- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.281
süslü hatun olmak güzeldir,ben aksesuar takamıyorum imitasyona alerjim var çok alırdım eskiden takamadığım için hep dağıttım..
bende rahat giyinmeyi severim...takım elbiselerimi özel bir toplantı olmadıkça giymem,eşimede giydirmem,kot pantolonlar,gabardinler,eşofman takımları çok spor az abiye dolap düzenim..:)))
yani ben okjektif biriyim bilirsin güzellğine yazık etmişsinn acil kg ver tatlımm
hıh işte görmek istediğim tablo ne güzelsinn tam karabiberrr manken gibi
kızlarnı daha önce gördüm çok tatılar alalh bağışlasın 3 nüdee yüz harika ama kilo vermek şart
bu migren seni maf ediyor kuzumyaaa hep böylemi olcak leyyamSelam kizlar d'un iki kere migrenim tuttu mahfoldum dukanin yuzunden bana hic yaramiyor bu diyet gecen yaptigimda ayni olmustu, o kadar güçsüz kaldimki merdivenleri cikamadim :,(
Tabi ikinci kez migren tutunca gece bozdum diyeti
Sabah 1 bardak süt, bir yemek kasigi %0 yagli labne
ögle 1 kk peynir, 1 porsiyon yagsiz balik filetosu
aksam yarim porsiyondan az balik, iki yemek kasigi kiym
gece 2 catal eriste, 1 kase kelogs ve yarim bardak süt
toplam 1100-1200 kalori
bugun meyve agirlikli beslenecegim
ayyyy bayılırımyapmayaa simsiyah gmz kalemleri dalgun rimel eleynirlarBende severimm amaa birazz beceriksizimm makyajj yapmayıı pekk becerememm benn
biliyorsun salı sabahı giriyorum kg bildirimlerni sABAH OLMASDA 10 GİBİ GİDERSİNN ALTTARFI TAMİR ETCEKRELR SANKİ BAŞTAN İMAL ETCEKLERRşimdi sinboyu aradım 10 günden falan gönderirlermiş tartımıuff canım sıkıldı yaaa komşumdan idare edecem artık sabahın köründe ben geldim tarılmaya da denmezki yaa
:))) ÖĞLEN KUZİYE TEK PİDE SÖYLEDİM YARISINI YEMİŞİMDİRR AMA ALIŞ VERİŞ ÖNCESİ YEDİMM YANİ YÜRÜYP YAKAYIM DİYEE AMA AKŞAMMM KEM KÜMM ŞEYYYYYYYYY :26::17şimdi ben bu sevgililer günü yemeğiyle öğlen yemeğini çok merak ettim yaaayrıntılı liste istiyorum
:
afiyet olsun canım bende yarın yiyecem inşallah :):)
canım inşallah yine eski formuna kavuşursun
bende dar pantolon giyince çok komik görünüyor yaa basen yok bende ama üst bedenim büyük alt incecik üst kocaman duruyorbende dengelemek için ispanyol pantolanlar giyiyorum
aynen canim,gercekten benide cok etkiledi,rabbim yardimcisi olsun,insallah yine eski günlerine döner,yavrusuyla ve esiyle uzun bir yasami olur,kardesinede simdiden hayirli teskereler,allah bir an önce yapip dönmek nasip etsin,her tùrlü kazadan beladan korusun
perşembe günü normal bi saatte komşuna gidebilirsin diye dedim..
Ben de kocam gider gitmez tartı alıcam yurtta yoksa eğer
GÜNAYDIN CNMGünaydınlar,,,,,,,
Ben bu aralar iyice serdim diyet işini..Yiyerek bozmak değil benimki..Sabah ögle canım bişey yemek istemiyor ara ögünler dahil atlıyorum..Kardeşimin askere gidecek olması aklıma geldikçe içim darlanıyor annemlere felan üzülüyorum aklım onlarda kalıyor...Benim kardeşim uzun dönem yapacak Allahın izniyle inşallah...Isparta merkeze yolcu edeceğiz..Rabbim bütün askerleri korusun..Hepsi, ana kuzusu...Hayırlısı gelebilmeleirni nasip etsin Allahım...
Duygucum Allah kavuştursun canım seninki geliyor az kalmış...
Spor yapmıyorum dogru dürüst yemiyorum iş yerinde zoraki çalışıyorum.....Bu aralar koşturmacamız var...böyle işte...
Gamze tatlım sanırım beni sormuşsun giripte yazamıyroum pek ama iyiyim...Yiye yiye diyeti bozmuyorum şükür..Ama 1.aydır dr gitmedim :))) Sen nasılsın ? İsveç diyetine başlıyormuşsun hayırlı olsun..
