- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.701
tartım hala gelmedi ama komşumda tartıldım bu hafta biliryosunuz çok abarttım neredeyse hergün pasta börek yedim hatta cumartesi akşamı 1 dilim yaş pasta yedim 3 gündürde hiç tuvalete çıkamadım ama sonuç şöyleEki Görüntüle 350939
Benimde kilo sonunda 84.4 aslında fazla veremedimm isveçii sonuna kadar götürmemm lazımdıı amaa hafta sonuu kızımınn sın arkadaşlarıı geldii aileleriyle ve 8 çeşit hazırlamışımm masaya oturmasan olmazz,otursan olmazzz,az da olsaa yedimmm ama bugünn kaldığımm yerden devam ediyorumm yinee
benn çokk mutluyumm kilomaaa az kaldıı 80 lerden kurtulmayaa
duygucumm depremm olmuşşş bende çokk korkarımm depremin d sinden bilee
birazdan kendimm ve çocuklarıı doktora götüreceğiimm çok kötüyümm burunlarım boğazlarımm yanıyorrr canlarım
oOOOO maşallah fesli bir an diyet yaparken kilo gitmiyor diyordun demekki sende yedikçe gidiyor kilolar oda güzel
canım geçmiş olsun...Dikkat et sanada geçmesin....
selamün aleyküm kızlar
nasılsınız
çok güzel bi bahar havası var bugün burada
geçen haftaki kilomu hatırlayamıyorum sabah tartıldım 70 kiloyum
gunaydın kızlar kılo bıldıreyım 67.5
nasılsınız ıyısınızdır ınsallah ben cok ıyım bugun masallah dıyımde...
spor yaptım daha dogrusu oyun havası ve ona benzer fıgurler...
geçmiş olsun yaa topikçe dökülüyoz hastalıktan allah beterinden krusunn inş. buarada karabiberim ataktasın tebriklerr işte benim karabiberim böyle olmalı sen 20 günee 80 olursun belki daha az süredeBenimde kilo sonunda 84.4 aslında fazla veremedimm isveçii sonuna kadar götürmemm lazımdıı amaa hafta sonuu kızımınn sın arkadaşlarıı geldii aileleriyle ve 8 çeşit hazırlamışımm masaya oturmasan olmazz,otursan olmazzz,az da olsaa yedimmm ama bugünn kaldığımm yerden devam ediyorumm yinee
benn çokk mutluyumm kilomaaa az kaldıı 80 lerden kurtulmayaa
duygucumm depremm olmuşşş bende çokk korkarımm depremin d sinden bilee
birazdan kendimm ve çocuklarıı doktora götüreceğiimm çok kötüyümm burunlarım boğazlarımm yanıyorrr canlarım
a.s canım evet a harika havayaa yarın ilk ccemrede düşccek az kaldı baharaa bu arada tebriklerr yetiştin banaaselamün aleyküm kızlar
nasılsınız
çok güzel bi bahar havası var bugün burada
geçen haftaki kilomu hatırlayamıyorum sabah tartıldım 70 kiloyum
kız sen bi tuvalete gitmeyle 700 gr veriyonmuu abooo korktummm sendenn bak akşama kadar net birşey yaz emi şimdilik 66 yazdımmyavru kuşlarrrrr
yooğğsam tombul kuşlar mı diyim
cok mutluyum bugun. hava süper :)) enerci doluyum.ben tartı gunu oldugunu unuttum yauu
sabah tartılmadım. kahvaltıdan sonra tartıldım. 66.7 cıktı. (tuvalete de cıkamadım daha :S)
tok karnına oldugu için düz 66 yaz sen duygucumaz değilim heee
neyse ben daha bugun pazara falan gıdıcem. geberık halde gelıcem gene. eeeennn az 500-600 gr oynıcak
o yuzden ben aksama kesın bıldırı yapiiim
bende bu aksam dan itibaren detoks yapcam yaaa
1 gun garantı yapıcam da 2. gun dayanamayabılırım belki.
neyse kızlar ben anca 4-5 gıbı gırerım bı daha. cok optum hepinizi.
