- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.121
makarna ve kzıartma
her sabah kahvaltıda patates kızartması bazen bıberde kızartıp yogurt dokerdım.
patates garanti olurdu.
sadece patates olsa ıyı resmen brunch mı yapıoruz kahvaltı mı bellı degıldi.
milfoy hamurunu cok severım bı tek, öyle altın gunu yemeklerı gıbı seylerden. kahvaltıyada yapardım.
hergun makarna yerdim. eşimde bende cok sevıoruz.
makana yıyınce cok mutlu olurdum. zaten gecen gun okudum makarnanın mutluluk verıcı etkısı varmıs.
öle işte sekerım. benı yakan makarna ve kızartma
cadııı duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuhuhhhhhhhhhhhh ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm topiğinnn cadısı
mınnakım sende benım gıbısın desene bende kahvaltıyı resmen brunch gibi yapardım ve oyklede severım kızartmalar bırkac cesıt domates soslu yanın da yogurt borekler yada gozleme mutlaka ben oyle klasık zeytın peynır ile sınırlı kalmam kahvaltı (allaha cok susksur verdıgı nımetlere ) hatta cogu kısıyen garıp gelır sabah kanvaltıda yogurtlu seylerı nasıl yıyorsun dıye ama bayılırım hatta beyaz peynırı bıle aksamdan fılım dldım keserım kara sekılde uzerıne sızma zeytın yagı kekık puk bıbr doker bırazda bıberıya sabaha kadar bekletır sonrada sabah sofrada yagına banıp banıp ekmle yerdım peynır oyy oyyyymakarna ve kzıartma
her sabah kahvaltıda patates kızartması bazen bıberde kızartıp yogurt dokerdım.
patates garanti olurdu.
sadece patates olsa ıyı resmen brunch mı yapıoruz kahvaltı mı bellı degıldi.
milfoy hamurunu cok severım bı tek, öyle altın gunu yemeklerı gıbı seylerden. kahvaltıyada yapardım.
hergun makarna yerdim. eşimde bende cok sevıoruz.
makana yıyınce cok mutlu olurdum. zaten gecen gun okudum makarnanın mutluluk verıcı etkısı varmıs.
öle işte sekerım. benı yakan makarna ve kızartma
evet az yemişsin tatlım :13:abartmamışsın
aha işte bilmişimçirkin ve şişkosunnn
şka biryanaa senden birşeyler çıkcak tahmin ediyorummm hatta zayıfla askerdeki gardeşime alcammm ama görmem lazım beni ekleeee fac deeee
eskiden ne pis boğazmışsın sen yawwwwww
ahhgünce gelinmi anan senide şişmanlatırr bu boğazlaa gel sengaynanana kuziyle sanaa sağlıklı ama iyi baarızz
cadııı duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mınnakım sende benım gıbısın desene bende kahvaltıyı resmen brunch gibi yapardım ve oyklede severım kızartmalar bırkac cesıt domates soslu yanın da yogurt borekler yada gozleme mutlaka ben oyle klasık zeytın peynır ile sınırlı kalmam kahvaltı (allaha cok susksur verdıgı nımetlere ) hatta cogu kısıyen garıp gelır sabah kanvaltıda yogurtlu seylerı nasıl yıyorsun dıye ama bayılırım hatta beyaz peynırı bıle aksamdan fılım dldım keserım kara sekılde uzerıne sızma zeytın yagı kekık puk bıbr doker bırazda bıberıya sabaha kadar bekletır sonrada sabah sofrada yagına banıp banıp ekmle yerdım peynır oyy oyyyy
yok beee diorum ya zaten oldum olası sevmem kek borek cart curt.
yarın akşam evde sohbet varrrr aylar sonra tatlı yapcam off ALLAHIM SEN YARDIM ETT
cadııı duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mınnakım sende benım gıbısın desene bende kahvaltıyı resmen brunch gibi yapardım ve oyklede severım kızartmalar bırkac cesıt domates soslu yanın da yogurt borekler yada gozleme mutlaka ben oyle klasık zeytın peynır ile sınırlı kalmam kahvaltı (allaha cok susksur verdıgı nımetlere ) hatta cogu kısıyen garıp gelır sabah kanvaltıda yogurtlu seylerı nasıl yıyorsun dıye ama bayılırım hatta beyaz peynırı bıle aksamdan fılım dldım keserım kara sekılde uzerıne sızma zeytın yagı kekık puk bıbr doker bırazda bıberıya sabaha kadar bekletır sonrada sabah sofrada yagına banıp banıp ekmle yerdım peynır oyy oyyyy
kestane gürgen palamut altı yaprak üstü bulut gel sen burda derdi unut orman ne güzel negüzelll
günün anlam ve önemii
bebemmm bende işstiyom datluuuuuuyarın akşam evde sohbet varrrr aylar sonra tatlı yapcam off ALLAHIM SEN YARDIM ETT
canım zaten senın nıckten bellı tatlı sevdıgın bende tatlı değilde tuzlu hamur ıslerı hastasıyım borek poğaca bazlamalar off offfff hee mantıyı unuttum bide tatlıyıda encok sutlu tatlıolarak severım ama ıkıncı plandayaaa ay işte sevdiğimiz şeyler ama yakıyo bizi
bende tatlıya dayanamam şerbetli tatlılar değilde kek pasta kurabiye bayılırım
efendim biri banamıseslendiiiOyy yaktın beni peynir üstünee yağ pul biber
deli işteeeeeeeeeeeeeeee
bebemmm bende işstiyom datluuuuuu
canım zaten senın nıckten bellı tatlı sevdıgın bende tatlı değilde tuzlu hamur ıslerı hastasıyım borek poğaca bazlamalar off offfff hee mantıyı unuttum bide tatlıyıda encok sutlu tatlıolarak severım ama ıkıncı planda
walla halim duman olurdu heralde 76 degil 176 kg olurdum . vinçle cıkarırlardı benı evdenminnak o da iyi tatlım ya onlarıda sevseydin
kız sende tatlı sevmezsin zaten niye korktun o kadar
bu arada ne yapacan merak ettim?
walla halim duman olurdu heralde 76 degil 176 kg olurdum . vinçle cıkarırlardı benı evden
duygu sinangil markasının hazır profıterolu var canım. hamurları hazır. çok pratik. kreması ve cıkolata sosu da içinde toz olarak var. sütle onalrı hazırlayıp hemen şipşak yapıosun 15-20 suruyo. 1 pakette 18 top var.
bıde sekerpare yap. portakal agacı sitesinın sekerpare tarıfi guzel. ben yapıorum hep. kolay bunlar
aman allah korusun
kızlar iyi ki diyet topiği burası tatlılar kızartmalar makarnalar mantılar havada uçuşuyor
kızlar ben kaçar dizim başlar birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?