Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yok ben dürbünü attım lens kullanıyorum tavsiye ederim tatlım aslında benimde fotom varda sen görmedinmi ki
ı ıh ben görmedım

masallah cenenize kuvvet oku oku bitmedi haaa
birde burclari tahmin etseydik
ayrica feslegen korktum tirstim senden beni de bilsene

bende tahminlerimi yapayım
duygu
orta boylu
saçları kumral ufak yüzlü ela gözlü

zsa
çıtı pıtı minyon ama hoş bi hatun

karabiberi ve minnakı gördüm mızıkçılık yapmıyım

kontes
aslan burcu yada terazi olabilir
orta boylu
hafif tombul yüzlü olabilirr
renkli gözlü

leyla

sarışın olabilir mi acaba gözümde öyle canlardırdım
genellikle spor giyinir
orta boyun altında

potiyi geçen seneden tanıyorum zaten gördüm çoook hoş bi bayan

tamamen salladım arkadaşlar

yaaa aslında ben çok eğlenceliyimdir bu aralar modumda değildim o yüzden o kadar yaşlı göründüm galiba
keşke kocaman gözlerim olsaydı

aaaa duyfer seni hiç böyle tahmin etmiyordum :))) böyle yüzü biraz tonton bekliyordum birde hem sevimli hem çocuksu bir yüz tahmin etmi$tim ama ciddi ve mesafeli birine benziyorsun yüzüne bakinca

ben genelde insanlarin yüzlerine bakinca karakterini tahmin ediyorum ve tutuyor :))

waayyyy hatuna geell
kaçıkkkkkkkkkk

mesafeli değilimdee garip biriyim işteee bende kendi,mi anlamıorum ama çocuksuyumdurr

duyguuuu kız çok güzelsin maşallahh
ama hayallerim suya düştü seni hiç öle düşünmemeiştim

hayallerim suyA düştü dediğine göree dahamıgüzel bekliyordunnn kusura bakma yıktım hayallerinii

aaaa duyfer seni hiç böyle tahmin etmiyordum :))) böyle yüzü biraz tonton bekliyordum birde hem sevimli hem çocuksu bir yüz tahmin etmi$tim ama ciddi ve mesafeli birine benziyorsun yüzüne bakinca

ben genelde insanlarin yüzlerine bakinca karakterini tahmin ediyorum ve tutuyor :))

herkes beni tahmin etsin sonra gerçegi açiklicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…