Karabiber canım resimdeki halin şuanki son halin mi tatlım...Hayırlı olsun inş isveç diyeti iyi gelir.
Fesli tatlım senin diyet nasıl gidiyor?Yöresel yemekleir yedikçe yiyesin geliyor galiba :)))
Potim dün resmini görmüştüm maşallah 3 kilo fark demişşsin ama fark daha fazla gibiydi resimde dümdüz olmuışsun devamını bekliyoruz.
Imvesal tatlım hoşgelsin veremesende inş almamışsındır..Eşin gidiyormuş Allah kavuştursun...Stresten yeme ben 2 akşamdır stresten üzüm fındık yiyorum bak yeni aklıma geldi...Bunlar:.
Leyla canım Nutella cızzzzzzz
Minnak canım maşallah iyi gidiyorsun....Ne güzel oruçlarını tutuyorsun darısı başıma
Kestane canım takipteyim senide bugün misafirlikte kaçırma lütfen...
Zca canım sen nerelerdesin..
GÜNAYDIN CNM
EVET AZ Kaldı bizimkinin , ama gelde ona sorr zor geliyorrr kısadönem olmasına rahmenn geçmior vakit diyorrr ee ana kuzusu nede olaa bizimkinin görevi nöber düzenleme kendide 4 saat bir 2 saat nöbet tutuyor neysee askere gitmek erkek için iyi hayatı zorlukları öğreniyorr
şükretki doğuya çıkmamışöyle olsaa demek ruhunu teslim etcen ALLAH orda vatnie görevini yapan askerlere yardım etsin cümlemizinkini korusun inşallah
imsevalim hoşgeldin cnmm
bizim tartı günümüz p.tesi oldu cnmm.
Askerlik zor dogru...Bizimki tecilini kaldırttı 2 kere dilekçe verdi biran önce gidip yapayim diye...Aldıgımız duyumlara göre ıspartadan n gönderimi %90 dogu oluyormuş..Batıya beklemeyin diyorlar..Hazırlıklı olsun diyorlar orda egitimler katıymış..Dedim dün kendin gideyim gideyim dedim bak tam isteiğin gibi oldu.. Herşey Allahtan ne yapalım...Hayırlısı ile gelsin inşallah.Doguda görev yapanalrın ailelerine rabbim sabır versin....Korusun cümlesini..Bende gidecektim teslim etemye tek kardeşim benim ama 10-11 saat yol sürüyormuş bebeğim ufak kar kışda var orasıda çok sogukmuş..Kısmet işte..
Askerlik zor dogru...Bizimki tecilini kaldırttı 2 kere dilekçe verdi biran önce gidip yapayim diye...Aldıgımız duyumlara göre ıspartadan n gönderimi %90 dogu oluyormuş..Batıya beklemeyin diyorlar..Hazırlıklı olsun diyorlar orda egitimler katıymış..Dedim dün kendin gideyim gideyim dedim bak tam isteiğin gibi oldu.. Herşey Allahtan ne yapalım...Hayırlısı ile gelsin inşallah.Doguda görev yapanalrın ailelerine rabbim sabır versin....Korusun cümlesini..Bende gidecektim teslim etemye tek kardeşim benim ama 10-11 saat yol sürüyormuş bebeğim ufak kar kışda var orasıda çok sogukmuş..Kısmet işte..
hımm anladım canım sevindim de çünkü pazartesi günü tartı alıcam :)
aminnnnn....ALLAH kavuştursun cnmm az kalmış bizimkide 17 mayısda gelcekcanımya benim kardeşimde asker nisanda geliyo allah kısmet ederse..rabbim tüm evlatlarımızın koruyucusu ve yardımcısı olsun...
