- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.961
Eki Görüntüle 352405 kontesiimmm seni hep böyle hayal ediyrum ama saç rengin daha koyu gibi orta boylu şikosunn
benim tahminim mesela
duygu 1,60-1,65 boy aralığında,kumral,zayıf ve atletik,buğday tenli ela veya kahverengi gözlü yüzünde belirgin bir beni var..
minnakım:1,60 boyunda beyaz tenli kahverengi saçlı,ela gözlü gözlüklü oldukça fit bir hatun
zsa:1.70 civarı boy esmer kemikli bir yüz yapısı var burnu kalkık ve şekilli basenli birazcık ama endamlı
fesleğen:1,60 boylarında kumral basenli azcıkta göbüş var parmakları kısa ve küt becerikli hamarat
bakalım tutacakmı acep...
hııhh hiç tutmadı iştee basenim yok göğüs ve sırtım var parmaklarım kısa değilesmerim becerikliyim hamaratım evet evet o benim
kusura bakma şekerim nakavttt...yanlış tahminn alaksı yok dediklerinin sadece saçlarım kulak altı küt az yaklaştın...ayriyeten kiloluda sensin...hayret bişeyy ya 73,800 dedik kilolumu oluyoz duygu hanım balık etli de barii
çayı nasıl yapiynheehee anaç evet gelin bakim kuzularım
Kapalıyım evet uzun sayımlam 164 falan gibi bişeyim esmerim haa bide şişkoyumm
Kızlar azz önce kuaföre gittim kuaförüm zayıflamışın dedi uçuyorum resmen
Ballı tarçınlı çaya başladım dur bakalım faydası olacakmı
dünkü menümüde yazıyım hemen
sabah patatesli omlet 2 kaşık 1 dilim ekmek
ara havuç
öğlen karnıbahar haşlaması üstüne yumurta kırıp yedim yağsız baharatlı 1 dilim ekmek
ara 5 badem
5 fındık
akşam etli yarma yemeği ( annem şaştım aşı der adınaKimine görede gendime yemeğii
2 litre su
1 fincan ballı tarçınlı çay
1 fincan tarçınlı süt
5.6 bardak çay
1 fincan kuşburnu
ammaa içmişim haa maşallah bana
Spor az yaptım mutfağı ve kilerimi temizledim 5 saat falan uğraştım
aha aha haaaaaaaaaaaEki Görüntüle 352405 kontesiimmm seni hep böyle hayal ediyrum ama saç rengin daha koyu gibi orta boylu şikosunn
zayıfmIbenim tahminim mesela
duygu 1,60-1,65 boy aralığında,kumral,zayıf ve atletik,buğday tenli ela veya kahverengi gözlü yüzünde belirgin bir beni var..
Minnakım:1,60 boyunda beyaz tenli kahverengi saçlı,ela gözlü gözlüklü oldukça fit bir hatun
zsa:1.70 civarı boy esmer kemikli bir yüz yapısı var burnu kalkık ve şekilli basenli birazcık ama endamlı
fesleğen:1,60 boylarında kumral basenli azcıkta göbüş var parmakları kısa ve küt becerikli hamarat
bakalım tutacakmı acep...
kız benim gerçekten 6. Hissim çok kuvvetli hatta insanların yaşadığı olayları bile hissesiyorum ama herkesi değil bazı insanlar kalpden çekiyor beni sen beni çok çekiyorsun ama niye bilmiyorum
karakter olarakda sert ama herşeyi yerinde yapabilen çok gülmeyen çok ağlamayan her ortama uyum sağlayabilen yaşıtlarından çok kendinden büyüklerle idaha sağlam iletişim kurabilen bi insan gibi düşünüyorum bilmem ne kadar doğru...
merhaba arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
küçük bir parça peynirli gözleme
tek şekerli kahve
öğle
2 tane kurabiye
tek şekerli kahve
akşam
izmir köfte az yedim 2 küçük köfte iki patates
yarım dilim ekmek
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
tek şekerli çay
bir avuç kabulu fıstık
1 litreden fazla su
gün içinde evişi koşuşturma
canlarım sevgili dostlarım ancak girebildim..