ahhh canımmm cok gecmıs olsun
pzar kahvaltını yapmıssın
canım benım cok gecmıs olsun sızede, o yuzden yoktun demek
harikasın yaaaa... maşaAllah
sporun faydası bu sanırım
aa hangı ılcede olmus? sen hıssettınmı
ayyy canım nodlu nesi var annenın? cok gecmıs olsun. haber et meak ettim yauuu
günaydınn iyiyiz sen nasılsın bu arada tebrik ederim canımmgunaydın kızlar kılo bıldıreyım 67.5
nasılsınız ıyısınızdır ınsallah ben cok ıyım bugun masallah dıyımde...
spor yaptım daha dogrusu oyun havası ve ona benzer fıgurler...
harikasın feslim amasen yinede buna güvenme bu hafta almazsın diğer hafta 2 katı alırsınnn allah korusunntartım hala gelmedi ama komşumda tartıldım bu hafta biliryosunuz çok abarttım neredeyse hergün pasta börek yedim hatta cumartesi akşamı 1 dilim yaş pasta yedim 3 gündürde hiç tuvalete çıkamadım ama sonuç şöyleEki Görüntüle 350939
canım dediğim gibi ben diyet kelimesini çıkardım hafızamdan sağlıklı besleniyorum yağı azalttım tuzu azalttım şekeri azalttım yani tamamen kesmedim azalttım bide bu hafta bişey denedim girip çıktıkça sürekli elma kurusu falan attım ağzıma galiba o midemi sürekli çalıştırdı yatmadan 1 saat falan öncede portakal yedim umarım böyle devam ederde 69 u görürüm artık 74 görmek bile beni çook mutlu etti :):):)
ya gamzenerdee fac.de yuppi dedi gitti midesi bulanıyorduu yok bu kız hamile kesinnn
ay benimde süt mısır istediii
Ooo gamze hamiş mi ay hadi bakalım hayırlısı
Gamze hanım cuma günü tıka basa yemişsin daha ne istiyorsun be bacımmm yeter yeterrrrrrrr
harikasın feslim amasen yinede buna güvenme bu hafta almazsın diğer hafta 2 katı alırsınnn allah korusunn
Çok iyi yapmışsın canım en güzelini yapıyorsun..İnsan tartıda verdiğini gördükçe iştahı kesiliyor ama buda yanlış yiyeceks,in...Bewn aralık ayında başladım dr ile birlikte diyet olarak bakmadık...Sık sık ye az ye dedi dr...Yaklaşık 1 buçuk ayrdır dr dahi gitmiyorum hava şartları vsss.Bende alışmışım tuzsuz yemeğe hala öyle devam ediyorum...Poça börek yemiyorum aramda yoktur..Ama kardeşimin aske rmevlüdünde ne yapacağım bilmiyorum..Çay içerim şekersiz mesela...Dün akşam herkes pasta yedi ben yemedim azıcık çatal attım agzıma kızıma verdim o yemedi bana kaldı...
Artık leslienin 5 dkk lık kısa yürüyüşünü yapacagım....Şimdilik kısa başlayacagım..
duygu dicektin herhalde galibaa sanursammmm
almam inşallah canım bu hafta hepp evdeyim daha dikkatli olurum inşallah yiyerek kilo verdim diye tıka basa yemem :):) merak etmeyinhatta bugün öğlen yemeğimi meyve olarak yemeyi planlıyorum :)
evet tartıda verdiğimi görünce çook sevindimm hiç yemek yiyesim yok şimdi evda kocaman bi çikolatalı pasta var ama umurumda değil canım istemiyor çünkü kilo verdim bennn
bu hafta daha dikkatli olup 73 ü görmeyi istiyorum ama elma kurusu hurma gibi atıştırmalıklara devam edeceğim
yani gerçekten kilo aldığımı düşünürken vermişim yaaaa inanamıyorum
benim bunun karşılığını vücuduma vermem lazımm
Bencede fesli tatlım verdim diye gaza gelme lütfen.......Duyguya baksana iyiki 6.lı rakamları gördüüüü tıka basa ne bulduysa yemiş hala bulsa yiyecek.....Aman ha feslim dikkat et...Aralarda ufak tefek şeyler ye aksam 7.den sonra bişey ama....Bu zamanalrda misafirliklere gitmek iyi olmuyor bozulabiliyor....Bende dün akşam pasta yemedim 3-4 dür geri çevririyorum pastayı...
