Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

rosespring: sarışın sayılırr orta boylu saçları ne kısa ne uzunn balyajlıı gözleri ya kahve ya elaa bakımlı
flowerr: buğday tenli gözler açık kahvee uzun saçlıı boyune kısa ne uzunnn
sarıcivciv: buğday tenli renkli gözlü boyu 1.68 yada 1.70 bakımlıı süslü saçları orta boy

Oh arkadaşlarr 1 gün gelemedimm 20 sayfa ilerlemişş tek tek okuyorumm hepsinii
benn de dünn annem yenii mutfak yaptırıyorda onaaa renk beğenmeye gittikkk
akşamaa kadar evde yoktumm yarında annemlerinn sokağından arkadaşlarımm geliyorrr
diyet yaparkenn misafir ağarlamaktan nefret ediyorumm aslunda çokk severim misafirimii ama
diyetteyken olmuyorr işteee
şimdi az yeee yapıyorumm
regl yakınn çokk şişimm
hastalıkkk malümm cırt cırta çevirdi beniii dakkada bir lavabo dayımm

yok ben daha senin tahminin üzerine yazdım sonra sildim
haaaaaaaaa

kızihmaletme buraııı özltme kendini

bnce orta boylu kumral kahverengı gozlu sıkır sıkır bı hatunsun:d
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tahminlerr çk ilginçç

hadi katılım bekliyorum resim paylaşcam ama hemen silcem beni bilen gören gördü zatennn

kusura bakma şekerim nakavttt...yanlış tahminn alaksı yok dediklerinin sadece saçlarım kulak altı küt az yaklaştın...ayriyeten kiloluda sensin...hayret bişeyy ya 73,800 dedik kilolumu oluyoz duygu hanım balık etli de barii

karabiberle minnakın resmini gördüm oalya şike karıştırmayayım

fesleğen anaç kapalı uzun boylu esmer

heehee anaç evet gelin bakim kuzularım
kapalıyım evet uzun sayımlam 164 falan gibi bişeyim esmerim haa bide şişkoyumm
kızlar azz önce kuaföre gittim kuaförüm zayıflamışın dedi uçuyorum resmen

ballı tarçınlı çaya başladım dur bakalım faydası olacakmı

dünkü menümüde yazıyım hemen

sabah patatesli omlet 2 kaşık 1 dilim ekmek

ara havuç

öğlen karnıbahar haşlaması üstüne yumurta kırıp yedim yağsız baharatlı 1 dilim ekmek

ara 5 badem
5 fındık

akşam etli yarma yemeği ( annem şaştım aşı der adına kimine görede gendime yemeğii

2 litre su
1 fincan ballı tarçınlı çay
1 fincan tarçınlı süt
5.6 bardak çay
1 fincan kuşburnu

ammaa içmişim haa maşallah bana

spor az yaptım mutfağı ve kilerimi temizledim 5 saat falan uğraştım

günaydinn
oglumu okula biraktim,esimle kahvalti yaptik,kizimi uyuttum anca yazabiliyorum pek vaktim olmuyo,simdi mutfagi topliycam,makinadan bulasiklari cikar,kirlileri yerlestir,makinaya camasir ,evi topla,yemek yap,tabi bu arada kizim uyanirsa yandim,bu saydiklarimin yarisini bile yapamam,o yüzden fazla oyalanmadan cikiyim diyorum,ya kizlar ben bu az yeme olayini gerceklestiremiyorum nedense,sanirim ölcüyü kaciriyorum biraz,bu böyle olmiycak bana diyet lazim,en azindan dietime her zaman sadik kaliyorum,kacamak yapmiyorum,pazar gününden beri yptigim kacamaklari saysam,adam gibi bi diet bulmam lazim,dukan beni cok fena yapti,(kabiz)ama sonra yine dukan yapicam cünkü hic halsizlik ve aclik yasamadim,ama su an beni zorlamayacak ve günlük kalorisi az bi diet bulmam lazim,önerileriniz varsa yazabilirsiniz,simdilik bu kadar gidiyim islerimi yapiyim,sonra gene gelirim

allah kolaylık versin canım kuşhan diyetini öneririm sana güzel kilo verenler var hiçde zor değil

benim tahminim mesela

duygu 1,60-1,65 boy aralığında,kumral,zayıf ve atletik,buğday tenli ela veya kahverengi gözlü yüzünde belirgin bir beni var..

minnakım:1,60 boyunda beyaz tenli kahverengi saçlı,ela gözlü gözlüklü oldukça fit bir hatun

zsa:1.70 civarı boy esmer kemikli bir yüz yapısı var burnu kalkık ve şekilli basenli birazcık ama endamlı

fesleğen:1,60 boylarında kumral basenli azcıkta göbüş var parmakları kısa ve küt becerikli hamarat

bakalım tutacakmı acep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…