- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.741
canım ben tıp okuyorum. gerçi daha çok başındayım ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. belli ki bağışıklık sistemin çökmüş. uçuk, yaralar, grip... hepsi bunun göstergesi.
stresten olabilir? kafana bir şeyleri takıyor olabilir misin?
suyunun içine iki üç damla limon sıkmak işe yarayabilir. yeşil sebzeleri de ihmal etme. bunun dışında iyi gelebilecekler meyveler ve kırmızı biber. birde şaşıracaksın belki ama sarımsak...
geçmiş olsun.
kendine çok dikkat et ve hiçbir şeyi kafana takma :)
valla cok guzel bir tarifim var ama karar veremedim.herhalde havuclu yaparim tarcinli cevizli. bu arada gecmis olsun deprem olmus Allah korusun ya van da da olmus yine
minnak ozaman birlikte hızlandırılmış kg vermeye devat ediyorum seni çünkü ikimizinde hedef mayısshavuclu tarcınlı yap tatlım varsa içine cevızde koy. süper olur
ıssız adamdan sonra yemeye basladım havuclu tarcınlı kek aaah ahhh
duyguuuu 66.5 yaz kuşum.
tuvalete cıkınca 700 gr oynamıo kızım. gecen pts gunu sabah tartıldıgımla pazardan gelmiş ve tuvalete çıkmıs halim arasında 700 gr fark vardı. ölmüştüm yürümekten. hem pazar hem market hemde dolanarak yolu uzatıp yurumustum.
bugun hemen bıtırıp ısımı eve geldim.
form cayı ıctım 2 tane cırcırım sımdıde. hey Allahım yaaa ayarı tutturmaıorum bı turlu.
kızlar detoksa bu aksam baslıcam demıstım ama yarın sabah baslıcam. inşaAllah 2 gun yapabılırım.
bu aksam sebze corbamı yapıcam.
2 gun sırf corba su bıtkı cayı ıcıcem. hazır oruc tutmuoken yapıyım. 3-4 gun kaldı surda oruca baslamama.
kızlar powerplate hakkında ne dusunuosunuz? ben 10 kılo daha verp 15 seans powerplate gıtmek ıstıorum.
sonrada kosu bandı alırız zaten.
aralığa kadar dıodum ama mayıs sonuna kadar benım zayıflamam lazım. hedefı öne cektım
dunku menu:
kahvaltı:
sırkelı kabuk tarcınlı yesil cay
6-7 fındık
2 dilim ekmek ıle tek kasarlı tost
3 zeytin
1 dilim ananas
3-4 dilim kivi
öğle:
yogurt
corba
aksam
haslanmıs tavuk but
yogurt
6-7 bardak su
3 yeşil çay
2 yada 3 form cayı
bugunku menü:
kahvaltı:
tek ksarlı tost
yeşil cay (sirkeli, kabuk tarcınlı)
2-3 zeytin
1 dilim ananas
öğle:
haslanmıs tavuk gögsü
yogurt
sirkeli kabuk tarcınlı yesil çay
2 fıncan form cayı
aksam
yogurt
yesıl cay sirkeli kabuk tarcınlı
ben bugun az su ıctım yaa 3-4 bardak falan
180 yanları eritme hareketi
35 kere bacakları gogüse kaldırma
6 dk 2dk lık setler halinde ip atlama
selam kizlar her pazartesi ak$ami gibi ben diyeti bozdum :26::26::26:dövün beni rezil edin $i$kooooo pis bogazliii obezzzzz iradesizzzzz diyinb hepiniz saldirin kizlar bana beni sarsin evire çevire dövün saçimi ba$imi yolunn bir daha yapmam belkiiiiiiiiii:18::18::18::18:
daha fazla utanmam için menümü yaziyorum
sabah :sadece nutella (yeminim bugüne kadardi)
ögle : yarim dolma
2 köfte büyüklügünde yagsiz somon baligi
2 kase k fleks
kk peynir
ak$am : 1 dl ekmek
1 ka$ik nutella
1 avuç cips
1 kk peynir
1 armut
sanirim 1800 kalori
sabah 40dk yürüyü$
ak$am 3 saat ali$veri$e gittik arabayi ben sürdüm ama magazalarda çok dolandim
biraz sonrada 30dk ko$u bandinda $arkilar e$liginde ko$acagim
4 kupa bitki çayi
2 litreye tamamlicam suyumu yatana kadar
vee tekrar yemin ettim bu hafta nutella yemicem diye
merhaba kızlar anca gırebıldım nete
57.900 ken bu hafta 57.700 olmusum 200 gr anca vermısım gercı gıc dıkkt etmedım bu hafta o yuzden 200 gr vermısım neyse bu hafta daha cok dıkkat edıcem bakalım nolucak cok yorgunumm hmn yatıp uyucam
ben açıklamamı ukarda yaptımmmbende kesin 2 kilo almi$imdir ya, pi$manim pi$manim pi$manimmmmmmmmmmmmmm DUYFER VE MINNAKK beni öldürecek :18::18:
ağzına sağlıkk minakkımmsizi pisboğazlar, sizi şişkolar
leyla gene az bucuk spor yapmış, su ıcmıs.
