- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.801
sizi pisboğazlar, sizi şişkolar
leyla gene az bucuk spor yapmış, su ıcmıs.
sen seçil!!!!! getirmeyin beni yanınıza 1 haftalığına yemın edıosun. bı haftada verdıgınden daha fazla alıosun nutella yerken. Allah bılır sen korkundan yedıgınden daha az yazmıssındır. ah sen yokmusun seeeennnn. 1 ay yemıcem dıye yemın et cabuk.
tavuk goğsuymüş, sütlaçmış, ekmek arası recelmiş
noluo beee
kendinize gelin....
zaten 2 gun sıvı detoks yapıcam sakız bıle cıgnemıcem cenemı mıdemı dınlendırıcem diye. cenemı size calıştırırım heee.
ikinizde yemin edin hemen. 2 hafta kaçamak yok. zayıflıcaksınız !!!
ben yıyemıorum sızde yıyemeyın. ayyyhhhhh
oldumu, rahatladınızmı fırca yıyınce
kızlar o kadar alıştımkı makarna yememeye, leylam Allah senden razı olsun. tadını unuttum resmen aklıma bıle gelmıo kız makarna.
ayın 1 ınde yıcem delı gıbı dıodum ama yemeyebılırım bıle yani.
yaw hersey bı yana. valla azıcık ıradenıze sahıp olun. yemeyın be
şimdiye kadar yedık ıste. ne var.
bundan sonra bı sure yemeyın. nolcak ayol. bı sure sonra canınız ıstemıo. Alın ben ıste. canım makarna ıstemıo. varmı boyle bısey yaaa. benım canım makarna ıstemıo. annemlere soylesem şoka gırerler hee
HA SOOOLE DIKKATLI OLUN BAKIIM BU TOPIKTEburasi digerlerine benzemez cok ciddi disiplinliyizdir ona gore bakiniz bana bak tatlim ilk sayfada liste var ordan gorebilirsin degisimleri.ekleme cikarma duygu tarafindan devamsizlara yapiliyor.kilo bildirimi pazartesi sabah sakin unutma hergun bir onceki gunun menusunu paylasip fircamizi yiyoruz sonrada lak lak ediliyor hepi topu bu SIMDILIK KUSURUNA BAKMIYORUZ AMA BI YANLISINI DAHA GORURSEK ICABINNA BAKARIZ BENDEN SOYLEMESI
ben kıyafet alımıyorum daraltıyorum :):) istediğim kiloya gelene kadarda almayı düşünmüyorum zaten 70 kiloyla hamiş oldum şimdi onların içine sığıyorum biraz biraz42ler tam oturuyor 44ler bol oluyor :):) ama biliyomusunuz benim hiç 38 beden kıyafetim olmadı
önceden çok zayıftım ergenlik dönemine girdiğimde çocuk reyonunun en küçük bedenlerini giyerdim sonra adet olduktan sonra hastalandım bünyem çok zayıf düşmüş kanım 6 ya düşmüştü kalsiyum yokdu bile sonra dr beni besiye çektiKalsiyumlar serumlar bide hayatımı mahfeden ilaç supradeyn derken bu hale geldim ve böylelikle hiç 38 bedenim olmadı
evet birde dip not topiğin en psikopatına denk gelmişsinn tanıştırayımm zsa sayfanın ustaralıkemalii biz p.tesi kg bildirimi yapmayanıı haraca bağlıyoruzz dimi zsamha sooole dıkkatlı olun bakıım bu topıkteburasi digerlerine benzemez cok ciddi disiplinliyizdir ona gore bakiniz bana Bak tatlim ilk sayfada liste var ordan gorebilirsin degisimleri.ekleme cikarma duygu tarafindan devamsizlara yapiliyor.kilo bildirimi pazartesi sabah sakin unutma hergun bir onceki gunun menusunu paylasip fircamizi yiyoruz sonrada lak lak ediliyor hepi topu bu Sımdılık kusuruna bakmıyoruz ama bı yanlısını daha gorursek ıcabınna bakarız benden soylemesı
