Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kızlaaaaar
geçmiş sayfaları oku oku anca bitirdim fotoğrafları da kaçırdım bu arada

neyse.. anladığım kadarıyla hepiniz güzelsiniz işte bu arada kontesi çok merak ediyorum tahminim 1.70 boylarında karamel saç rengi, saçlarının boyu orta ve dalgalı. vücut yapısı da armut tipinde gibi geliyor bana. bu arada hep armut tipli vücudum olsun istemişimdir

çok şükürr biraz hava atam ozamann armutum ben armutt

vuu ecre sen benim yengemmisin sen kimsin yaaa yengenim tıpkısının aynısısın :):)

resmine bakınca içinde bazı acılar hissettim zor bir yaşşam sanki...

erceeeee göbek namına bısey yok kız sende
maşaallah yaaa
bende armut olsam dıcem ama demıcem
elhamdülillah hep orantılı kılo alıorum orantılı verıorum
kum saatı gıbıııım kemiklerim iri bıraz tabi. belim kalın azıcık ama omuzlarım falanda bıraz genıs oldugundan kurtarıorum

aha aha ahaa kum saatimi kum torbasımı

ooooooooooo kızlar asagısı pek bı kalabalık ozldenızmı kızz benııı ben pek bı gezentı oldum bu hafta dun komsu cagırdı bugun dayıma gıttım meshur carsambayı gezdım kuzenım yengemle yarın dr gıdıcem cuma ev gezmesıne davettlıyım tutmayın benı tum gazzz gezıyorum sızler nasılsınız kızlar feslım kontesım kestane sekerım mınnakım cıvcıvım karabıberımmm ercem vee duygum adı unuttum varsa aaffola kızlar yaaa eskısı gıbı muhabbetten uzakk kaldım ama bu hafta gezmelerımı bıtıreyım gunduz sabah aksam gece hep buralardayım ona gore heeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…