- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.061
nasılsınız kızlarrrr
2 gundur oğlumun atesi vardı 40 ı buluyordu dr goturdum bugun kanında enfeksıyon cıktı 2 tane iğne surup falan verdıcuma kontrole gıdeceğız ıns. hemencık ıyılesir
gelırken hastanen orda lcw vardı bakındım guzel seyler vardı pantalon alıyım dedim allah onceden buyuk benden bulumazdın40 bile zor olurdu raflar hep kucuk bedenlere ayrılırdı sımdı baktım 50 bedene kadar pantalon getırmısler allahım ya 36 38 bedenı mevcut tum 40 42 bedenler birde 46 gitmiş bitmiş abartmıyorum yok yanı ondan harıc her beden mevcur yanı mıllet ne zayıf ne şişman balık etlı kısmında 44 aldım denedım ozellıkle belı bol oldu basenden az bol oldu ama belı bol gelınce alamadım 42 denıyım dedim allahım talan ettım yok hiç bir modelde gorevlıye sordum oda standda varsa vardır yoksa bıtmıstır dedi normal kotbedenınde baska bi pantalon aldım geldım uzulsemmı sevınsemmı bılemedım 44 bol geldı sevındım 42 alıp deneyemedım uzuldum
diyet iyiymiş yaa fena degil.
öğlen 1) 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (toplamda 90 gr olcak hangısınden yersen., 3ünden bırını secıceksın)
2) 1 kase corba VEYA 1 dilim ekmek ( et grubuna ek olarak bunlardanda bırını yıceksın)
3) eger et grubuna ek olara corba ıctıysen; 1 dilim ekmek VEYA 1 tane kasarlı yagsız tost yıyebılırsın
4)salata ve şekersiz çay kahve
yanı ornek bı menu yazıyım ben sana:
90 gr balık, salata, 1 kase corba, 1 dilim ekmek
3 köfte, 1 kaşarlı yagsız tost, 1 kase corba, salata, çay kahve
90 gr tavuk, 1 kase corba, 1 dilim ekmek, salata, cay kahve
rica ederimÇok teşekkür ederim çok yardımınız dokundu sağolun :)
Slm kizlar barsaklarimi bozdum dunden beri icim disimda
gecmıs olsun cnmmSlm kizlar barsaklarimi bozdum dunden beri icim disimda
sanada gecmıs olsun sekerım ruyanda falanmı korktun acabakizlar nedense dudaklarim uçukladi ya, hemde 3 yerden 2 si fazla belli olmuyor ama bir tanesi büyük
masallah sekerım nazar değmesın tam gaz devammmpırıl pırıl bir günnden merhaba arkadaşlar
dün akşam çok eğlenceli geçti kuzenler kilo verdiğimin farkına vardı abla çok güzel olmuşsun dediler
daha önce diyetisyene gidip 15 kilo veren kuzenle sohbet ettik benim tatlı cips çikolata pilav ve hamur işi yiyip bir ayda 3 kilo vermeme çok şaşırdı onun metobolizması çok yavaşmış ve 15 kiloyu çok zor vermiş bana daha kolay kilo vereceğimi söledi mutlu oldum bu hafta daha çok dikkat edicem pilav hamurişi uzak kalıcam
bir dahaki ay güne giderken bir elbise alıp öyle gidicem kararlıyım
tesekkurnederim datlummmmmm inş. 40 lara gırecegım gun gelıcekoğluşuna şifalar diliyorum hemencik iyleşsin kuzun inş
pantolonlara da üzülme 40 beden alırsın canım biraz daha sabır 42 kesin olurdu sana 44 bol gelmiş
herkes pazar gezmesinde galiba ıssız kalmış topiğimiş
bende bugün evi dip bucak cam halı herşeyi temizliyim hava miss gibi
nasılsınız kızlarrrr
2 gundur oğlumun atesi vardı 40 ı buluyordu dr goturdum bugun kanında enfeksıyon cıktı 2 tane iğne surup falan verdıcuma kontrole gıdeceğız ıns. hemencık ıyılesir
gelırken hastanen orda lcw vardı bakındım guzel seyler vardı pantalon alıyım dedim allah onceden buyuk benden bulumazdın40 bile zor olurdu raflar hep kucuk bedenlere ayrılırdı sımdı baktım 50 bedene kadar pantalon getırmısler allahım ya 36 38 bedenı mevcut tum 40 42 bedenler birde 46 gitmiş bitmiş abartmıyorum yok yanı ondan harıc her beden mevcur yanı mıllet ne zayıf ne şişman balık etlı kısmında 44 aldım denedım ozellıkle belı bol oldu basenden az bol oldu ama belı bol gelınce alamadım 42 denıyım dedim allahım talan ettım yok hiç bir modelde gorevlıye sordum oda standda varsa vardır yoksa bıtmıstır dedi normal kotbedenınde baska bi pantalon aldım geldım uzulsemmı sevınsemmı bılemedım 44 bol geldı sevındım 42 alıp deneyemedım uzuldum
Slm kizlar barsaklarimi bozdum dunden beri icim disimda
mrb kızlar
iftarımı yaptım.