şişko değil balıketi:))) ayy daha fazla kg veririz inş......kızz duyferr çizelgeye baktım şimdi ikimizin toplamda verdiği kilo aynı gibiSen 13.500 vermişin ben 13.100 ama ben senden daha şişkoyum iştee hııhhhh
hahahahah çok şekersin
Yanlış bir şey yaptım sanıp korktum da o yüzden öyle süt dökmüş kediler gibi yazmışımYoksa biliyorum buranın forumun eennn eğlenceli topici olduğunu
bizde bi kontes varrr aha sakın onadenk gelmeee bi kaptırırsan paçanı arkana bakmadan kaçarsın bunu minnak daha iyi bilirr
haha biliyorum kontesi bilmez miyimMinnak'la atışmaları süper
he dogru dedin en guzel bolgemdeler henuz yaga donusmediler-3gunde oluyomus yadu bakiim niyetimi aldim bugun 20dk spor yapcam uyumadan isin iyisi mi kotusu mu bilemedim ama persembe gunude ben davetliyim bi arkadasa bu iradeyle bu haftanasil bitcek cok merak ediyorum:26:en iyisi bende yemin ediim minnakla leyya gibi
selamlar herkeseeee
ben de anca bu sabah tartılabildim. 1 kilo almışım 68.2 kiloyum. 3 gündür çok yedim, bir de regl dönemim geldi o yüzden kilo aldım sanırım.
ama üzülmek yok. bugün isveç diyetine başladım. hayırlı uğurlu olur inşallaaah!
hicte bilem bence kilo alma topikleri daha eglencelidir ne de olsa hep yiyorlarhahahahah çok şekersin
yanlış bir şey yaptım sanıp korktum da o yüzden öyle süt dökmüş kediler gibi yazmışımyoksa biliyorum buranın forumun eennn eğlenceli topici olduğunu
bildirim yapmayani degil de aksamina kacamak yapmayani desekevet birde dip not topiğin en psikopatına denk gelmişsinn tanıştırayımm zsa sayfanın ustaralıkemalii biz p.tesi kg bildirimi yapmayanıı haraca bağlıyoruzz dimi zsam
şişko değil balıketi:))) ayy daha fazla kg veririz inş......
bizde bi kontes varrr aha sakın onadenk gelmeee bi kaptırırsan paçanı arkana bakmadan kaçarsın bunu minnak daha iyi bilirr
hosgeldin cicimhıh iyi tüm kaçıklalra tanışyığna göree başka sorun yokk
he ya tas olup kursagimda kaldilar sayenizdeBak bak arızaya bide cevap veriyor daha yag adönüşmemişler nirden biliyorsun yerken konuştunumuzmu? Peki şuanda nerende dün yediklerin :))))
Canım hayırlı olsun diyetin ama dikkat et isveç diyetine demedi deme...ÜzÜlme regli zamanı hepimzde oluyor...
civciv hanim senide gorcez yarin:)sopami aldim menunu sabirsizlikla bekliyorumdUYGUCUM spor yapsam süper olucak biliyorsun drum spor vermmeişti en son ocakta gittiğimde neden spor vermiyor anlamadım gitti..Marta kadarda gidemem dr koşturmacamız var malum...Bakalım ne olucak....