annemi soran arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.
hastanede, daha teşhisi konmadı,tomografi ve kan tahlili yaptırdık inşallah bişey çıkmaz
1 aydır felan öksürürken kan geliyormuş ağzından,1 haftadır haberim oldu gripten felandır dedi ilaç aldı dr.dan ama geçmedi kulakburun boğaza gitmiş temiz çıkmış akciğer filmi çekmişler onda doktor bişey görememiş ama ciğerden geliyor eski filmleri görmek lazım demiş pazar günü gittiğimde ısrar ettim ve doktora göstermek üzere jelatinlediği peçeteyi gördüm 1 koca peçete dolusu kan beynimden vurulmuşa döndüm kızlar işte tetkikler devam ediyor ne olur dua edin..eskidende ağır bir zatürre geçirmişti ve astım,bronşit hastası hayırlısı olur inşallah rabbim şafi sıfatıyla tecelli eder ve şifasını kendi verir inşallah..
duygucum yarın sabah tartılacağım ilk işim kilo bildirmek emin ol...
feslimmmmmmm sen beni gördünn ama karakter analizi bekliyorummm lütfennnnnn
duyfercimmm çayı çubuk tarçını 1 bardak suda kaynatıyorum 3,4 dk sonra bardağa alıp içine 1 t. Kaşığı bal atıyorum akşam yatmadan ve sabah kalkınca içiyorum baya faydasını görenler varmış
ne diyeceğimi bilmiyorum nutkum tutulduuuu kızz yoksa sen deryamısın kankim olur kendisi yoksam eşim ferdimisinn allah allahh sen kmisinn fesligeçmişinde bazı sıkıntıları olan... Eğlenceli herkese içini açamayan ama sıkı dostları için çok fedakarlık yapmış ufacık şeylerden mutlu olabilen ama ufak şeylerede kırılabilen ama kin tutamayan ve net karar verebilen
fesli bağışlaa salaklığım üstümdee çayı derken ne çayıı hani demişsinyaa çayı çubuk ttarçını suyu çubuk tarçınımı dicetinn yoksammm
selam kizlar korktugum $ey ba$ima geldi! Kom$u annemi kahvaltiya çagirmi$ ama demi$ senin kizda gelsin diye çok israr etmi$ annem geldi dediki kom$u böyle böyle dedi bende dedimki anne ben diyetteyim gelmem ama o israr etti bende dedimki ben yedim bile dicem ve kenara oturacagim annemde dediki ben dedimki leyya yatiyor offf gittim ve yedim maalesef yediklerimi yazayim
1 tane ha$lanmi$ yumurta
1 ka$ik ayva reçeli
biraz tahin helvasi
biraz findik ezmesi
2 kk peynir
yarim dilimden daha az ekmek
yagsiz domates salatalik
ak$ama kadar okuldayim bi$ey yemicem, ak$amda sadece ye$il elma yemeyi dü$ünüyorum
isveçi biraktim çünkü dün aç öldügüm halde +600 çiktim
]
yok tatlım ben ara vermeden yazmışım ondan çayı şöyle yapıyorum yazacaktım çubuk tarçını 1 bardak suyla kaynatıp bal katıp içiyorum
ne diyeceğimi bilmiyorum nutkum tutulduuuu kızz yoksa sen deryamısın kankim olur kendisi yoksam eşim ferdimisinn allah allahh sen kmisinn fesli
kontesss
kız benim gerçekten 6. hissim çok kuvvetli hatta insanların yaşadığı olayları bile hissesiyorum ama herkesi değil bazı insanlar kalpden çekiyor beni sen beni çok çekiyorsun ama niye bilmiyorum
karakter olarakda sert ama herşeyi yerinde yapabilen çok gülmeyen çok ağlamayan her ortama uyum sağlayabilen yaşıtlarından çok kendinden büyüklerle idaha sağlam iletişim kurabilen bi insan gibi düşünüyorum bilmem ne kadar doğru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?