- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.821
sen iradelisinn eminm yemezsinnn şu koşturmaa geçsinn dr sor hsyret ilkkez bir doktor egzersiz vermiyor onu tıp dünyasındaaadını altın harflerle yazdırcammmduygucum spor yapsam süper olucak biliyorsun drum spor vermmeişti en son ocakta gittiğimde neden spor vermiyor anlamadım gitti..marta kadarda gidemem dr koşturmacamız var malum...bakalım ne olucak....
Bu arada yarın poçalar,börekler ,pideler z.yaglı dolmalar baklavalar var mevlütte ne yapcam nasıl yemeden durucam of of offf herkes yerken ben dolma ve ayran içebilirmiyim sizce
hadi bye bye kontes çarşamba yazar öyle demiştikontes annesini dr getirecekti ne oldu haberi olan varmı geldimi ??? Ben göremedim..yarın yokum bende görüşrüüz..
temem az sonra eklicem seni şekerrrduyfer'cim,
başlangıç kilom: 62
şuandaki kilom:61
hedef kilom:55
ahh senin yaşındaa ben ya 50 ya 53 dümmmte$ekkür ederimmm dahada pi$manim bugün çok dikkat ediyorum dün gecede spor yaptim yatmadan iyiki varsiniz kizlar
Menünü görünce dahada çok utandimm
Beni geçtin ya canim dikkat et
Yemin et canim ama en sevdigin besin için et, valla ben bazen 3-4 $ey için yemin ediyorum sonrada ne yicemi builemiyorum
Canim bende aynen senin gibi yapiyorum kilo verince daraltiyorum çünkü kiyafetlerimi çok begenerek aliyorum atmaya kiyamiyorum :)
valla o ızı getir bana anlından öpcem biz belki başaramıcaz ama o kız seni gaza getirceğe benziyorrkizlar ya siniftan bir arkada$im 86 kiloydu geçen hafta ama diyetle 3 kilo verip 83 oldu bugün bana söyledi, sinir oldum kendisini benimle kiyasliyor ve saniyorki fiziklerimiz ayni yani aramizda 20 kilo varken bile kendi bacaklarini benimkilerle kiyaslamaya çali$iyordu, bugün bana diyorki "sen geçen seneye göre çok kilo aldin, ben yaza kadar göreceksin ipince olacagim!"
ama helal olsun kiza 1 haftada 3 kilo süper ama eskiden yemek yemesine herkes $a$iyordu hayatimda hiç o kadar çok yiyen ve hizli yiyen birini görmedim, gözümün önünde yarim ekmekten fazla ekmegin arasina kat kat peynir kat kat salam koyup yerdi... Kiskandim $imdi biraz hirslandim
maşallah feslimeeee benimde öylee yediğim günler çokkk oldu ama o zamanla hiç kilo almıyordummm sabah kahvaltıda büyük boy pizza patates cola öğle kebap akşam anamın lezzetli emekleri sokaktaa çekirdek cips düşün ama sonuç hep 50 yada 53:):) benimde var öyle bi arkadaşım 95 kilo beni kendiyle kıyaslar 44 beden giyiyorum der 3 tabak mantı yer banamısın demez o yemek yerken iç organları yok sadece midesi var sanırım
Eskiden tıka basa yemek yiyebilirdim yemekden kalkınca tatlı pasta türü yiyebilirdim ama artık yemiyorum yaa aferin banaa
Haa bide çok hızlı yemek yerdim buda çalıştığım dönemden kalan bi alışkanlıkdı öğle paydosunda yetişebilmek için hızlı hızlı yerdim şimdi onuda yavaşlattım çok şükür
zsa m benim topiğimin okan bayülgeniiizayiflasa nolur salak salak konusmamayi ogrensin yoksa etrafinda adam kalmaz
