Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hadi yaaa demek 12 olduu bizde 5.37 bende 4 saat sonra uyurum tavuk gibiyimdir havuçlu kek güzel olur içine tarçında serp ohhhhhhhhhhh
valla cok guzel bir tarifim var ama karar veremedim.herhalde havuclu yaparim tarcinli cevizli. bu arada gecmis olsun deprem olmus Allah korusun ya van da da olmus yine

nasılsınız kızlar??
neler yaptınız nettiniz hiç bilmiyorum hafta sonu giremedim en yakın arkadaşımın nişanını yaptık şimdi geçmişi okuycam inşallah
doğal olarak nişanda yediklerime dikkat edemedim ama bol bol oynadım bol kalori yakmışımdır yani

slim in 6 egzersiz programına başladım bugün ama öldüm resmen umarım sonunu getirebilirim 6 haftada çok fazla zayıflayan olmuş bununla

[SUB][/SUB] havuclu tarcınlı yap tatlım varsa içine cevızde koy. süper olur
ıssız adamdan sonra yemeye basladım havuclu tarcınlı kek aaah ahhh

duyguuuu 66.5 yaz kuşum.
tuvalete cıkınca 700 gr oynamıo kızım. gecen pts gunu sabah tartıldıgımla pazardan gelmiş ve tuvalete çıkmıs halim arasında 700 gr fark vardı. ölmüştüm yürümekten. hem pazar hem market hemde dolanarak yolu uzatıp yurumustum.
bugun hemen bıtırıp ısımı eve geldim.
form cayı ıctım 2 tane cırcırım sımdıde. hey Allahım yaaa ayarı tutturmaıorum bı turlu.

kızlar detoksa bu aksam baslıcam demıstım ama yarın sabah baslıcam. inşaAllah 2 gun yapabılırım.
bu aksam sebze corbamı yapıcam.
2 gun sırf corba su bıtkı cayı ıcıcem. hazır oruc tutmuoken yapıyım. 3-4 gun kaldı surda oruca baslamama.

kızlar powerplate hakkında ne dusunuosunuz? ben 10 kılo daha verp 15 seans powerplate gıtmek ıstıorum.
sonrada kosu bandı alırız zaten.
aralığa kadar dıodum ama mayıs sonuna kadar benım zayıflamam lazım. hedefı öne cektım

dunku menu:
kahvaltı:
sırkelı kabuk tarcınlı yesil cay
6-7 fındık
2 dilim ekmek ıle tek kasarlı tost
3 zeytin
1 dilim ananas
3-4 dilim kivi

öğle:
yogurt
corba

aksam
haslanmıs tavuk but
yogurt

6-7 bardak su
3 yeşil çay
2 yada 3 form cayı

bugunku menü:
kahvaltı:
tek ksarlı tost
yeşil cay (sirkeli, kabuk tarcınlı)
2-3 zeytin
1 dilim ananas

öğle:
haslanmıs tavuk gögsü
yogurt
sirkeli kabuk tarcınlı yesil çay
2 fıncan form cayı

aksam
yogurt
yesıl cay sirkeli kabuk tarcınlı

ben bugun az su ıctım yaa 3-4 bardak falan
180 yanları eritme hareketi
35 kere bacakları gogüse kaldırma
6 dk 2dk lık setler halinde ip atlama

merhaba canım
bu slim in 6 nasıl bir şey? internetten videolarını bulup mu yapıyorsun ve ortalama ne kadar zamanını alıyor 1 günde? biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim :)

selam kizlar her pazartesi ak$ami gibi ben diyeti bozdum :26::26::26: dövün beni rezil edin $i$kooooo pis bogazliii obezzzzz iradesizzzzz diyinb hepiniz saldirin kizlar bana beni sarsin evire çevire dövün saçimi ba$imi yolunn bir daha yapmam belkiiiiiiiiii:18::18::18::18:

daha fazla utanmam için menümü yaziyorum
sabah :sadece nutella (yeminim bugüne kadardi )
ögle : yarim dolma
2 köfte büyüklügünde yagsiz somon baligi
2 kase k fleks
kk peynir
ak$am : 1 dl ekmek
1 ka$ik nutella
1 avuç cips
1 kk peynir
1 armut