sen seçil!!!!! getirmeyin beni yanınıza 1 haftalığına yemın edıosun. bı haftada verdıgınden daha fazla alıosun nutella yerken. Allah bılır sen korkundan yedıgınden daha az yazmıssındır. ah sen yokmusun seeeennnn. 1 ay yemıcem dıye yemın et cabuk.
tavuk goğsuymüş, sütlaçmış, ekmek arası recelmiş
noluo beee
kendinize gelin....
zaten 2 gun sıvı detoks yapıcam sakız bıle cıgnemıcem cenemı mıdemı dınlendırıcem diye. cenemı size calıştırırım heee.
ikinizde yemin edin hemen. 2 hafta kaçamak yok. zayıflıcaksınız !!!
ben yıyemıorum sızde yıyemeyın. ayyyhhhhh
oldumu, rahatladınızmı fırca yıyınce
kızlar o kadar alıştımkı makarna yememeye, leylam Allah senden razı olsun. tadını unuttum resmen aklıma bıle gelmıo kız makarna.
ayın 1 ınde yıcem delı gıbı dıodum ama yemeyebılırım bıle yani.
yaw hersey bı yana. valla azıcık ıradenıze sahıp olun. yemeyın be
şimdiye kadar yedık ıste. ne var.
bundan sonra bı sure yemeyın. nolcak ayol. bı sure sonra canınız ıstemıo. Alın ben ıste. canım makarna ıstemıo. varmı boyle bısey yaaa. benım canım makarna ıstemıo. annemlere soylesem şoka gırerler hee
benimde armut tipi kilolarım ama en zararsız oymuuşşş .neyse emziriyorsan kesinlikle diyet yapmaa bol sebze meyva u tüket proteini ihmal etme sütün çoğalsın tatlıdan kaçın yada sütlü tatlı tüket oda azz sık ama az beslennn birde spor ben şuan bunu uyguluyorum cnmm sen emziriyon hayatının her döneminde kg verirsin ama emzirmek çok kutal bir şey akın ağır rejimler yapmaaaMerhaba arkadaşlar...
bende doğum kilosunu veremeyenlerdenim.. belki bi kac yandaş bulursam yanıma doping alırım zayıflayabilmek icin diye düşündüm...
bekarken 58 idim, 62 ile hamile kaldım, 75 ile doğuma girdim, 70 ile cıktım doğumdan, şu an 67 kiloyum..
Denizim de 5,5 aylık...
neler yapıyorsunuz zuayıflamak icin, bildirimleri hangi gün yapıyosunuz.?
bide malesef armut tipi kilolarım bölgesel zayıflayabilmek icin basen eritici diyet bileneniz var mı?
ooooooooooooooooooo harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnben geldimmmmmm
bugünkü menümmm
sabah 1 kepekli tost 1 zeytin
ara havuç
öğlen 1 dilim biber salçalı ekmek
ara 1 havuç 1 dilim muz 5 fındık
akşam fırnda balık 1 dilim ekmek
1ısırık çikolatalı gofret :)
sütlü kahve
türk kahvesi
5 fincan cay
2 litre su içtim
3 saat ütü yaptım akşama kadar ev işiyle uğraştım spor yok sadece 100 tane oklva yapım
hoşgeldinn
pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz fazla yiyeni rencide ediyoruzkimi detoks yapıyo herkes spor yapmaya çalışıyo sağlıklı ve dikkatli beslenmeye çalışıoruz ve hergün bi önceki günün menüsünü yazıyoruz
Allah sendende razi olsun canim vallahi belki daha fazla yerdim ama sizden korktum özelliklede senden ve duyferden
kemküm kemküm farkettimde yedigim bir ka$ik tahini yazmayi unutmu$um :18:
ya gerçekten bende 1 ay için yemin etmek istiyorum ama tutamam unuturum diye korkuyorum mesela senin gibi makarna için olsa ona yemin ederdim veya hamur i$ine veya ekmege ama i$in içine $eker girince farkli oluyor $eker yemicem diye yemin edersem ve ne bileyim bi kahve içersemde içinde $eker olursa yemini bozmu$ olurum günaha girmek istemem korkuyorum açikcasi...