vay anasını sayın seyırcılerhemen dunki menumu yazayim-utanmadan
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
Dereotu
kurabiye
Ara:yesilcay mandalina
Oglen:4 tepeleme kasik kereviz yemegi
3 kasik pilav+yogurt
Ara:yesil cay
Muz
Aksam:saat 9 civari 1 tahinli corek
4 rulokat gibi bisey burda satilanlardan
4tane kucuk baharatli grissini
12 ye dogru kahve+mozaik pasta 1 kase
Su :2lt
Yatmadan ilik sirkeli su
Spor:yok
gune iyi baslamistim ama aksam cok ac olmama ragmen cozuttum hele gece yediklerim mahvetti beni.eskiden hep yer yatardim simdi alismis vucudum gece resmen kivrandi yazik midecigimbirdaha bedenime bu kadar eziyet etmemeliyim
bugunde misafirim vardi yine yedik ictik cok sukurnuda yazayimda sopanizi toptan atin
sabah:sirkeli su
kahvalti +ara +oglen +ara:havuclu kek iri kare dilim,serbetli tatli,ispanakli borek,hamur kizartmasi,kisir(1 kase kadarCIK),4 rulo kat,2 kasak mantar sote besamelsoslu kasarli,un kurabiyesi,sekersiz cay.valla hepsini nereme yedim sigdirdim bende bilmiyorum ama oluyor iste arkadaslar azmin elinden hicbirsey kurtulamiyortek tesellim gun menumun bunlardan olusmasi ogun degil.simdi yesil cayimi aldim bu aksam leslie 3 yapsam negzel olur
taaam yapıyım ben bunu. şınavlar hariç tabi. ben yataktan zor kaldırıorum totoyu. bıde ender saracın doktorumdakı hareketlerı varminnaaak al bunu yap bana dua edicusuntabi yapabilirsen cicim
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
ha ben yapiyormuyum?yaklasik 2 aydir motive olmak icin ara ara izliyorum :)
20 dk sporla erimez yavrum onlar. 220 dk yapsan belkihe dogru dedin en guzel bolgemdeler henuz yaga donusmediler-3gunde oluyomus yadu bakiim niyetimi aldim bugun 20dk spor yapcam uyumadan isin iyisi mi kotusu mu bilemedim ama persembe gunude ben davetliyim bi arkadasa bu iradeyle bu haftanasil bitcek cok merak ediyorum:26:en iyisi bende yemin ediim minnakla leyya gibi
kontes ben zsa topiğin kacıklarıyız hemi? taaam yerimizi bilelim...hıh iyi tüm kaçıklalra tanışyığna göree başka sorun yokk
tatlım yag oranın fazlaysa vermez simdi. mantıklı olan da zaten yagları bayagı erıtıp oyle spor yapmak. yoksa yağlar kasa dönüşürmüş.dUYGUCUM spor yapsam süper olucak biliyorsun drum spor vermmeişti en son ocakta gittiğimde neden spor vermiyor anlamadım gitti..Marta kadarda gidemem dr koşturmacamız var malum...Bakalım ne olucak....
Bu arada yarın poçalar,börekler ,pideler z.yaglı dolmalar baklavalar var mevlütte ne yapcam nasıl yemeden durucam of of offf herkes yerken ben dolma ve ayran içebilirmiyim sizce
helal olsun kıza. ipince olur o sende şişko kalırsın hıhhhhkizlar ya siniftan bir arkada$im 86 kiloydu geçen hafta ama diyetle 3 kilo verip 83 oldu bugün bana söyledi, sinir oldum kendisini benimle kiyasliyor ve saniyorki fiziklerimiz ayni yani aramizda 20 kilo varken bile kendi bacaklarini benimkilerle kiyaslamaya çali$iyordu, bugün bana diyorki "sen geçen seneye göre çok kilo aldin, ben yaza kadar göreceksin ipince olacagim!"
