Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

iyi olduğu adar kötüde bir özellik dimi insanın canını sıkıyor am helallik almann açısından iyi olmuş

ne diyeceğimi bilmiyorum nutkum tutulduuuu kızz yoksa sen deryamısın kankim olur kendisi yoksam eşim ferdimisinn allah allahh sen kmisinn fesli

kız tanıyamadın fesli senin kayserideki ruh ikizin...

kız fesli bu arada benim burda kayseli bir eleman var çocuk evlencek kız arayıp duruyo ne dersin iyi olurmu gayserinin çocuğu cumhurbaşkanı bilem çıkardınız..zekanıza diyecek yok ama bu çok ağır abi memati baş mübarek...

bakıyorumdaa formuna girmeye başlamışsınnn maşallahhhh hep böyle ol hatta çıtayı yüğkselt şu minnak gelince

sevgili erce şimdi senle ilgili tahminim....

1.55-1,60 boylarında esmer buğday tenli sevimli hatların var,iri siyah veya koyu kahverengi gözlüsün..
sakin bir insansın,takıntılı değilsin sessiz tavırlarla ama kaleyi içten fethedersin...sakin görüntünün altında kurnaz işini bilen akıllı bir hatunsun...38-45 yaş arası yaşın sanırım...

yani iyiside var kötüsüde canım amma kayserinin yerlisiyse çok anneci olurlar tutumlu olurlar akraba ziyafetlerini severler ama bilinmezki yaa kimin ne olduğu evlilik meselesi çok farklı

yani iyiside var kötüsüde canım amma kayserinin yerlisiyse çok anneci olurlar tutumlu olurlar akraba ziyafetlerini severler ama bilinmezki yaa kimin ne olduğu evlilik meselesi çok farklı

ya haklısın canım kavun değilki rabbim hayırlısını versin... bir de evlencek olan boşancak olan bana geliyo ayy köşe yazarı güzin abla oldum...ben derdimi kime diyecem iyiki sizler varsınız...

iyi olduğu adar kötüde bir özellik dimi insanın canını sıkıyor am helallik almann açısından iyi olmuş

bazen kötü oluyor ama hayatımda yanlış insanlar olmamıştır genelde arkadaşlarım en az 15 senelikdir bu yönden iyi bi özellik ama bazen oluyorki karşındaki insana zara geleceğini hissediyorsun ama elinden bişey gelmiyor

ya bir ara lise dönemimde kahve falına merak saldıydım atıyodum millet tutuyodu ay inanırmısın artık günlere felan çağırmaya başladılar,ünv.sınıf arkadaşlarımın falına,bankada çalıştım bir dönem bankanın müdürü dahil tüm kadronun falına sonra dedim yeter bu saçmalık 5 senediir felan bakmıyorum...

neyse kızlar ben kaçıyorum çok tembellik yaptım gidiyimde ayakkabılığı vestiyeri falan döküyüm çok gıcık olduğum işlerden biri :):) ayakkabılarin altını cifleyeceğim boyayacağım uff ufff kaçtım ben kaçtımm beni özleyin anacımm

bence benim ruh ikizim sensin.. evleneceklere kız yolculara uçak bileti falan falan bide kahve falı lisedeyken başladım gerçekten tutuyordu ama benim bırakma hikayem başka bi arkadaşın falını açtım ama çok kötü bişey gördüm bakamadım arkadaşada söylemedim ve o arkadaşımı bi kazada kaybettimm ahh canım benim yaa allah rahmet eylesin içim yandı yine.....

ne güzel birbirinizi görmeden nasıl olduğunuzu tahmin edebiliyorsunuz benim için de tahmin var ve epey yaklaşılmış bir tahmin gözler hariç

hehe süpersin canım benim hiç ruh ikizim olmadı rumun eşi benzeri yok zannederdim ama işte varmış demekki canım kardeşim...
bazen çokmu fedakarım diyorum...

ahaaa konu supermıs
hemen dahil oluorum olaya

rosespring: beyaz tenli, mavi gözlü, kumral saclı, 1.60 boylarnda. belkıde yengec burcu olabılır
feslegen:beyaz tenli, 1.55-1.60 cıvarı, elma tipi vucutlu yanı gobüş ve kollar var bacakları daha ınce dıe dusunuorum. kızıl saclı (bunu zaten bılıodum :)), kahverengı yada ela gozlu. bende dıger arkadaslar gıbı cok becerıklı ve anac oldugunu dusunuorum.
kontes:bugday tenli, 1,70 falan boylarında, keskın yuz hatları olan (ama hafıf balık etlı oldugundan su sıralar bıraz daha yuvarlak gıbı gorunuodur dıe tahmın edıorum)
sac rengı: kestane, gozlerı: kahve yada balköpüüüü :))
herkesle samimi olmayan, fazla insan secen, ince eleyip sık dokuyan, sert mizaçlı, mizahi yönü gelişmiş lakin herkese bu ozellıgını belli etmeyen, olaylar karsısında paniğe kapılmayan saglam durabılen biri. oğlak veya koç burcu olabılır
duygu: beyaz tenli, koyu renk sacları olan, ela gözlü, oval yüzü olan, yuvarlak kalçalı 1,65 falan sanırım boyu
kontrollü, eglenceli, mesafeli, insanlara kendini hemen acmayan, yavas yavas sindire sindire tanıdıkca insanlara kendını acabılen,
küslüğü sevmeyen barışcıl bi kişilik yay veya balık olabılrı
leyla:bugday tenli, sacı: kahverengı tonalrında , kahve gözlü, 1,60 boylarında
İRADESİZZZZ bi arkadas
zsa: 1,65-1,70 boylarında, beyaz tenli, ela gözlü.

karabıberı zaten gördük :) cok tatlı bı yuzu var :))

leyyaaa seni topiğin söz dinlemez haylazı ilan ettimmmm hiç söz dinlemiyon biliyon huyunu gitme yaa bırak yalvarsın annenn yok sen hiç uslanmıcannn

kom$u çok israr etmi$ anneme leyya da gelsin diye ama yemin edecegim ak$ama kadar bi$ey yemicem diye

banada analiz yapsana çok merak ederim böyle $eyler ne olurr

hehe süpersin canım benim hiç ruh ikizim olmadı rumun eşi benzeri yok zannederdim ama işte varmış demekki canım kardeşim...
bazen çokmu fedakarım diyorum...

evet annen için baban içn aile için düzeni sağlayan sanki sen olmasan kimse bişey yapamıyor gibi mi hissediyorsun ben böyle hissediyorum

şekerim boyum 164 esmerim göğsüm sırtım kalın he saçım kızıl belkide kırmızı kahverengi gözlüyüm 5 derece miyopum

anaammmm hıc tutmadı yaaa hıc oyle dusunmemıstım seni
sende benım gıbı dürbün takıon hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…