- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.901
Evet bu hafta en çok karabiberle minnak vermiş tebrikler vallaAzimle olunca oluyor bende anca valla boğazdan kestiğimle şu spor işini bir türlü çözemedim bide kalça göbek gitti üst tarafım daha çok kaldı gibi üçgen vücutlu oldum yaa yokmu kızlar üst tarafı zayıflatacak bir yöntem...az daha vereyim akapunktura gideceğim bölgesel zayıflamaya muhtemelen şuanda üst bedenim 42 alt bedenim 40 falandır
69 u gordun ya ye tabisabahın köründe uandım 6 da karglar eeeee sini bile yememiştir dahaaaaaa
dünkü menümmm
aç karnına form çayı
bol yeşilli, kızarmış tam buğday ekmeği
light peynir,çeridomates,salatalık
ara öğün ceviz
öğle 1 tane kıymalı börek ayran
ara sade soda limon sıktım
yeşil çay
akşam: kumpiryıllarsonraa çokcnm çekmişti eşim kıyamam getirmişş
leslie 2 mil
eliptik 65 dk
1.5 su
insaAllah en kısa zamanda ıyıleşir anacıgın bebemcanım benimmm çok sağolun ya allah razı olsun hepinizden...bugün bürodayım bakalım ne olacak..rabbim kötüsünden korusun inşallah..inş.tez zamanda sağlığına kavuşur anacım...
insan kaç kaç yaşında olursa olsun anneye muhtaç bunu biliyomusunuz...onun için annelerimiz allahım başımızdan eksik etmesin rabbim tez zamanda şifasını veriri inşallah...
duygucum bugün tartıldım:73,800 geldim
buwdayıııımmm :))) senın boyun kac benım boyum kac ayolsağol canım yaa minnakım nerde benimmm tontişimmm... Tantiş diyorumda kız zaten benim ideal kilomda hehe buda yaman bir çelişki olsa gerek...
ahahaha ınanamadın dımı gozledrıneBu arada minnak geçen hafta 2 kilo vermiş benmi yanlış gördüm nee bidaha bakayım...
arkadaım benimde üst tarafım çok özellikle sırtım lüpür lüpür sırtımızı nasıl eritecez
selam arkadaşlarım nasılsınız bugün kontes annenin iyi olduğuna sevindim
bende bugün 5,30 uyandım
iş yoğunluğumdan fazla giremedim bu aralar
dünkü menüm
sbah 1 dilim kepek ekmeğine tost
ara kahve
öğle
yarım yufkanın arasına kıymalı yumurta
yarım dilim kepek ekmeği
ara
kahve yarım elma
akşam
4 kaşık pilav
4 kaşık mantarlı tavuk sote
ara
yarım portakal
1 kase patlamış mısır
spor olarak bacak ve kalça hareketi
içebildiğim kadar su
valla bilmiyorum canım benim çok değil zaten kemikliyim yani ama üst bedenim alt bedenimden büyük aynada mayolu komik gözüküyorum...
69 u gordun ya ye tabi
hersey bı yana kacamak yapmadan dıyet olmaz yaaa
ınsan sıkılır bıkar
arada nefsı koreltmek lazım
insaAllah en kısa zamanda ıyıleşir anacıgın bebem
buwdayıııımmm :))) senın boyun kac benım boyum kac ayol
1.60 bastı bacak bıseyım ben yaneee
ahahaha ınanamadın dımı gozledrıne
çatlaaaa
göbek atmanın faydaları sekerım
denıze gdınce mayo gıyme bebem sende haşema giy ahahaha
valla minnakım tebrik ederim..
ya benimde hareket olanağım yok inan verdiğimde boğazdan kestiğimden oturarak bilgisayar başında çalışıyorum akşam eve pert gidiyorum evde işlerimi pratik hareketlerle yapıyorum akşam yemeğini hazırlıyorum sofrayı eşim topluyor o derece yani yemekten sonra resmen kanepede sızıyorum...ve odanın dışına dahi çıkmıyorum yemek kanepede pinekleme,yatmadan tuvalete girme ve yatak akşam aktivitem...sofra toplama bulaşıkları makineye yerleştirme ve mutfaktaki detaylarla eşim ilgileniyor...kontes pert....
denıze gdınce mayo gıyme bebem sende haşema giy ahahaha
valla minnakım tebrik ederim..
ya benimde hareket olanağım yok inan verdiğimde boğazdan kestiğimden oturarak bilgisayar başında çalışıyorum akşam eve pert gidiyorum evde işlerimi pratik hareketlerle yapıyorum akşam yemeğini hazırlıyorum sofrayı eşim topluyor o derece yani yemekten sonra resmen kanepede sızıyorum...ve odanın dışına dahi çıkmıyorum yemek kanepede pinekleme,yatmadan tuvalete girme ve yatak akşam aktivitem...sofra toplama bulaşıkları makineye yerleştirme ve mutfaktaki detaylarla eşim ilgileniyor...kontes pert....
yok mayo giymem zaten üst donuyla girerim denize favori yüzme kıyafetim...Antalyada üst donu diye: emprime şalvara denir bilmeyenleri aydınlatayım firil firil yazın mayo neymiş yılın modası kadınlarda üst donu,erkeklerde cuma donu
canım sana boşuna kontes dememişler eşine nasıl öğrettin bu işleri yapmayı ya
ohhh tiril tirilyok mayo giymem zaten üst donuyla girerim denize favori yüzme kıyafetim...Antalyada üst donu diye: emprime şalvara denir bilmeyenleri aydınlatayım firil firil yazın mayo neymiş yılın modası kadınlarda üst donu,erkeklerde cuma donu
duygu görmesın vallaaa kıskanırrrrkız minnak seni görünce içim açılıyo canım ya valla bana iyi geliyosun..cadııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?