- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.781
hemen dunki menumu yazayim-utanmadan
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
Dereotu
kurabiye
Ara:yesilcay mandalina
Oglen:4 tepeleme kasik kereviz yemegi
3 kasik pilav+yogurt
Ara:yesil cay
Muz
Aksam:saat 9 civari 1 tahinli corek4 rulokat gibi bisey burda satilanlardan
4tane kucuk baharatli grissini
12 ye dogru kahve+mozaik pasta 1 kaseSu :2lt
Yatmadan ilik sirkeli su
Spor:yok
gune iyi baslamistim ama aksam cok ac olmama ragmen cozuttum hele gece yediklerim mahvetti beni.eskiden hep yer yatardim simdi alismis vucudum gece resmen kivrandi yazik midecigimbirdaha bedenime bu kadar eziyet etmemeliyim
bugunde misafirim vardi yine yedik ictik cok sukurnuda yazayimda sopanizi toptan atin
sabah:sirkeli su
kahvalti +ara +oglen +ara:havuclu kek iri kare dilim,serbetli tatli,ispanakli borek,hamur kizartmasi,kisir(1 kase kadarCIK),4 rulo kat,2 kasak mantar sote besamelsoslu kasarli,un kurabiyesi,sekersiz cay.valla hepsini nereme yedim sigdirdim bende bilmiyorum ama oluyor iste arkadaslar azmin elinden hicbirsey kurtulamiyortek tesellim gun menumun bunlardan olusmasi ogun degil.simdi yesil cayimi aldim bu aksam leslie 3 yapsam negzel olur
selam kızlar
detoksuma basladm. sabah uyannca 3 bardak su ıctım sonra bı kase sebze corbamı ıctım. 2 bardak daha su ıctım.
kızımla dısarda yuruduk. artık kendı basına yuruo cadı. tutmak ıstemıo elimi. çatlak kiremit.
eve geldim. 50 küsür mekik cektim. sabah da ip atladım 1-2 dk, bacak hareketleri yaptım.
yemeyince daha bı rahat oluo ınsan yaa
normal kahvaltı etsem hayatta yapamazdım. ağırlık çökerdi üstüme.
duygucum, mayıs sonu hazıran bası benım 55-56 olmam lazım.10 kılo vermem lazım en az. ayda 3-4 kılo kesin vermem lazım. napcam yaa. sonrada powerplate e gıtmem lazım 10-15 seans. yaza cıtır olmama lazım. dun 3 senedır gıyemedıgım badılerımı gıydım. sagdan soldan pörtlemedi hiç bişey. :))) göbeğimi içime cekip dolasıorum hep artık.
o da kasları cok calıştırıomus. pıtırcıgı uyuturken de karnımı ıcerı cekıp cekıp bırakıorum. mekik cekmıs gıbı acıo
belden asağısını o kadar dert etmiorumda (eritirim onu kolay) göbek ve kollar fena problem.
mekik ve yan eritme hareketleri hariç baska napabılırım yaaa?
Zsa one kızzzzzzzzzzzz birde listeni yazıyorsunnnnnn hakketten sopatı hakettin sen yürü git
Bunları ye ye akşama leslie yap oda güzellllllllllllllll
benimde o blgeme yoğunlaşmam lazımm tek omuz yıkafet yollar açıkk off minnakımm ama olacak olacak ama minnakım sana tavsiyem detoksta bu kadar yıpratma kendini yorgun düşersinnselam kızlar
detoksuma basladm. Sabah uyannca 3 bardak su ıctım sonra bı kase sebze corbamı ıctım. 2 bardak daha su ıctım.
Kızımla dısarda yuruduk. Artık kendı basına yuruo cadı. Tutmak ıstemıo elimi. çatlak kiremit.
Eve geldim. 50 küsür mekik cektim. Sabah da ip atladım 1-2 dk, bacak hareketleri yaptım.
Yemeyince daha bı rahat oluo ınsan yaa :d
normal kahvaltı etsem hayatta yapamazdım. Ağırlık çökerdi üstüme.
Duygucum, mayıs sonu hazıran bası benım 55-56 olmam lazım.10 kılo vermem lazım en az. Ayda 3-4 kılo kesin vermem lazım. Napcam yaa. Sonrada powerplate e gıtmem lazım 10-15 seans. Yaza cıtır olmama lazım. Dun 3 senedır gıyemedıgım badılerımı gıydım. Sagdan soldan pörtlemedi hiç bişey. :))) göbeğimi içime cekip dolasıorum hep artık.
O da kasları cok calıştırıomus. Pıtırcıgı uyuturken de karnımı ıcerı cekıp cekıp bırakıorum. Mekik cekmıs gıbı acıo :d
belden asağısını o kadar dert etmiorumda (eritirim onu kolay) göbek ve kollar fena problem.
