- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.081
nerde kızlar bu kontes
düştümü gene hattan
mesaisimi bıttı yoğsam
ahaaa konu supermıs
hemen dahil oluorum olaya
leyla:bugday tenli, sacı: kahverengı tonalrında , kahve gözlü, 1,60 boylarında
İRADESİZZZZ bi arkadas
bende tahminlerimi yapayım
leyla
sarışın olabilir mi acaba gözümde öyle canlardırdım
genellikle spor giyinir
orta boyun altında
tamamen salladım arkadaşlar
şişko çikin bir kızsın iştee
leyyacımm seni tahmin ediyorum
herkesin yardımına koşan aile ye çok önem veren arkadaş ilişkileri seviyeli olan kilo dışında kendinle ilgili başka sıkıntıları olan yada sıkıntılı dönemler atlatan birine hemen bağlanamayan ama bağlanınca zor vazgeçen.....
bende aynı syeleri dusunuorum leyla için
leyya geçmiş sayfalarda seninle ilgili yorumlarımı yazmıştım canım bakmak istersen
minnakkk kıvırmıyorum ama kırıldım sana...
FESLİŞİM BENİ AFFET
ÖKÜZZZZLLLLÜK ETTİM AMA VALLA ÖLE DEMEK ISTEMEDIM
kızlar bi el atın yaa
FESLİŞİM BENİ AFFET
kızlar bi el atın yaa
öhömm öhöömmm kızlar olur boyle seyler arada feslımmkırlmıs mınngımmm aff dılemıs demekkı ne kalmıs barıs saglamak dımı ama arada oluyor bende gecenlerde duyguma kızdım oda bana sonra konustuk anşlastık ufak tefek seyler bunlar sekerler fıstıklar cıkolatalı drajeler bak valla ıstahınızı kabartırım ona goreee
sen zaten tellioğlusunnn tırstım senden seni pamuklaraa bağlıcammm topiğimin gülüüü
ben alıngan topik istemiyommmm yaa biz diğerr topiklerden özelizzz kardeş gibiyizzz
dalga gecıosun dımı. kızım saka yaptım yaaa.... ağlarım yıkarım bu topiği...
FESLİŞİM BENİ AFFET
kızlar bi el atın yaa
yokyaa sorun yokkk fesli şakanı anlamıştırr
fesliiiimmm nerdesin. patlıcanlarlamı ugrasıosn. bak kendımı affettırıcem dıye gulceye yogurt yedırırken kaseyı bırakıverdim elimden. gulce daldı kasıkla yogurda koltuk batık vazıyette. daha onu silcem. aaaaaaa gel artık
ayy kizlar bende fotom koymak isterdim ama okuldayim ve pc de hiç fotom yok, telefonuda yeni aldigim için hiç yok, artik ne zmaan yine hep beraber olursak o zaman koyarim artik :))
erce senide böyle tahmin etmiyordum gerçekten $i$ko degilmi$sin ya ben seni tonton biri olarak hayal etmi$tim :)[/QUOTE
hayallerini mahvettim yani
erce sekerım fotomu koydun yahu ben kacırmısım gaşlıba
bi ara yine foto koyarım canım
yok dalga geçmiyorum kırıldım birazcık ama önemli değil evet patlıcanlarla uğraşıyordum :)
tamam sorun yok dırdır yapmada git koltuğunu sil.. :):)
ayy kizlar bende fotom koymak isterdim ama okuldayim ve pc de hiç fotom yok, telefonuda yeni aldigim için hiç yok, artik ne zmaan yine hep beraber olursak o zaman koyarim artik :))
erce senide böyle tahmin etmiyordum gerçekten $i$ko degilmi$sin ya ben seni tonton biri olarak hayal etmi$tim :)[/QUOTE
hayallerini mahvettim yani
bi ara yine foto koyarım canım
evet hayallerim yikildisen beni tahmin edebilmi$misin?
evet hayallerim yikildisen beni tahmin edebilmi$misin?
leylacım 501 nci sayfadaki tahminime bak bakalım tutmuşmu
ooooooooooo kızlar asagısı pek bı kalabalık ozldenızmı kızz benıııben pek bı gezentı oldum bu hafta dun komsu cagırdı bugun dayıma gıttım meshur carsambayı gezdım kuzenım yengemle yarın dr gıdıcem cuma ev gezmesıne davettlıyım tutmayın benı tum gazzz gezıyorum sızler nasılsınız kızlar feslım kontesım kestane sekerım mınnakım cıvcıvım karabıberımmm ercem vee duygum adı unuttum varsa aaffola kızlar yaaa eskısı gıbı muhabbetten uzakk kaldım ama bu hafta gezmelerımı bıtıreyım gunduz sabah aksam gece hep buralardayım ona gore heeeeeee
saç ve boyu bildiniradesiz oldugumuda bildinn hihihi
bazilari sari$in der bazilari kumral :) 1.62 boy ve spor giymeyi çok ama çok seviyorum ama üniye gittigim için pek fazla spor giyinmiyorum
iyi tahmin ettin
evet aileye çok önem veririm bagliyimdirda, herkesin yardiminada ko$arim bu yüzden fazla zor durumda kalmam (annem hep hizir sana yardimci olsun dar zamanin olmasin diye dua eder canim)
seviyeli olmayi severim :) ama yakin arkada$larla çok samimiyimdir :)
çabuk baglanirim ve çok çabuk güvenirim hatasini duysam bile toz kondurmam sonrada gerçegi ögrenince aglarim
kilo haricinde birde a$kta skinti çektim :)
yani çogu $eyi bildin canim
bayagi uydu
evett kendimi anlatayim
mavi$im(gök mavisi)
kahve rengi tonlarinda hatta kestane gibi bir renk saçlarim
162 boy, popom var ama belim ince gögüs normal
beyaz tenliyim (ki$in çok beyaz) ama yazin çabuk yanan biriyim
hiperaktifimdir hiç erinmem
aileme bagli, dinime bagli (ama açigim) ilgi çekmekten nefret eden ama ilgi çeken biriyim veee ferihaya benzedigimi derler hep
he birde en önemlisi $i$ko ve çirkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?