sanirim 1800 kalori

sabah 40dk yürüyü$
ak$am 3 saat ali$veri$e gittik arabayi ben sürdüm ama magazalarda çok dolandim
biraz sonrada 30dk ko$u bandinda $arkilar e$liginde ko$acagim
4 kupa bitki çayi
2 litreye tamamlicam suyumu yatana kadar

vee tekrar yemin ettim bu hafta nutella yemicem diye

merhaba canım
bu slim in 6 nasıl bir şey? internetten videolarını bulup mu yapıyorsun ve ortalama ne kadar zamanını alıyor 1 günde? biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim :)

hemen bilgilendiriyorum canım :)
internetten indirdim videoları ama normalde dvd olarak satılıyor torrent kullanıyorsan orda rahatlıkla bulabilirsin
3 adet videodan oluşuyor
1-start it up
2-rump it up
3-burn it up

ilk video 28 dk 2.si 45 dieri de 1 saate yakın olmalı. ilk önce ilk videoyu yapıyorsun haftada 6 gün 2 hafta boyunca. sonra 2.ye geçiyorsun onu da haftada 6 gün 2 hafta yapıyorsun sonra aynı şekilde 3.yü yapıyorsun bu şekilde toplam 6 haftada tamamlanıyor yani.

sen gene az yemişssin canım bn 2 gündür sütlaçtı tavukgöğsüydü ekmek arası reçel falan götürdm valla 1 kilo vermiştm sanırım fazlasıyla geri aldımmm intihaaar sebebiii şuan biri ikimizide bi güzel haşlaması lazmmm :18::18::18::18::18::18:

çok teşekkür ederim canım :) hemen bakayım netten. inşallah işe yarar, yazarsın buraya kaç kilo verdiğini. kolay gelsiiiin

merhaba kızlar anca gırebıldım nete
57.900 ken bu hafta 57.700 olmusum 200 gr anca vermısım gercı gıc dıkkt etmedım bu hafta o yuzden 200 gr vermısım neyse bu hafta daha cok dıkkat edıcem bakalım nolucak cok yorgunumm hmn yatıp uyucam

Son düzenleme:

bende kesin 2 kilo almi$imdir ya, pi$manim pi$manim pi$manimmmmmmmmmmmmmm DUYFER VE MINNAKK beni öldürecek :18::18:

sizi pisboğazlar, sizi şişkolar
leyla gene az bucuk spor yapmış, su ıcmıs.
sen seçil!!!!! getirmeyin beni yanınıza 1 haftalığına yemın edıosun. bı haftada verdıgınden daha fazla alıosun nutella yerken. Allah bılır sen korkundan yedıgınden daha az yazmıssındır. ah sen yokmusun seeeennnn. 1 ay yemıcem dıye yemın et cabuk.
tavuk goğsuymüş, sütlaçmış, ekmek arası recelmiş
noluo beee
kendinize gelin....
zaten 2 gun sıvı detoks yapıcam sakız bıle cıgnemıcem cenemı mıdemı dınlendırıcem diye. cenemı size calıştırırım heee.

ikinizde yemin edin hemen. 2 hafta kaçamak yok. zayıflıcaksınız !!!
ben yıyemıorum sızde yıyemeyın. ayyyhhhhh

oldumu, rahatladınızmı fırca yıyınce

kızlar o kadar alıştımkı makarna yememeye, leylam Allah senden razı olsun. tadını unuttum resmen aklıma bıle gelmıo kız makarna.
ayın 1 ınde yıcem delı gıbı dıodum ama yemeyebılırım bıle yani.

yaw hersey bı yana. valla azıcık ıradenıze sahıp olun. yemeyın be
şimdiye kadar yedık ıste. ne var.
bundan sonra bı sure yemeyın. nolcak ayol. bı sure sonra canınız ıstemıo. Alın ben ıste. canım makarna ıstemıo. varmı boyle bısey yaaa. benım canım makarna ıstemıo. annemlere soylesem şoka gırerler hee

Merhaba arkadaşlar...
bende doğum kilosunu veremeyenlerdenim.. belki bi kac yandaş bulursam yanıma doping alırım zayıflayabilmek icin diye düşündüm...

bekarken 58 idim, 62 ile hamile kaldım, 75 ile doğuma girdim, 70 ile cıktım doğumdan, şu an 67 kiloyum..
Denizim de 5,5 aylık...