Mekik ve yan eritme hareketleri hariç baska napabılırım yaaa?
yaaa hepimiz verelim hiç sorun değil geçsende sevinirim zatennnn fazlaalmaa kıyafet nasılsa 1 ay sonra onlarda olmucakbir hafta hastanede bişey yiyemediğim için bide üzüntüden ani kilo verdim belkide haftaya kilolar geri gelir
sen azimli hatunsun beni yine geçersin canım üzülme
Fazla kıyafet almıcam 2 tane kot yeter bana evdekilerin de belini daraltırım biraz daha idare eder beni
sen zaten spor yapsan eminim daha fazla kg verirsinn bende biraz boğazımıtutsammmselam kızlar,
zamanla mide küçülür diye birşeyyokmuş yahu.....akşam kaçırdıklarım 1 vauçtan fazla badem ve 1 kaşık pilav ve 1 kaşık tavuk...önceleri böyle değildim yemem derdim yemezdim şimdi ne oluyor zamanla midem mi büyüdü frenlemesem yinede önüme ne gelse yiyeceğim...6.lı rakamları görmek bana yaramadı....aaa hafta sonuda lahana turşusu yedim dayanamadım..duycum sen hep söylüyorsun spor spor diye kendime fırsat ortam yarattım ve dediğin gibi ufak başladım leslie 500 adım yapıyorum ve aksamları yaklasık 15-20 dkk eve yürüyorum..daha fazla yolu uzatamıyorum evde minik kuzum beni bekliyor koşa koşa eve gidiyorum elimden gelse uçacagımda neyse...
hemen dunki menumu yazayim-utanmadan
Sabah:ilik sirkeli su
kahvalti:
Yesil cay
2 kucuk boy salcali sosis
haslanmis yumurta
dereotu
kurabiye
ara:yesilcay mandalina
oglen:4 tepeleme kasik kereviz yemegi
3 kasik pilav+yogurt
ara:yesil cay
muz
aksam:saat 9 civari 1 tahinli corek
4 rulokat gibi bisey burda satilanlardan
4tane kucuk baharatli grissini
12 ye dogru kahve+mozaik pasta 1 kase
su :2lt
yatmadan ilik sirkeli su
spor:yok
gune iyi baslamistim ama aksam cok ac olmama ragmen cozuttum hele gece yediklerim mahvetti beni.eskiden hep yer yatardim simdi alismis vucudum gece resmen kivrandi yazik midecigimbirdaha bedenime bu kadar eziyet etmemeliyim
Bugunde misafirim vardi yine yedik ictik cok sukurnuda yazayimda sopanizi toptan atin
Sabah:sirkeli su
kahvalti +ara +oglen +ara:havuclu kek iri kare dilim,serbetli tatli,ispanakli borek,hamur kizartmasi,kisir(1 kase kadarcık),4 rulo kat,2 kasak mantar sote besamelsoslu kasarli,un kurabiyesi,sekersiz cay.valla hepsini nereme yedim sigdirdim bende bilmiyorum ama oluyor iste arkadaslar azmin elinden hicbirsey kurtulamiyorTek tesellim gun menumun bunlardan olusmasi ogun degil.simdi yesil cayimi aldim bu aksam leslie 3 yapsam negzel olur
çok te$ekkür ederim söylediklerini dikkate alacagim hatta hemen limon skip içecegim suyla, hepsi var bende uykusuzluk, stres, kafaya bir sürü $eyi takiyorum...
tekrar te$ekkür ederim ve ba$arilar diliyorum egitiminde
he dogru dedin en guzel bolgemdeler henuz yaga donusmediler-3gunde oluyomus yabenimde o blgeme yoğunlaşmam lazımm tek omuz yıkafet yollar açıkk off minnakımm ama olacak olacak ama minnakım sana tavsiyem detoksta bu kadar yıpratma kendini yorgun düşersinn
yaaa hepimiz verelim hiç sorun değil geçsende sevinirim zatennnn fazlaalmaa kıyafet nasılsa 1 ay sonra onlarda olmucak
sen zaten spor yapsan eminim daha fazla kg verirsinn bende biraz boğazımıtutsammm
nutkum tutuldu ne güzel başlayıp nasılbitirmişsin hemde yatmaya yakınn eminim en güzel blgende yağ olarak dinleniyordur yediklerinn yine yede gündüz yee
yok hata benimmm ama şöyle birşey varr hani bütün günümü burda geçiren biri değilim bebekte var gözümden kaçtı yada unuttum büyük bir ihtimal amasende hak ver hergün biri leri benide ekle diyor sonra kayboluyor ortadann liste hazırlamak güncellemek çok meşakatli birşeyy karışıkk zor değildee birde bir giriyor bir kayboluyorr haa birdee bundan sonra tüm arkadaşlarıma rica ediyorum özel bir durum olduğundaözelden msj atın haaa msj. o hakkınız yoksaa diyelim ben yokum yada varım ama yazmıyorum o an devamlı yazan arkadaşa söyleyin o bana söylesinn
sonrada burda zirlarmisim YEMINIMI BOZDUM ULEYYNNNhe dogru dedin en guzel bolgemdeler henuz yaga donusmediler-3gunde oluyomus yadu bakiim niyetimi aldim bugun 20dk spor yapcam uyumadan isin iyisi mi kotusu mu bilemedim ama persembe gunude ben davetliyim bi arkadasa bu iradeyle bu haftanasil bitcek cok merak ediyorum:26:en iyisi bende yemin ediim minnakla leyya gibi
he dogru dedin en guzel bolgemdeler henuz yaga donusmediler-3gunde oluyomus yadu bakiim niyetimi aldim bugun 20dk spor yapcam uyumadan isin iyisi mi kotusu mu bilemedim ama persembe gunude ben davetliyim bi arkadasa bu iradeyle bu haftanasil bitcek cok merak ediyorum:26:en iyisi bende yemin ediim minnakla leyya gibi
evet yaa şuan kucağımda meselee sıpaaa bana bilgilerni versene hedef kg falan ekleyim seniineyse canım önemli değil sen de haklısın.
