- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.101
tebrikler canım maşallah devamı gelir inşallah..valla bendede spor yok ya anca veriyorum yarım kilo vermişim...düşünsene 16 saat oturuyorum hiç kalkmadan...öpüldün çok işim var...
te$ekkürler canim ya uçuk kocaman oldu igrenç duruyor üstelikte dudagimin alt tarafida $i$ti iyyy, rüyamda korkmadim ama a$iri derecede yorgunluk vardi ta$inmadan dolayi sanirim o yüzden oldu
canim menülerin çok güzel
bu arada kizina evde ayakkabi giydirmiyorsan vede di$arda giydiriyorsan ondan yürüyemiyordur mutlaka, evde giydigi ayakkabiyla çikin di$ariya o zaman mutlaka yürür
evet güzel $eyler yemi$sin ama kalori miktarin iyi bence :)
aaa evet sekerım ya cok yakınız bırnırmızle yarısıyoruz ozaman tatlı rekabet tabııı
yenı yurumeye baslayan cocuklarda oluyor sekerımmm
günaydınn güzel hanımlarrr gününüz haftanız aydın hayırlı bereketli olsun gitsin şu soğuklarr yaaaaa ben bi izmirli olarak bu kadar soğuğu sevmiyorummmmm
neyse bana gelince c.tesi kaınvalidemdeydik döktürmüş yine, beni görseniz rejimde olduğumu bildikleri için birşey demiyorlar herşeyden 1 tane aldım servis tabağım boştu sınavı geçtim. malum doğum günü kultadık abla sağ olsun harika bir pasta almış bir dilim kestim yarısını oğluma yarısını kendim yedim normalde hepsini yerdim yani c.tesiyi kurtardım pazara gelince barsaklarım çok fenaydı gerçi c.tesiden beri öyleydi ama pazar tavan yaptı içimde hiç birşey yoktu anlayacağınızz bu hafta içi gerek çokkonuşulan pilav olsun gere ktoz nesguik olsun gerek muhalebi verirdim ama az verirdim diye düşünürkenn hafta sonu barsaklarımı bozmam kurtardı işi evet her ne kaar 69 göremesemde bu hafta 900 gr vermişim 70.100 oldum bacı lar yani 200 gr daha verseydim bu 69.900 görcektim neyse ama bakıyorumda her hafta 1 kg yakın veriyorum maşallahhhh ...
günaydın arkadaşlar ben bu hafta 66 geldim
o kadar dikkat etmeme rağmen bi alıyom bi veriyom bi yerde bi yanlışım var ama anlamadım
memeden kesecek arkadaşlarıma bşr tavsiyem olacak
memeden kesince gece sakın ola süt mama vermeyin uyanınca sadece su verin
ben böyle yaptım çok rahat oldu gece oğlumda uyudu bende
birde kesecekseniz kesin karar verip birden bıraktırın geç kalınca çok zor oluyor aklı ermeye başlayınca
günaydinnnnnn
emegimin karsiligini gördüm kizlar,bugün dukanda 8. günüm sabah tardida 76.900 grami gördümbu hafta size resim koyucam öncesi ve sonrasi herkes cok zayiflamissin 77 den daha az gösteriyosun diyo,sanirim sporun etkisi,vücudum sikilasti,cok mutluyummmmm,dukana devammmm
tebrikler poti çok sevindim senin adına maşallahdiyorum canım devamını bekliyoruz
kesinlikle sporun etkisidir baya spor yapıyosun
canım resimlerinide merakla bekliyoruz
günaydinnnnnn
emegimin karsiligini gördüm kizlar,bugün dukanda 8. günüm sabah tardida 76.900 grami gördümbu hafta size resim koyucam öncesi ve sonrasi herkes cok zayiflamissin 77 den daha az gösteriyosun diyo,sanirim sporun etkisi,vücudum sikilasti,cok mutluyummmmm,dukana devammmm
Günaydın Hanımlar,
Hepimize hayırlı haftalar diliyorum....Geçen hafta tartıldıgımda kabızdım toktum vs 69 idim ertesi sabah tartıldıgımda 68 idim..Aman tartı günümüz geçmişti..
