Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

süslü hatun olmak güzeldir,ben aksesuar takamıyorum imitasyona alerjim var çok alırdım eskiden takamadığım için hep dağıttım..
bende rahat giyinmeyi severim...takım elbiselerimi özel bir toplantı olmadıkça giymem,eşimede giydirmem,kot pantolonlar,gabardinler,eşofman takımları çok spor az abiye dolap düzenim..:)))

dünkü menümüm yazıyım hemen

sabah 1 kepekli tost
ara 1 kaşık puding

öğlen 6 adet yaprak sarma bir küçük dilim böreğin yarısı

ara bir avuç fındık

akşam 5 köfte az çoban salata 2 kaşık yoğurt
1 portakal
2 lt su
7,8 bardak çay
2 kez 8. kata çıktım indim

Son düzenleme:
Selam kizlar d'un iki kere migrenim tuttu mahfoldum dukanin yuzunden bana hic yaramiyor bu diyet gecen yaptigimda ayni olmustu, o kadar güçsüz kaldimki merdivenleri cikamadim :,(
Tabi ikinci kez migren tutunca gece bozdum diyeti

Sabah 1 bardak süt, bir yemek kasigi %0 yagli labne
ögle 1 kk peynir, 1 porsiyon yagsiz balik filetosu
aksam yarim porsiyondan az balik, iki yemek kasigi kiym
gece 2 catal eriste, 1 kase kelogs ve yarim bardak süt

toplam 1100-1200 kalori

bugun meyve agirlikli beslenecegim

yokk benn aslaa bu vücuda öyle giyinmemm
amaa hiçç dahaa öyle giyinemedimm belkidee giyemicemm bilee ama çokk hoşuma gidiyorrr

Bende severimm amaa birazz beceriksizimm makyajj yapmayıı pekk becerememm benn

Karabiber 56 kiloluk halin cok guzel ya, bir kere basardin bence yine basarirsin gervektende cok fark var ilk fotograa göre seni yine öyle görmek istiyoruz !

şimdi sinboyu aradım 10 günden falan gönderirlermiş tartımı uff canım sıkıldı yaaa komşumdan idare edecem artık sabahın köründe ben geldim tarılmaya da denmezki yaa

hos geldın cnmmmm bız karabıbeırmle isvec yapıcaz yarından ıtıbaren takıl bize sekerım

yurt ortamı nasıl olacak bilmiyorum canım.. kociş konteynerım da kalmama izin verseydi mutlaka katılırdım size.. isveç yapmayı çok isterdim

hoşgeldin imsevalimmm özledikk yaaa

ben de özledim valla.. yok yok ekipsiz olmuyo anacım bu işler.. yurttaki kızlara leslie'yi vermiştim bakalım ben bi gideyim onlarla leslie yaparız ikna edersem

imseval sende hoşgeldin canım bende merak etmiştim seni artık gelir diyodum
kilo vermiş olarak geleceğine umutluydum ama olsun burada verirsin canım
tayin işlerinizde hayırlı olsun canım

valla ben de umutluydum canım bir haftada 3 kilo da vermiştim o cuma bizimkilerin tayini çıktı ve o cumadan sonraki her gün (abartısız söylüyorum) bi organizasyon oldu.. yok ciğerdi mangaldı balıkti poğaçaydı kekti bitmedi yani.. ben de sınavlara hazırlanıyordum.. bünye ihtiyaç hissediyor sanki böyle zamanlarda.. hep yedim ben de

14 şubata kadar 10 kilo demiştim ama bi gr veremedim üstüne belki de aldım tartılmadım ama almışımdır
inşallah kocişi gönderdikten sonra yurttan iş yerine de yürüyerek gidicem o da bi kar olacak.. kızları ikna edersen 5günde 5 kilo diyetini yapıcaz ikna edemezsem şimdiki planım yoğurdun içine ekmek salatalık doğrayıp yemek (denge ekmek tabi )

ikna olayı da şu: yurtta hiç kimse mutfağa tüp alıp da yemek pişirmiyormuş herkes dışardan sipariş edip yiyormuş.. bişeyler pişirme imkanım olmayabilir yani sorun o..

yani taş devri şartlarına dönüp herşeyi çiğ yeme durumu var.. o gibi bi durumda da domates salatalık yoğurt ve peynir tabanlı bi yeme programı ayarlicam artık.. herşey pazartesi belli olacak bakalım..

pazartesi kociş gidiyo

pazartesiye kadar durum böyle devam edecek diyet yok.. ama ben biraz daha dikkat etmeye çalışıcam geçen haftaya göre..

bu arada iş yerimden bi ablamında tayini çıkıyo onunda son 3 günü burada.. anlayacağınız ben bu bir ayda sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı hep yedim..

yokk benn aslaa bu vücuda öyle giyinmemm
amaa hiçç dahaa öyle giyinemedimm belkidee giyemicemm bilee ama çokk hoşuma gidiyorrr

canım inşallah yine eski formuna kavuşursun

bende dar pantolon giyince çok komik görünüyor yaa basen yok bende ama üst bedenim büyük alt incecik üst kocaman duruyor bende dengelemek için ispanyol pantolanlar giyiyorum

karabiber

gerçekten çok güzel bi kızsın.. çok farklı kiloları da görmüşsün.. umut ediyorum ki hepimiz ideal kilomuzu görelim.. her halin güzel ama 56 senin ideal kilon

şimdi sinboyu aradım 10 günden falan gönderirlermiş tartımı uff canım sıkıldı yaaa komşumdan idare edecem artık sabahın köründe ben geldim tarılmaya da denmezki yaa

perşembeleri tartıl canım sen de.. ben de bugün yarın ne zaman nerde denk gelirsem tartılıcam.. yahu eczanelerde bile tartı yok burada ya :105:

.

perşembeleri tartıl canım sen de.. ben de bugün yarın ne zaman nerde denk gelirsem tartılıcam.. yahu eczanelerde bile tartı yok burada ya :105:

.

canım perşembe niyeki ben onu anlamadım

evde var bi tane eski tip onla idare edeceğim artık hergün tartılmak bana iyi geliyordu fazla çıkınca en azından bi sonraki gün dengeliyordum eczanede falanda tartılmayı tercih etmem ayakkabı kıyafet derken canım sıkılır :)

perşembe günü normal bi saatte komşuna gidebilirsin diye dedim..

ben de kocam gider gitmez tartı alıcam yurtta yoksa eğer

kızlar benim bi sorunum var yaa midem sürekli kazınıyor nedendir anlamadım sanki isyan var midemde aç olamam geç yaptım kahvaltımı bugün ama dünde öyleydim akşama kadar midem kazındı hatta yemekden yarım saat sonra falan başlıyor ufffff

birazdan toplantıya gideceğim şu saat oldu daha evi silmedim biri kovsun beni yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…