Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ahaaa konu supermıs
hemen dahil oluorum olaya

leyla:bugday tenli, sacı: kahverengı tonalrında , kahve gözlü, 1,60 boylarında
İRADESİZZZZ bi arkadas

saç ve boyu bildin iradesiz oldugumuda bildinn hihihi

bende tahminlerimi yapayım

leyla

sarışın olabilir mi acaba gözümde öyle canlardırdım
genellikle spor giyinir
orta boyun altında

tamamen salladım arkadaşlar

bazilari sari$in der bazilari kumral :) 1.62 boy ve spor giymeyi çok ama çok seviyorum ama üniye gittigim için pek fazla spor giyinmiyorum

şişko çikin bir kızsın iştee

iyi tahmin ettin

evet aileye çok önem veririm bagliyimdirda, herkesin yardiminada ko$arim bu yüzden fazla zor durumda kalmam (annem hep hizir sana yardimci olsun dar zamanin olmasin diye dua eder canim)
seviyeli olmayi severim :) ama yakin arkada$larla çok samimiyimdir :)
çabuk baglanirim ve çok çabuk güvenirim hatasini duysam bile toz kondurmam sonrada gerçegi ögrenince aglarim
kilo haricinde birde a$kta skinti çektim :)

yani çogu $eyi bildin canim

bende aynı syeleri dusunuorum leyla için

bayagi uydu

evett kendimi anlatayim
mavi$im (gök mavisi)
kahve rengi tonlarinda hatta kestane gibi bir renk saçlarim
162 boy, popom var ama belim ince gögüs normal
beyaz tenliyim (ki$in çok beyaz) ama yazin çabuk yanan biriyim
hiperaktifimdir hiç erinmem
aileme bagli, dinime bagli (ama açigim) ilgi çekmekten nefret eden ama ilgi çeken biriyim veee ferihaya benzedigimi derler hep
he birde en önemlisi $i$ko ve çirkinim

sen zaten tellioğlusunnn tırstım senden seni pamuklaraa bağlıcammm topiğimin gülüüü
ben alıngan topik istemiyommmm yaa biz diğerr topiklerden özelizzz kardeş gibiyizzz

fesliiiimmm nerdesin. patlıcanlarlamı ugrasıosn. bak kendımı affettırıcem dıye gulceye yogurt yedırırken kaseyı bırakıverdim elimden. gulce daldı kasıkla yogurda koltuk batık vazıyette. daha onu silcem. aaaaaaa gel artık

sen zaten tellioğlusunnn tırstım senden seni pamuklaraa bağlıcammm topiğimin gülüüü
ben alıngan topik istemiyommmm yaa biz diğerr topiklerden özelizzz kardeş gibiyizzz

evet sekerım sar benı pamuklaraaaa özeliz tabı kardes gıbıyızz tabı daha neolsun kıskananlar catlasın yahuuu sevıyorum ulen senıııı:

Son düzenleme:
dalga gecıosun dımı. kızım saka yaptım yaaa.... ağlarım yıkarım bu topiği...

FESLİŞİM BENİ AFFET
ÖKÜZZZZLLLLÜK ETTİM AMA VALLA ÖLE DEMEK ISTEMEDIM

kızlar bi el atın yaa

yokyaa sorun yokkk fesli şakanı anlamıştırr

yok dalga geçmiyorum kırıldım birazcık ama önemli değil evet patlıcanlarla uğraşıyordum :)
tamam sorun yok dırdır yapmada git koltuğunu sil.. :):)

oooo gamzem gezmelerde kız ipin ucunu kaçırma sakın gezmelerinde tamam mı

ferihamı çok beğeniyorum o kızı yaaa yüzü çok şeker sende öyleysen yiyebilirm seeni :) sen bağlılığını koru eminim bi gün oda olacaktır :)
3 kişiye tahminde bulundum tahminlerim genel olarak tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…