tavuklu tel sehrıyelı corba
brokoli. 2 catal makarna
dun sahur: 2 dilim tambuday ekmegı ile acı bıber salcalı ve kasarlı tost, form cayı
dun ıftar: brokoli ve yogurt
aksam dısarı cıkabılırız, kebapcıya gıdebılırız belki :18:
daha kesın deil ama buyuk ıhtımal cıkarız. :18:
azıcık kacamak yapabılırım :26: 5-6 km yururum ama ustune7km sahil var yauu
ya ne dicem. bızım pıtırcık evde cok rahat yürüo. hatta onu kovalıorum hafıften koşuyor bıle :) ama dısarda yuruyemıo yaaa elinden tutuyoruz normalmi?
sanada gecmıs olsun sekerım ruyanda falanmı korktun acaba
mrb kızlar
iftarımı yaptım.
brokoli. 2 catal makarna
dun sahur: 2 dilim tambuday ekmegı ile acı bıber salcalı ve kasarlı tost, form cayı
ya ne dicem. bızım pıtırcık evde cok rahat yürüo. hatta onu kovalıorum hafıften koşuyor bıle :) ama dısarda yuruyemıo yaaa elinden tutuyoruz normalmi?
dünkü menüm sabah
1 dilim yumurtalı ekmek
2-3 lokma kaşar peynir 2-3 zeytin
1 bardak çay
ara yok eşim evde olunca kahvaltı geç oldu
öğlen annemdeydik 2 küçük dilim pizza ama ev yapımıolduğundan hamuru çok kalın değildi kaşarı az olan yeri
1 bardak gazoz (yapılmaması gereken ne varsa var biliyorum ama haftasonu annelerde olunca öyle oluyor
akşam çorba salata fırında hamsi
aaa evet sekerım ya cok yakınız bırnırmızle yarısıyoruz ozaman tatlı rekabet tabıııgamzecim geçmiş olsun inş. bugün daha iyidir oğlun
pantalon için üzülme tatlım 44 olsaydı daha mı iyiydi boşver başka model olur ama 42 olsun
bu arada kilolarımız birbirine çok yakın ama ben 44 giyiyorum hala :44:
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
bu durum için küçükken annem 1 bardak sade gazozun içine 1 tane aspirin atardı
çok faydasını görürdük aklında bulunsun canım
yenı yurumeye baslayan cocuklarda oluyor sekerımmmmrb kızlar
iftarımı yaptım.
brokoli. 2 catal makarna
duygucum bak ne dıyecem bıraz garıp olcak ama bu aksam haberlerı ızlerken ızmırdekı 1 yasına gıren ızmır ısımlı fılın dogum gunu kutlamalarını gosterıyorlardı orda gelenler ropartaj yapıyorlardı bır bey ıle kucagında bı cocuk roportaj yaptılar aynı kuzeye benzıyordu hatta beyde esıne cok benzıyordu acaba sızmıydınız gerceekten sekerımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?