- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.981
ben benim tatlım sadece hislerim kuvvetli
bu his bana çok şey yaptırdı
babaannemin öleceğini hissedip gidip helallik aldım sabaha babaannem öldü
amcamın sıkıntısı olduğunu düşündüm almanyadaydı aradım 3 saat sonra amcam kalp krizi geçirdi
babamın arabasıyla kaza yapılacağını hissettim babamı aradım biz telefonda konuşurken babamın cebi çaldı ve elemanımız babamın arabasıyla kaza yaptığını arabanın hurda olduğunu ama kendinde bişey olmadığını söyledi bunun gibi neler nelerr
ne diyeceğimi bilmiyorum nutkum tutulduuuu kızz yoksa sen deryamısın kankim olur kendisi yoksam eşim ferdimisinn allah allahh sen kmisinn fesli
kız tanıyamadın fesli senin kayserideki ruh ikizin...
Kız fesli bu arada benim burda kayseli bir eleman var çocuk evlencek kız arayıp duruyo ne dersin iyi olurmu gayserinin çocuğu cumhurbaşkanı bilem çıkardınız..zekanıza diyecek yok ama bu çok ağır abi memati baş mübarek...
kız tanıyamadın fesli senin kayserideki ruh ikizin...
kız fesli bu arada benim burda kayseli bir eleman var çocuk evlencek kız arayıp duruyo ne dersin iyi olurmu gayserinin çocuğu cumhurbaşkanı bilem çıkardınız..zekanıza diyecek yok ama bu çok ağır abi memati baş mübarek...
Kızlarrr oğlana tarhana aynattım bende küçük kase içtimm kaç kaloridir sizce
yani iyiside var kötüsüde canım amma kayserinin yerlisiyse çok anneci olurlar tutumlu olurlar akraba ziyafetlerini severler ama bilinmezki yaa kimin ne olduğu evlilik meselesi çok farklı
iyi olduğu adar kötüde bir özellik dimi insanın canını sıkıyor am helallik almann açısından iyi olmuş
ya bir ara lise dönemimde kahve falına merak saldıydım atıyodum millet tutuyodu ay inanırmısın artık günlere felan çağırmaya başladılar,ünv.sınıf arkadaşlarımın falına,bankada çalıştım bir dönem bankanın müdürü dahil tüm kadronun falına sonra dedim yeter bu saçmalık 5 senediir felan bakmıyorum...
çokkk geçmiş rabbim acil şifalar versin canım
inşallah tahlilleriniz tertemiz çıkar
bence benim ruh ikizim sensin.. evleneceklere kız yolculara uçak bileti falan falan bide kahve falı lisedeyken başladım gerçekten tutuyordu ama benim bırakma hikayem başka bi arkadaşın falını açtım ama çok kötü bişey gördüm bakamadım arkadaşada söylemedim ve o arkadaşımı bi kazada kaybettimm ahh canım benim yaa allah rahmet eylesin içim yandı yine.....
leyyaaa seni topiğin söz dinlemez haylazı ilan ettimmmm hiç söz dinlemiyon biliyon huyunu gitme yaa bırak yalvarsın annenn yok sen hiç uslanmıcannn
ben benim tatlım sadece hislerim kuvvetli
bu his bana çok şey yaptırdı
babaannemin öleceğini hissedip gidip helallik aldım sabaha babaannem öldü
amcamın sıkıntısı olduğunu düşündüm almanyadaydı aradım 3 saat sonra amcam kalp krizi geçirdi
babamın arabasıyla kaza yapılacağını hissettim babamı aradım biz telefonda konuşurken babamın cebi çaldı ve elemanımız babamın arabasıyla kaza yaptığını arabanın hurda olduğunu ama kendinde bişey olmadığını söyledi bunun gibi neler nelerr
hehe süpersin canım benim hiç ruh ikizim olmadı rumun eşi benzeri yok zannederdim ama işte varmış demekki canım kardeşim...
bazen çokmu fedakarım diyorum...
ahaaa konu supermıs
hemen dahil oluorum olaya
rosespring: beyaz tenli, mavi gözlü, kumral saclı, 1.60 boylarnda. belkıde yengec burcu olabılır
feslegen:beyaz tenli, 1.55-1.60 cıvarı, elma tipi vucutlu yanı gobüş ve kollar var bacakları daha ınce dıe dusunuorum. kızıl saclı (bunu zaten bılıodum :)), kahverengı yada ela gozlu. bende dıger arkadaslar gıbı cok becerıklı ve anac oldugunu dusunuorum.
kontes:bugday tenli, 1,70 falan boylarında, keskın yuz hatları olan (ama hafıf balık etlı oldugundan su sıralar bıraz daha yuvarlak gıbı gorunuodur dıe tahmın edıorum)
sac rengı: kestane, gozlerı: kahve yada balköpüüüü :))
herkesle samimi olmayan, fazla insan secen, ince eleyip sık dokuyan, sert mizaçlı, mizahi yönü gelişmiş lakin herkese bu ozellıgını belli etmeyen, olaylar karsısında paniğe kapılmayan saglam durabılen biri. oğlak veya koç burcu olabılır
duygu: beyaz tenli, koyu renk sacları olan, ela gözlü, oval yüzü olan, yuvarlak kalçalı1,65 falan sanırım boyu
kontrollü, eglenceli, mesafeli, insanlara kendini hemen acmayan, yavas yavas sindire sindire tanıdıkca insanlara kendını acabılen,
küslüğü sevmeyen barışcıl bi kişilikyay veya balık olabılrı
leyla:bugday tenli, sacı: kahverengı tonalrında , kahve gözlü, 1,60 boylarında
İRADESİZZZZ bi arkadas
zsa: 1,65-1,70 boylarında, beyaz tenli, ela gözlü.
karabıberı zaten gördük :) cok tatlı bı yuzu var :))
evet annen için baban içn aile için düzeni sağlayan sanki sen olmasan kimse bişey yapamıyor gibi mi hissediyorsun ben böyle hissediyorum
şekerim boyum 164 esmerim göğsüm sırtım kalınhe saçım kızıl belkide kırmızı kahverengi gözlüyüm 5 derece miyopum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?