Ben şu anda 61 kg düştüm.
çocukla ilgilenmek gerçekten insanı yoruyor. Aklıma 1 haftada yemek gelmedi koşturmaktan.
hiç isveç diyetine gitsee devamı gelmiyorr inş becerirsinn cnmmm hayırlı olsun yeni diyetinnn o 1 kg ödemdir regl ödemiselamlar herkeseeee
Ben de anca bu sabah tartılabildim. 1 kilo almışım 68.2 kiloyum. 3 gündür çok yedim, bir de regl dönemim geldi o yüzden kilo aldım sanırım.
Ama üzülmek yok. Bugün isveç diyetine başladım. Hayırlı uğurlu olur inşallaaah!
Sonrada burda zirlarmisim yemınımı bozdum uleyynnn
geçmişi okudum ama sanırım bazı yerleri anlayamadım kızlar kusura bakmayın
şimdi anladığım kadarıyla pazartesi günleri kilo bildirimi yapılıyor. Peki daha sonra bunlarnerede yayınlanıyor? Yani herkesin kilosunun yazıldığı bir çizlege hazırlanıyor sanırım, ama göremedim. Gözümden kaçmış da olabilir :)
bir de bu ekleme silme meselesi nedir? Onu da anlamadım
Umarım kural ihlali yapmamışımdır kızlar. Böyle bir şey varsa hepinizden özür dilerim. Bundan sonra daha dikkatli davranırım
Sonrada burda zirlarmisim yemınımı bozdum uleyynnn
HA SOOOLE DIKKATLI OLUN BAKIIM BU TOPIKTEgeçmişi okudum ama sanırım bazı yerleri anlayamadım kızlar kusura bakmayın
şimdi anladığım kadarıyla pazartesi günleri kilo bildirimi yapılıyor. peki daha sonra bunlarnerede yayınlanıyor? yani herkesin kilosunun yazıldığı bir çizlege hazırlanıyor sanırım, ama göremedim. gözümden kaçmış da olabilir :)
bir de bu ekleme silme meselesi nedir? onu da anlamadım
umarım kural ihlali yapmamışımdır kızlar. böyle bir şey varsa hepinizden özür dilerim. bundan sonra daha dikkatli davranırım
tatlım ilk sayfada herkezin kg bildirimi var git orayı incele silme eklme olayıda şu sayfamız hereze açı yazabilir oyorum yapabilirsinn fakat listeye ekleme olayını devamlı giren hergün bir öncedki gün tüm gün ne yediğini yazan hergün uğrayıp sohbete atılan arkadaşlarımızılisteye ekliyoruzz eskiden 2 hafta hiç bir mazereti olamyıp girmeyen bildirim yapmayanları siliyoruz ani listedenm çıkarıyoruz ama şimdi bunu 1 hafta düşürdüm yani bazı kişiler giriyor benide listeye ekleyin diyor aonra kayboluyor ortadann ben hep diyorum sayfa herkeze açık sadece listeye eklediklerimden devamlıılk arıyorumm zaten artık listeye ekliyeceğim kişileri önceden sohbet edip devamlı girmesi halinde eklicem bazı arkadaşlarr burdan ada özelden mazeretlernmi bildiriyor giremicem diyor onları bekliyorum ama bazıları hiç birşey demeden ortadan kayboluyorr durum bu
hiç isveç diyetine gitsee devamı gelmiyorr inş becerirsinn cnmmm hayırlı olsun yeni diyetinnn o 1 kg ödemdir regl ödemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?