eveeeetttt usluyum :))) neyimi gordun hıhhhhh :)))senmi uslusunnnnnnn
valla oğlumun çok isteyeni varrr bilmemkii ne yapsammm senin pıtırcığıda kaçırmasammı muhteşem kuzeymi ne benim oğlum haremmmi yapsak bende valide sultann
aahhh aaahhh yaz gelsın artık, valla bol bol su ıcerız, sıcaktan kımsenın canı yemek ıstemez, acıktıkca salatalık ye ooohhhh..günaydınnnnnnnn hanımlar çok sağok ama güneş kendini gösterdiği için mutluyum
dünkü menümmm
1.5 dilim tam buğday ekmeğine salça sürdüm yanında ligh peynir
ara öğün 1-2 ceviz
öğlen oğlumla dışardaydık ona birşeyler öyledim kendimde yedimmm
akşamm : sevgililer günü yemeği
dün sadece leslie yaptımmm
1.5 su
bugün deli gibi spor yapmam lazımmmmm hanımlar haydi sevgililer günüde bitti tüm özel günler bittiğine göre yola devam bugün gamzem ve karabiberim yeni diyete başlıyor hayırlı uğurlu olun inş sonuç alırsını diğer bacılarrr sizler ne durumdasınızz ben biraz boşladım son günlerdee sıkı yönetim ilan ediyorum menüleri görmek istüyorum tek tekk bakcammm
ama varya kızlar şu domatesler salatalıklar yeşil biberler bi çıksın işimiz daha kolay kışın pek hormunlu beselnmek itemiyorum arada domate alıyorum ama istemeye istemeyee açıkçası şeftali mesela ben yazın ramazanda meyva salatası yedim sahurda şeftali çok güzel yardımcı kilo vermede . şimdi bu dediklermi ne zaman başlıcak çıkmayaa benmim zamanın az kaldıı nisanın son haftasında elbisemi diktirmeye başlamam lazımmm
karabiberim sen ne cıtırmıssın oyleee.... kız doğumdan sonra bıle cıtırmıssın nasıl aldın kıloları? ilaç falan mı kullandın?Günaydınlar arkadaşlarrr
Gamzee ne yaptınnn canımmm başlamayıı düşünüyorsun değilmii bakk bozmakk yokk ona göreee
Ben kahvemi 8 gibi yaptımm ve içiyorumm şuann
Duyguununn sözlerr aklıma geliyorr şubatınn bitmesine ne kaldıı ve yerimde sayıyorumm halenn benn
Dünn eşiminn çokk samimii arkadaşına gittikkk
polis lojmanlarında oturuyorlarrr
Neysee alt komşusu bayann 110 kiloymuş,kadınıı senii beğenmiyorumm ver kilolarınıı diyormuşş adamm kadınn çabaladıkça veremiyorrr kilolarr
adamm artıkk yatağınıı bile ayırmışşş başka odaya yatmaya gidiyormuş
kadınn nasıll ağlıyor üzülüyor diyorrr
adamm ne iğrençmişş ,kadınınn yerinde olsamm zayıflarr adamıda hasetinden çatlatırdımm
bu adamlar kendilerinii bir b.k zannediyorlarrr
akşamm iyice sinirlendimmm
helal olsun valla kocanı tebrık edıorum. benım kocacım her seferınde en buyuk destekçinim karıcım der. bende hadi be ordan sen benım en buyuk köstekçimsin, benım en buyuk destekcım arkadaslarım derim :)) cok kıskanıo sizigeldimmm kızlarrr.....günaydınlar bu güzel güneşli günden hepinize...
kızlar dün herkez benim gibi accık kaçırmış...liste vermeyeyim ama hesapladım 1400 calori almışım 1 saat yürüyüş,2,5 lt su 8 bardak şekersiz çay,bol bol iş....ve stresle çalıştım kocacımda geç geldi anca bir yemek yiyebildik yemekten sonra canım acayip tatlı çekti ünlü bir tatlıcının kapısından çevirdi eşim senin diyet ne oldu hatun diyerekten allahım razı olsun kendi diyet yapamasada beni engelledi enazından..ama 1400 calori cepte..gece vicdan azabından 3 te uyudum...
Selam kizlar d'un iki kere migrenim tuttu mahfoldum dukanin yuzunden bana hic yaramiyor bu diyet gecen yaptigimda ayni olmustu, o kadar güçsüz kaldimki merdivenleri cikamadim :,(
Tabi ikinci kez migren tutunca gece bozdum diyeti
Sabah 1 bardak süt, bir yemek kasigi %0 yagli labne
ögle 1 kk peynir, 1 porsiyon yagsiz balik filetosu
aksam yarim porsiyondan az balik, iki yemek kasigi kiym
gece 2 catal eriste, 1 kase kelogs ve yarim bardak süt
toplam 1100-1200 kalori
bugun meyve agirlikli beslenecegim
kontes kuzum o kalorinin üsttene birde tatlı yiyecektin hemi eşin senden istekli senin kilo vermenede destek oluyor :))))
Karabiberim bende merak ettim kilo hikayeni ya fıstık gibi hatunken nasıl bu hale geldin..Genelde dogumdan sonra olur bu durumlar,1 kere başarmışsın devamını getirebilirsin kızlarınla yazın manken gibi gezmek için deger biraz sıkmaya..