ama helal olsun kiza 1 haftada 3 kilo süper ama eskiden yemek yemesine herkes $a$iyordu hayatimda hiç o kadar çok yiyen ve hizli yiyen birini görmedim, gözümün önünde yarim ekmekten fazla ekmegin arasina kat kat peynir kat kat salam koyup yerdi... kiskandim $imdi biraz hirslandim
ayyy cok guldum:):) benimde var öyle bi arkadaşım 95 kilo beni kendiyle kıyaslar 44 beden giyiyorum der 3 tabak mantı yer banamısın demez o yemek yerken iç organları yok sadece midesi var sanırım
eskiden tıka basa yemek yiyebilirdim yemekden kalkınca tatlı pasta türü yiyebilirdim ama artık yemiyorum yaa aferin banaa
haa bide çok hızlı yemek yerdim buda çalıştığım dönemden kalan bi alışkanlıkdı öğle paydosunda yetişebilmek için hızlı hızlı yerdim şimdi onuda yavaşlattım çok şükür
hoşgeldin canım benim....Bencede fazl alma bende geçen ay 2 tane kot aldım mecburen dogumdan öncekiler olmuyor daha o halime gelemedim malum...Eee hamişkenkilerde olmuyor...Ortası yok malesef alıyorsun.....Maşallah bu hafta dikkat et 69 u koru canım...
evet katılıorumzayiflasa nolur salak salak konusmamayi ogrensin yoksa etrafinda adam kalmaz
canım bende gecenlerde 90 ların pop sarkılarını hep indirdim.Kızlar ben 27 yaşındayımö ergenliğimin şarkıları hakan peker karam albümü bilen bilir orda bi seviyorum bi sevmiyorum şarkısı vardı oyyyy yıllar sonra dinledimm neyse şöyle yazam en iyisin spor yaptımm taktım kulaklığı ayarladım internetten şarkıları hakan pekerr ayy nasıl geçti 60 dk bilemedimmm amma özlemişim o albümü sonra güzel bir duş aldım karnıma jel sürdümm şimdi Elimde yeşil çayım ayaklarıda uzattımm ohhhhh keyfim gıcırr bu aradA karnım yanıyorrr jelden bi faydası olurmu bilmiyorUM ama sürcem biteseye kadarr
hemen dunki menumu yazayim-utanmadan
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
Dereotu
kurabiye
Ara:yesilcay mandalina
Oglen:4 tepeleme kasik kereviz yemegi
3 kasik pilav+yogurt
Ara:yesil cay
Muz
Aksam:saat 9 civari 1 tahinli corek
4 rulokat gibi bisey burda satilanlardan
4tane kucuk baharatli grissini
12 ye dogru kahve+mozaik pasta 1 kase
Su :2lt
Yatmadan ilik sirkeli su
Spor:yok
gune iyi baslamistim ama aksam cok ac olmama ragmen cozuttum hele gece yediklerim mahvetti beni.eskiden hep yer yatardim simdi alismis vucudum gece resmen kivrandi yazik midecigimbirdaha bedenime bu kadar eziyet etmemeliyim
bugunde misafirim vardi yine yedik ictik cok sukurnuda yazayimda sopanizi toptan atin
sabah:sirkeli su
kahvalti +ara +oglen +ara:havuclu kek iri kare dilim,serbetli tatli,ispanakli borek,hamur kizartmasi,kisir(1 kase kadarCIK),4 rulo kat,2 kasak mantar sote besamelsoslu kasarli,un kurabiyesi,sekersiz cay.valla hepsini nereme yedim sigdirdim bende bilmiyorum ama oluyor iste arkadaslar azmin elinden hicbirsey kurtulamiyortek tesellim gun menumun bunlardan olusmasi ogun degil.simdi yesil cayimi aldim bu aksam leslie 3 yapsam negzel olur
evet katılıorum
canım bende gecenlerde 90 ların pop sarkılarını hep indirdim.
