- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.141
sen benı gorsen cnm facede falan hep sayfamda paylasıyuorum 1 hagftadır nezaman gorsem okusam delı gıbı aglıyorum cok ıcıme dokundu ankarda basvuru ankaradan ilik donörü olmak isteyenler: Ankara üniversitesi tıp fakültesi, ibni sina hastanesi, akrabalık dışı kemik iliği ve kordon kanı bankası
cok tsk edrım canım yardım ıcın yarın ılk ısım gıdıp kan vermek olacak keske tutsada yardımım dokunsa...
benımde eşim sevmio ama ben yapıp yıyorum.masallah sekrımmm ayy ebnde azcık havlar guzellessın ıstıyorumartık yaa bu arada afıyet olsun kapuskayı cok severım ama esım yemıyor dıye yapmıyorum canım istedi bende alıp yapayım barııı
okurken nekadar ağladım bılmıorum yaaaa, Rabbim acil şifalar versin. dağıldım yaa. kızımı emanet edıcek bırılerı olsa gıderdım çapaya. ama 3 gun kımseye emanet edemem. Allahım acil şifalar ver YaRabbim.KIZLAR YA HEOP YAZICAM UNUTUYORUM BELKI DUYMUSSUNUZDUR YADA DENK GELMISSINIZDIR BIR ANNEMIZ VAR ILIK KANSERI OLAN 2.5 YASINDADA BIR YAVRUSU VAR VE OMRU COK AZ KALMIS ACILEN ILIK NAKLI GEREKIYOR LUTFEN YARIM EDELIM DESTEK OLALIM ELIMIZDEN NE GELIRSE ETRAFIMIZA DUYURALIM COK ZOR ALLAHIM SABIR VERSIN SİFA VERSEN YAVRUSUNA BAGISLASIN GAMZE ANNEYI
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/503751-gamze-akbas-icin-yardim-3.html
BURDANDA BILGI ALABİLİRSNİZ
kovalamam da ağzınaa ACI BİBER SÜRERİM AFYON BİBERİ HEMDEE NA GÖREEkovala benı canım surbiberleri ağzıma soz bırdaha kı hafta guzel kılo vericem bakalım carsamba gunu ısvece baslamayı dusunuyorum yapabilirsem tabii hayırlısı bakalım oooo cift tarıfemı oyypoyy ısım zor cok calısıcam datlumm
SLM CNMM .AMİNN İNŞKızlar gecıktım kusurum a bakmayı 68 kıloyum
bu arada ılık orenegımız vermemız gerekıyo acaba
rabbım tez zamanda sıfasını versın ınsallah...
MİNNAKIMA BAK YAAA HELALduygucummmm şekerim 68.5 yazarmısın litfennn tabloya. :))) tuvalete cıktıım, pazara gıttım geldım. bı dunya ter attım.68.5 dıo tartı suanda. (cıbıl tartıldım :))) kalın kot pantolonum ve sweatshırt um vardı sabah. onlarda etkiledi sanırım :)
cok yoruldum yaaaapıtırcıgı uyuttum sımdı uyansın markete gıdıcez kızımla.. sahile ineriz dıodum ama ı ıh. hava sogumaya basladı. yarında kar yagıcakmıs zaten bahar gelsin yaaa
ıftar için kapuska yaptım kendıme. sahura kalkmadım(dun aksamkı kacamakların cezası)
AMİNNNNNNOKUDUM VE AGLAMAKTAN GOZELRIM CIKACAK UZUN SUREDIR BOYLE UZULMEMISTIM Rabbım hayırlı saıfasını versın ınsallah...
capa dedıkları hastaneyı bılmıyorum pekı ben abkaradayım nereye basvurmam gerekıyo anlamadım bılenızı varmı
tum kalbımde razıyım kan vermeye...
ıkı tane evladım var onlar gozumun onune gelıyo Allah ım kımseyı evladından ayırmasın...
selam kizlar geç oldu biraz ama okula gittiim ve telefonumla baglandim kilomu yazdim ama baglanti koptu :)
evet geçen hafta bilirsiniz ta$indik ve normal beslendim 3 gün diyet yapmadim ve 2 kiloya yakin aldim, geriye kalan günlerde diyet yaptim hatta hafta sonu kaçamak bile yapmadim
dün dukana ba$ladim bir kaçamagim oldu yani bir avuç k fleks yedim o kadar, ve bu sayede aldigim kilolarin çogunu verdim ama 100 gramini veremedim malesef sonuç bu :
geçen hafta 66.500
bu hafta 66.600
+100gr
telafi edecegim çok motiveyim zaten dü$ünün 4 günde 1 kilo vermi$ oldum ama yetmedi
LEYYA SALDIN KENDİNİ GEÇEN HAFTADA +200 ALMIŞTIN YİNE ALDINN BAK ACI BİBER GELİYORR AFYON HEMDEE
yapılacak şey basit. Aü akraba dışı doku bankası > ana sayfa bu adrese girip gönüllü verici kaydını doldurun. Mail hesabınıza mail gelecek, orda size bir numara verildiğini görüceksiniz. O numarayı ve tc numaranızı kan verdiğiniz tüplerin üzerine yazacaksınız. Ve kargoyla göndereceksiniz.