sarıcivciv hayır son halim değill
Ben 2007 yılında öyleydimm sonra diyetle o zayıf hallerime geldimm sonraaa hamile kaldımm ve 3ncü çocuğumuu doğurdumm,1 buçuk yaşında oğlumm varr ve şimdikii kilomda oğlumunn hediyesi
saol tyatlım ıns guzel sonuc alırız ısvectennngünaydınnnnnnnn hanımlar çok sağok ama güneş kendini gösterdiği için mutluyum
dünkü menümmm
1.5 dilim tam buğday ekmeğine salça sürdüm yanında ligh peynir
ara öğün 1-2 ceviz
öğlen oğlumla dışardaydık ona birşeyler öyledim kendimde yedimmm
akşamm : sevgililer günü yemeği
dün sadece leslie yaptımmm
1.5 su
bugün deli gibi spor yapmam lazımmmmm hanımlar haydi sevgililer günüde bitti tüm özel günler bittiğine göre yola devam bugün gamzem ve karabiberim yeni diyete başlıyor hayırlı uğurlu olun inş sonuç alırsını diğer bacılarrr sizler ne durumdasınızz ben biraz boşladım son günlerdee sıkı yönetim ilan ediyorum menüleri görmek istüyorum tek tekk bakcammm
ama varya kızlar şu domatesler salatalıklar yeşil biberler bi çıksın işimiz daha kolay kışın pek hormunlu beselnmek itemiyorum arada domate alıyorum ama istemeye istemeyee açıkçası şeftali mesela ben yazın ramazanda meyva salatası yedim sahurda şeftali çok güzel yardımcı kilo vermede . şimdi bu dediklermi ne zaman başlıcak çıkmayaa benmim zamanın az kaldıı nisanın son haftasında elbisemi diktirmeye başlamam lazımmm
bven geldım kararbıberım sozum soz sekerım bende basladım bugun kahvemı ıctım 9 gıbı gecc kalktım bugun yoksa sabahtan gırerdım bırazdanda yemegımı yıcem ben oğlenle aksamın yerını değiştiricem tanım etımı(tavuk aldım) oğlen yıce aksam ıspanagımı yıcamGünaydınlar arkadaşlarrr
Gamzee ne yaptınnn canımmm başlamayıı düşünüyorsun değilmii bakk bozmakk yokk ona göreee
Ben kahvemi 8 gibi yaptımm ve içiyorumm şuann
Duyguununn sözlerr aklıma geliyorr şubatınn bitmesine ne kaldıı ve yerimde sayıyorumm halenn benn
Dünn eşiminn çokk samimii arkadaşına gittikkk
polis lojmanlarında oturuyorlarrr
Neysee alt komşusu bayann 110 kiloymuş,kadınıı senii beğenmiyorumm ver kilolarınıı diyormuşş adamm kadınn çabaladıkça veremiyorrr kilolarr
adamm artıkk yatağınıı bile ayırmışşş başka odaya yatmaya gidiyormuş
kadınn nasıll ağlıyor üzülüyor diyorrr
adamm ne iğrençmişş ,kadınınn yerinde olsamm zayıflarr adamıda hasetinden çatlatırdımm
bu adamlar kendilerinii bir b.k zannediyorlarrr
akşamm iyice sinirlendimmm
amın ınsss canım bakalım ısvec ıyı gelır umarımmGünaydınlar,,,,,,,
Ben bu aralar iyice serdim diyet işini..Yiyerek bozmak değil benimki..Sabah ögle canım bişey yemek istemiyor ara ögünler dahil atlıyorum..Kardeşimin askere gidecek olması aklıma geldikçe içim darlanıyor annemlere felan üzülüyorum aklım onlarda kalıyor...Benim kardeşim uzun dönem yapacak Allahın izniyle inşallah...Isparta merkeze yolcu edeceğiz..Rabbim bütün askerleri korusun..Hepsi, ana kuzusu...Hayırlısı gelebilmeleirni nasip etsin Allahım...
Duygucum Allah kavuştursun canım seninki geliyor az kalmış...
Spor yapmıyorum dogru dürüst yemiyorum iş yerinde zoraki çalışıyorum.....Bu aralar koşturmacamız var...böyle işte...
Gamze tatlım sanırım beni sormuşsun giripte yazamıyroum pek ama iyiyim...Yiye yiye diyeti bozmuyorum şükür..Ama 1.aydır dr gitmedim :))) Sen nasılsın ? İsveç diyetine başlıyormuşsun hayırlı olsun..
