Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydınn güzel hanımlarrr gününüz haftanız aydın hayırlı bereketli olsun gitsin şu soğuklarr yaaaaa ben bi izmirli olarak bu kadar soğuğu sevmiyorummmmm

neyse bana gelince c.tesi kaınvalidemdeydik döktürmüş yine, beni görseniz rejimde olduğumu bildikleri için birşey demiyorlar herşeyden 1 tane aldım servis tabağım boştu sınavı geçtim. malum doğum günü kultadık abla sağ olsun harika bir pasta almış bir dilim kestim yarısını oğluma yarısını kendim yedim normalde hepsini yerdim yani c.tesiyi kurtardım pazara gelince barsaklarım çok fenaydı gerçi c.tesiden beri öyleydi ama pazar tavan yaptı içimde hiç birşey yoktu anlayacağınızz bu hafta içi gerek çokkonuşulan pilav olsun gere ktoz nesguik olsun gerek muhalebi verirdim ama az verirdim diye düşünürkenn hafta sonu barsaklarımı bozmam kurtardı işi evet her ne kaar 69 göremesemde bu hafta 900 gr vermişim 70.100 oldum bacı lar yani 200 gr daha verseydim bu 69.900 görcektim neyse ama bakıyorumda her hafta 1 kg yakın veriyorum maşallahhhh ...

günaydın duyfer
bende senın gıbıyım kızım 18 aylık kılolarımız da aynı 70,,, 69 u goremedım
bende 1 ay once fılan basladım ama oyle sıkı dıyet yapmıyorum
ekmegı cok cok azalttım kendıme ıskence edıyormusum meger
baska tatlı vs yemıyorum hafta sonu annem borek acmıs goturdum tabı onları ama ekmek yemedım dıyerek kendımı tesellı etmeye calısıyorum
10 kılo verebılsem cok super olacak ıns, bıraz daha dıkkatlı olmalıyım
bırde emzırıyorum hanı emzırenler daha cok kılo verıyordu ben nıye vermıyorum onuda cozemedım kızım sabak aksam memede sureklı zaten

rica ederim

gecmıs olsun tatlım. bı kasık kahveye bıraz limon sıkıp içmeyi denesen? elma falan ye muz varsa muz ye. bol su ıc. iyi gelir sanırım. kahvenın tadı ıgrenc oluo ama ıyı gelıo
hımmm görümcemde aynı şeyi dedi evde kahve yok yani bbiz kahve içmediğimiz içinn sağ ol cnmmm muz yiyorum elmada olmazsa yiyim

sağ ol gamzem
çok geçmiş olsun işte en çok korktuğum çocuklarda ateş şimdi iyi dimi paşaa çok geçmiş olsunn ...
ohh 42 bedenlere düşmüşüz acaba ben kaç beden oldummm zayıflayasaya kadar hiç birşey almıcam inat ettimm
haa bak iyi hayırlattın bizde küçkken annem öyle yapardı bebek aspirinimiydi normal aspirinmi

sağ ol canımmmm

Son düzenleme:

slm cnm aynı beni anlatıyorsun benim paşa 20 aylık oldu emmeye devam ediyor bende katı rejimler yapmadımm hele sütümün yoğun geldiği dönemlerde aal yapmadım bende ekmeği şekeri tuzu yağı kestim porsyonlarımı küçültüp spor yaptımmm oldubitti ama şu 69 bi görsemm
bu aradasen ne zaman memeden kescen çocuğunu ben bu aralardüşnüyorum ama çok değişik bir psikoloji kendimi kötü hissediyorumm ama böylede duygusal bağ yaptıı yani bazen koklamak için kalkıyor gecee düşünn yada rahatlamak için zaten süt 1.2 damla birşey kalmıştırr
bu arada benmide ilk hedefim 64 sonra 60 olmak ama asıl 57 kg düşmek

