Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

herkese merhabalar
duygucum ben sabah tartılmayı ve bugünün tartı günü olduğunu unuttum (yarın sabah tartılıp yazsam olurmu?)
havayı iyi gördüm ve tülleri perdeleri yıkadım camları falan sildim baya bi iş yaptım

bugünkü menüm

sabah yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek

ara yok

öğlen yoğurtlu makarna az domates sos

akşam (gezmedeydim )
çeyrek yufkalı gül böreği
patates salatası
küçük dilim tuzlu kek
3 bardak çay

1 dilim tatlı

biliyorum çok yedim akşam ama yarın telafi etmeye çalışacağim

1.5 litre su (temizlik yaparken unuttum içmeyi)
spor yok bolca ev işi

selam kizlar giremedim bugün,dün gece baya rahatsizlandim,üsüttüm galiba,diete bir süreligine ara verdim,cok kötü kabizlik yasadim diet boyunca,zaten tembel olan bagirsaklarim hepden calismaz oldu,ilk hafta 6. gün ,ikinci hafta 5.gün tuvalete ciktim,birde hemorodim oldugundan ne kadar aci cektigimi tahmin bile edemezssiniz,kilom,77 ,bir süreligine az yiyerek devam edicem,tabi spor yaparakhepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

çok te$ekkür ederim söylediklerini dikkate alacagim hatta hemen limon skip içecegim suyla, hepsi var bende uykusuzluk, stres, kafaya bir sürü $eyi takiyorum...
tekrar te$ekkür ederim ve ba$arilar diliyorum egitiminde

valla cok guzel bir tarifim var ama karar veremedim.herhalde havuclu yaparim tarcinli cevizli. bu arada gecmis olsun deprem olmus Allah korusun ya van da da olmus yine

sağ ol cnm kısa ama yakınımızda olduğu iiçin şiddetli hissettim
minnak ozaman birlikte hızlandırılmış kg vermeye devat ediyorum seni çünkü ikimizinde hedef mayıss

valla sana diyecekçok şey var ama sen zaten ne yaptığınıbiliyorsunn gençsin bekarsınn bu sanazaten cezaaa yarın bür gün biri çıkcak karşına evlenven şişko gelin sen olcan sonra doğum kg alıp 2 katı yine sen olcann resimlere baktıkçaa off ya ne şişko gelinmişim diye sen kahrolcannn tamam cuma ve pazar bende çok yedim ama ben istediğim sonucu alıp kendmi ödül verdim ve devamını getirmedimmm 2 yaşındaki bebeklee tüm günümü planlayıp afedersin eşşek gibi spor yapıyorum belki bencilce ama akşam yemeğini kaldırdım haa eşimdee buna itiraz etmedi çünkü oda zayıflamak istiyorr benim elektirik süpürgesi gibi herşeyi içine çeken eşim kadardamı oksun tamam sende migren var sana aç kal o diyeti bu diyeti yap demiyorum allah aşkına elma diyeti dddışında benden diyet duydundunmu haa elma diyetini detoks niyetnie ayda yapcam ama onun dışında az ama sık yiyerek ve günde 2 saatten fazla spor yaparak 40 günde 5 kg verdim düşünn valla hayat senin hatay benneye üzülürüm genç yaşta veremezsen merak etmee sonra hiç vermezsinn kendini toparlaa vee birşeye alışkanlık hale getir gel enmi buzdolıbına bak insanın içi kapanır bom boşsayılır çübnkü ben boğa burcuyum yemek en büyük zevkim ama eve birşey almıyorum sebze ot var mutfaktaaaa biraz sen ve ailece fedakarlık yapcaksanızzz neyse cnm dedşğim gibi hayat senişn hayattt

