- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.261
günaydın eşin duyarlıymış bravooo
ama biz kışa rahmen verdik kiloları artık hızlanırr bahar gelmesiyleee birlikteee bugün zaten fazla yapcam sporrrr inş
karabiber ben hep o tarz giyinrimmm kalçasorunum hiç olmadığı için tayt uzun botlarr kalçayı örten tuniklerr ( olmayan kalçayı örtenama taytın ütüne kısa birşey hiç hoş olmuyor yeleklerr maskülen tarz giyinmeyi severim koyu göz makyajlarına bayılırımm aksesuar hastasıyımm
tayt ve bot bu senenin modası yada çok dar kot pantolon ve bot güzel şıkır şıkır herkez bende beğeniyorum..ama kısa boylulara hiç yakışmıyor kuzenim var maviş gözlü çapkın bir çocuk abla diyor kızın boyu 1,50 dizine kadar bot bu ne ya diyor kıl oluyomuş bende dikkat ettim hakkaten tuhaf oluyor ama zevk meselesi tabi boy önemli ama kilo daha önemli düşünsene basenli selülütlü bir hatunu öylelerinide gördüm hayretler içinde ne abiyeler giyip dar dar fırtlatmıştı kadının biri..ööğğğğ
günaydın eşin duyarlıymış bravooo
ama biz kışa rahmen verdik kiloları artık hızlanırr bahar gelmesiyleee birlikteee bugün zaten fazla yapcam sporrrr inş
karabiber ben hep o tarz giyinrimmm kalçasorunum hiç olmadığı için tayt uzun botlarr kalçayı örten tuniklerr ( olmayan kalçayı örtenama taytın ütüne kısa birşey hiç hoş olmuyor yeleklerr maskülen tarz giyinmeyi severim koyu göz makyajlarına bayılırımm aksesuar hastasıyımm
hos geldın cnmmmm bız karabıbeırmle isvec yapıcaz yarından ıtıbaren takıl bize sekerım
hoşgeldin imsevalimmm özledikk yaaa
imseval sende hoşgeldincanım bende merak etmiştim seni artık gelir diyodum
kilo vermiş olarak geleceğine umutluydum ama olsun burada verirsin canım
tayin işlerinizde hayırlı olsun canım
yokk benn aslaa bu vücuda öyle giyinmemm
amaa hiçç dahaa öyle giyinemedimm belkidee giyemicemm bilee ama çokk hoşuma gidiyorrr
şimdi sinboyu aradım 10 günden falan gönderirlermiş tartımıuff canım sıkıldı yaaa komşumdan idare edecem artık sabahın köründe ben geldim tarılmaya da denmezki yaa
canımcım baya varmış şimdi bundan kaç kilo eksiksin...
perşembeleri tartıl canım sen de.. ben de bugün yarın ne zaman nerde denk gelirsem tartılıcam.. yahu eczanelerde bile tartı yok burada ya :105:
.
canım perşembe niyeki ben onu anlamadım
evde var bi tane eski tip onla idare edeceğim artık hergün tartılmak bana iyi geliyordu fazla çıkınca en azından bi sonraki gün dengeliyordum eczanede falanda tartılmayı tercih etmem ayakkabı kıyafet derken canım sıkılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?