Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet hızlandırıyorrr sütten kesileyim bende yicemm inş

yani eminim ikiside yanlıştır birini uygula üç aşa beş yukarı zatenn hanigisine daha ciddi bakıyorsann ondan hesapla
yada söyle yap bir yere daha bak onda ne yazıyor hangisine yakınsa onu seç:)))
ama laf oraya gelmişken varmı güvenilir sitee

tamam canım dediğin gibi yapayım ama banada kalorimetre daha yakınmıs gibi geldi

eşim eve geldikten sonra arkadaşına akşam çayına gidicez.bende accık süslendim püslendim derken aynada kendimi tanıyamadım:)))bir okadar daha azimlendim yaaa bol bol aynaya bakın arkadaşlar valla bu benmiyim dedim gözlerim doldu.85 kilodan 66 kiloya düştüğüme halen inanamıyorum kendimle gurur duyuyorum ilkdefa bişeyde bu kadar hırs yaptığım için..

sağol canım hepimizinkini

haftasonu haricinde düzenli yazarım haftasonu eşim izinli ve evde pek durmayız o zaman haricinde mümkün olduğunca gelirim
kalori hesaplamaya bakmadım ama yarın yazarken yediklerimi hesaplarım inş.
bu arada internetimde sorun oldu cevaplar onun için geç geldi

maşallah zeynepcim darısı başıma sen kendinmi verdin dışardan destek aldınmı...diyetisyen vs.

tebrik ederim zeynepçim çok güzel vermişsin
verdiklerinin gramını bile almazsın inş. bi daha

ben 2 sene önce 84 kilodan 71.5 kiloya kadar düştüm ama yavaş yavaş derken neredeyse hepsini geri aldım canım

bende 10 kilo vermiştim geçen yıl 10 ayda geri almışım...sonra tekrar 10 kiloyu verdim arkası bir türlü gelmiyo...ama bu grupla inşallah inanaıyorum vereceğim...gerçekten motive oldum...

maşallah zeynepcim darısı başıma sen kendinmi verdin dışardan destek aldınmı...diyetisyen vs.

inşallah cnm inşallah sende ulaşmak istediğin kiloya biran önce ulaşırsın.4 ekimde diyetisyene başladım ve ogünden itibarende devam ediyorum diyetisyenimede diyetimede 6 kilom kaldı bakalım onları ne kadar zamanda kovcam vücudumdan:)

maşallah sana ya ben 69 görsem varya acillik olurum herhalde

aynı cnm hafta sonu pek birilernin olağını sanmıyorumm eşim hafta onu evde arada bakarımm ama çok durama tmm cnm ekliyorumm hemen

tşk ederim arkadaşım inşallah sende istediğin kiloya geldikten sonra bir daha tekrardan almazsın.gelmemek üzere çıksın artık şu kilolar hayatımızdan yaa..yiyip yiyip almayanlardan olalım bizde innnnnnnnnşallaaaaaaahh:)

hadi inşallah 16 kiloyuda ben atarsam çokk sevinirim bide listeye baktım bazı arkadaşların kiloları benim ideal kiloma çok yakın...bende inş.65 ve altını görürüm..şimdi ayva yiyorum...canım çekti...

peki bu kalori hesabini yaparken yemegin icindeki herseyi katarak mi yapiyorsunuz.ben bir iki yerden baktim tek tek secmek lazim.mesela et sote:su kadar gr et/iste 100 gr domates/100gr zeytinyag/sogandi biberdi baharatti derken valla cok fena rakamlar cikti
ben kalori yazmasam olmaz mi:44:

evet kızlar inş herkezi eklemişimdir 2 gündür güzel geçti hele şu kalori hesaplama polayı süper oldu benden daha isteklerniz olursa yapalımm maşallah 2 gündür iyi yazmışızz daha tanışıp kaynaştıkça daha güzel olcak inanıyorumm bakalım haftanın en başarılısı kim olcak kim tenbel çıkam ama inanıyorum bu hafta kilo veremeiyp hatta alan olursaa verenleri görünce daHA Bİ HIRS YAPCAK
BAKALIM EN BAŞARI İLK 3 VE EN BAŞARISIZ İLK 3 KİMOLCAK HERKEZ DÜRÜSTÇE KİLOSUNU YAZCAK DİMİ UMA GÜNÜ

Bu arada ayvayı aman yarım yada çeyrek yiyelim diyetisyenler okadar öneriyo neresi kaloriliyse canım çektiydi valla boğazıma tıkandı.:)))

okadar tefaruata girme bence aslında girmek var ama moral bozulmasınn ama iybir site galiba özelden mesaj atsana sitenin adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…