tebriklerr cnmm kg çok güzel yaaa

bende kesin 2 kilo almi$imdir ya, pi$manim pi$manim pi$manimmmmmmmmmmmmmm DUYFER VE MINNAKK beni öldürecek :18::18:
ben açıklamamı ukarda yaptımmm
ağzına sağlıkk minakkımm
benimde armut tipi kilolarım ama en zararsız oymuuşşş .neyse emziriyorsan kesinlikle diyet yapmaa bol sebze meyva u tüket proteini ihmal etme sütün çoğalsın tatlıdan kaçın yada sütlü tatlı tüket oda azz sık ama az beslennn birde spor ben şuan bunu uyguluyorum cnmm sen emziriyon hayatının her döneminde kg verirsin ama emzirmek çok kutal bir şey akın ağır rejimler yapmaaa
ooooooooooooooooooo harikasınnnnnnnnnnnnnnnnn

aynennn

geçmiş olsun canım allah şifa versin

ayyyy canım allah korusun bir daha olmaz inş. büyük geçmiş olsun

allah sağlık versin canım umarım ciddi birşey yoktur
amin canımm inş hiç biryerde olmazz
maşallah canım tebrik ederim seni
teşekkürlerrr

geçmiş olsun potimmmm yaa diyetlerle midenizi çıldırttınızzz az yiyiın şık yiyin işte bukadarr

kg bildirmi yapmayanlarrr

kestaneşekeri
imseval
zeynexx
flower

şimdi kestaneşekeri hadi imsevaldee yurta geçecekti bugün bildirirler ya diğerleri herhafta birilerni siliyorumm arkadaşlar dışardan kimseyi almıcam haa yazsın yorum yapalımmm onlarda yapsın ama ciddiyete almıyorlarr belli birdee sayfanınn düzenide kaçtıı kimse burda olmak zorunda değil ama istediğim neydii hergün yazılması menüsünü bir merhaba ama kimisi sadece tartı gününde uğruyor neysee valla 1 kişde kalsaa hatta kimsede kalmasa ben yola devamm haa ne olurr en son 57 olurumm yada 60 ozaman dükkanı kaparımm

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin annene inş
izmirdeki arkadaşlarada geçmiş olsun daha büyüğünü göstermesin
amin cnmmm

hoşgeldinn gazmemm kız nebilemmm midem dedinnn yuppi dedin tozadumana karışık kayboldun sen benim yerimde olsan aynı şeyi düşünmezmisinn neyse açık zayıfla öyle hamile kal bu kg üstüne kg eklemee dimi kardeşimmmm
gazmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 li rakamların hayırlı olsunnn kuşummm emini bundan sonra daha rahatkg vercen ,bu arada çok geçmiş olsun senin idrar yollarını ben bebek olarak adlandırdımm aneyne slm söyle bizdenn

Son düzenleme:
evet kızlarr dünkü menümü vereyim gücellemeye gidiyorumm artık 2 haftada beklemicem bi derdi olan bana özelden msj atardıı atmadığna göree siliyorumm
dünkü menüm
aç karnına form çayı
minik kare tost
yanında ayran
ara ceviz
öğle: 1 porsyondan az kuru fasulye 1 dilim kepek ekmekle
ara şekersiz sütsüz nescafe
ara yeşil çay
6-7 tane balık krakerr
akşam 2 portakal yarımmuz
eşim akşam ekmek almış minik dilim tam buğday attım ağzıma

leslie 2 mil
60 dk eliptik:330 kalori
100 mekik
1.5 lt su

üzgünüm dün kendimi temizliğe kaptırmışım camlar falan derken bide akşam saat 21.30 da uykum geliyor üşümeyle ne olduğunu çözemedim kilom 61.8 oldu umarım hasta olmam

Günaydın canım,

Beni de sildin galiba... Çünkü ismimi bildirim yapmayanlar arasında göremedim.

