Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Eki Görüntüle 352405 kontesiimmm seni hep böyle hayal ediyrum ama saç rengin daha koyu gibi orta boylu şikosunn

ya fesleğenim bu kadarmı kalp temiz olur aynı sacın kızıllı kahvesi yüzü biraz daha yuvarlat aynı ben tabi hatlarım biraz keskin bu kontes accık masum duruyo ben sert duruyomuşum öyle derler...

hııhh hiç tutmadı iştee basenim yok göğüs ve sırtım var parmaklarım kısa değil esmerim becerikliyim hamaratım evet evet o benim

Son düzenleme:
kontesss

kız benim gerçekten 6. hissim çok kuvvetli hatta insanların yaşadığı olayları bile hissesiyorum ama herkesi değil bazı insanlar kalpden çekiyor beni sen beni çok çekiyorsun ama niye bilmiyorum
karakter olarakda sert ama herşeyi yerinde yapabilen çok gülmeyen çok ağlamayan her ortama uyum sağlayabilen yaşıtlarından çok kendinden büyüklerle idaha sağlam iletişim kurabilen bi insan gibi düşünüyorum bilmem ne kadar doğru...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
küçük bir parça peynirli gözleme
tek şekerli kahve

öğle
2 tane kurabiye
tek şekerli kahve

akşam
izmir köfte az yedim 2 küçük köfte iki patates
yarım dilim ekmek
2 kaşık pilav
1 bardak ayran

tek şekerli çay
bir avuç kabulu fıstık

1 litreden fazla su
gün içinde evişi koşuşturma

şey yanlış olmuşşş:26:
çayı nasıl yapiyn
Eki Görüntüle 352405 kontesiimmm seni hep böyle hayal ediyrum ama saç rengin daha koyu gibi orta boylu şikosunn
aha aha haaaaaaaaaaa
zayıfmI Ama bazıu şeyleri tutturdunn

Son düzenleme:

feslimmmmmmm sen beni gördünn ama karakter analizi bekliyorummm lütfennnnnn

duyfercimmm çayı çubuk tarçını 1 bardak suda kaynatıyorum 3,4 dk sonra bardağa alıp içine 1 t. kaşığı bal atıyorum akşam yatmadan ve sabah kalkınca içiyorum baya faydasını görenler varmış

hım menü fena değil patatedler pilavlar köfteler aynı andaaa cıss ama çokgüzel gidiyor bu 3 lüdimi

çokkk geçmiş rabbim acil şifalar versin canım
inşallah tahlilleriniz tertemiz çıkar

feslimmmmmmm sen beni gördünn ama karakter analizi bekliyorummm lütfennnnnn

geçmişinde bazı sıkıntıları olan... eğlenceli herkese içini açamayan ama sıkı dostları için çok fedakarlık yapmış ufacık şeylerden mutlu olabilen ama ufak şeylerede kırılabilen ama kin tutamayan ve net karar verebilen

fesli bağışlaa salaklığım üstümdee çayı derken ne çayıı hani demişsinyaa çayı çubuk ttarçını suyu çubuk tarçınımı dicetinn yoksammm

selam kizlar korktugum $ey ba$ima geldi! kom$u annemi kahvaltiya çagirmi$ ama demi$ senin kizda gelsin diye çok israr etmi$ annem geldi dediki kom$u böyle böyle dedi bende dedimki anne ben diyetteyim gelmem ama o israr etti bende dedimki ben yedim bile dicem ve kenara oturacagim annemde dediki ben dedimki leyya yatiyor offf gittim ve yedim maalesef yediklerimi yazayim

1 tane ha$lanmi$ yumurta
1 ka$ik ayva reçeli
biraz tahin helvasi
biraz findik ezmesi
2 kk peynir
yarim dilimden daha az ekmek
yagsiz domates salatalik

ak$ama kadar okuldayim bi$ey yemicem, ak$amda sadece ye$il elma yemeyi dü$ünüyorum
isveçi biraktim çünkü dün aç öldügüm halde +600 çiktim

ne diyeceğimi bilmiyorum nutkum tutulduuuu kızz yoksa sen deryamısın kankim olur kendisi yoksam eşim ferdimisinn allah allahh sen kmisinn fesli

]

fesli bağışlaa salaklığım üstümdee çayı derken ne çayıı hani demişsinyaa çayı çubuk ttarçını suyu çubuk tarçınımı dicetinn yoksammm

yok tatlım ben ara vermeden yazmışım ondan çayı şöyle yapıyorum yazacaktım çubuk tarçını 1 bardak suyla kaynatıp bal katıp içiyorum

leyyaaa seni topiğin söz dinlemez haylazı ilan ettimmmm hiç söz dinlemiyon biliyon huyunu gitme yaa bırak yalvarsın annenn yok sen hiç uslanmıcannn

Kuzi uyudu bende leslie yapamm şimdilşk bayyy ızlarrrr 3 den sonra burda olun şu yarım kalan konuya devam edekk kim neye benziyorr

ne diyeceğimi bilmiyorum nutkum tutulduuuu kızz yoksa sen deryamısın kankim olur kendisi yoksam eşim ferdimisinn allah allahh sen kmisinn fesli

ben benim tatlım sadece hislerim kuvvetli
bu his bana çok şey yaptırdı
babaannemin öleceğini hissedip gidip helallik aldım sabaha babaannem öldü
amcamın sıkıntısı olduğunu düşündüm almanyadaydı aradım 3 saat sonra amcam kalp krizi geçirdi
babamın arabasıyla kaza yapılacağını hissettim babamı aradım biz telefonda konuşurken babamın cebi çaldı ve elemanımız babamın arabasıyla kaza yaptığını arabanın hurda olduğunu ama kendinde bişey olmadığını söyledi bunun gibi neler nelerr

ya evet var sende bişeyler.... evet başka kızlar fiziki ve ruhsal tahmin bekliyorum bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…