Bu arada yarın poçalar,börekler ,pideler z.yaglı dolmalar baklavalar var mevlütte ne yapcam nasıl yemeden durucam of of offf herkes yerken ben dolma ve ayran içebilirmiyim sizce
aynı sorunu ben de yaşıyorum sanırım o sitede problem varkızlar siteden düşüyorum kilo çizelgesi yapamıyorum sizede oluyomu acaba benim üyeliğimde mi gariplik var
sağ ol cnm kısa ama yakınımızda olduğu iiçin şiddetli hissettim
minnak ozaman birlikte hızlandırılmış kg vermeye devat ediyorum seni çünkü ikimizinde hedef mayıss
valla sana diyecekçok şey var ama sen zaten ne yaptığınıbiliyorsunn gençsin bekarsınn bu sanazaten cezaaa yarın bür gün biri çıkcak karşına evlenven şişko gelin sen olcan sonra doğum kg alıp 2 katı yine sen olcann resimlere baktıkçaa off ya ne şişko gelinmişim diye sen kahrolcannn tamam cuma ve pazar bende çok yedim ama ben istediğim sonucu alıp kendmi ödül verdim ve devamını getirmedimmm 2 yaşındaki bebeklee tüm günümü planlayıp afedersin eşşek gibi spor yapıyorum belki bencilce ama akşam yemeğini kaldırdım haa eşimdee buna itiraz etmedi çünkü oda zayıflamak istiyorr benim elektirik süpürgesi gibi herşeyi içine çeken eşim kadardamı oksun tamam sende migren var sana aç kal o diyeti bu diyeti yap demiyorum allah aşkına elma diyeti dddışında benden diyet duydundunmu haa elma diyetini detoks niyetnie ayda yapcam ama onun dışında az ama sık yiyerek ve günde 2 saatten fazla spor yaparak 40 günde 5 kg verdim düşünn valla hayat senin hatay benneye üzülürüm genç yaşta veremezsen merak etmee sonra hiç vermezsinn kendini toparlaa vee birşeye alışkanlık hale getir gel enmi buzdolıbına bak insanın içi kapanır bom boşsayılır çübnkü ben boğa burcuyum yemek en büyük zevkim ama eve birşey almıyorum sebze ot var mutfaktaaaa biraz sen ve ailece fedakarlık yapcaksanızzz neyse cnm dedşğim gibi hayat senişn hayattt
tebriklerr cnmm kg çok güzel yaaa
ben açıklamamı ukarda yaptımmm
ağzına sağlıkk minakkımm
benimde armut tipi kilolarım ama en zararsız oymuuşşş .neyse emziriyorsan kesinlikle diyet yapmaa bol sebze meyva u tüket proteini ihmal etme sütün çoğalsın tatlıdan kaçın yada sütlü tatlı tüket oda azz sık ama az beslennn birde spor ben şuan bunu uyguluyorum cnmm sen emziriyon hayatının her döneminde kg verirsin ama emzirmek çok kutal bir şey akın ağır rejimler yapmaaa
ooooooooooooooooooo harikasınnnnnnnnnnnnnnnnn
aynennn
amin canımm inş hiç biryerde olmazz
teşekkürlerrr
geçmiş olsun potimmmm yaa diyetlerle midenizi çıldırttınızzz az yiyiın şık yiyin işte bukadarr
evet kızlarr dünkü menümü vereyim gücellemeye gidiyorumm artık 2 haftada beklemicem bi derdi olan bana özelden msj atardıı atmadığna göree siliyorumm
dünkü menüm
aç karnına form çayı
minik kare tost
yanında ayran
ara ceviz
öğle: 1 porsyondan az kuru fasulye 1 dilim kepek ekmekle
ara şekersiz sütsüz nescafe
ara yeşil çay
6-7 tane balık krakerr
akşam 2 portakal yarımmuz
eşim akşam ekmek almış minik dilim tam buğday attım ağzıma
leslie 2 mil
60 dk eliptik:330 kalori
100 mekik
1.5 lt su
hemen dunki menumu yazayim-utanmadan
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
Dereotu
kurabiye
Ara:yesilcay mandalina
Oglen:4 tepeleme kasik kereviz yemegi
3 kasik pilav+yogurt
Ara:yesil cay
Muz
Aksam:saat 9 civari 1 tahinli corek
4 rulokat gibi bisey burda satilanlardan
4tane kucuk baharatli grissini
12 ye dogru kahve+mozaik pasta 1 kase
Su :2lt
Yatmadan ilik sirkeli su
Spor:yok