kontes annesnin hastalığı sebebiyle çarşamba bildirim yapcam
imseval taşınma telaşında
kestane şekeri bugün yapcak
onun dışında güncelleme bitti arkadaşlar lütfen kontrol edin bir hata olmasınn çok karışık çünküü
az öne flowerı aşada gördüm eğer bildirim yapmışsaa onun kinide yapcam yapmıyorsa onuda silcem artık 2 hafta beklemicem baız arkadaşlarım gibi mazeretini bildirenleri herzaamn beklerimamabildirmeyeni kusura bakmayın siliyorummm

üzgünüm dün kendimi temizliğe kaptırmışım camlar falan derken bide akşam saat 21.30 da uykum geliyor üşümeyle ne olduğunu çözemedim kilom 61.8 oldu umarım hasta olmam
ok hemen güncelliyorum aşada görmeseydim siliyordumnerdiysee

Günaydın canım,

arkadaşımm bak burda bazı arkadaşlarım hastalık devresinde bile girip ben gelemicem diyor haadenk geldiysem görüyorum bazıları özelden msj atıyor ki bunu daha çok tercih ederim ama bu hafta dışında herkezi 2 hafta bekledimmm yani 2 hafta üst üste yoktun demekkk şimdi ismini arıcam benim gzden kaçırdığım bi bildrim yaptıysan ben grmediysem kusura bakmaaa ama mazeret bildirmemişsenn zatenyapcak birşeyim yokk

Ben geçen hafta oğlumun ameliyat olması sebebiyle izne ayrılacağımı bildirmiştim. Dün işe başladım ve zaten yeni üye olduğum için kilo bildirim zamanını da bilmiyordum. Dün burda okudum ve yarın (bugünden için) bildirim yapacağımı yazdım.

Buna rağmen ismimi bildirim yapmayanlar rasında görmeyince silinmiş olduğumu düşündüm.

Buna rağmen siliyorsan da sen bilirsin. Başarılar...

Son düzenleme:

Günaydın canım,

evet baktım cnm ben seni hiç eklememişim zaten çünkü büyük bir ihtimal haftai çi yazdın bende p.tesi eklerim hemde bakalım düzenmli gircekmi diye bakmıışmdırr bu arada geçmişi okudum amiliyat demişsin herşey youlndamı eğer burdayım diyorsan kaydını yapayım bana bilgilerni verr

yok hata benimmm ama şöyle birşey varr hani bütün günümü burda geçiren biri değilim bebekte var gözümden kaçtı yada unuttum büyük bir ihtimal amasende hak ver hergün biri leri benide ekle diyor sonra kayboluyor ortadann liste hazırlamak güncellemek çok meşakatli birşeyy karışıkk zor değildee birde bir giriyor bir kayboluyorr haa birdee bundan sonra tüm arkadaşlarıma rica ediyorum özel bir durum olduğundaözelden msj atın haaa msj. o hakkınız yoksaa diyelim ben yokum yada varım ama yazmıyorum o an devamlı yazan arkadaşa söyleyin o bana söylesinn

canım menüm çok güzel bi ara kızıyordum sana hiç yemek olmuyordu menülerinde en azzından bi öğününü sıcak yemekle geçir :):)

canım menüm çok güzel bi ara kızıyordum sana hiç yemek olmuyordu menülerinde en azzından bi öğününü sıcak yemekle geçir :):)

ya geçen hafta midemden dolayı tiskiniyordumm ondan yemedimm yoksa öğlen yiyorum yemek oğluma ne yaparsam kendimde yiyorumm

bir bardak yeşil çay biraz peynir birkaç zeytin sonra salatalık kızarmış bir dilim ekmek sonra bir saat spor öğleden sonra da 1 saat yürüyüş bakalım neler yapabileceğim bugün bu arada çizelgeyi bir türlü yapamadım en son aşamaya geliyor sonra oturum kapatıldı diye ingilizce bir yazı çıkıyor bunu yaşayan var mı

bende şuçizelge olayını sevmediğim içinn bıraktım hala daha 71 kusur yazıyorr bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…