- Konu Sahibi Betul_20162010
-
hoşgeldin cnm eklicem senii az sonraa
kahvaltı haric çünkü kahvaltıda biraz ağır oluyo ama öğlen ve akşam öğünlerimde en az beş tane sarı top acı olanlardan yemeklerimin yanında yiyorum.bağarsakları az çalışan biriyimdir normalde ama biberle bunu atlatmaya çalışıyorum hemde metobolizmayı dahada hızlandırdığı için zayıflamama baya yardımcı oluyo
kızlar bu kalorı hesaplamasını sabıt bir sitedenmı yapıcaz ben 2 yer buldum bunların ikisindede kalori değerleri farklı yazıyor yanı hepimiz bir sitedenmi hesaplıyıp yazıcaz örneğin kalorimetrede 100 gr tarhana corbası 290 kalori ikin baska bir sitede 100 gr tarhana 190 kalori olarak yazılmıs
yani eminim ikiside yanlıştır birini uygula üç aşa beş yukarı zatenn hanigisine daha ciddi bakıyorsann ondan hesapla
yada söyle yap bir yere daha bak onda ne yazıyor hangisine yakınsa onu seç:)))
ama laf oraya gelmişken varmı güvenilir sitee
allah bağışlasınn cnm canım şunu sorayımmm
sayfa herkeze açık yorum yapmak fikir vss herşeyi yapabilirsin fakatt tablo olayında istikrara önem veriyorum diyorsan eğer hergün uğrarım bir gün önceki tüm gün ne yediğimi yazarımmm diyorsan birde internetten kalori hesaplama var üç aşa beş yukarı tüm gün ne yediğini hesaplayıp ertesi gün tüm bu yaptıklarını yazarsan ve her cujma kaç klio olduğunu yazarsann ekleyim seni
eşim eve geldikten sonra arkadaşına akşam çayına gidicez.bende accık süslendim püslendim derken aynada kendimi tanıyamadım:)))bir okadar daha azimlendim yaaa bol bol aynaya bakın arkadaşlar valla bu benmiyim dedim gözlerim doldu.85 kilodan 66 kiloya düştüğüme halen inanamıyorum kendimle gurur duyuyorum ilkdefa bişeyde bu kadar hırs yaptığım için..
eşim eve geldikten sonra arkadaşına akşam çayına gidicez.bende accık süslendim püslendim derken aynada kendimi tanıyamadım:)))bir okadar daha azimlendim yaaa bol bol aynaya bakın arkadaşlar valla bu benmiyim dedim gözlerim doldu.85 kilodan 66 kiloya düştüğüme halen inanamıyorum kendimle gurur duyuyorum ilkdefa bişeyde bu kadar hırs yaptığım için..
tebrik ederim zeynepçim çok güzel vermişsin
Verdiklerinin gramını bile almazsın inş. Bi daha
Ben 2 sene önce 84 kilodan 71.5 kiloya kadar düştüm ama yavaş yavaş derken neredeyse hepsini geri aldım canım
maşallah zeynepcim darısı başıma sen kendinmi verdin dışardan destek aldınmı...diyetisyen vs.
maşallah sana ya ben 69 görsem varya acillik olurum herhaldeeşim eve geldikten sonra arkadaşına akşam çayına gidicez.bende accık süslendim püslendim derken aynada kendimi tanıyamadım:)))bir okadar daha azimlendim yaaa bol bol aynaya bakın arkadaşlar valla bu benmiyim dedim gözlerim doldu.85 kilodan 66 kiloya düştüğüme halen inanamıyorum kendimle gurur duyuyorum ilkdefa bişeyde bu kadar hırs yaptığım için..
sağol canım hepimizinkini
haftasonu haricinde düzenli yazarım haftasonu eşim izinli ve evde pek durmayız o zaman haricinde mümkün olduğunca gelirim
kalori hesaplamaya bakmadım ama yarın yazarken yediklerimi hesaplarım inş.
bu arada internetimde sorun oldu cevaplar onun için geç geldi
tebrik ederim zeynepçim çok güzel vermişsin
verdiklerinin gramını bile almazsın inş. bi daha
ben 2 sene önce 84 kilodan 71.5 kiloya kadar düştüm ama yavaş yavaş derken neredeyse hepsini geri aldım canım
bende 10 kilo vermiştim geçen yıl 10 ayda geri almışım...sonra tekrar 10 kiloyu verdim arkası bir türlü gelmiyo...ama bu grupla inşallah inanaıyorum vereceğim...gerçekten motive oldum...
inşallah cnm inşallah sende ulaşmak istediğin kiloya biran önce ulaşırsın.4 ekimde diyetisyene başladım ve ogünden itibarende devam ediyorum diyetisyenimede diyetimede 6 kilom kaldı bakalım onları ne kadar zamanda kovcam vücudumdan:)
maşallah sana ya ben 69 görsem varya acillik olurum herhalde
aynı cnm hafta sonu pek birilernin olağını sanmıyorumm eşim hafta onu evde arada bakarımm ama çok durama tmm cnm ekliyorumm hemen
okadar tefaruata girme bence aslında girmek var ama moral bozulmasınn ama iybir site galiba özelden mesaj atsana sitenin adınıpeki bu kalori hesabini yaparken yemegin icindeki herseyi katarak mi yapiyorsunuz.ben bir iki yerden baktim tek tek secmek lazim.mesela et sote:su kadar gr et/iste 100 gr domates/100gr zeytinyag/sogandi biberdi baharatti derken valla cok fena rakamlar cikti
ben kalori yazmasam olmaz mi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?