- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.721
valla cok guzel bir tarifim var ama karar veremedim.herhalde havuclu yaparim tarcinli cevizli. bu arada gecmis olsun deprem olmus Allah korusun ya van da da olmus yinehadi yaaa demek 12 olduu bizde 5.37 bende 4 saat sonra uyurum tavuk gibiyimdirhavuçlu kek güzel olur içine tarçında serp ohhhhhhhhhhh
havuclu tarcınlı yap tatlım varsa içine cevızde koy. süper olurooohh cok iyi yaptimsu an saat 12ye geliyor ve ben kahvemi ictim tatlimi yedim uykuya hazirim aksamda yemek yememistim canim istemedi mutfakta hazirlik yaparken-yarin yine misafirim var-1 tane tarcinli corek yedim negzel de mi yarin zaten yicem misafirlerimle simdi deyin bakem havuclu kek mi muzlu yas pastami?
nasılsınız kızlar??
neler yaptınız nettiniz hiç bilmiyorum hafta sonu giremedim en yakın arkadaşımın nişanını yaptık şimdi geçmişi okuycam inşallah
doğal olarak nişanda yediklerime dikkat edemedim ama bol bol oynadım bol kalori yakmışımdır yani
slim in 6 egzersiz programına başladım bugün ama öldüm resmen umarım sonunu getirebilirim 6 haftada çok fazla zayıflayan olmuş bununla
merhaba canım
bu slim in 6 nasıl bir şey? internetten videolarını bulup mu yapıyorsun ve ortalama ne kadar zamanını alıyor 1 günde? biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim :)
selam kizlar her pazartesi ak$ami gibi ben diyeti bozdum :26::26::26:dövün beni rezil edin $i$kooooo pis bogazliii obezzzzz iradesizzzzz diyinb hepiniz saldirin kizlar bana beni sarsin evire çevire dövün saçimi ba$imi yolunn bir daha yapmam belkiiiiiiiiii:18::18::18::18:
daha fazla utanmam için menümü yaziyorum
sabah :sadece nutella (yeminim bugüne kadardi)
ögle : yarim dolma
2 köfte büyüklügünde yagsiz somon baligi
2 kase k fleks
kk peynir
ak$am : 1 dl ekmek
1 ka$ik nutella
1 avuç cips
1 kk peynir
1 armut
sanirim 1800 kalori
sabah 40dk yürüyü$
ak$am 3 saat ali$veri$e gittik arabayi ben sürdüm ama magazalarda çok dolandim
biraz sonrada 30dk ko$u bandinda $arkilar e$liginde ko$acagim
4 kupa bitki çayi
2 litreye tamamlicam suyumu yatana kadar
vee tekrar yemin ettim bu hafta nutella yemicem diye
hemen bilgilendiriyorum canım :)
internetten indirdim videoları ama normalde dvd olarak satılıyor torrent kullanıyorsan orda rahatlıkla bulabilirsin
3 adet videodan oluşuyor
1-start it up
2-rump it up
3-burn it up
ilk video 28 dk 2.si 45 dieri de 1 saate yakın olmalı. ilk önce ilk videoyu yapıyorsun haftada 6 gün 2 hafta boyunca. sonra 2.ye geçiyorsun onu da haftada 6 gün 2 hafta yapıyorsun sonra aynı şekilde 3.yü yapıyorsun bu şekilde toplam 6 haftada tamamlanıyor yani.
sen gene az yemişssin canım bn 2 gündür sütlaçtı tavukgöğsüydü ekmek arası reçel falan götürdm valla 1 kilo vermiştm sanırım fazlasıyla geri aldımmm intihaaar sebebiii şuan biri ikimizide bi güzel haşlaması lazmmm:18::18::18::18::18::18:
selam kizlar her pazartesi ak$ami gibi ben diyeti bozdum :26::26::26:dövün beni rezil edin $i$kooooo pis bogazliii obezzzzz iradesizzzzz diyinb hepiniz saldirin kizlar bana beni sarsin evire çevire dövün saçimi ba$imi yolunn bir daha yapmam belkiiiiiiiiii:18::18::18::18:
daha fazla utanmam için menümü yaziyorum
sabah :sadece nutella (yeminim bugüne kadardi)
ögle : yarim dolma
2 köfte büyüklügünde yagsiz somon baligi
2 kase k fleks
kk peynir
ak$am : 1 dl ekmek
1 ka$ik nutella
1 avuç cips
1 kk peynir
1 armut
sanirim 1800 kalori
sabah 40dk yürüyü$
ak$am 3 saat ali$veri$e gittik arabayi ben sürdüm ama magazalarda çok dolandim
biraz sonrada 30dk ko$u bandinda $arkilar e$liginde ko$acagim
4 kupa bitki çayi
2 litreye tamamlicam suyumu yatana kadar
vee tekrar yemin ettim bu hafta nutella yemicem diye
sen gene az yemişssin canım bn 2 gündür sütlaçtı tavukgöğsüydü ekmek arası reçel falan götürdm valla 1 kilo vermiştm sanırım fazlasıyla geri aldımmm intihaaar sebebiii şuan biri ikimizide bi güzel haşlaması lazmmm:18::18::18::18::18::18:
Merhaba arkadaşlar...