Son düzenleme:
ah sorma meme sorununu hıc, aslında 2 yasına kadar emzırmek ıstıyorum ama benı mahvedıyor gece bırlıkte uyuyoruz sabaha kadar agzında olsun ıstıyor, gunduzde benı oturu gorunce hemen gelıyor acıyor memeyı kurtaramıyorum kendımı, memeye guvenıyor yemek de yemıyor basla basıan sorun yemek bızım ıcın, gece emmıyorsa bıle elını koyuyor ılla bır temas saglanacak yanı cok bagımlıyız ne yapacagız bılmıyorum.

birde biz o treni kaçırdık en azınıdan ben o sütün ana öğün olarak verdiğimiz amanlardaa bi verişte 30 dk verirdik acayip kalori yakıyorduk o zamanlarda tabi ben kıymetini bilmedim o günlerin yedim tatlıları daha süt olsun diyee hatta normal bir zamandaoslam demek daha aşırı kg alcakmışım emzirmem beni aşırı kg almamı önledi anlaşılan ama o günlerde şimdiki gibi dikkat etseydimm acayip kg verirdimm, şimdi emmeler iişe yaramaz ki doğru düzgün süt yoktur senin kızda benmioğlan gibi duysal bağ yapıyor annesiylee güvende hissediyor

bende 2 yAŞ DİYORDUM AMA RESMEN DUYGUSA LBAĞ YAPTIĞINI GÖRÜNCE VAZGEÇMEYE BAŞLADIMM AÇIKÇASII,GECE ÇOĞU ZAMAN KALKIYOR 2 DK BİLE EMMEDEN UYUYOR RESMEN KOKLAMAK İÇİN Kalkıyorr DOKTORUM DEDİ 18 AYDAN SONRA VERME SONRA DAHAZOR OLR DİYEE ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUMMM

dedıgın gıbı kacırdık sanırım o trenı
ama daha fazla uzatmak ıstemıyorum bu surecı
dun bı arkadasın veıne gıttık mısafırlıge
bennımkınden 2 ay buyuk kızı var maasallah dıye dıye oldum gercekten
yavrum nasıl yemek yıyor hıc bunaltmadı annesını gıdıp oyynadı cocuklarla geldı acıktım anne dedı oturdu annesı bı kendı yedı bı kıza verdı
benıkıde yapıstı yakama onca cocugun arasına mememememememeeeeeeee dıye dıye yakamı pacamı actı kızdı sınırlendı vermedıkce
arkadas dedı bende boyleydım kestım hem yemesı duzledı hem ben rahatladım gece uykusunu unutmustum dedı
bende unuttum uykuyu gercekten sabah kalkıyorum gece dınlenmemdıgım ıcın gunum de oyle yorgun gecıyor butun verım dusuyor
neyse uzattım kusura bakma velhasıl kesmek lazım artık dıye dusunuyorum normal emse hıc sorun etmem 2 yasıan kadar emsın ama abartmayıda abartıyoruz bız her an agzında ıstıyor...

yok cnm uzatmadın bende keyif aldımm çünkü aynı kaderi paylaşıyozz oğlumdaa sinirlendimi hemen memememeee diye uzatıyor açıkıyor buluzumu ha benimkinin şöyle bir artıısı var iştahı normal yani ne az ne çok yiyiorr bama bazen inadı tutuyor hiç birşey yemiyorr,ama herkez şunu diyor memeyi kesincew uyumaya başlıyor ve emekyiyor herkez bu konuda hem fikir, bende gece çok kalkıyor hele gece kaldırdı hasta hasta kalktım emzirdimm 1 dk emior bırakıyorr ama bir yandan hazırlanmak gerekir bu fikre korkularım var memeyle uyuyor benimki sallamayı hiç alıştırmadım memeden kesersem nasıl uyucam bu çocukk çok merak ediyorummm dün resmen eşimie dedim bugün araştırcam artı kkescem meden dedimm

bızımkıde oyle memede uyur hep sallamadım bende
emzık bıberonda almadı ustelık
yemek sorunumzda cok fazla
bıraktırmayı deneyecegım ıns sorun yasamayız canım
topıgını bebek topıgıne cevırdım bıraz kusura bakma
ınsallah en kısa zmanda kılolarımızdan kurtuluruz
ara ara bakacagım bende buraya :)
kolay gelsın hepınıze hepımıze ...

