gün ne yedin onu yazarsan süper olurr birde internetten kalori hesaplama varr ordan üç aşa beş yukarı hesaplarsan dahada süper olur kalori hesaplamayla şuana kadar bazı arkadaşlarımm daha dikkAT EDİYORR)
nasıl yani top acı biber? peynire falan mı bandırıyorsun ?
haklısın cnm. Dün sabah erkenden ılık suyla başladım 2 dilim ekme kahvaltıda biraz peynir domates zeytin yedim yeşil çay içtim
ara öğünde yeşil elma yedim
öğlen yoğurt 1 dilim ekmek yedim
ara 1 elma yeşil çay içtim kabuk tarçın koydum içine
akşam barbunya yedim yanında salata yarım dilim ekmek saat 6 buçuktan sonra yemedim birşey(barbunta yağlı ve boool salçalı olduğu için yemekten hemen sonra mate çayı içtim.. )
günlük almam gereken kalori 1900 imiş galiba geçmemişimdir die düşünüyorum
saat 9 gibi yeşil çay ve bütün gün 2 litre su
zeynepcim dikkat et yanlız acı aynı zamanda acayip iştah açar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?