gune iyi baslamistim ama aksam cok ac olmama ragmen cozuttum hele gece yediklerim mahvetti beni.eskiden hep yer yatardim simdi alismis vucudum gece resmen kivrandi yazik midecigimbirdaha bedenime bu kadar eziyet etmemeliyim
bugunde misafirim vardi yine yedik ictik cok sukurnuda yazayimda sopanizi toptan atin
sabah:sirkeli su
kahvalti +ara +oglen +ara:havuclu kek iri kare dilim,serbetli tatli,ispanakli borek,hamur kizartmasi,kisir(1 kase kadarCIK),4 rulo kat,2 kasak mantar sote besamelsoslu kasarli,un kurabiyesi,sekersiz cay.valla hepsini nereme yedim sigdirdim bende bilmiyorum ama oluyor iste arkadaslar azmin elinden hicbirsey kurtulamiyortek tesellim gun menumun bunlardan olusmasi ogun degil.simdi yesil cayimi aldim bu aksam leslie 3 yapsam negzel olur
he dogru dedin en guzel bolgemdeler henuz yaga donusmediler-3gunde oluyomus yadu bakiim niyetimi aldim bugun 20dk spor yapcam uyumadan isin iyisi mi kotusu mu bilemedim ama persembe gunude ben davetliyim bi arkadasa bu iradeyle bu haftanasil bitcek cok merak ediyorum:26:en iyisi bende yemin ediim minnakla leyya gibi
ben kıyafet alımıyorum daraltıyorum :):) istediğim kiloya gelene kadarda almayı düşünmüyorum zaten 70 kiloyla hamiş oldum şimdi onların içine sığıyorum biraz biraz42ler tam oturuyor 44ler bol oluyor :):) ama biliyomusunuz benim hiç 38 beden kıyafetim olmadı
önceden çok zayıftım ergenlik dönemine girdiğimde çocuk reyonunun en küçük bedenlerini giyerdim sonra adet olduktan sonra hastalandım bünyem çok zayıf düşmüş kanım 6 ya düşmüştü kalsiyum yokdu bile sonra dr beni besiye çektikalsiyumlar serumlar bide hayatımı mahfeden ilaç supradeyn derken bu hale geldim ve böylelikle hiç 38 bedenim olmadı
kizlar ya siniftan bir arkada$im 86 kiloydu geçen hafta ama diyetle 3 kilo verip 83 oldu bugün bana söyledi, sinir oldum kendisini benimle kiyasliyor ve saniyorki fiziklerimiz ayni yani aramizda 20 kilo varken bile kendi bacaklarini benimkilerle kiyaslamaya çali$iyordu, bugün bana diyorki "sen geçen seneye göre çok kilo aldin, ben yaza kadar göreceksin ipince olacagim!"
ama helal olsun kiza 1 haftada 3 kilo süper ama eskiden yemek yemesine herkes $a$iyordu hayatimda hiç o kadar çok yiyen ve hizli yiyen birini görmedim, gözümün önünde yarim ekmekten fazla ekmegin arasina kat kat peynir kat kat salam koyup yerdi... kiskandim $imdi biraz hirslandim
zayiflasa nolur salak salak konusmamayi ogrensin yoksa etrafinda adam kalmazkizlar ya siniftan bir arkada$im 86 kiloydu geçen hafta ama diyetle 3 kilo verip 83 oldu bugün bana söyledi, sinir oldum kendisini benimle kiyasliyor ve saniyorki fiziklerimiz ayni yani aramizda 20 kilo varken bile kendi bacaklarini benimkilerle kiyaslamaya çali$iyordu, bugün bana diyorki "sen geçen seneye göre çok kilo aldin, ben yaza kadar göreceksin ipince olacagim!"
ama helal olsun kiza 1 haftada 3 kilo süper ama eskiden yemek yemesine herkes $a$iyordu hayatimda hiç o kadar çok yiyen ve hizli yiyen birini görmedim, gözümün önünde yarim ekmekten fazla ekmegin arasina kat kat peynir kat kat salam koyup yerdi... kiskandim $imdi biraz hirslandim
:):) benimde var öyle bi arkadaşım 95 kilo beni kendiyle kıyaslar 44 beden giyiyorum der 3 tabak mantı yer banamısın demez o yemek yerken iç organları yok sadece midesi var sanırım
eskiden tıka basa yemek yiyebilirdim yemekden kalkınca tatlı pasta türü yiyebilirdim ama artık yemiyorum yaa aferin banaa
haa bide çok hızlı yemek yerdim buda çalıştığım dönemden kalan bi alışkanlıkdı öğle paydosunda yetişebilmek için hızlı hızlı yerdim şimdi onuda yavaşlattım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?