- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.021
kaçıkkkkkkkkkk
mesafeli değilimdee garip biriyim işteee bende kendi,mi anlamıorum ama çocuksuyumdurr
hayallerim suyA düştü dediğine göree dahamıgüzel bekliyordunnnkusura bakma yıktım hayallerinii
aaaa duyfer seni hiç böyle tahmin etmiyordum :))) böyle yüzü biraz tonton bekliyordum birde hem sevimli hem çocuksu bir yüz tahmin etmi$tim ama ciddi ve mesafeli birine benziyorsun yüzüne bakinca
ben genelde insanlarin yüzlerine bakinca karakterini tahmin ediyorum ve tutuyor :))
herkes beni tahmin etsin sonra gerçegi açiklicam
gıııııı ercee ben kendi resmim silme telaşında seni kaçırdımmm tühhhhhhhh başka baHARAMI KALDII ŞİMDİKK
yok be güzelim fıstık gibisin maşallah
Ben seni nedense açık kumral uzun saçlı daha yumuşak hatlara sahip gibi hayal etmişim galiba
6 ncı hissim felakettir zaten benim
tamam ekilyorum bi daha hemen silcem
hadi bakalım bekliyorum yorumlarınızı
Evet artık konuştuğumuz kişileri daha iyi benimsicezz birde şukontesi görseydikkk kim bilir ne cadıdırrr
hadi bakalım bekliyorum yorumlarınızı
masallah cenenize kuvvet oku oku bitmedi haaa
birde burclari tahmin etseydik
ayrica feslegen korktum tirstim sendenbeni de bilsene
ulen 2 dene resim attım az önce dur özelden msj atıyom hemennolmaz önce sen....ekle hemen resmini bakim...bide bana faceni mail at ekliyim...
ERCEMMMMMMMMMMMMMMMMM BEE MAŞALLAHHHH GÜZELİME KIZ SEN ZAYIFSINN AMASENİ BÖYLE HAYAL ETMEDİM AÇIK BİRİ OLARKA HAYAL ETTİMM AMA DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DAHA ZAYIFSIN ULEN SEN NİYE REJİMDESİNNN Kİİİ MAŞALALHH BU ARADAAA FISTIĞIMAA
ayy çok samimi ve güzel bir yüzün var...çok net kolay ısınılacak boyunda uzun gibi kalıplısın galiba...
olmaz önce sen....ekle hemen resmini bakim...bide bana faceni mail at ekliyim...
buda benn 75 kilodan fazlayım bu resimde şimdi yüzüm daha küçük sanki
leyyacımm seni tahmin ediyorum
herkesin yardımına koşan aile ye çok önem veren arkadaş ilişkileri seviyeli olan kilo dışında kendinle ilgili başka sıkıntıları olan yada sıkıntılı dönemler atlatan birine hemen bağlanamayan ama bağlanınca zor vazgeçen.....
tırsma canımmm:):)
ecreee seni göremedimm ağlarım şimdiii bende görmek istiyorum
bide kontesimi görmek istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?