bende doğum kilosunu veremeyenlerdenim.. belki bi kac yandaş bulursam yanıma doping alırım zayıflayabilmek icin diye düşündüm...
bekarken 58 idim, 62 ile hamile kaldım, 75 ile doğuma girdim, 70 ile cıktım doğumdan, şu an 67 kiloyum..
Denizim de 5,5 aylık...
neler yapıyorsunuz zuayıflamak icin, bildirimleri hangi gün yapıyosunuz.?
bide malesef armut tipi kilolarım bölgesel zayıflayabilmek icin basen eritici diyet bileneniz var mı?
sizi pisboğazlar, sizi şişkolar
leyla gene az bucuk spor yapmış, su ıcmıs.
sen seçil!!!!! getirmeyin beni yanınıza 1 haftalığına yemın edıosun. bı haftada verdıgınden daha fazla alıosun nutella yerken. Allah bılır sen korkundan yedıgınden daha az yazmıssındır. ah sen yokmusun seeeennnn. 1 ay yemıcem dıye yemın et cabuk.
tavuk goğsuymüş, sütlaçmış, ekmek arası recelmiş
noluo beee
kendinize gelin....
zaten 2 gun sıvı detoks yapıcam sakız bıle cıgnemıcem cenemı mıdemı dınlendırıcem diye. cenemı size calıştırırım heee.
ikinizde yemin edin hemen. 2 hafta kaçamak yok. zayıflıcaksınız !!!
ben yıyemıorum sızde yıyemeyın. ayyyhhhhh
oldumu, rahatladınızmı fırca yıyınce
kızlar o kadar alıştımkı makarna yememeye, leylam Allah senden razı olsun. tadını unuttum resmen aklıma bıle gelmıo kız makarna.
ayın 1 ınde yıcem delı gıbı dıodum ama yemeyebılırım bıle yani.
yaw hersey bı yana. valla azıcık ıradenıze sahıp olun. yemeyın be
şimdiye kadar yedık ıste. ne var.
bundan sonra bı sure yemeyın. nolcak ayol. bı sure sonra canınız ıstemıo. Alın ben ıste. canım makarna ıstemıo. varmı boyle bısey yaaa. benım canım makarna ıstemıo. annemlere soylesem şoka gırerler hee
ya kizlar biktim artik hastaliktan Allah'a $ükür yinede, büyük $eyler degilde çok sinir bozucu, anlatayim
**1.5 hafta önce dudagima uçuk çikti kocaman, hala geçmedi ama az kaldi
**1 hafta ya yakin oldu grip oldum
**1 hafta önce migrenim tuttu
**bugün gribim hafifledi derken tekrar oldum!!! üstelik bu sefer sesimde gitti bogazimda agiriyor
**bu ak$am dilimin 3 yerine yara çikti!!! $u an konu$makta bile zorlaniyorum ne yapsam geçer acaba?
** 3 haftadir ellerimi nereye çarpsam soyuluyor kaniyor bundanda biktim $u an ellerime bakiyorum 7 tane yara var bazilari geçti ama izi duruyor
**cumartesi günü kartonlari ta$irken kolumda 3 çizik ve 2 morluk olu$tu
ne yapayim kizlar ya neden olduki bunlar üst üste, ben 2 kere grip oldum evde kimseye bula$madi bile meyvede yiyorum oysa off
gledim arkadaşımm geldimm
ne güzel sohbet etmişsinizz zavkla okudumm
hafta sonuu misafirlerimm vardıı onlarla uğraştımmm,kızıı hasta ettimm,kendimii hasta ettimmm .Hapşurukk duruyorumm nerdeyse çığlık çığlığaa hapşuruyorumm boğazımm çok yanıyorrrr
kızlar izmirde deprep olduu çok korktummm:18::18::18:
4.4 büyüklüğünde olmuş çk yakınımda bir ilçede hemdee
kızlar günaydın hepinize ben bildirim yapmayacağım
duygucum yarın sabah ta yapamayabilirim yarın öğlen sonu veya çarşamba sabahı yapabilirim..