aa aşk olsun ben keyif aldımmm burası diyet topiği ama biz herşeyi konuşuyoruz herşey bizimiçin çünkü bekleriz senidee BEBEĞİNİ KESERSEN SÜTTEN BANA YAZ EMİİ

günaydın arkadaşlar ben bu hafta 66 geldim

o kadar dikkat etmeme rağmen bi alıyom bi veriyom bi yerde bi yanlışım var ama anlamadım

memeden kesecek arkadaşlarıma bşr tavsiyem olacak
memeden kesince gece sakın ola süt mama vermeyin uyanınca sadece su verin
ben böyle yaptım çok rahat oldu gece oğlumda uyudu bende
birde kesecekseniz kesin karar verip birden bıraktırın geç kalınca çok zor oluyor aklı ermeye başlayınca

cnmm ağ ol bilgin için ben şöyle yapıyorum uyucağı zaman sütyapıyorum biskuvili yada ballı içiyor sonra emziriyorum uyuuyorum
peki sen nasıl uyutuyordun gecee nasıl engelleicem emmesini ayrıntılı anlatsana

kolay olmuyor benim oğlum 15 günde unuttu sirkeyle bıraktırdım pamuğa sirke döktüm istedikçe gögsüme koydum kokudan yanaşamadı
gece kalkıncada babası oyaladı beni gördükçe aklına geliyordu sen karnını doyurup yatırıyormuşun zaten gece uyanıncada biberona su koy onu ver benimki sallanarak uyuyordu o sorun olmadı

dua et cnm yaa inş zorluk çıkarmaz birde ay olarak iyidimi 20 AY verdim haziran11de 2 yaşına gircek inşallah

Son düzenleme:
günaydın canlarım kilomu bildirip kaçacağım 74,9 olmuşum sağlık olsun artık dikkat etmeme rağmen gram gram gidiyor..ama haftasonu ciddi kaçamaklarım oldu...öpüldünüz ...

tebrikler canım maşallah devamı gelir inşallah..valla bendede spor yok ya anca veriyorum yarım kilo vermişim...düşünsene 16 saat oturuyorum hiç kalkmadan...öpüldün çok işim var...

Günaydın Hanımlar,

Hepimize hayırlı haftalar diliyorum....Geçen hafta tartıldıgımda kabızdım toktum vs 69 idim ertesi sabah tartıldıgımda 68 idim..Aman tartı günümüz geçmişti..
Bu sabah 8.de tartıldım ibre 66 idi yanlışlık var dedim bir daha çıktım gözlükleirmi taktım evet 66 idi..70 in 3 aşağısındaydı tek tek saydım çizgileri şok oldum bir o kadarda mutlu oldum....Ne olursa olsun sonuçta 67 olsun yinede güzel sonuçççBizde c.tesi akşamı arkadaşlardaydık gece 2.ye kadarhazırlık yapımış sağolsun canım arkadaşım ve pasta kestik ama ben yemedim sadece çay içtim şekersiz..Son olarak 1 su bardağı sütlü nescafe içtim yanında birkaç tane cips attım agzıma bunu unutuyordum..Yanımda kayısı vs getirseydim böyle olmazdı neyse saglık olsun...Dün akşam yine başka bir ortamdaydık ben yemedim çay içtim eve geldik...Birde kızlar bu hafta sonu wc konusunda rahattım iyi çıktım..Kabızlık olmadı bende bu kiloda o yüzden böyle oldu içim boşaldı :)))) Emeklerimin karşılıgını alıyorum çok mutluyum...Görüşmek üzere kızlar

Son düzenleme:
günaydın canlarım kilomu bildirip kaçacağım 74,9 olmuşum sağlık olsun artık dikkat etmeme rağmen gram gram gidiyor..ama haftasonu ciddi kaçamaklarım oldu...öpüldünüz ...
günaydın olsun önemli olan vermek cnmm tebri,kler

ben seni 69 olarak akydettğim için birhaftada 3 kgg valla bravoo tebrikler darısı başımızaaaa inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…