Hastaneye gittiğinizde onlara ne diyeceksiniz: Ankara üniversitesi tıp fakültesine gönderilmek üzere kan vermem gerekiyor. Gönüllü ilik donörüyüm. (şehir dışında ikamet ediyorsanız, içinde 7,2 mg edta bulunan 4’er cc’lik 2 adet mor kapaklı tam kan (hemogram) tüpüne kan örneğinizi aldırarak, oda sıcaklığında ve 24 saat içinde elimizde olacak şekilde ve kargo ücretini kendiniz karşılayarak, merkezimize gönderebilirsiniz.)
(lütfen, tüplerin üzerine tc kimlik numaranızı ve aldığınız e-postada yer alan başvuru numaranızı yazmayı unutmayınız.)
kanınızı hangi adrese göndereceksiniz: Kargo adresi:
Ankara üniversitesi tıp fakültesi
ibni sina hastanesi
hematoloji laboratuvarı, asma kat
06100
sıhhiye, ankara
tel: (312) 508 24 40 (312) 508 24 44
yolu yöntemi budur. Zor değil. Istanbul, ankara, izmir, bursa, konya ve antalya dışındakiler bu şekille kan gönderebilirler.
Konudan alıntıdır
şuna bak dilde 5 karış acı biber severmişş seni oklavayla dersaneye kadar kovalarım haaaa çabık toparla kendini dukanmı kokanmı artık ne yaparsan yap gamzem gibi sendende haftaya ekstra ferformans bekliyorummaci biberi çok severim ver kizzz :))
ya canim hiç sorma gerçekten isteyerek olmadi ta$inma tela$i derken mutfaga girip kendime özel bir$eyler yapamadim açikcasi mutfagimiz tamir halindeydi makarna falan derken kilo aldim (aslinda fazlada yemedim)
ama bu hafat çok kararliyim dukana ba$ladimBen 100grama o kadar sevindimki çünkü hafta ba$inda aldigimi 4 günde verdim yani 4 günde bir kilo gitti
ben de geldim bugun tartildim 89.3 kiloyum gecen hafta 90.5 dum cok mutluyum herkese de allah yardim etsin...
şuna bak dilde 5 karış acı biber severmişş seni oklavayla dersaneye kadar kovalarım haaaa çabık toparla kendini dukanmı kokanmı artık ne yaparsan yap gamzem gibi sendende haftaya ekstra ferformans bekliyorumm
evet maliyetli bir diyet canım ama sonuçun harika yaa 85 den 77 düştün hemde çok kısa bi sürede demi valla tebrik ederim canım bende yapmak istiyordum ama yorucu ve baya maliyetli bi diyet cesaret edemedim ama kiloda veremiyorum bilmiyorum yaa 77.7 ile başladım tAM bir ay oldu 75.7 de kaldım2 kilo verebildim mayısda falan en azından 70 olmak istiyorum ama bu gidişle zor spor yapıyorum sürekli iş yapıyorum zaten günde 3 saat falan anca oturuyorum suyumu içiyorum dikkatli yiyorum ama yok almadığıma şükür ediyorum işte ama insan hedefe hemen ulaşmak istiyor
canim yanlis yazmisim kusura bakma,85 den 80 ne bes günde bes kilo dietiyle indim,dukana 80 le basladim ben.bir ayda iki kiloda iyi,canim herkesin bünyesi farkli,belki su an duraklama yasiyorsundur,yine devam et böyle,
canim yanlis yazmisim kusura bakma,85 den 80 ne bes günde bes kilo dietiyle indim,dukana 80 le basladim ben.bir ayda iki kiloda iyi,canim herkesin bünyesi farkli,belki su an duraklama yasiyorsundur,yine devam et böyle,
kılo bıldırımım 59 kılodan 57.9 1.100 gıtmıs
canim 5 gunde 5 kilo diyetini bir keremi yaptinda verdin merak ettim
bendr dukana basladim ama ufak tefek kacamagim oldu henuz iki gun oldu sence birakmalimiyim?
Offf super ya benim gecen senekj kilomdasinn kiskandim ama farkettimde bu hafta sanki daha cok dikkar ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?