annemi hastaneye götüreceğim çok dua edin olurmu....
günaydınnnnnnn hayırlı haftalar dilerim tüm haftanız bereketli sağlıklı hayırlı geçer inşallahhhhhhhhhh
gelelim banaa cuma günü 69,7 rakamı gördüm eee daha öncede dedim bu rakamı göreyim kaçamak yapcam diyee bilinçli isteyerekk
o gün zaten fetih 1453 gittik merak edenler için yazıyorum oğluşu babasına götürdüm zaten alışveriş merkezine yakın işyeri bizde hemen oraya gittik neyse mc.donalds gittik hamburger patates ligt cola eşliğindee yedimm ama tuzsuz yemeğe o kadar alışmışım ki patates çok tuzlu geldi yarım bıraktımm
neysee sinemanın 2 . bölümünde orta boy mısır vişne suyu içtimm
sinemadan çıkıncadaa kırçiçeğine gittik ma aile kebap yedik o günün acısı çıkardımmı çıkardımm tamam bitti 65 rakamını göreseye kadar bu tarz kaçamak yok banaa ufak tefek kaçamaklar serbet o ayrı ama bu baya bi kaçamak arkadaşlarrr , neyse c.tesi pazar spora devam ettim yani haftada 7 gün yapmış oldumm c.tesi 60 dk pazar 42 dk eliptik yaptımm c.tesi masum geçti ama pazar sabah annemdeydikk börek yapmış 2 tane yedimm tatar böreği gibi 2 tane deve sucağu yedik birde beyaz ekmek yani cuma ve pazar çok kötü geçti hadi cumaq ödülümdü ama pazar ne zaamandır anne ve babamala kahvaltıyapmamam mı yoksaa benim aç gözlülüğümmü bilemedimm neysee hafta sonu bitti regl günüm yaklaştı belki bu iştah ondandır müsafir çarşamba yada perşembe geliyor inşalalhh..
evet gelelim sadetee bugünkü kilomm bu kadar zıkkımın kökünü yememe rahmen 69,5 herhalde sporun etkisi devam ediyorr herhalde bunları yapmasam 69 net görürdümm neyse sağlık olsun gözümde gönlümde doyduu ama bu bu kadarla kalmalı benim zamanım yok çünkü 9 kg vermem şartt nisanın son haftasına kadar kızlar bu arada bacaklarım harika sıkılaştııı yaşasın eliptikkkk
kızlarrrrrrrrrrr ben gelsım ozledım hepinizii
hamıle değilmişim zaten spiralle olma olasıgı cok azdı ilk tahmınım gıbı ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum cumartesı aksamaı dayanamadım bulantılara dr gittim tahlılde cıktı hemde bayagı yuksek cıktı ıgne yaptı bulantım ıcın cok ıyı geldı 1 gunlukte olsa 3 tanede hap verdı bıtene kadar ıcıcıem bugun daha ıyıyım bulantım bayagı azaldı bu arada masum ısvecı suclamıs oldum sanırım ben ilk basta dıyetın etkısı dıye dusunurken enfeksıyon cıktı şimdilik isveci aklanmıs lıstesıne koydumm
dduyygum canımmmm facemı yuppi yazdım cumartesı gunu sızlerle konsuurken annem aradı ve gelecegını soyledı(bandırömada yasıyr ailem) onun için sevincimden yazdım datlummm 2 gundurde annem oldugu ıcın gıremedım kızlar gezmekten daha dogrusu bu aksam gıdıyor annem uzuntuluyum yanı
kılo bıldırımı
gecen hafta:80.00
bu hafta :79.00
duygucum yarın duruma gore oğlene kadar gıremeyebılırım hazır dahılıyeye gıdıp cumartesı aksamı muayene ucretı odemısken trioid ve seker olcumlerımıde tekrarlatayım dedim ne alemdeler bakalım 8 ayy oldu bayagı gectı kontrol zamanım geldı giremezsem haberım olsun sonra tam gaz burdayım ınş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?