Ben nalanı cok ozlemıstım. Hadi yariiim bana he de yaaariiim hasretinden öldürmeeee beniiiiii
aciorum zıplayıp duruoruz güüüceyle
sana kocamannn bi maşallah dedim
Aralarda nefes aldın dimi canım yerken öyle bi yazmışsın ki soluksuz okudum valla
Bende kısır istiyorum tam bir ayı geçti burnumda tütüyo yaaaa
evet yaa ogünleri özlüyorum bak ben yeni genç kız olduğumda az akşamları şöyle geçerdi ben böyle klasik mahale tarzı yerde büyüdümm böyle en fazla 3 katlı rvlerin olduğu herkezin herkezi tanıdığı bir yerdee gündüzleri anneme yardım ederdimmm hani hastane gloşları vardı yaa onları yapardık evdee napsın güzel anam evde boş oturcağınaaa babama destek olurduu bende tüm gün kral tv izlerr isteme istemeye ardım ederdimm senin o şarkıyı dinler dinler yaaprdım gloiları neyse öğleden sonra 5 oldumu giyinirr harçlığımı alır mahaleyee kızlarla kaldırımda oturup çekirdek çıtlardık ayy o günleri öeldimm yaaaaaaaaaa ... Sök kalbimi yerinden sevme beni diye aşrkısı vardı bende onu çok severdimmm bundan böyle herşey bittiiiiiiiii
:):) benimde var öyle bi arkadaşım 95 kilo beni kendiyle kıyaslar 44 beden giyiyorum der 3 tabak mantı yer banamısın demez o yemek yerken iç organları yok sadece midesi var sanırım
eskiden tıka basa yemek yiyebilirdim yemekden kalkınca tatlı pasta türü yiyebilirdim ama artık yemiyorum yaa aferin banaa
haa bide çok hızlı yemek yerdim buda çalıştığım dönemden kalan bi alışkanlıkdı öğle paydosunda yetişebilmek için hızlı hızlı yerdim şimdi onuda yavaşlattım çok şükür
zayiflasa nolur salak salak konusmamayi ogrensin yoksa etrafinda adam kalmaz
ahh senin yaşındaa ben ya 50 ya 53 dümmm
valla o ızı getir bana anlından öpcem biz belki başaramıcaz ama o kız seni gaza getirceğe benziyorr
zsa m benim topiğimin okan bayülgeniii
helal olsun kıza. ipince olur o sende şişko kalırsın hıhhhh
ayrıca bı haftada 3 kılo gayet normal 86 kıloysa. ödemdir o
Kızlar ben 27 yaşındayımö ergenliğimin şarkıları hakan peker karam albümü bilen bilir orda bi seviyorum bi sevmiyorum şarkısı vardı oyyyy yıllar sonra dinledimm neyse şöyle yazam en iyisin spor yaptımm taktım kulaklığı ayarladım internetten şarkıları hakan pekerr ayy nasıl geçti 60 dk bilemedimmm amma özlemişim o albümü sonra güzel bir duş aldım karnıma jel sürdümm şimdi Elimde yeşil çayım ayaklarıda uzattımm ohhhhh keyfim gıcırr bu aradA karnım yanıyorrr jelden bi faydası olurmu bilmiyorUM ama sürcem biteseye kadarr
canlarım sevgili dostlarım ancak girebildim..
annemi soran arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.
hastanede, daha teşhisi konmadı,tomografi ve kan tahlili yaptırdık inşallah bişey çıkmaz
1 aydır felan öksürürken kan geliyormuş ağzından,1 haftadır haberim oldu gripten felandır dedi ilaç aldı dr.dan ama geçmedi kulakburun boğaza gitmiş temiz çıkmış akciğer filmi çekmişler onda doktor bişey görememiş ama ciğerden geliyor eski filmleri görmek lazım demiş pazar günü gittiğimde ısrar ettim ve doktora göstermek üzere jelatinlediği peçeteyi gördüm 1 koca peçete dolusu kan beynimden vurulmuşa döndüm kızlar işte tetkikler devam ediyor ne olur dua edin..eskidende ağır bir zatürre geçirmişti ve astım,bronşit hastası hayırlısı olur inşallah rabbim şafi sıfatıyla tecelli eder ve şifasını kendi verir inşallah..
duygucum yarın sabah tartılacağım ilk işim kilo bildirmek emin ol...
hoşgeldinn
pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz fazla yiyeni rencide ediyoruzkimi detoks yapıyo herkes spor yapmaya çalışıyo sağlıklı ve dikkatli beslenmeye çalışıoruz ve hergün bi önceki günün menüsünü yazıyoruz
herkese merhabalar
duygucum ben sabah tartılmayı ve bugünün tartı günü olduğunu unuttum (yarın sabah tartılıp yazsam olurmu?)
