Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ilaç gibi geldi valla bu fırçalar :) bugün minnacık peynir 3 zeytin ve bir dilim kepekli yedim üstüne 3 bardak su içtim
söz dahada yemicem yersem allah tepemden baksın

hahahahah çok şekersin
yanlış bir şey yaptım sanıp korktum da o yüzden öyle süt dökmüş kediler gibi yazmışım yoksa biliyorum buranın forumun eennn eğlenceli topici olduğunu

kıyamammmmmmmmmmmmm sanaa inş olursun azim biraz sen yaparsınnn

evet birde dip not topiğin en psikopatına denk gelmişsinn tanıştırayımm zsa sayfanın ustaralıkemalii biz p.tesi kg bildirimi yapmayanıı haraca bağlıyoruzz dimi zsam

kızz duyferr çizelgeye baktım şimdi ikimizin toplamda verdiği kilo aynı gibi Sen 13.500 vermişin ben 13.100 ama ben senden daha şişkoyum iştee hııhhhh
şişko değil balıketi:))) ayy daha fazla kg veririz inş......

hahahahah çok şekersin
Yanlış bir şey yaptım sanıp korktum da o yüzden öyle süt dökmüş kediler gibi yazmışım Yoksa biliyorum buranın forumun eennn eğlenceli topici olduğunu

bizde bi kontes varrr aha sakın onadenk gelmeee bi kaptırırsan paçanı arkana bakmadan kaçarsın bunu minnak daha iyi bilirr

Bak bak arızaya bide cevap veriyor daha yag adönüşmemişler nirden biliyorsun yerken konuştunumuzmu? Peki şuanda nerende dün yediklerin :))))

Canım hayırlı olsun diyetin ama dikkat et isveç diyetine demedi deme...ÜzÜlme regli zamanı hepimzde oluyor...

dUYGUCUM spor yapsam süper olucak biliyorsun drum spor vermmeişti en son ocakta gittiğimde neden spor vermiyor anlamadım gitti..Marta kadarda gidemem dr koşturmacamız var malum...Bakalım ne olucak....
Bu arada yarın poçalar,börekler ,pideler z.yaglı dolmalar baklavalar var mevlütte ne yapcam nasıl yemeden durucam of of offf herkes yerken ben dolma ve ayran içebilirmiyim sizce

Feslim becerikli hatunsun vesselam pantulonları degerlendir vallahi...Bu sefer 38 bedene düşeceksin bak gör bol bol alırsın bugünlerin acısını çıkartırsın allahın izniyle :)))) Yeterki isteeeee

hahahahah çok şekersin
yanlış bir şey yaptım sanıp korktum da o yüzden öyle süt dökmüş kediler gibi yazmışım yoksa biliyorum buranın forumun eennn eğlenceli topici olduğunu
hicte bilem bence kilo alma topikleri daha eglencelidir ne de olsa hep yiyorlar

bildirim yapmayani degil de aksamina kacamak yapmayani desek

hıh iyi tüm kaçıklalra tanışyığna göree başka sorun yokk
hosgeldin cicim

he ya tas olup kursagimda kaldilar sayenizde

civciv hanim senide gorcez yarin:)sopami aldim menunu sabirsizlikla bekliyorum

Kızlarrrr
NEW FX15 kullananlar diye bir form açtım..
Ben bugün kullanmaya başladım. Bendeki gelişmeleri an an yazacağım.
İlgilenenler gelsin lütfen..

te$ekkür ederimmm dahada pi$manim bugün çok dikkat ediyorum dün gecede spor yaptim yatmadan iyiki varsiniz kizlar

menünü görünce dahada çok utandimm

beni geçtin ya canim dikkat et

yemin et canim ama en sevdigin besin için et, valla ben bazen 3-4 $ey için yemin ediyorum sonrada ne yicemi builemiyorum

canim bende aynen senin gibi yapiyorum kilo verince daraltiyorum çünkü kiyafetlerimi çok begenerek aliyorum atmaya kiyamiyorum :)

kizlar ya siniftan bir arkada$im 86 kiloydu geçen hafta ama diyetle 3 kilo verip 83 oldu bugün bana söyledi, sinir oldum kendisini benimle kiyasliyor ve saniyorki fiziklerimiz ayni yani aramizda 20 kilo varken bile kendi bacaklarini benimkilerle kiyaslamaya çali$iyordu, bugün bana diyorki "sen geçen seneye göre çok kilo aldin, ben yaza kadar göreceksin ipince olacagim!"
ama helal olsun kiza 1 haftada 3 kilo süper ama eskiden yemek yemesine herkes $a$iyordu hayatimda hiç o kadar çok yiyen ve hizli yiyen birini görmedim, gözümün önünde yarim ekmekten fazla ekmegin arasina kat kat peynir kat kat salam koyup yerdi... kiskandim $imdi biraz hirslandim

:):) benimde var öyle bi arkadaşım 95 kilo beni kendiyle kıyaslar 44 beden giyiyorum der 3 tabak mantı yer banamısın demez o yemek yerken iç organları yok sadece midesi var sanırım

eskiden tıka basa yemek yiyebilirdim yemekden kalkınca tatlı pasta türü yiyebilirdim ama artık yemiyorum yaa aferin banaa
haa bide çok hızlı yemek yerdim buda çalıştığım dönemden kalan bi alışkanlıkdı öğle paydosunda yetişebilmek için hızlı hızlı yerdim şimdi onuda yavaşlattım çok şükür

zayiflasa nolur salak salak konusmamayi ogrensin yoksa etrafinda adam kalmaz

aynen benimde yiyebilme kapasitem cok degismis-bugunu saymiyoruminsan beyni doydugunu 20dk da anliyormus o yuzden mumkun oldugunca yavas yemeli

ayyyhh bugun topigin demirbasi ve cenebazi ben oldum.ahanda minnak gelmis asagida gordum;bu ulvi gorevimi ona birakaraktan hoscakalin bogaziniza sahip cikin diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…