Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

oOOOO maşallah fesli bir an diyet yaparken kilo gitmiyor diyordun demekki sende yedikçe gidiyor kilolar oda güzel
canım geçmiş olsun...Dikkat et sanada geçmesin....

Canım isveçi yapabilmek gerçekten başarı çok duydum bende saglıgı feci şekilde bozuyormuş boşver gerek yok be canım...Az az sık yemeye gayret et en güzeli bu...Ben tuz hiç kullanmıyorum alıştım gerçekten faydasını görüyorum...Bu arada çok geçmiş olsun canım bizi haberdar et emi..Öptüm.

ya gamzenerdee fac.de yuppi dedi gitti midesi bulanıyorduu yok bu kız hamile kesinnn
ay benimde süt mısır istediii

oOOOO maşallah fesli bir an diyet yaparken kilo gitmiyor diyordun demekki sende yedikçe gidiyor kilolar oda güzel
canım geçmiş olsun...Dikkat et sanada geçmesin....

canım dediğim gibi ben diyet kelimesini çıkardım hafızamdan sağlıklı besleniyorum yağı azalttım tuzu azalttım şekeri azalttım yani tamamen kesmedim azalttım bide bu hafta bişey denedim girip çıktıkça sürekli elma kurusu falan attım ağzıma galiba o midemi sürekli çalıştırdı yatmadan 1 saat falan öncede portakal yedim umarım böyle devam ederde 69 u görürüm artık 74 görmek bile beni çook mutlu etti :):):)

selamün aleyküm kızlar
nasılsınız
çok güzel bi bahar havası var bugün burada

geçen haftaki kilomu hatırlayamıyorum sabah tartıldım 70 kiloyum

Canım çok ama çok geçmiş olsun kızın için.....Allaha şükür atlatmışsınız..Bu hafta herkes gram gramda olsa vermiş :)))

gunaydın kızlar kılo bıldıreyım 67.5
nasılsınız ıyısınızdır ınsallah ben cok ıyım bugun masallah dıyımde...
spor yaptım daha dogrusu oyun havası ve ona benzer fıgurler...

Maşallah canımcım...
Ben spor yapmıyorum artık başlıyacagım askerimizi hayırlısı ile gönderelim diyetime felan geri,döneceğim...
Gerçi cuma akşamı dışardaydım alışveriş için epeyce yürüdüm,c.tesi yine asker için alışverişe gittik eminönüne,pazar mevlüt alışverişimiz vardı derken hep dışardaydık ve yürüdük...Bu hafat içi mevlüdümüz var dahada bitmedi bu hafta böyle geçer...Spor yapmış kadar oluyorum....Gelen giden oluyor ev kalabalık oluyor ( torun 1 tanecik sadece benim kızım var) kızımın peşine bir sürü kişi koşturuyor ordan kurtarıyorum..

geçmiş olsun yaa topikçe dökülüyoz hastalıktan allah beterinden krusunn inş. buarada karabiberim ataktasın tebriklerr işte benim karabiberim böyle olmalı sen 20 günee 80 olursun belki daha az sürede

selamün aleyküm kızlar
nasılsınız
çok güzel bi bahar havası var bugün burada

geçen haftaki kilomu hatırlayamıyorum sabah tartıldım 70 kiloyum
a.s canım evet a harika havayaa yarın ilk ccemrede düşccek az kaldı baharaa bu arada tebriklerr yetiştin banaa
kız sen bi tuvalete gitmeyle 700 gr veriyonmuu abooo korktummm sendenn bak akşama kadar net birşey yaz emi şimdilik 66 yazdımm
gunaydın kızlar kılo bıldıreyım 67.5
nasılsınız ıyısınızdır ınsallah ben cok ıyım bugun masallah dıyımde...
spor yaptım daha dogrusu oyun havası ve ona benzer fıgurler...
günaydınn iyiyiz sen nasılsın bu arada tebrik ederim canımm
harikasın feslim amasen yinede buna güvenme bu hafta almazsın diğer hafta 2 katı alırsınnn allah korusunn