ama gün gün yemin etmeyi denicem sanirim
senin adina çok sevindim makarna için :) vallahi bende nutella yedim ama tadi eskisi gibi güzel degildi
amin canımm inş hiç biryerde olmazzgeçmiş olsun canım allah şifa versin
ayyyy canım allah korusun bir daha olmaz inş. büyük geçmiş olsun
allah sağlık versin canım umarım ciddi birşey yoktur
teşekkürlerrrmaşallah canım tebrik ederim seni
selam kizlar giremedim bugün,dün gece baya rahatsizlandim,üsüttüm galiba,diete bir süreligine ara verdim,cok kötü kabizlik yasadim diet boyunca,zaten tembel olan bagirsaklarim hepden calismaz oldu,ilk hafta 6. gün ,ikinci hafta 5.gün tuvalete ciktim ,birde hemorodim oldugundan ne kadar aci cektigimi tahmin bile edemezssiniz,kilom,77 ,bir süreligine az yiyerek devam edicem,tabi spor yaparak hepinizi öpüyorum
amin cnmmmçok geçmiş olsun rabbim şifa versin annene inş
izmirdeki arkadaşlarada geçmiş olsun daha büyüğünü göstermesin
hoşgeldinn gazmemm kız nebilemmm midem dedinnn yuppi dedin tozadumana karışık kayboldun sen benim yerimde olsan aynı şeyi düşünmezmisinn neyse açık zayıfla öyle hamile kal bu kg üstüne kg eklemee dimi kardeşimmmmbulanır kontesım bulanır ben daha once 2 kez daha boyle ıdrar yolu enfeksıyonu olmustum asırı bır mıde bulantısı eslıgınde cumartesı aksamaıda dayanamadım dr gıttım ve sonuc tahlıller yapılda yuksek co-ıktı hemde enfeksıyon ıdrar yolu enfeksıyınu olmusum bulantım ondanmıs ıgne yaptı bulantı ıcın cok ıyı geldı bır 3 tane hap verdı bugun daha ıyıym ama arar arar bulantım oluyor datlummbebek mujdesını baskalarına bırakıuyorum sımdılık
gecmıs olsun ercem kızın nasıl yok sekerım hamıle falan değilim bu deli kızlar mıdemın bulantısını hayıra yordularrrr
ayyy cok hossun duygum ya yuppiyı annem bandırmadan geldı suprız oldu onun ıcın yazdım bebiş yok sımdılık ama bı kaza olupta olsaydıda ne guzel olurdu dıye dusunmedende gecemedım hanı
sorma tatlım yahu oğplanı everecekler nerdeyse bayılıyorum kızlar sızlere ya ıyıkıde tanımısımm
sekerım sen kızımızı dogur oğlan hazır bıle barkın paşayla kerterız olmamııııı
ayy gecmıs olsun feslım ya duzelemedı gıttı su kuzucuk
gecmıs olsunnn duygummmm
gecmıs olsun cnm hayırlı haberleler donun ıns.
gazmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 7 li rakamların hayırlı olsunnn kuşummm emini bundan sonra daha rahatkg vercen ,bu arada çok geçmiş olsun senin idrar yollarını ben bebek olarak adlandırdımmkızlarrrrrrrrrrr ben gelsım ozledım hepinizii
hamıle değilmişim zaten spiralle olma olasıgı cok azdı ilk tahmınım gıbı ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum cumartesı aksamaı dayanamadım bulantılara dr gittim tahlılde cıktı hemde bayagı yuksek cıktı ıgne yaptı bulantım ıcın cok ıyı geldı 1 gunlukte olsa 3 tanede hap verdı bıtene kadar ıcıcıem bugun daha ıyıyım bulantım bayagı azaldı bu arada masum ısvecı suclamıs oldum sanırım ben ilk basta dıyetın etkısı dıye dusunurken enfeksıyon cıktı şimdilik isveci aklanmıs lıstesıne koydumm
dduyygum canımmmm facemı yuppi yazdım cumartesı gunu sızlerle konsuurken annem aradı ve gelecegını soyledı(bandırömada yasıyr ailem) onun için sevincimden yazdım datlummm 2 gundurde annem oldugu ıcın gıremedım kızlar gezmekten daha dogrusu bu aksam gıdıyor annem uzuntuluyum yanı
kılo bıldırımı
gecen hafta:80.00
bu hafta :79.00
duygucum yarın duruma gore oğlene kadar gıremeyebılırım hazır dahılıyeye gıdıp cumartesı aksamı muayene ucretı odemısken trioid ve seker olcumlerımıde tekrarlatayım dedim ne alemdeler bakalım 8 ayy oldu bayagı gectı kontrol zamanım geldı giremezsem haberım olsun sonra tam gaz burdayım ınş..