Bencede fesli tatlım verdim diye gaza gelme lütfen.......Duyguya baksana iyiki 6.lı rakamları gördüüüü tıka basa ne bulduysa yemiş hala bulsa yiyecek.....Aman ha feslim dikkat et...Aralarda ufak tefek şeyler ye aksam 7.den sonra bişey ama....Bu zamanalrda misafirliklere gitmek iyi olmuyor bozulabiliyor....Bende dün akşam pasta yemedim 3-4 dür geri çevririyorum pastayı...
bulanır kontesım bulanır ben daha once 2 kez daha boyle ıdrar yolu enfeksıyonu olmustum asırı bır mıde bulantısı eslıgınde cumartesı aksamaıda dayanamadım dr gıttım ve sonuc tahlıller yapılda yuksek co-ıktı hemde enfeksıyon ıdrar yolu enfeksıyınu olmusum bulantım ondanmıs ıgne yaptı bulantı ıcın cok ıyı geldı bır 3 tane hap verdı bugun daha ıyıym ama arar arar bulantım oluyor datlummolabilir idrar yolu enfeksiyonundan mide bulanmaz ne alaka,,, var bişeyler hayırlısı olsun...topik bebeğimiz olsun...
gecmıs olsun ercem kızın nasıl yok sekerım hamıle falan değilim bu deli kızlar mıdemın bulantısını hayıra yordularrrrhayrımızı kurbanımızı kestik canım bi kaç bişeyler daha var aklımda evdeki misafir trafiği biraz azalınca yapıcam allahın izniyle
78 doğumluyum bazılarına göre 34 bana göre 33 yaşındayım bende tam hesaplayamadım gitti yaşımı
gamze hamile mi çok sevindim
ayyy cok hossun duygum ya yuppiyı annem bandırmadan geldı suprız oldu onun ıcın yazdım bebiş yok sımdılık ama bı kaza olupta olsaydıda ne guzel olurdu dıye dusunmedende gecemedım hanıyeme bizi gamze yemeee aten uppi yazmış fac. taban yapmışş yok ortalıktaaa bebemizin adını topik koyalım yada duyfer_2006 koyy
minnak mııahh şu kızın adnı dudukça gülesim geliyor kız senden mnnak olmaz şişmak olurrr nerdesin gelde acık uğraşak senleeee
hamile olabilirrrr yani ben öyle olduuğnu düşündümmm ... erce kkz seni 24 de zannediyordumm kontesi 40 sanıyordumm
sorma tatlım yahu oğplanı everecekler nerdeyse bayılıyorum kızlar sızlere ya ıyıkıde tanımısımmgamze kos anam kos bunlar cocuga isim bile koydusen gelene kadar basgoz bile edebilirler
sekerım sen kızımızı dogur oğlan hazır bıle barkın paşayla kerterız olmamıııııolabilir gamzenin oğlu olursa aceleden bir kız doğurup beşik kerteriz...hiçç sorun değil yani...
ayy gecmıs olsun feslım ya duzelemedı gıttı su kuzucukmerhabalar kızım bronşit olmuş çok fena öksürüyor istifra ediyor 2 dündür hiç uyumadım ne yedim ne içtim menüm ne hiç bilmiyorum ara sıra mutfağa gidip bir iki lokma bişi alıp çıkıyorum sürekli kucağımda lavobaya bile göndermiyor beni yavrumun halini gördükçe çok kötü oluyorum allahım tüm hastalara şifa versin
gecmıs olsunnn duygummmmkızlar izmirde deprep olduu çok korktummm:18::18::18:
4.4 büyüklüğünde olmuş çk yakınımda bir ilçede hemdee
gecmıs olsun cnm hayırlı haberleler donun ıns.kızlar günaydın hepinize ben bildirim yapmayacağım
duygucum yarın sabah ta yapamayabilirim yarın öğlen sonu veya çarşamba sabahı yapabilirim..
annemi hastaneye götüreceğim çok dua edin olurmu....
ya gamzenerdee fac.de yuppi dedi gitti midesi bulanıyorduu yok bu kız hamile kesinnn
ay benimde süt mısır istediii
ooohh cok iyi yaptimsu an saat 12ye geliyor ve ben kahvemi ictim tatlimi yedim uykuya hazirim aksamda yemek yememistim canim istemedi mutfakta hazirlik yaparken-yarin yine misafirim var-1 tane tarcinli corek yedim negzel de mi yarin zaten yicem misafirlerimle simdi deyin bakem havuclu kek mi muzlu yas pastami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?