Çok iyi yapmışsın canım en güzelini yapıyorsun..İnsan tartıda verdiğini gördükçe iştahı kesiliyor ama buda yanlış yiyeceks,in...Bewn aralık ayında başladım dr ile birlikte diyet olarak bakmadık...Sık sık ye az ye dedi dr...Yaklaşık 1 buçuk ayrdır dr dahi gitmiyorum hava şartları vsss.Bende alışmışım tuzsuz yemeğe hala öyle devam ediyorum...Poça börek yemiyorum aramda yoktur..Ama kardeşimin aske rmevlüdünde ne yapacağım bilmiyorum..Çay içerim şekersiz mesela...Dün akşam herkes pasta yedi ben yemedim azıcık çatal attım agzıma kızıma verdim o yemedi bana kaldı...
Artık leslienin 5 dkk lık kısa yürüyüşünü yapacagım....Şimdilik kısa başlayacagım..

harikasın feslim amasen yinede buna güvenme bu hafta almazsın diğer hafta 2 katı alırsınnn allah korusunn

almam inşallah canım bu hafta hepp evdeyim daha dikkatli olurum inşallah yiyerek kilo verdim diye tıka basa yemem :):) merak etmeyin hatta bugün öğlen yemeğimi meyve olarak yemeyi planlıyorum :)

evet tartıda verdiğimi görünce çook sevindimm hiç yemek yiyesim yok şimdi evda kocaman bi çikolatalı pasta var ama umurumda değil canım istemiyor çünkü kilo verdim bennn

bu hafta daha dikkatli olup 73 ü görmeyi istiyorum ama elma kurusu hurma gibi atıştırmalıklara devam edeceğim
yani gerçekten kilo aldığımı düşünürken vermişim yaaaa inanamıyorum
benim bunun karşılığını vücuduma vermem lazımm

duygu dicektin herhalde galibaa sanursammmm

Evet cicişşşşşşşşş hala daha yemege gönlün var beyaaaaaaaa evde durup durup kurma bacımm....Ben evdeyken aklıma bişeyle rgelmiyor tam tersi iş egelip giderken caddede ne varsa ah ah diyorum....Normalinde çiğ köfteyi pek yemem ama onu bil ecanımın çektiği oluyor lavaşa sarıp yesem diye hayal ediyorum vazgeç diyorum kendi kendime..1 kere abartsam ne olur kiiiii off eşim kızıyopr 15-20 gündür uymuyor düzeni bozdun diyor görende poça börek pasta yedim sanır....

Bencede fesli tatlım verdim diye gaza gelme lütfen.......Duyguya baksana iyiki 6.lı rakamları gördüüüü tıka basa ne bulduysa yemiş hala bulsa yiyecek.....Aman ha feslim dikkat et...Aralarda ufak tefek şeyler ye aksam 7.den sonra bişey ama....Bu zamanalrda misafirliklere gitmek iyi olmuyor bozulabiliyor....Bende dün akşam pasta yemedim 3-4 dür geri çevririyorum pastayı...

Neyse ben işleirm başına dönüyorum bu kadar ara yeterli işten atılmayayım gizli gizli yazıyroum zaten...Görüşürüz..

Hasta olanlara biran önce acil şifalar dileirm...Kilo verenlere tam gaz devam diyorum.....

canım işte ben geçen hafta hep dışardaydım oturmalarım vardı hepsindede 1 dilim börek ve yaprak sarma yedim çoğunlukla akşam yemek yemedim ama meyveyle falan geçiştirdim
kilo verdim diye salarmıyım kendimi tatlım yaa aksine gaza geldim demekki bu hafta daha dikkatli olursam 73 ü görebilirmm

yaza 2 tane düğünümüz varr benim kilo vermem lazımmmmmmmmmmmm
yeme feslii yemee

iyiken cnm sütlü mısırçekti dedimmm yani nerdise idam etcen benii kız cnm çekti sadece cumayagelincee 83 lerden geliyorum ve bunu en başındasöyledimm 6 rakamı göreyim ödül vercem diye hiçççççççççççççççççç pişman değilimm canım sağ olsun nefsim körersinnn kızımmmmmmmm ben pkoluyum benim kg vermem zor herşeyi geçtim hap içmeye başladım acayip iştah açtı buna rahmen herhafta kg veriyorum hem regl 3 gün kalmışşş benim bu noktada olmam büyük bir başarııı kendimi tebrik ediyorum haaa dahadikkatli olsAM EMİNİM şuan 66 olurdumm çünkü ben çok fazladikkat eden biri değilim spor sağ olsun onun sayesindeveriyorumm kg muu şekerimmm