neler yapıyorsunuz zuayıflamak icin, bildirimleri hangi gün yapıyosunuz.?

bide malesef armut tipi kilolarım bölgesel zayıflayabilmek icin basen eritici diyet bileneniz var mı?

ben geldimmmmmm

bugünkü menümmm

sabah 1 kepekli tost 1 zeytin
ara havuç

öğlen 1 dilim biber salçalı ekmek
ara 1 havuç 1 dilim muz 5 fındık

akşam fırnda balık 1 dilim ekmek
1ısırık çikolatalı gofret :)

sütlü kahve
türk kahvesi
5 fincan cay
2 litre su içtim

3 saat ütü yaptım akşama kadar ev işiyle uğraştım spor yok sadece 100 tane oklva yapım

hoşgeldinn

pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz fazla yiyeni rencide ediyoruz kimi detoks yapıyo herkes spor yapmaya çalışıyo sağlıklı ve dikkatli beslenmeye çalışıoruz ve hergün bi önceki günün menüsünü yazıyoruz

Allah sendende razi olsun canim vallahi belki daha fazla yerdim ama sizden korktum özelliklede senden ve duyferden
kemküm kemküm farkettimde yedigim bir ka$ik tahini yazmayi unutmu$um :18:
ya gerçekten bende 1 ay için yemin etmek istiyorum ama tutamam unuturum diye korkuyorum mesela senin gibi makarna için olsa ona yemin ederdim veya hamur i$ine veya ekmege ama i$in içine $eker girince farkli oluyor $eker yemicem diye yemin edersem ve ne bileyim bi kahve içersemde içinde $eker olursa yemini bozmu$ olurum günaha girmek istemem korkuyorum açikcasi...
ama gün gün yemin etmeyi denicem sanirim

senin adina çok sevindim makarna için :) vallahi bende nutella yedim ama tadi eskisi gibi güzel degildi

ya kizlar biktim artik hastaliktan Allah'a $ükür yinede, büyük $eyler degilde çok sinir bozucu, anlatayim
**1.5 hafta önce dudagima uçuk çikti kocaman, hala geçmedi ama az kaldi
**1 hafta ya yakin oldu grip oldum
**1 hafta önce migrenim tuttu
**bugün gribim hafifledi derken tekrar oldum!!! üstelik bu sefer sesimde gitti bogazimda agiriyor
**bu ak$am dilimin 3 yerine yara çikti!!! $u an konu$makta bile zorlaniyorum ne yapsam geçer acaba?
** 3 haftadir ellerimi nereye çarpsam soyuluyor kaniyor bundanda biktim $u an ellerime bakiyorum 7 tane yara var bazilari geçti ama izi duruyor
**cumartesi günü kartonlari ta$irken kolumda 3 çizik ve 2 morluk olu$tu

ne yapayim kizlar ya neden olduki bunlar üst üste, ben 2 kere grip oldum evde kimseye bula$madi bile meyvede yiyorum oysa off

canım ben tıp okuyorum. gerçi daha çok başındayım ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. belli ki bağışıklık sistemin çökmüş. uçuk, yaralar, grip... hepsi bunun göstergesi.

stresten olabilir? kafana bir şeyleri takıyor olabilir misin?
suyunun içine iki üç damla limon sıkmak işe yarayabilir. yeşil sebzeleri de ihmal etme. bunun dışında iyi gelebilecekler meyveler ve kırmızı biber. birde şaşıracaksın belki ama sarımsak...
geçmiş olsun.
kendine çok dikkat et ve hiçbir şeyi kafana takma :)

geçmiş olsun canım allah şifa versin

kızlar izmirde deprep olduu çok korktummm:18::18::18:

4.4 büyüklüğünde olmuş çk yakınımda bir ilçede hemdee

ayyyy canım allah korusun bir daha olmaz inş. büyük geçmiş olsun

kızlar günaydın hepinize ben bildirim yapmayacağım
duygucum yarın sabah ta yapamayabilirim yarın öğlen sonu veya çarşamba sabahı yapabilirim..
annemi hastaneye götüreceğim çok dua edin olurmu....

allah sağlık versin canım umarım ciddi birşey yoktur

maşallah canım tebrik ederim seni

gamzecim çoook tebrik ederim güzel vermişsin tatlım
ayrıca geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…