Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kizlar geç oldu biraz ama okula gittiim ve telefonumla baglandim kilomu yazdim ama baglanti koptu :)
evet geçen hafta bilirsiniz ta$indik ve normal beslendim 3 gün diyet yapmadim ve 2 kiloya yakin aldim, geriye kalan günlerde diyet yaptim hatta hafta sonu kaçamak bile yapmadim
dün dukana ba$ladim bir kaçamagim oldu yani bir avuç k fleks yedim o kadar, ve bu sayede aldigim kilolarin çogunu verdim ama 100 gramini veremedim malesef sonuç bu :

geçen hafta 66.500
bu hafta 66.600

+100gr

telafi edecegim çok motiveyim zaten dü$ünün 4 günde 1 kilo vermi$ oldum ama yetmedi

yapılacak şey basit. AÜ Akraba Dışı Doku Bankası > Ana Sayfa bu adrese girip gönüllü verici kaydını doldurun. mail hesabınıza mail gelecek, orda size bir numara verildiğini görüceksiniz. o numarayı ve tc numaranızı kan verdiğiniz tüplerin üzerine yazacaksınız. ve kargoyla göndereceksiniz.

hastaneye gittiğinizde onlara ne diyeceksiniz: ankara üniversitesi tıp fakültesine gönderilmek üzere kan vermem gerekiyor. gönüllü ilik donörüyüm. (Şehir dışında ikamet ediyorsanız, içinde 7,2 mg EDTA bulunan 4’er cc’lik 2 adet mor kapaklı tam kan (hemogram) tüpüne kan örneğinizi aldırarak, oda sıcaklığında ve 24 saat içinde elimizde olacak şekilde ve kargo ücretini kendiniz karşılayarak, merkezimize gönderebilirsiniz.)

(Lütfen, tüplerin üzerine TC kimlik numaranızı ve aldığınız e-postada yer alan başvuru numaranızı yazmayı unutmayınız.)

kanınızı hangi adrese göndereceksiniz: Kargo Adresi:
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
İbni Sina Hastanesi
Hematoloji Laboratuvarı, Asma Kat
06100
Sıhhiye, Ankara
Tel: (312) 508 24 40 (312) 508 24 44

yolu yöntemi budur. zor değil. istanbul, ankara, izmir, bursa, konya ve antalya dışındakiler bu şekille kan gönderebilirler.

konudan alıntıdır

cok tsk edrım canım yardım ıcın yarın ılk ısım gıdıp kan vermek olacak keske tutsada yardımım dokunsa...

masallah sekrımmm ayy ebnde azcık havlar guzellessın ıstıyorumartık yaa bu arada afıyet olsun kapuskayı cok severım ama esım yemıyor dıye yapmıyorum canım istedi bende alıp yapayım barııı
benımde eşim sevmio ama ben yapıp yıyorum.

okurken nekadar ağladım bılmıorum yaaaa, Rabbim acil şifalar versin. dağıldım yaa. kızımı emanet edıcek bırılerı olsa gıderdım çapaya. ama 3 gun kımseye emanet edemem. Allahım acil şifalar ver YaRabbim.

kovalamam da ağzınaa ACI BİBER SÜRERİM AFYON BİBERİ HEMDEE NA GÖREE

Kızlar gecıktım kusurum a bakmayı 68 kıloyum
bu arada ılık orenegımız vermemız gerekıyo acaba
rabbım tez zamanda sıfasını versın ınsallah...
SLM CNMM .AMİNN İNŞ
MİNNAKIMA BAK YAAA HELAL
AMİNNNNNN

