Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Evet bu hafta en çok karabiberle minnak vermiş tebrikler valla Azimle olunca oluyor bende anca valla boğazdan kestiğimle şu spor işini bir türlü çözemedim bide kalça göbek gitti üst tarafım daha çok kaldı gibi üçgen vücutlu oldum yaa yokmu kızlar üst tarafı zayıflatacak bir yöntem...az daha vereyim akapunktura gideceğim bölgesel zayıflamaya muhtemelen şuanda üst bedenim 42 alt bedenim 40 falandır

selam arkadaşlarım nasılsınız bugün kontes annenin iyi olduğuna sevindim
bende bugün 5,30 uyandım
iş yoğunluğumdan fazla giremedim bu aralar

dünkü menüm
sbah 1 dilim kepek ekmeğine tost
ara kahve
öğle
yarım yufkanın arasına kıymalı yumurta
yarım dilim kepek ekmeği

ara
kahve yarım elma

akşam
4 kaşık pilav

4 kaşık mantarlı tavuk sote

ara
yarım portakal
1 kase patlamış mısır

spor olarak bacak ve kalça hareketi
içebildiğim kadar su

arkadaım benimde üst tarafım çok özellikle sırtım lüpür lüpür sırtımızı nasıl eritecez

69 u gordun ya ye tabi
hersey bı yana kacamak yapmadan dıyet olmaz yaaa
ınsan sıkılır bıkar
arada nefsı koreltmek lazım

insaAllah en kısa zamanda ıyıleşir anacıgın bebem

sağol canım yaa minnakım nerde benimmm tontişimmm... Tantiş diyorumda kız zaten benim ideal kilomda hehe buda yaman bir çelişki olsa gerek...
buwdayıııımmm :))) senın boyun kac benım boyum kac ayol
1.60 bastı bacak bıseyım ben yaneee

Bu arada minnak geçen hafta 2 kilo vermiş benmi yanlış gördüm nee bidaha bakayım...
ahahaha ınanamadın dımı gozledrıne
çatlaaaa
göbek atmanın faydaları sekerım

ıyıymıs menun..

valla minnakım tebrik ederim..

ya benimde hareket olanağım yok inan verdiğimde boğazdan kestiğimden oturarak bilgisayar başında çalışıyorum akşam eve pert gidiyorum evde işlerimi pratik hareketlerle yapıyorum akşam yemeğini hazırlıyorum sofrayı eşim topluyor o derece yani yemekten sonra resmen kanepede sızıyorum...ve odanın dışına dahi çıkmıyorum yemek kanepede pinekleme,yatmadan tuvalete girme ve yatak akşam aktivitem...sofra toplama bulaşıkları makineye yerleştirme ve mutfaktaki detaylarla eşim ilgileniyor...kontes pert....

butun gun oturuon zaten be eve gıdınce 10 dk spor yap aaaaaa

canım sana boşuna kontes dememişler eşine nasıl öğrettin bu işleri yapmayı ya

kız minnak seni görünce içim açılıyo canım ya valla bana iyi geliyosun..cadııı...

canım sana boşuna kontes dememişler eşine nasıl öğrettin bu işleri yapmayı ya

kız allah razı olsun kayın validem öğretmiş 2 oğlu olan kadın Kız yok, her işi yapıyo annemiz sofrayı kurdu bizde toplayalım diye hemen toplarlar..Evdede öyle temeli sağlam olacak adamın sonradan kocanın değiştiği nerde görülmüş...

size 1 günümü anlatayım
sabah 6 da kalkarım namazımı kılar biraz bacak hareketi yaparım kahvaltı hazırlar kahvaltımı yaparım eşimi 7,30 da kaldırırım 8 de işe gelirim
12 de eve giderim 1 saat ara çocukalrı giydirir yemekleri ısıtrı sofrayı hazırlar çocukları okula götürürüm (bu arada eşim dinlenir)okuldan sonra eve gelir apar topar yemek yerim
13 de işe giderim
17 de işten çıkar okula gider çocuğu alırım hemen mutfağa girerim yemeği hazırlarım sofrayı kuraraım kızımı okuldan alırım yemek yenir bulaşık (eşim dinlenmede )etrafı toplama çocuklarla ilgilenme ertesi günün yemeği çay faslı meyve faslı derken mutfak tekrar dağılır onları topla çocukalrı yatır dinlenmekten yorulan eşini uyuması için yatrır
ve sıra bana gelir uyumak için bitti

ohhh tiril tiril
ama ıslanınca yapısır ustune o yaaa
ben bı kere hasemyla yuzeyımdedım 3 gun zor dayandım
cok agırlasıo yaaa
yüzemıon

kız minnak seni görünce içim açılıyo canım ya valla bana iyi geliyosun..cadııı...
duygu görmesın vallaaa kıskanırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…