Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hep hayalimdir ince belli olmak. ama ne kadar zayıflasam da olamam gibime geliyor. bir zamanlar 53 kiloydum o zaman bile göbeğim vardı.
yağ aldırıcam sonunda o olacak

aha aha ahaa kum saatimi kum torbasımı
ımmm şeyyy ikisinin ortası
hiçde ondan bahsetmedim :):) ben cennetteyim diye düşünmüştüm......
nası kıvırıo bak
neyı nereye eklıyonuzzz kıssssssssssss
kızları face e eklıos bebiş

gamze bence sen yuvarlak yuzlu tombul yanaklı (böyle ısırmalık olanlardan) orantılı kılosu olan orta boylu bı hatunsun.

oyy yerım senı mınnagımmm yok sekerım sadece yuz kısmını tutturamadımyuzden zayıfım ben ama kalan kısmını doğru tahmın ettın datlummm

ooooooooooo kızlar asagısı pek bı kalabalık ozldenızmı kızz benııı ben pek bı gezentı oldum bu hafta dun komsu cagırdı bugun dayıma gıttım meshur carsambayı gezdım kuzenım yengemle yarın dr gıdıcem cuma ev gezmesıne davettlıyım tutmayın benı tum gazzz gezıyorum sızler nasılsınız kızlar feslım kontesım kestane sekerım mınnakım cıvcıvım karabıberımmm ercem vee duygum adı unuttum varsa aaffola kızlar yaaa eskısı gıbı muhabbetten uzakk kaldım ama bu hafta gezmelerımı bıtıreyım gunduz sabah aksam gece hep buralardayım ona gore heeeeeee

ayy kizlar bende fotom koymak isterdim ama okuldayim ve pc de hiç fotom yok, telefonuda yeni aldigim için hiç yok, artik ne zmaan yine hep beraber olursak o zaman koyarim artik :))

erce senide böyle tahmin etmiyordum gerçekten $i$ko degilmi$sin ya ben seni tonton biri olarak hayal etmi$tim :)

leyya geçmiş sayfalarda seninle ilgili yorumlarımı yazmıştım canım bakmak istersen

minnakkk kıvırmıyorum ama kırıldım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…