Karabiber canım resimdeki halin şuanki son halin mi tatlım...Hayırlı olsun inş isveç diyeti iyi gelir.
Fesli tatlım senin diyet nasıl gidiyor?Yöresel yemekleir yedikçe yiyesin geliyor galiba :)))
Potim dün resmini görmüştüm maşallah 3 kilo fark demişşsin ama fark daha fazla gibiydi resimde dümdüz olmuışsun devamını bekliyoruz.
Imvesal tatlım hoşgelsin veremesende inş almamışsındır..Eşin gidiyormuş Allah kavuştursun...Stresten yeme ben 2 akşamdır stresten üzüm fındık yiyorum bak yeni aklıma geldi...Bunlar:.
Leyla canım Nutella cızzzzzzz
Minnak canım maşallah iyi gidiyorsun....Ne güzel oruçlarını tutuyorsun darısı başıma
Kestane canım takipteyim senide bugün misafirlikte kaçırma lütfen...
Zca canım sen nerelerdesin..
kuzum alıntı yapmadım yapma dedın dıye sen neymıssın ne olmussun valla brovo sana ne guzel zayıflamıssın suanda basarabılırsın hemde o halınden daha zayıfen hıcte zor olmaz kuzum sen ne yaptın oyle yemegını yedınmıCanımm benn 3ncüü doğumuu yaptımmm
ama hamile kaldığımda yine almaya başlamıoştımm kiloylaa
her hamileliğimde 30 kilo alıyorumm sonucuda kilo oluyorrr
tunaydın kızlar :)))
nasılsınız keyıfler nasıl bakalım? sahur yapamadım gene ben. kalkmaya fena usendım.
eveeeetttt usluyum :))) neyimi gordun hıhhhhh :)))
benım kızımında cok talıbı var. fıstık gibimmm, carıye yapmam kızımı.
yaparsamda benım gıbı "fırlamanın" kızı hürrem gibi olur heralde..
aahhh aaahhh yaz gelsın artık, valla bol bol su ıcerız, sıcaktan kımsenın canı yemek ıstemez, acıktıkca salatalık ye ooohhhh..
ben aralığa kadar değil 36, sıfır beden bıle olabılırım
ben hiiiç salmadım şekerim.. zati pilav ve makarna yemınım var biliosun.. o yuzden bı korkum yok kendımden...
evde de brokolı, kabak, pırasa vs var. hergun sebze salata oooh mis... arada bi tavuk et balık yerim..
karabiberim sen ne cıtırmıssın oyleee.... kız doğumdan sonra bıle cıtırmıssın nasıl aldın kıloları? ilaç falan mı kullandın?
ayyy arkdasınızın komsusuna cok uzuldum. kadıncagız gıtsın liposactıon yaptırsın kocasının paasını yesin. kavıtasyona gıtsın ohhhh... dıyette yapsın. misler gibi olur beee.. sonrada ben olsam kocamın suratına bakmam peeehhhh... dolansın dursun peşimde...
helal olsun valla kocanı tebrık edıorum. benım kocacım her seferınde en buyuk destekçinim karıcım der. bende hadi be ordan sen benım en buyuk köstekçimsin, benım en buyuk destekcım arkadaslarım derim :)) cok kıskanıo sizi
ya leyla sen akıllanmıcan heee... kızım dogru duzgun yemek yesene. protein kötü yapıosa yeme ayol fazla.
full proteın almıssın anacım... menuye bak.. süt, balık, peynır, kıyma öhhh yanii...
sadece meyve yeme. sebze ye. meyvedekı seker kılo aldırır.. gcenlerde talan kumelı doktorumdaydı. yediklerinize dikkat edin dıodu. bı taneden bısey olmaz dıyenlerden kosarak kacın dedi kadın. ınsan hergun bıtane fazladan elma yese yılda 5 kılo alır dedi. yaaaa....
gitme yazık olur kızına bendegidemedimmm maleseff
bizimki acemi ve ustayı çanakkedle yaptı ve yapıyor biri ilçeydi şimdi ustayı ildeyapıyorr aynı izmir gibi abla diyor ama işte ana kuzusu nede olsa
alalh kardeşine hayırlı bir yer nasi peder inşallah iyi kabutanlara denk gelir inşallah herşeyden önce iyi bir ortamda olur inşalalh ben çok ortamdan korkuyordum nasıl insanlar olcak etrafında diye çok şükür iyi yere denk gelmişş darısı kardeşinin başınaa tez vakkitte gider gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?