havayı iyi gördüm ve tülleri perdeleri yıkadım camları falan sildim baya bi iş yaptım
hastanede, daha teşhisi konmadı,tomografi ve kan tahlili yaptırdık inşallah bişey çıkmaz
1 aydır felan öksürürken kan geliyormuş ağzından,1 haftadır haberim oldu gripten felandır dedi ilaç aldı dr.dan ama geçmedi kulakburun boğaza gitmiş temiz çıkmış akciğer filmi çekmişler onda doktor bişey görememiş ama ciğerden geliyor eski filmleri görmek lazım demiş pazar günü gittiğimde ısrar ettim ve doktora göstermek üzere jelatinlediği peçeteyi gördüm 1 koca peçete dolusu kan beynimden vurulmuşa döndüm kızlar işte tetkikler devam ediyor ne olur dua edin..eskidende ağır bir zatürre geçirmişti ve astım,bronşit hastası hayırlısı olur inşallah rabbim şafi sıfatıyla tecelli eder ve şifasını kendi verir inşallah..
o neki hadi söyle hadi söyle...:)))
Hayatim hic sorun degil sen annene bak guzel allahim korusun sifa versin annenecanlarım sevgili dostlarım ancak girebildim..
hoşbuldum fesleğen...
spor yapmam mümkün değil ama yürüyüş yapabilirim sanırım...
ben yarın tartılıp yazayım o zaman olur mu?
bi de yeni gelenleri aranıza almayan cvp yazmayan bi topik misiniz? sen yazmışın cvp gerçi ama umarım okula sömestrden sonra başlayan çocuklar gibi kalmam aranızda...
bende ilk bildirimi mi yarın yapayım o zaman[/QUOT
E
aa ask olsun senn yeterki yaz kaybolma ortadan sayfamiz sonuna kadar acik
demekki var böyle vakalar var ya bugün hatta beni süzdü durdu göz göre göre a$agidan yukariya
hep öyle ya, aslinda bir yandanda guzel bir$ey kendini zayif saniyor, he birde uzun boylu saniyor kendini, ben dedimki üçûmüz arasinda en uzunu meryem, o dediki hayir beni kizz boyun kaç dedim diyorki 165 den fazla $ok oldum dedimki biz ayni boyda degilmiyiz oda yok ben uzunum dedi neyse meryemde katildi sohbete oda diyorki ben 165 ten uzunum bu sefer bu kiz diyorki ben senden uzunum, bizde ayaga kalktik yanyana geldik ba$ka bir arkada$ kiyasladi ve en kisasi oydu
bende geçen sene zayiftim amaa....10 kilo aldim
evet zsa bayülgen
ya dü$ün kiz benden 17 kilo fazla ve kendini benim kadar saniyor hele 10 kilo versin bana $i$ko $i$kooooo der durur
aahhh ahhh bende eski günlere döndüm bu $ârkiyi hakan pekerden dinlemedim ama ba$kasindan dinledim, ya bende sokaga çikip karde$imi ve kom$u kizini alirdim yanima ve $arkilar söylerdik klip yapardikbirgün kom$umun kizi büyüktü bizden 10 ya$ falan, bize oturmaya gelmi$ti annesiyle anneme dediki senin kiz bi güzel $arkilar söylüyorki geçenlerde cama çiktim dinledim (bu arada sesim igrenç) o gün o kadar utandimki birdaha sokakta söylemedim
selam kizlar giremedim bugün,dün gece baya rahatsizlandim,üsüttüm galiba,diete bir süreligine ara verdim,cok kötü kabizlik yasadim diet boyunca,zaten tembel olan bagirsaklarim hepden calismaz oldu,ilk hafta 6. gün ,ikinci hafta 5.gün tuvalete ciktim ,birde hemorodim oldugundan ne kadar aci cektigimi tahmin bile edemezssiniz,kilom,77 ,bir süreligine az yiyerek devam edicem,tabi spor yaparak hepinizi öpüyorum
dUYGUCUM spor yapsam süper olucak biliyorsun drum spor vermmeişti en son ocakta gittiğimde neden spor vermiyor anlamadım gitti..Marta kadarda gidemem dr koşturmacamız var malum...Bakalım ne olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?