olabilir idrar yolu enfeksiyonundan mide bulanmaz ne alaka,,, var bişeyler hayırlısı olsun...topik bebeğimiz olsun...
bulanır kontesım bulanır ben daha once 2 kez daha boyle ıdrar yolu enfeksıyonu olmustum asırı bır mıde bulantısı eslıgınde cumartesı aksamaıda dayanamadım dr gıttım ve sonuc tahlıller yapılda yuksek co-ıktı hemde enfeksıyon ıdrar yolu enfeksıyınu olmusum bulantım ondanmıs ıgne yaptı bulantı ıcın cok ıyı geldı bır 3 tane hap verdı bugun daha ıyıym ama arar arar bulantım oluyor datlumm bebek mujdesını baskalarına bırakıuyorum sımdılık
gecmıs olsun ercem kızın nasıl yok sekerım hamıle falan değilim bu deli kızlar mıdemın bulantısını hayıra yordularrrr
ayyy cok hossun duygum ya yuppiyı annem bandırmadan geldı suprız oldu onun ıcın yazdım bebiş yok sımdılık ama bı kaza olupta olsaydıda ne guzel olurdu dıye dusunmedende gecemedım hanı
gamze kos anam kos bunlar cocuga isim bile koydusen gelene kadar basgoz bile edebilirler
sorma tatlım yahu oğplanı everecekler nerdeyse bayılıyorum kızlar sızlere ya ıyıkıde tanımısımm
olabilir gamzenin oğlu olursa aceleden bir kız doğurup beşik kerteriz...hiçç sorun değil yani...
sekerım sen kızımızı dogur oğlan hazır bıle barkın paşayla kerterız olmamııııı
ayy gecmıs olsun feslım ya duzelemedı gıttı su kuzucuk
kızlar izmirde deprep olduu çok korktummm:18::18::18:

4.4 büyüklüğünde olmuş çk yakınımda bir ilçede hemdee
gecmıs olsunnn duygummmm
kızlar günaydın hepinize ben bildirim yapmayacağım
duygucum yarın sabah ta yapamayabilirim yarın öğlen sonu veya çarşamba sabahı yapabilirim..
annemi hastaneye götüreceğim çok dua edin olurmu....
gecmıs olsun cnm hayırlı haberleler donun ıns.
ya gamzenerdee fac.de yuppi dedi gitti midesi bulanıyorduu yok bu kız hamile kesinnn
ay benimde süt mısır istediii

kızlarrrrrrrrrrr ben gelsım ozledım hepinizii
hamıle değilmişim zaten spiralle olma olasıgı cok azdı ilk tahmınım gıbı ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum cumartesı aksamaı dayanamadım bulantılara dr gittim tahlılde cıktı hemde bayagı yuksek cıktı ıgne yaptı bulantım ıcın cok ıyı geldı 1 gunlukte olsa 3 tanede hap verdı bıtene kadar ıcıcıem bugun daha ıyıyım bulantım bayagı azaldı bu arada masum ısvecı suclamıs oldum sanırım ben ilk basta dıyetın etkısı dıye dusunurken enfeksıyon cıktı şimdilik isveci aklanmıs lıstesıne koydumm
dduyygum canımmmm facemı yuppi yazdım cumartesı gunu sızlerle konsuurken annem aradı ve gelecegını soyledı(bandırömada yasıyr ailem) onun için sevincimden yazdım datlummm 2 gundurde annem oldugu ıcın gıremedım kızlar gezmekten daha dogrusu bu aksam gıdıyor annem uzuntuluyum yanı

kılo bıldırımı
gecen hafta:80.00
bu hafta :79.00

duygucum yarın duruma gore oğlene kadar gıremeyebılırım hazır dahılıyeye gıdıp cumartesı aksamı muayene ucretı odemısken trioid ve seker olcumlerımıde tekrarlatayım dedim ne alemdeler bakalım 8 ayy oldu bayagı gectı kontrol zamanım geldı giremezsem haberım olsun sonra tam gaz burdayım ınş..

ooohh cok iyi yaptimsu an saat 12ye geliyor ve ben kahvemi ictim tatlimi yedim uykuya hazirim aksamda yemek yememistim canim istemedi mutfakta hazirlik yaparken-yarin yine misafirim var-1 tane tarcinli corek yedimnegzel de mi yarin zaten yicem misafirlerimlesimdi deyin bakem havuclu kek mi muzlu yas pastami?

hadi yaaa demek 12 olduu bizde 5.37 bende 4 saat sonra uyurum tavuk gibiyimdir havuçlu kek güzel olur içine tarçında serp ohhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…