LEYYA SALDIN KENDİNİ GEÇEN HAFTADA +200 ALMIŞTIN YİNE ALDINN BAK ACI BİBER GELİYORR AFYON HEMDEE

LEYYA SALDIN KENDİNİ GEÇEN HAFTADA +200 ALMIŞTIN YİNE ALDINN BAK ACI BİBER GELİYORR AFYON HEMDEE

aci biberi çok severim ver kizzz :))

ya canim hiç sorma gerçekten isteyerek olmadi ta$inma tela$i derken mutfaga girip kendime özel bir$eyler yapamadim açikcasi mutfagimiz tamir halindeydi makarna falan derken kilo aldim (aslinda fazlada yemedim)
ama bu hafat çok kararliyim dukana ba$ladim ben 100grama o kadar sevindimki çünkü hafta ba$inda aldigimi 4 günde verdim yani 4 günde bir kilo gitti

yıllar önce eşimin halasını ciddi bir rahatsızlığı vardı benim kanım 0+ bu arada bende beyaz kan alcaklardı yani ayrıştırılan adını unuttum damar yolumu ince buldular alamadılar eşim 9 eylül ünv. Hastanesinde çalışıyor zaten ona söylücem kendisi ve iş ar kadaşları na söylesin inş tez vakitte sağlığına kavuşur gamze anne o yavrucakta öksüz büyümezz rabbim şifa versin duamızı esirgemıyelim

şuna bak dilde 5 karış acı biber severmişş seni oklavayla dersaneye kadar kovalarım haaaa çabık toparla kendini dukanmı kokanmı artık ne yaparsan yap gamzem gibi sendende haftaya ekstra ferformans bekliyorumm

ben de geldim bugun tartildim 89.3 kiloyum gecen hafta 90.5 dum cok mutluyum herkese de allah yardim etsin...

1.200 gr tebriklerr

şuna bak dilde 5 karış acı biber severmişş seni oklavayla dersaneye kadar kovalarım haaaa çabık toparla kendini dukanmı kokanmı artık ne yaparsan yap gamzem gibi sendende haftaya ekstra ferformans bekliyorumm

kemküm kemküm oklavami? affet abla bidaha olmazz bugün hiç kaçamagim yok hemen ders aldim

canim yanlis yazmisim kusura bakma,85 den 80 ne bes günde bes kilo dietiyle indim,dukana 80 le basladim ben.bir ayda iki kiloda iyi,canim herkesin bünyesi farkli,belki su an duraklama yasiyorsundur,yine devam et böyle,

canim yanlis yazmisim kusura bakma,85 den 80 ne bes günde bes kilo dietiyle indim,dukana 80 le basladim ben.bir ayda iki kiloda iyi,canim herkesin bünyesi farkli,belki su an duraklama yasiyorsundur,yine devam et böyle,

ok anladım canım bazewn bi sinirlerim bozuluyor :) hiç vermemişde olabilirdim herkes çok kilo verdiğimi söylüyor hatta 2 tane 42 eteğimin içine girdim :):) çok sevindim kalıbı geniş biraz galiba ama çok uzun zamandır o eteklerim olmuyordu bana :)

canim 5 gunde 5 kilo diyetini bir keremi yaptinda verdin merak ettim
bendr dukana basladim ama ufak tefek kacamagim oldu henuz iki gun oldu sence birakmalimiyim?

kılo bıldırımım 59 kılodan 57.9 1.100 gıtmıs

Offf super ya benim gecen senekj kilomdasinn kiskandim ama farkettimde bu hafta sanki daha cok dikkar ettin

gunaydin hanimlaaar
dunki menum hazirdi ama utancimdan yazamiciiiim yine bildirim sonrasi sendromuna kapilip uyuyana kadar yedim bu kezamaaan ne zamandir bu kadar yemiyormusum ya rahatsiz oldum ama durduramadim kendimi yavas yavas bolca yedim hatta sabah ac degildim ama yaptim kahvaltimi ee malum metabolizmam yavaslamasin di mi neyse bugun yarin dikkat edip persembe kahvaltiya(cay saati gibi) gelen misafirlerim icin midemde yer acmayi dusunuyorum sonrada detoks yapcam 2 gun insaallahturkiyeye donmeden 5 kilo daha vermeliyim 1 bucuk ay kaldi hatta 1 ayayyy telaslandim simdi.en iyisi ben hergun bildirim yapsamda ertesi gun hatrina kendime hakim olsam
bu arada bu hafta sahane kilolar verilmis cok imrendim haaatebrik ediyorum hepiciginizi:13::13:

ben iki hafta yaptim canim o dieti ilk hafta gercekten 5 kilo verdim,ikinci hafta veremedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…