Bu sabah 8.de tartıldım ibre 66 idi yanlışlık var dedim bir daha çıktım gözlükleirmi taktım evet 66 idi..70 in 3 aşağısındaydı tek tek saydım çizgilerişok oldum bir o kadarda mutlu oldum....Ne olursa olsun sonuçta 67 olsun yinede güzel sonuçççBizde c.tesi akşamı arkadaşlardaydık gece 2.ye kadarhazırlık yapımış sağolsun canım arkadaşım ve pasta kestik ama ben yemedim sadece çay içtim şekersiz..Son olarak 1 su bardağı sütlü nescafe içtim yanında birkaç tane cips attım agzıma bunu unutuyordum..Yanımda kayısı vs getirseydim böyle olmazdı neyse saglık olsun...Dün akşam yine başka bir ortamdaydık ben yemedim çay içtim eve geldik...Birde kızlar bu hafta sonu wc konusunda rahattım iyi çıktım..Kabızlık olmadı bende bu kiloda o yüzden böyle oldu içim boşaldı :)))) Emeklerimin karşılıgını alıyorum çok mutluyum...Görüşmek üzere kızlar
3,100 gr vermişsin hay maşallahh potime devamm aynen kız bu hızl 2 HAFTA İÇİNDE BENİDE GEÇERSİN SEN:dgünaydinnnnnn
KARABİBERİM TEBRİKLER TATLIMM 1.600GR HARİKAkilomm 86.500 geldi duygucumm
ay evet ya sinir oluyorum şu 69 görememek hemde 200 gr gibi birşey varr hadi niş haftayaa sen 7 li rakamarı bende 6 rakamları görürümduygucum hastalıklarında faydası var vücuda
bak sanada kiloda olmuş
ama şu 69 u görememek çok sinir demi
bende 79 u görürüm diye umut ediyordum ama olmadı
ben normal aspirin kullanıyorum ama bebek aspirinide olur herhalde
sana katılıyorum canım bende büyük kızımda öyle yapmıştım sorun yaşamadım
1 kaç gece kalkıyor bakıyor su sonra kalkmamaya başlıyor
tamam cnm aynı diye yazcam inş hAFTAYA GELİR EĞER DENK GELİRSE BİR YERDE BUGÜNN YİNE BİLDİR YARIN SABAH DÜZENLEME YAPIYORUM BİLİYORSUNgünaydınn
üzgünüm kilo bildirimi yapamıyorum tartım yok maalesef evde eski tip var bitane onda tartıldım 74 gösteriyor ama o hep eksik gösterir
zaten regl oldum şiştim biraz kilo verdiğimide hiç düşünmüyorumonun için sen aynı yaz istersen duyfercim
İNŞ HAFTAYA SENDE BENDE MURADIMIZ ERCEZZ İNŞkilo bildirimi
geçen hafta 80.2 di
bu hafta tam 80 geldi
yine göremedim 79 lu rakamları
ama geçen hafta kaçamaklarım fazla oldu
bu hafta daha dikkat edeceğim ve sporumu arttıracağım
MERHABA CNMÖM MİNNAKK HADİ SİLKELEN ARTIK SEVGİ YUMAĞII BİRGÜN ADEPTE OLUYON BİR GÜNN SERİYON DİYETİ BEN İLK GÜNLERDEKİ MİNNAKIMI ÖZLEDİMM KARARLI AZİMLİkızlar merhabaaa, benım bugun coook işim var, bıraz okudum gecmısı. kılo verenlerı tebrık edıorum.
69.1 im kızlar. sabah oyle cıktı tartıda. dunku kacamaktan sanırım. :26:
68.7 yi görmüştüm gecen gun halbuki. neyse. tuvalete de cıkmadım daha. bıkac gundur de dogru duzgun spor yapmıorum.. sadece 70-80 tane mekik cekıorum. bacaklarımı gögsüme kadar kaldırıp ındırıorum. bugunden ıtıbaren silkelenip tekrar kendıme geliorum. hızlıcanak dıyete ve spora devam.
öptüüümmm
günaydinnnnnn
ben de kilo vermeye çalışıyorum acaba sporunu nasıl yapıyorsun öğrenebilir miyimtesekkür ederim canim
3,100 gr vermişsin hay maşallahh potime devamm aynen kız bu hızl 2 HAFTA İÇİNDE BENİDE GEÇERSİN SEN:d
KARABİBERİM TEBRİKLER TATLIMM 1.600GR HARİKA
ay evet ya sinir oluyorum şu 69 görememek hemde 200 gr gibi birşey varr hadi niş haftayaa sen 7 li rakamarı bende 6 rakamları görürüm
tamam cnm aynı diye yazcam inş hAFTAYA GELİR EĞER DENK GELİRSE BİR YERDE BUGÜNN YİNE BİLDİR YARIN SABAH DÜZENLEME YAPIYORUM BİLİYORSUN
İNŞ HAFTAYA SENDE BENDE MURADIMIZ ERCEZZ İNŞ
MERHABA CNMÖM MİNNAKK HADİ SİLKELEN ARTIK SEVGİ YUMAĞII BİRGÜN ADEPTE OLUYON BİR GÜNN SERİYON DİYETİ BEN İLK GÜNLERDEKİ MİNNAKIMI ÖZLEDİMM KARARLI AZİMLİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?