kg bildirmi yapmayanlarrr
kestaneşekeri
imseval
zeynexx
flower
şimdi kestaneşekeri hadi imsevaldee yurta geçecekti bugün bildirirler ya diğerleri herhafta birilerni siliyorumm arkadaşlar dışardan kimseyi almıcam haa yazsın yorum yapalımmm onlarda yapsın ama ciddiyete almıyorlarr belli birdee sayfanınn düzenide kaçtıı kimse burda olmak zorunda değil ama istediğim neydii hergün yazılması menüsünü bir merhaba ama kimisi sadece tartı gününde uğruyor neysee valla 1 kişde kalsaa hatta kimsede kalmasa ben yola devamm haa ne olurr en son 57 olurumm yada 60 ozaman dükkanı kaparımm
ok hemen güncelliyorum aşada görmeseydim siliyordumnerdiyseeüzgünüm dün kendimi temizliğe kaptırmışım camlar falan derken bide akşam saat 21.30 da uykum geliyor üşümeyle ne olduğunu çözemedim kilom 61.8 oldu umarım hasta olmam
Günaydın canım,
Beni de sildin galiba... Çünkü ismimi bildirim yapmayanlar arasında göremedim.
üzgünüm dün kendimi temizliğe kaptırmışım camlar falan derken bide akşam saat 21.30 da uykum geliyor üşümeyle ne olduğunu çözemedim kilom 61.8 oldu umarım hasta olmam[/QUOTE
tebriklerr çok geçmiş olsunn
üzgünüm dün kendimi temizliğe kaptırmışım camlar falan derken bide akşam saat 21.30 da uykum geliyor üşümeyle ne olduğunu çözemedim kilom 61.8 oldu umarım hasta olmam
Günaydın canım,
Beni de sildin galiba... Çünkü ismimi bildirim yapmayanlar arasında göremedim.
Ben geçen hafta oğlumun ameliyat olması sebebiyle izne ayrılacağımı bildirmiştim. Dün işe başladım ve zaten yeni üye olduğum için kilo bildirim zamanını da bilmiyordum. Dün burda okudum ve yarın (bugünden için) bildirim yapacağımı yazdım.
Buna rağmen ismimi bildirim yapmayanlar rasında görmeyince silinmiş olduğumu düşündüm.
Buna rağmen siliyorsan da sen bilirsin. Başarılar...
evet kızlarr dünkü menümü vereyim gücellemeye gidiyorumm artık 2 haftada beklemicem bi derdi olan bana özelden msj atardıı atmadığna göree siliyorumm
dünkü menüm
aç karnına form çayı
minik kare tost
yanında ayran
ara ceviz
öğle: 1 porsyondan az kuru fasulye 1 dilim kepek ekmekle
ara şekersiz sütsüz nescafe
ara yeşil çay
6-7 tane balık krakerr
akşam 2 portakal yarımmuz
eşim akşam ekmek almış minik dilim tam buğday attım ağzıma
leslie 2 mil
60 dk eliptik:330 kalori
100 mekik
1.5 lt su
canım menüm çok güzel bi ara kızıyordum sana hiç yemek olmuyordu menülerinde en azzından bi öğününü sıcak yemekle geçir :):)
bir bardak yeşil çay biraz peynir birkaç zeytin sonra salatalık kızarmış bir dilim ekmek sonra bir saat spor öğleden sonra da 1 saat yürüyüş bakalım neler yapabileceğim bugün bu arada çizelgeyi bir türlü yapamadım en son aşamaya geliyor sonra oturum kapatıldı diye ingilizce bir yazı çıkıyor bunu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?